من یوتل7(w3) دارم چطوری میشه گرفت؟
من یوتل7(w3) دارم چطوری میشه گرفت؟
2 روزی هست beIN SPORTS ها روی هاتبرد قطع شده و با شیرینگ هم باز نمیشه !!!
دوستان توی همه ماهواره ها شبکه هایی که کامل Full HD1080p باشن و رو ایران بیم دارن کدوما هستن؟ کدگذاریش هم مهم نیست.
Sent using Tapatalk
پست اول رو نگاه كنيد تمام شبكه ها ذكر شدن!
ممنون پست اول رو دیدم ولی اونجا برای همه شبکه ها، 1080p یا Full HD نوشته شده در حالیکه اکثرا (یا همشون) 1080i هستن.
میخوام ببینم شبکه ای که کامل 1080p و قابل دریافت تو ایران باشه داریم یا نه؟
Sent using Tapatalk
این که دست کمی از bein sport hd نداره و کارتی !!!ویه سوال مطمئن هستید از این اطلاعات آخه کانال هایی روکه می گید تقریبا کارتی اند![]()
ببین آقا میثم ..سینا ..بقیه مدیرها شما قوانینتون با اعمالتون هم مغایرت داره ...ما 10 سال عمرمون رو تو این انجمن گذروندیم..100 مدل پوستمون کنده شده از بن شدن 10 بار روی 1200 تا پست تا تهدید یادش بخیر...
یادتونه انجمن متفرقه 4 سال بسته بود تا اینکه رهنگ سازی بشه کسی تو متفرقه اسپم نکنه...یادش بخیر...یه زمانی گالری عکس رو من میچرخوندم...یادش بخیر...hadi666 چه لجی افتاد با ما...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
دوستان از الان به فکر شبکه های پخش کننده مراسم اهدای جام باشید
چون جایزه رو یک مدل برزیلی (Gisele Bündchen) قراره اهدا کنه و مشخصا تی وی ما هم پخش نمیکنه...!
+
از الان این بنده خدا باید به فکر فحش های بعد از مراسمش از سمت ما ایرانی ها باشه!![]()
اصولا ما شبکه ی 1080p نداریم در هیچ ماهواره ای چون پهنای باندی که مصرف میکنه در برابر تفاوت کیفیتی با 1080i اصلا به صرف نیست ..
tapatalk
...
REAPER CREW
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)