تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 249 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

هممون برا ترکیب یکیه، ولی بنظر من سید صالحی هم نیاز داره برای اولین بار بازی را از رو نیمکت شروع کنه.
    جوونای تیم مثل خانزاده و عالیشاه و صادقیان و کفشگری ثابت کردن بهتر از بازیکنای میلیاردی بازی میکنن، شاید بقیه هم بتونن ثابت کنن لیاقت دارن تو نوک خط حمله بازی کنن.

2. 5 کاربر از Ice Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خب جمع بندی امیتازدهی هفته قبل تموم شد
    این هفته دهنوی جام بدترین بازیکن رو از رضایی گرفت و شد بدترین بازیکن هفته قبل
    بهترین بازیکن:صادقیان بدترین:دهنوی
    امتیاز تیم:5.79
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر من زوده که از اول بازی به عباس زاده بازی بده...هر وقت تیم جلو افتاد باید بیاد توی زمین تا بعد از بازی حسرت نخوریم که چرا از بازیکن با تجربه مون رو گذاشتیم روی نیمکت.
    سید صالحی این هفته ها بد نبوده.موقعیت سازی براش نشده واقعا تلاشش خیلی زیاده.نباید روحیه اش رو خراب کرد
    و یک نکته دیگه اینکه اگر به جدول لیگ نگاه کنیم میبینیم از هشت تیم بالای جدول با شش تیم بازی کردیم و یک تیم که خودمونیم و فقط سپاهان میمونه که باهاش بازی نکردیم و از هشت تیم پایین جدول فقط با مس بازی کردیم.با این تفاسیر به نظرم خوب امتیاز جمع کردیم ولی حیف در بازی هایی امتیاز از دست دادیم که میتونستم خیلی راحت امتیاز بگیرم چون نتایج سایر تیمهایی که با اون تیمها بازی کردن این رو مشخص میکنه.

4. 11 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه joseph.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

ترکيب پرسپوليس مقابل گسترش فولاد مشخص شد

تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس و گسترش فولاد تبريز در چارچوب هفته هشتم ليگ برتر از ساعت 20 امشب در ورزشگاه آزادي به مصاف يکديگر خواهند رفت که حاشيه‌هاي قبل از اين بازي را در زير مي‌خوانيد:

*حدود 100 هوادار تيم تبريزي با لباس آبي در ورزشگاه آزادي حضور دارند و به تشويق تيم خود مي‌پردازند.

*غلامرضا بهروان و خداداد افشاريان در ورزشگاه آزادي حضور دارند.

*بازيکنان گسترش فولاد با شورت و جوراب آبي رنگ به داخل زمين آمدند که هواداران پرسپوليس به آنها واکنش منفي نشان دادند.

*ميثم نقي‌زاده هافبک سابق پرسپوليس با هم‌تيمي‌هاي سابق خود به خوش و بش پرداخت.

*کريم باقري بالاخره پس از چند روز غيبت امروز در رختکن پرسپوليسي‌ها حضور پيدا کرد.

*هواداران پرسپوليس يکي از اعضاي تدارکات تيم را تشويق کردند و او دست نيلسون و حقيقي را گرفت و به سمت هواداران پرسپوليس رفت.

*ترکيب پرسپوليس به شرح زير مشخص شد:

نيلسون، حسيني، بنگر، ميثم حسيني، قاسم دهنوي، حسين ماهيني، رضا حقيقي، عاليشاه، ‌صادقيان، خلعتبري و سيد صالحي.

اين براي اولين بار است که خلعتبري در ترکيب اصي قرار مي گيرد.

6. 5 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نيلسون، حسيني، بنگر، ميثم حسيني، قاسم دهنوي، حسين ماهيني، رضا حقيقي، عاليشاه، ‌صادقيان، خلعتبري و سيد صالحي.
    دوستان انقدر توی ترکیبیشون کفشگری رو گذاشتن من فکر کردم محرومه برای این بازی
    دهنوی توی پست هافبک دفاعی خیلی بهتر از کفشگری هست

8. 4 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

10. 6 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

خب این برد شیرین رو تبریک میگم.در این سه بازی اخیر که حساسیت زیادی داشت تونستیم 7 امتیاز بگیریم
    تیم نیمه اول خیلی خوب بود و زمان خیلی خوبی به گل رسیدیم.نمیدونم اول نیمه دوم چی شد که تیم شل گرفته بود و نزدیک بود رو دو سه موقعیت گل بخوریم...ولی حیف که بازیکنهامون قدر موقعیتهایی که بدست میارن رو نمیدونم و گرنه الان باید اختلافمون خیلی بیشتر از اینها بود
    این گزارشگر بازی بد روی اعصاب بود...خیلی خوب بود که بازی رو بردیم و جلو بودیم و گرنه ما را دیوانه میکرد...اگر دوست داری از گسترش تعریف کنی چرا اومدی شبکه 3 برو شبکه سهند!!!
    ما تعریف از پرسپولیس رو نمیخوام ولی خوبه واضحات رو ببینی.توپ گل نشده میگه گل!!!موسوی یه شوت سر ضرب زد ولی نمیدونست نیلسون لایی خور نیست میگفت موسوی بهتر از هم میتونست بزنه نمیگه نیلسون در اون وضعیت که دید هم نداشت توپ رو خوب گرفت و اگر بخوام بگم باید حالا حالا ها تایپ کنم.

نیلسون 8
    میثم حسینی 6
    سید جلال 8
    بنگر 7
    ماهینی 6 خیلی تلاش کرد که خوب بازی کنه ولی بد هم نبود
    حقیقی 7
    دهنوی 6
    صادقیان 8
    عالیشاه 9
    خلعتبری 7
    سید صالحی 6

12. 11 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تبریک
    طبق پیش بینی هایی که میشد گسترش حریف دست و پا بسته ای نبود و قشنگ اذیتمون کرد.
    همش هم تقصیر خودمون بود که نیمه دوم شل گرفتیم عقب کشیدیم.
    عالیشاه خلعت صادقیان قشنگ از یار مستقیمشون رد میشدن بی شک مهمترین نقشو تو بردمون داشتن.
    صادقیان مثل همیشه عالی بود
    آخرا دیگه داشتم سکته میزدم طبق سنت همیشگی تو دقایق پایانی گل بخوریم که خوشبختانه اتفاق نیوفتاد

نیلسون 8
    میثم حسینی 6
    سید جلال 8
    بنگر 7
    ماهینی 5
    حقیقی 6
    دهنوی 6
    صادقیان 8
    عالیشاه 8
    خلعتبری 7
    سید صالحی 6

پ.ن
    خوشبختانه محروم ندادیم
    Last edited by lazy; 13-09-2013 at 21:33.

14. 7 کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

عالی بود بازی
    میتونستیم گلای خیلی بیشتری بزنیم
    امروز ضعیف ترین نقطه تیم هافبک دفاعی های تیم بودن که اصلا خوب بازی نکردن
    خلعت و پیام و امید هم عالی بودن ستاره های بی چون و چرای ایران میشن البته خلعت که هست
    فقط تعویضای علی دایی یکم خنده دار بود
    در کل تبریک

16. 6 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

منم تبریک می گم . تیم خوبی داریم . خیلی وقته طعم قهرمانی رو نچشیدیم . اما امیدوارم این طلسم شکسته بشه !

نیلسون 8
    میثم حسینی 6
    سید جلال 8
    بنگر 7.5
    ماهینی 7
    حقیقی 5 خیلی خطا می کنه و راحت کارت می گیره . زیاد ریسک می کرد تو بازی .
    دهنوی 6
    صادقیان 8
    عالیشاه 9
    خلعتبری 8
    سید صالحی 6.5

18. 7 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

دایی: در یک بازی سخت پیروز شدیم/ بازیکنان پرسپولیس از گذشته درس گرفته‌اند

به گزارش فارس، علی دایی پس از پیروزی یک بر صفر پرسپولیس مقابل گسترش فولاد تبریز در نشست خبری اظهار داشت: فکر می‌کنم امروز بازی خیلی سختی را بردیم و با تیم سختی بازی داشتیم. آنها در ورزشگاه آزادی خیلی خوب کار کردند و فکر می‌کنم سرعت بازی خیلی بالا بود و هر دو تیم برای برد به میدان آمده بودند. گسترش فولاد هم پا پس نکشید اما باید از تمامی بازیکنان پرسپولیس و هواداران تشکر کنم و امیدوارم دست به دست هم بدهیم تا تیم به موفقیت‌های بیشتری برسد.

وی در مورد اظهار نظر رسول خطیبی در مورد نگرفتن پنالتی روی ایمان موسوی از سوی داور، گفت: از صحنه خیلی دور بودم و چنین چیزی را ندیدم و نمی‌توانم در مورد این صحنه نظر بدهم.
    دایی در مورد از دست دادن موقعیت‌های گلزنی مهاجمان پرسپولیس، گفت: بازیکنانم آنقدر با تجربه شده‌اند و از بازی‌های گذشته درس گرفته‌اند. همین که تیم موقعیت سازی می‌کند و خیلی راحت روی دروازه‌ حریفان حمله می‌کنیم نشانه پیشرفت است و در بازی‌های آینده بیشتر گل می‌زنیم و امشب به دنبال سه امتیاز بودیم و خدا را شکر می‌کنم که در یک بازی خیلی سخت به برد رسیدیم. باید بیشتر کار کنیم و جا برای پیشرفت بیشتر تمام شد.

بنگر: کدام پول میلیاردی؟! به خاطر این پیراهن بازی می‌کنیم

به گزارش فارس، محسن بنگر پس از پیروزی یک بر صفر پرسپولیس مقابل گسترش فولاد گفت:‌بازی خوبی بود گسترش فولاد تیم خوبی بود و خوشحالیم یک بر صفر پیروز شدیم و از این نتیجه راضی هستیم.
    وی در مورد اینکه گسترش فولاد موقعیت‌های زیادی داشت گفت: آنها تیم‌شان خیلی خوب بود و مهاجمان خوبی داشتند به همین خاطر موقعیت هایی را به دست آوردند.
    بنگر در مورد صحبت‌هایی که بعد از دربی علیه بازیکنان می‌شود، اظهار داشت: قبل و بعد ازدربی صحبت‌هایی می‌کنند و می‌گویند اینها بازیکنان میلیاردی هستند. کدام پول؟ اگر پولی می‌بینید در باشگاه به ما هم بگویید. ما به خاطر این پیراهن بازی می‌کنیم. قرارداد داریم اما به ما پولی ندادند.
    وی افزود: ما تا آخر فصل هم بازی می کنیم و پول نمی گیریم، به خاطر این پیراهن کارمان را انجام می‌دهیم و تمام تلاش‌مان را می‌کنیم پس اینقدر نگویند ما میلیاردی هستیم.
    وی در مورد دیدار مقابل سپاهان و اینکه تیم سابقش است، گفت:‌سپاهان تیم سابق من است، اما مدت زیادی از آن گذشته است. اگر می‌خواهیم قهرمان شویم باید در تمام مسابقات امتیاز بگیریم. برای من برخورد تماشاگران سپاهان مهم نیست و رنگ پیراهن قرمز مهم است که دارم با آن بازی می‌کنم.
    بنگر در مورد سه اخطاره شدن رضا حقیقی عنوان کرد: در بین دو نیمه به او گفتم مواظب باش و بعدا هم 10 بار گوشزد کردیم سه اخطاره نشود اما با یک حرکت بچه‌گانه و مهدکودکانه سه کارته شد تا در بازی که به او احتیاج داریم نتواند کنار ما باشد.

20. 7 کاربر از joseph.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •