تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 278 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

یه چیزی که کمی منو اذیت می کنه این بار الکتریکی رو بدنه ی فلزی دستگاه هنگام اتصال به برق هست ... کمی اعصاب خرد کن هست کسی واسه این مشکل راه حلی نداره ؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

یه چیزی که کمی منو اذیت می کنه این بار الکتریکی رو بدنه ی فلزی دستگاه هنگام اتصال به برق هست ... کمی اعصاب خرد کن هست کسی واسه این مشکل راه حلی نداره ؟؟
    اشتباه نکنید اون بار الکتریکی (یعنی الکتریسیته ی ساکن) نیست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

یعنی با این حساب بعد از مدتی این مساله حل میشه ؟؟

من وقتی یک دستم رو بدنه هست و دست دیگرم رو به بدنه میزنم مشکل حل میشه ولی معمولا با یک دست کار می کنیم دیگه که اینطوری مور مور تقریبا ضعیف روی بدنه هست که رو اعصابه

5. این کاربر از samibeig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Acceleration's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان یه سوالی داشتم
    میخواستم بدونم ایا مدل غیر لمسی با گرافیک 4 گیگ و گارانتی یکپارچه ایسوس موجود میشه ؟ یا ممکنه هیچوقت وارد نشه
    من غیر لمسی میخوام و گرافیک 4 به نظرتون چیکار کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوستان یه سوالی داشتم
    میخواستم بدونم ایا مدل غیر لمسی با گرافیک 4 گیگ و گارانتی یکپارچه ایسوس موجود میشه ؟ یا ممکنه هیچوقت وارد نشه
    من غیر لمسی میخوام و گرافیک 4 به نظرتون چیکار کنم
    داداش لمسی بخر پشیمون میشی ... لمسی عاااااااااالمه ... خدایی نصف کارهام رو با لمس انجام میدم

داره خودمونی میشه Acceleration's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

داداش لمسی بخر پشیمون میشی ... لمسی عاااااااااالمه ... خدایی نصف کارهام رو با لمس انجام میدم
    متاسفانه اون بازتاب نورش برام قابل تحمل نیست ، و فیلم هاش رو هم که دیدم خیلی صفحش تکون میخوره و کلا منکه دوست دارم دستام روی لپ تاپ یا موس باشه و هی بخوای با تاچ کار کنی دست خسته میشه چون استفادم توی روز زیاد هستش
    بهرحال کسی از دوستان اطلاعی نداره صفحه مات با گرافیک 4 وارد میشه یا نه ؟

داره خودمونی میشه Iman Summaray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست من مبارکه
    باید درایورش رو از dvd خود ایسوس نصب کنی..realtek audio
    راستی کسی فکری برای کیبورد فارسی کرده ؟ پدی اومده براش ؟ اخه حیف رو این کیبورد ناز از این چسبوندنی ها استفاده کرد...
    اره تو بازار پایتخت پد دیدم واسش.نمایندگی امرتات داشت.
    این جدیدا که گارانتی آواژنگه خودش فارسیه کیبوردش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من یه سوال داشتم نام درایوری که مخصوص پد هستش و با 2 انگشت یا 3 انگشت کار می کنه اسمش چیه می خوام از dvd نصبش کنم
    و نمی دونم چرا پد من گاهی کار نمی کنه وقتی یه ایکون یا پوشه باز میکنم یا اسمش عوض می شه یا به ایکون تیک می زنه نمی دونم من به پد لپ تاپ عادت نکردم یا مال من اشکال داره راهنمایی کنید لطفا
    و وقتی که با لپ تاپ کار می کنیم باید با باتری کار کنیم یا بزنیم به برق
    اگه به برق که بزنیم اشکای نداره؟
    Last edited by ACROBATIK; 09-01-2014 at 16:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من یه سوال داشتم نام درایوری که مخصوص پد هستش و با 2 انگشت یا 3 انگشت کار می کنه اسمش چیه می خوام از dvd نصبش کنم
    و نمی دونم چرا پد من گاهی کار نمی کنه وقتی یه ایکون یا پوشه باز میکنم یا اسمش عوض می شه یا به ایکون تیک می زنه نمی دونم من به پد لپ تاپ عادت نکردم یا مال من اشکال داره راهنمایی کنید لطفا
    و وقتی که با لپ تاپ کار می کنیم باید با باتری کار کنیم یا بزنیم به برق
    اگه به برق که بزنیم اشکای نداره؟
    اگه ویندوز 8 نصب کردی همه ی درایورهای توی DVD رو نصب کن ( فکر کنم اصلا برای پد درایور نمی خواد و همینجوری ام کار می کنه )
    اگر هم 8.1 نصب کردی باز هم همه درایورهای توی DVD رو نصب کن به غیر او درایورهایی که تو سایت ایسوس مخصوص 8.1 هست .
    برای این که اون chekbox گوشه آیکون ها رو برداری برو تو my computer fun بعد بالا زبانه view و تو اون قسمت تیک chekbox که بالایی هست رو بردار

اون تغییر نام هم احتمالا به عادت نکردنت بر می گرده ( باید دابل کلیک رو خیلی ود انجام بدی و نمی دونم میدونی یا نه لازم نیست حتما روی قسمت مخصوص کلیک پد برای چپ کلیک کلیک کنی و می تونی تو تمام پد با ضربه کوچیک کلیک کنی )

در مورد شارژ هم اونطوری که دوستان میگن و قبلا هم بحث شده چون پس با وصل کردن آداپتور پس از شارژ کامل جریان باتری قطع میشه و اینکه هر بار پر و خالی شدن باتری می تونه از عمر مفید سلول هاش کم کنه پس بهترین راه برای استفاده از باتری کار کردن با برق در صورت امکان هست .

ایشین اؤلسا گینه وارام خیدمتینده
    Last edited by samibeig; 09-01-2014 at 18:34.

12. این کاربر از samibeig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

خب تجربه من بعد چند ساعت کار کردن...

-کیفیت ساخت و بدنه قابل رضایته
    -بهتره برای استفاده طولانی از صفحه لمسی با یک دست کناره مانیتور کنترل شه و با یک دست کار کنیم ، اینجوری هم کنترل بهتری روی صفحه دارین هم اون لرزش صفحه که به دلیل شدت ضربه به وجود میاد کنترل میشه
    -سیستم صوتی عالیه ، واقعا انتظار همچین صدای با کیفیتی رو نداشتم.
    - تفاوت صفحه مات و براق انچنان من رو اذیت نکرد . من مانتیور دسکتاپم LG و مات هست و دقیقا لپ تاپ رو که کنارش میذاشتم انچنان ذهن رو درگیر نمیکرد. تصاویر کاملا زنده تر بود و واقعا برتری IPS به چشم میاد.
    - همونطور که دوستمون گفتن اون جریان الکتریکی ضعیف کمی اذیت میکنه ، امیدوارم که قابل حل باشه.
    - کیبورد و فاصله دکمه ها خوبه ، قسمت استراحتگاه دست هم به دلیل جایگیری تاچ پد به نظر کافی میرسه و دست موقع تایپ حالت خوبی داره.
    ضمن اینکه خوشحالم که خود لپ تاپ کیبورد فارسی هم داشت و نیاز به اون برچسب های بی کیفیت نیس ، که این مورد بستگی به شرکت وارد کننده و گارنتی تون داره. من با گارانتی آواژنگ گرفتم.

در کل من به شدت راضیم ، امیدوارم در آینده بهمون بیشتر ثابت بشه که ارزش پول بیشتری رو که نسبت به لپ تاپ های رقیب دادیم داشته باشه.

دوستان کیا به 8.1 ارتقا دادن؟ میخواستم ببینم آیا ارتقا بدیم برنامه ها ایرادی پیدا نمیکنه

14. 2 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •