تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 266 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیز جفت لپ تاپ ها از پردازنده Haswell استفاده می کنند .
    کانفیگ هایی که من از Thinpad E531 دیدم همه نسل سوم هستند. بالاترینش Core i7 3632MQ هست که ivy bridge ه.

من الان یه hp pavilion dv6000 رو 7 ساله دارم و از نظر پرفرومنس هیچ افتی نکرده. کلی هم جابه جاش کردم و زمین زدم و... اگر چشمش نزنم هنوز واسه کارای آفیس و وبگردی عالیه. رمش رو به 4 ارتقا دادم. cpuش هم 1.9 amd
    به نظر شما z510 هم خرکار هست؟ دوستم z500 رو خریده تو یکسال کار منهدم شده و هزار عیب و ایراد از اقصی نقاطش زده بیرون و یکی دیگه سه ماهه z510 داره انقدر هاردش کند شده(تازه با استفاده کاملا خانگی) که میخواد هاردش رو عوض و ssd کنه.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

کانفیگ هایی که من از Thinpad E531 دیدم همه نسل سوم هستند. بالاترینش Core i7 3632MQ هست که ivy bridge ه.

من الان یه hp pavilion dv6000 رو 7 ساله دارم و از نظر پرفرومنس هیچ افتی نکرده. کلی هم جابه جاش کردم و زمین زدم و... اگر چشمش نزنم هنوز واسه کارای آفیس و وبگردی عالیه. رمش رو به 4 ارتقا دادم. cpuش هم 1.9 amd
    به نظر شما z510 هم خرکار هست؟ دوستم z500 رو خریده تو یکسال کار منهدم شده و هزار عیب و ایراد از اقصی نقاطش زده بیرون و یکی دیگه سه ماهه z510 داره انقدر هاردش کند شده(تازه با استفاده کاملا خانگی) که میخواد هاردش رو عوض و ssd کنه.
    دوست عزیز بنده خودم Z500 دارم و پس از 1 سال و 4 ماه هیچ چیزیش نشده . دوستان هم در جریان هستند توی آخرین عکسی که 4 ماه پیش آپلود کردم ، توی 1 سال حدود 8 ماه کامل لپ تاپ روشن بوده . این یعنی بیشتر از هر میزان کارکرد با لپ تاپ .هیچ طوریش هم نشده . ( دوستان در تاپیک Z500 در جریانند دیگه بلایی نبود سر لپ تاپ نیورده باشم . حتی تا 18 ساعت بازی مداوم !!! ) احتمالا دوست شما با لپ تاپ کشتی گرفته !

در صورتی که کارتون طوری هست که لپ تاپ از ارتفاع می افته ( !!!! ) فکر نکنم جفت لپ تاپ ها برای شما کارساز باشند !!!!

به هر حال من مبنا رو گذاشتم واسه اینکه منظور از خرکار اینه که لپ تاپ به مدت طولانی روشن می مونه . اگر قصد دارین به عنوان مثال در محل کار ، گل کوچیک هم بازی کنین قضیه کمی فرق می کنه

در صورتی که استحکام هم مورد نظرتونه ، پیشنهاد بنده اینه که یه تاپیک مشاوره ایجاد کنین چون قطعا لپ تاپ های بهتر از E531 نیز پیدا خواهند شد . مانند HP سری پروبوک
    در ارتباط با کانفیگ : با عرض پوزش اشتباه تایپی بود . متاسفانه به رایانه ثابت دسترسی ندارم برای همین گاهی اوقات اشتباهات پیش میاد .
    Last edited by Public Enemy; 07-05-2014 at 14:56.

3. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoodegh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

در صورتی که استحکام هم مورد نظرتونه ، پیشنهاد بنده اینه که یه تاپیک مشاوره ایجاد کنین چون قطعا لپ تاپ های بهتر از E531 نیز پیدا خواهند شد . مانند HP سری پروبوک
    درباره استحکامش بگم! همین الان بچه شر همسایمون که 4 5 سالشه داشت میدووید که پاشو گذاشت رو لپ تاپ!! دقیقنم وسطش! الانم که دارم باهاش تایپ میکنم و مشکلیم نداره!

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

من امروز متوجه یه مشکل عجیبی تو لپتاپم شدم، وقتی لپتاپ رو باتری هست و sleep ـش میکنم بعد یه مدت خاموش میشه و وقتی روشنش میکنم تا بعد آرم Lenovo میره و یهو خاموش میشه که دوباره روشنش میکنم و ویندوز از اول شروع به بالا اومدن میکنه...(در ضمن resume نمیشه) دوستان شما این مشکل رو ندارین؟ میشه تست کنید ببینین برای شما هم اینجوری میشه یا نه. مشکل میتونه از بایوس باشه و با آپدیت رفع شه؟

6. این کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    منم بلاخره به z510 دارا پیوستم
    آقا یه مشکلی من ویندوز 8.1 نصب کردم اما از درایورای همراه لپ تاپ که برای ویندوز 8 بود استفاده کردم
    الان کلا لپ تاپم با sleep (standby) مشکل داره ووقتی استندبای قرار میدم دیگه صفحه روشن نمیشه و گاهی در حین تلاش برای روشن کردن صفحه بلو اسکرین با مضمون power driver failure هم میده
    الان مشکل از درایوراس یا از لپ تاپه
    دوستان اگه ممکنه با دقت جواب بدیدچون هنوز یک هفته نشده لپ تاپ روخریدم و میتونم در صورت مشکل تعویضش کنم
    آقا لپ تاپم موقع خاموش کردن هم همین مشکل رو داره و صفحه آبی میاد
    تازه درایورای 8.1 رو دانلود کردم نصب می کنم و درست شد خبر میدم
    من امروز متوجه یه مشکل عجیبی تو لپتاپم شدم، وقتی لپتاپ رو باتری هست و sleep ـش میکنم بعد یه مدت خاموش میشه و وقتی روشنش میکنم تا بعد آرم Lenovo میره و یهو خاموش میشه که دوباره روشنش میکنم و ویندوز از اول شروع به بالا اومدن میکنه...(در ضمن resume نمیشه) دوستان شما این مشکل رو ندارین؟ میشه تست کنید ببینین برای شما هم اینجوری میشه یا نه. مشکل میتونه از بایوس باشه و با آپدیت رفع شه؟
    من درایورای ویندوز 8.1 رو نصب کردم اما مشکل sleep حل نشد و بعد از sleep رفتن بالا نمیاد
    فکر میکنم مشکل شما هم مثل من باشه ، ویندوزتون کدوم نسخست 8 یا 8.1؟
    کسی این مشکل رونداره؟

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

من درایورای ویندوز 8.1 رو نصب کردم اما مشکل sleep حل نشد و بعد از sleep رفتن بالا نمیاد
    فکر میکنم مشکل شما هم مثل من باشه ، ویندوزتون کدوم نسخست 8 یا 8.1؟
    کسی این مشکل رونداره؟
    من ویندوزم 8.1 هستش و کاملا آپدیته + اینکه همه درایور های جدیدم دانلود کردم از سایت لنوو...
    من مشکلم فک کنم حل شد، چون paging رو برداشته بودم و ویندوز نمیتونست دیتای مورد نیازشو تو هارد ذخیره کنه به همین دلیل از اول بالا میومد.

به نظرم شما یه ویندوز 8.1 آپدیت شده دانلود کن + درایورای جدید (اونایی که مورد نیازه مثلا درایوره بولوتوث رو دانلود نکنید حجمش خیلی زیاده) بعد از اول رو لپتاپ نصب کنید، به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه. اگه مشکل حل نشد و میتونید لپتاپ رو بدون دردسر پس بدید حتما پس بدید و با خیال راحت یه لپتاپ دیگه بخرید

9. این کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من ویندوزم 8.1 هستش و کاملا آپدیته + اینکه همه درایور های جدیدم دانلود کردم از سایت لنوو...
    من مشکلم فک کنم حل شد، چون paging رو برداشته بودم و ویندوز نمیتونست دیتای مورد نیازشو تو هارد ذخیره کنه به همین دلیل از اول بالا میومد.

به نظرم شما یه ویندوز 8.1 آپدیت شده دانلود کن + درایورای جدید (اونایی که مورد نیازه مثلا درایوره بولوتوث رو دانلود نکنید حجمش خیلی زیاده) بعد از اول رو لپتاپ نصب کنید، به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه. اگه مشکل حل نشد و میتونید لپتاپ رو بدون دردسر پس بدید حتما پس بدید و با خیال راحت یه لپتاپ دیگه بخرید
    ممنون برا جوابتون
    همه درایورای ویندوز 8.1 رو دانلود و نصب کردم اما هنوز موقع sleep رفتن مشکل داره و دیگه بالا نمیاد (ظاهرا اصلا sleep نمیره و فقظ صفحه خاموش میشه برا اینکه فن در حال کاره و چراقش هم چشمک نمیزنه) و بعضی وقتا ارور driver_power_state_failure میده
    من ویندوز 8.1 همراهش که تو بسته نرم افزاری گردو بود رو نصب کردم
    امیدوارم مشکل سخت افزاری نباشه
    Last edited by sheytoon001; 08-05-2014 at 00:58.

داره خودمونی میشه mohsen_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Lahijan

پيش فرض

ممنون برا جوابتون
    همه درایورای ویندوز 8.1 رو دانلود و نصب کردم اما هنوز موقع sleep رفتن مشکل داره و دیگه بالا نمیاد (ظاهرا اصلا sleep نمیره و فقظ صفحه خاموش میشه برا اینکه فن در حال کاره و چراقش هم چشمک نمیزنه) و بعضی وقتا ارور power_driver_state_failure میده
    من ویندوز 8.1 همراهش که تو بسته نرم افزاری گردو بود رو نصب کردم
    امیدوارم مشکل سخت افزاری نباشه

عذر میخوام رو سیستمتون نرم افزار virtualbox نصبه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عذر میخوام رو سیستمتون نرم افزار virtualbox نصبه؟
    بله نصبه ، از امولاتور اندروید استفاده می کنم
    ربطی داره به virtual box?
    میشه مشکل رو رفع کرد یا ممکنه سخت افزاری باشه؟
    Last edited by sheytoon001; 08-05-2014 at 00:59.

داره خودمونی میشه mohsen_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Lahijan

پيش فرض

بله نصبه ، از امولاتور اندروید استفاده می کنم
    ربطی داره به virtual box?
    متاسفانه بله! virtualbox رو انینستال کنید سیستم رو ریستارت کنید و دوباره تست کنید. نتیجه رو اعلام کنید...

جواب ویرایش: نه مشکل سخت افزاری نیست! بلکه مشکل از ناسازگاری virtualbox با ویندوز نصب شده روی سیستمتونه! منم این مشکل رو داشتم با کلی بدبختی فهمیدم که مشکل از این برنامست!!! بعدش یه ویندوز 8.1 از سایت پی سی دانلود (Windows.8.1.AIO20in1-x64-NOV2013) گرفتم که خداروشکر virtualbox باهاش سازگار بود و مشکل sleep و hibernate حل شد...
    Last edited by mohsen_p30; 08-05-2014 at 01:25.

14. 3 کاربر از mohsen_p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •