کد " مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمی باشد "
*21*09402#
کد غیرفعال کردنش : #21#
کد " دستگاه مشترک مورد نظر خاموش می باشد "
*67*0912000000#
کد غیرفعال کردنش : #67#
کد " مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمی باشد "
*21*09402#
کد غیرفعال کردنش : #21#
کد " دستگاه مشترک مورد نظر خاموش می باشد "
*67*0912000000#
کد غیرفعال کردنش : #67#
سلام
من 2 تا مشکل بزرگ با V3x دارم : یکی این که باهاش نمیتونم به شماره ای زنگ بزنم وقتی شماره رو میگیرم میگه Not subscribed ، ولی SMS میفرسته ، گوشی رو خاموش روشن کردم ولی نمیشه که نمیشه.
دوم هم اینکه من برنامه LeaderGL_FlexEditor رو ریختم ولی موقع اجرای برنامه وقتی رو Normal کلیک میکنم اين پيام مياد the mobile phone is not in modem mode or is not connected
در ضمن درایورشم ریختم (MotPCSDrivers)
بله برای همه شماره ها
ببین دوست عزیز شما درایورهاتون بطور کامل اگر نصب شده باید برنامه p2k رو اجرا کنی بعد خود به خود اون ستاره قروزه با پیغام switch to razrv3xmode زرد میشه اون وقت اگه برنامه leaderlg رو اجرا کنی نرمال میشه این ساده ترین روش برای نرمال کردنه
سیم کارتت با گوشی دیگه !! چطور جواب میده!!! شمار های شبکه رو حتما چک کن!!! سرویس رو حتما چک کن!!بله برای همه شماره ها
با یک گوشی سالم چک کن!!!
چند تا اسکین!!!
و این هم لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک اسکین زیبا
لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقای gsm از می گم
وقتی skinرو می ریزم توی a\mobile\skin می ره.اسمش یکی.
حالا مشکل من اینجاست که وقتی می خوام تو گوشیم اجراش کنم جایی رو پیدا نمی کنم که رفته باشه.
نه توی جایی که می خوایم themeرو بسازیم ونه هیچ جای دیگه .
فکر کنم یه پوشه skin باید توی این آدرس باشه menu\setting\personalise\skin ولی تو گوشیه من تویه personalise فایل skin ندارم .
آقای gsm ببخشید زیاد سؤال می کنم ولی مخم دیگه نمی کشه فکر کنم باید بی خیاله skin شم
میخوام باتری اصل v3x رو بگیرم باید از کجا بشناسم؟ اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه.چون میخوام بگم کسی برام از اونور بیاره میخوا مطمئن بشم که اصلشو میگیره برام.
خوب مشکل شما رو هم یکی از دوستان ما در همینجا داشت!!! musketeer عزیز
ایشون از یک فرد خارجی پرسیده بودن !! ایشون هم این طور جواب داده بودن:: که من دقیق خود نوشته های ایشنو رو برات کپی میکنم!!!
امید وارم به دردت بخوره!!! موفق باشی!!!جناب Gsm و tecfield. یه بنده خدایی به اسم kent_lkc توی motox مشکل منوی اسکین من رو حل کرد.
خداوند بهش اجر عظیم عطا کنه!
ولی راهش خیلی باحال بود! بعد از نشون دادن 1000 جور راه مختلف گفت تو یاهو مسنجر مشکلت رو حل میکنم!
بعد هم تو یاهو بهم گفت leaderGL رو باز کن و نرمالش کن. بعد از روی گوشیت فلکس رو لود کن. بعد گزینه menu skin رو توی پنل سمت راست چک بزار! به همین راحتی
از زحماتی که شما هم برام متحمل شدید ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)