تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 103 اولاول ... 509096979899100101102103 آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

Your Name

انیمه ای زیبا درباره عشق
    فقط عشق قدرت پشت سر گذاشتن محدودیت ها و مرز ها و زمان ها رو داره...
      محتوای مخفی: شاید کمی اسپویل 
    انیمه ای زیبا درباره عشق
    فقط عشق قدرت پشت سر گذاشتن محدودیت ها و مرز ها و زمان ها رو داره
    داستان درباره دختر و پسری هست که بر اثر اتفاقی ، در روز های خاصی بدنشون با هم جا به جا میشه
    و در ابتدا این مسئله برای اونها عجیب اما در ادامه با شناخت نسبت بهم و با زندگی کردن در بدن همدیگه، جرقه عشق بینشون روشن میشه
    نسبت بهم کنجکاو میشند و همین باعث میشه دست به جستجو بزنند
    جدای همه محدودیت هایی مثل فاصله زمانی سه ساله ای که هر دو با هم دارند، محدودیت اصلی در فراموش کردن همدیگه هست!!!!
    دقیقا داستان بین اینها مثل یک خواب شیرینه!!! توی خواب خیلی مکان ها و اسم ها رو به خاطر داری اما به محض تموم شدن اون رویا دیگه هرکاری میکنی چیزی رو به خاطر نمیاری!!!!
    یه وقتی به خودت میای میبینی زندگی ت یه نفر مهم رو کم داره
    قلبت در جستجو هست اما ذهنت همراهی نمیکنه
    مثل همه ما که در زندگی مون در جستجوی گمشده ای هستیم!!! شاید مکانی یا شاید زمانی یا شاید موقعیتی و یا شاید شخصی!!!! اصلا عشقی...
    کارگردان از این حس گمشده ما بهترین استفاده رو کرده و در یک داستان رویایی این گمشده درونی ما رو به یک عشق تبدیل کرده!!! و چقد زیبا این دو نفر دنبال گمشده خودشون هستند!!!
    من این انیمه رو خیلی دوست داشتم
    جزء بهترین انیمه هایی هست که تا الان ساخته شده

نکته جالبی که داشت درباره به خاطر آوردن اسم ها هست
    چرا به یاد آوردن اسم ، کلید اصلی یادآوری اشخاص هست؟
    کلید های دیگه ای هم هست مثل کارهایی که انجام دادن یا ویژگی های دیگه و منحصری که دارند
    تو انیمه شهر ارواح استاد میازاکی هم اون پسر که در روح یک اژدها اسیر شده به خاطر این هست که اسم خودش رو فراموش کرده
    انگار که اگر تا اسم فراموش نشده باشه ، انسان تا همیشه جاویدانه
    این انیمه رو توصیه اکید و شدید دارم که حتما ببینید
    این انیمه رکورد فروش شهر ارواح رو زده
    و‌حتی بعضی اون رو از کارهای استاد میازاکی هم بالاتر میدونن
    کارگردامش قبلا انیمه های فوق العاده ای ساخته که حتما توصیه دارم اونها رو هم بیینید
    .
    #the_garden_of_word
    #journey_to_agartha
    #5centimeters_per_second
    .
    این انیمه هم داستانی بکر و جذاب داره
    از نظر گرافیکی اینقدر زیباست
    خیلی وقته که منتظر کیفیت خوب این انیمه بودم
    آخرش امروز کیفیت وب دی ال ش گیرم اومد و خیلی خوب بود
    منتظرم بلوری ش هم بیاد تا باز بیینمش
    این انیمه از اونهایی هست که حالتون رو جا میاره
    .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A Silent Voice

این انیمه رو هم هفته پیش دیدمش و یه انیمه خوب بود
    میشه گفت یه جورایی عرفان عملی بود!!
      محتوای مخفی: این هم شاید کمی اسپویل 

داستان درباره پسری هست که تو دوران ابتدایی دختر لالی رو اذیت میکرد به حدی که اون دختر مجبور به عوض کردن مدرسه شد
    داستان ادامه پیدا میکنه با برش هایی در خط زمانی
    گاهی کامل در گذشته ست و گریزی به آینده داره گاهی هم در زمان حال هست و گریزی به گذشته داره
    مفهوم فیلم بیشتر شبیه شاهکار کره ای کی دوک کیم به نام " Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring"
    بود
    در اونجا که یه فیلم سینمایی هست داستان کودکی رو تعریف میکنه که به معبدی سپرده میشه اما این کودک که نماینده ذات انسان هست مشغول اذیت کردن حیوانات هست و در سال های بعدی عمرش تابستان های داغ و پر شهوت و س*ک*س جوانی و پاییز های زیبا و غمناک عاشقی و زمستان های سرد جدایی و میانسالی رو تجربه میکنه و در آخر شبیه به یک سلوک عرفانی خودش خادم معبد میشه و بچه ای بهش سپرده میشه و باز فصل بهار شروع میشه و همون بچه ، همون آزار و اذیت حیوانات رو شروع میکنه
    با این تفاوت که اینبار اون بچه دیروز ، الان خودش در مقام استاد اخلاق هست و با گذشته خودش و چرخه دگرگونی اخلاقی خودش رو به رو میشه!!!
    در این انیمه دوست داشتنی هم یه جوری مراحل عرفانی تزکیه نفس مطرح میشه
    خطایی در گذشته و بعد به خود اومدن و فهمیدن اشتباهش
    و بعد حس عذاب وجدان و توبیخ و تنبیه درونی خودش
    و بعد از این تنبیه درونی وارد مرحله آثار فیزیکی و خارجی پشیمانی و تنبیه خودش رو نشون میده که با گوشه گیری از جامعه (که در اینجا چقد قشنگ مطرح میشه!!! پسره با خودش عهد میبنده که خودش رو زندانی کنه حتی با اینکه در جامعه حضور داره اما رو صورت همه افراد جامعه یک ضربدر تو ذهنش قرار میگیره)
    و‌مرحله بعدی انگار مرحله تاوان خطای گذشته ست!!!
    و بعد از همه اینها انگار تازه پاک میشه!!!
    اونجاست که یکباره توی بازار میبینه همه برچسب ها و ضربدرهای رو صورت آدمها میریزه و میبینه الان دیگه میتونه عاشق باشه و به زندگی عادی خودش ادامه بده!!
    این انیمه هم خیلی دوست داشتنیه!!
    حتما ببینیدش.
    #asilentvioce

2. 5 کاربر از Mr.World.Wide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من بر عکس شما بازارگرمی نمی‌کنم

فکر کنم کم کم باید عکس‌ها رو شامل قانون زیرنویس کنیم
    اما عکس نیانکوسنسی از سری Natsume بود که هنوز فصل جدیدیشو ندیدم ):
    این عکسی که خودت گذاشتی هم برا انیمه koneko no chii - ponponra daibouken هست البته با توجه به مشخصات صفحه‌ی آپلود عکس

انیمه‌ی سه‌بعدی CG هم به نظرم نچسب و فاقد اصالت می‌باشد :‌دی

احتمال زیاد مشکل از همون ویندوز زبون نفهم خودسر باشه
    من بر عکس شما بازارگرمی نمی‌کنم

فکر کنم کم کم باید عکس‌ها رو شامل قانون زیرنویس کنیم

اما عکس نیانکوسنسی از سری Natsume بود که هنوز فصل جدیدیشو ندیدم ):
    این عکسی که خودت گذاشتی هم برا انیمه koneko no chii - ponponra daibouken هست البته با توجه به مشخصات صفحه‌ی آپلود عکس
    خیلی بدی - چرا مال منو دادی
    انیمه‌ی سه‌بعدی CG هم به نظرم نچسب و فاقد اصالت می‌باشد :‌دی
    فراموش نکن با پیشفرت تکنولوژی تاثیرش رو در ساخت انیمه می زاره چی بخوایم چه نخوایم...
    همچنین همین اینمه های فعلی که تماما کامپیوتری است ولی از نوع 3D نیست قبلا انقدر فاجعه بودن که تا زمانی که GHOST IN THE SHELL بیاد کسی چندان به عنوان تکنیک طراحی روش حساب نمی کرد.
    همچنین الان انیمه داره یواش یواش از انحصار ژاپن داره در میاد و کره و چین هم شروع کردن عرضه انیمه ( از لحاظ کلاس طراحی و ... ) و باید منتظر محصولات انها هم باید باشیم الان بحث ها شروع شده که ایا انحصار انیمه برای ژاپن می مونه یا عمومی میشه و دیگر داستان avator رو که قبول نکردن شامل انیمه باشه رخ نده.

+

این ویندوز 10 خیلی ویندوز جالبی هست ولی در عین حال خیلی زبون نفهم است - یک دفعه خواستم هتل وصل شم شروع کرد اپدیت شدن meter هم دیگر قبول نمی کرد.... کلی وقتم رو گرفت
    cortana هم رو مخه من فقط می تونم انیمیشن های HALO رو ببینم و این هر دفعه موقع تایپ کردن چیزی ،لج منو در میاره که چرا بازی نکردم
    داستانش هم از دید من در عین هیجانی، بسیار تراژیک و غمناکه...

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

محتوای مخفی: شاید کمی اسپویل 
    انیمه ای زیبا درباره عشق
    فقط عشق قدرت پشت سر گذاشتن محدودیت ها و مرز ها و زمان ها رو داره
    داستان درباره دختر و پسری هست که بر اثر اتفاقی ، در روز های خاصی بدنشون با هم جا به جا میشه
    و در ابتدا این مسئله برای اونها عجیب اما در ادامه با شناخت نسبت بهم و با زندگی کردن در بدن همدیگه، جرقه عشق بینشون روشن میشه
    نسبت بهم کنجکاو میشند و همین باعث میشه دست به جستجو بزنند
    جدای همه محدودیت هایی مثل فاصله زمانی سه ساله ای که هر دو با هم دارند، محدودیت اصلی در فراموش کردن همدیگه هست!!!!
    دقیقا داستان بین اینها مثل یک خواب شیرینه!!! توی خواب خیلی مکان ها و اسم ها رو به خاطر داری اما به محض تموم شدن اون رویا دیگه هرکاری میکنی چیزی رو به خاطر نمیاری!!!!
    یه وقتی به خودت میای میبینی زندگی ت یه نفر مهم رو کم داره
    قلبت در جستجو هست اما ذهنت همراهی نمیکنه
    مثل همه ما که در زندگی مون در جستجوی گمشده ای هستیم!!! شاید مکانی یا شاید زمانی یا شاید موقعیتی و یا شاید شخصی!!!! اصلا عشقی...
    کارگردان از این حس گمشده ما بهترین استفاده رو کرده و در یک داستان رویایی این گمشده درونی ما رو به یک عشق تبدیل کرده!!! و چقد زیبا این دو نفر دنبال گمشده خودشون هستند!!!
    من این انیمه رو خیلی دوست داشتم
    جزء بهترین انیمه هایی هست که تا الان ساخته شده

نکته جالبی که داشت درباره به خاطر آوردن اسم ها هست
    چرا به یاد آوردن اسم ، کلید اصلی یادآوری اشخاص هست؟
    کلید های دیگه ای هم هست مثل کارهایی که انجام دادن یا ویژگی های دیگه و منحصری که دارند
    تو انیمه شهر ارواح استاد میازاکی هم اون پسر که در روح یک اژدها اسیر شده به خاطر این هست که اسم خودش رو فراموش کرده
    انگار که اگر تا اسم فراموش نشده باشه ، انسان تا همیشه جاویدانه
    این انیمه رو توصیه اکید و شدید دارم که حتما ببینید
    این انیمه رکورد فروش شهر ارواح رو زده
    و‌حتی بعضی اون رو از کارهای استاد میازاکی هم بالاتر میدونن
    کارگردامش قبلا انیمه های فوق العاده ای ساخته که حتما توصیه دارم اونها رو هم بیینید
    .
    #the_garden_of_word
    #journey_to_agartha
    #5centimeters_per_second
    .
    این انیمه هم داستانی بکر و جذاب داره
    از نظر گرافیکی اینقدر زیباست
    خیلی وقته که منتظر کیفیت خوب این انیمه بودم
    آخرش امروز کیفیت وب دی ال ش گیرم اومد و خیلی خوب بود
    منتظرم بلوری ش هم بیاد تا باز بیینمش
    این انیمه از اونهایی هست که حالتون رو جا میاره
    .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این انیمه رو هم هفته پیش دیدمش و یه انیمه خوب بود
    میشه گفت یه جورایی عرفان عملی بود!!
      محتوای مخفی: این هم شاید کمی اسپویل 

داستان درباره پسری هست که تو دوران ابتدایی دختر لالی رو اذیت میکرد به حدی که اون دختر مجبور به عوض کردن مدرسه شد
    داستان ادامه پیدا میکنه با برش هایی در خط زمانی
    گاهی کامل در گذشته ست و گریزی به آینده داره گاهی هم در زمان حال هست و گریزی به گذشته داره
    مفهوم فیلم بیشتر شبیه شاهکار کره ای کی دوک کیم به نام " Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring"
    بود
    در اونجا که یه فیلم سینمایی هست داستان کودکی رو تعریف میکنه که به معبدی سپرده میشه اما این کودک که نماینده ذات انسان هست مشغول اذیت کردن حیوانات هست و در سال های بعدی عمرش تابستان های داغ و پر شهوت و س*ک*س جوانی و پاییز های زیبا و غمناک عاشقی و زمستان های سرد جدایی و میانسالی رو تجربه میکنه و در آخر شبیه به یک سلوک عرفانی خودش خادم معبد میشه و بچه ای بهش سپرده میشه و باز فصل بهار شروع میشه و همون بچه ، همون آزار و اذیت حیوانات رو شروع میکنه
    با این تفاوت که اینبار اون بچه دیروز ، الان خودش در مقام استاد اخلاق هست و با گذشته خودش و چرخه دگرگونی اخلاقی خودش رو به رو میشه!!!
    در این انیمه دوست داشتنی هم یه جوری مراحل عرفانی تزکیه نفس مطرح میشه
    خطایی در گذشته و بعد به خود اومدن و فهمیدن اشتباهش
    و بعد حس عذاب وجدان و توبیخ و تنبیه درونی خودش
    و بعد از این تنبیه درونی وارد مرحله آثار فیزیکی و خارجی پشیمانی و تنبیه خودش رو نشون میده که با گوشه گیری از جامعه (که در اینجا چقد قشنگ مطرح میشه!!! پسره با خودش عهد میبنده که خودش رو زندانی کنه حتی با اینکه در جامعه حضور داره اما رو صورت همه افراد جامعه یک ضربدر تو ذهنش قرار میگیره)
    و‌مرحله بعدی انگار مرحله تاوان خطای گذشته ست!!!
    و بعد از همه اینها انگار تازه پاک میشه!!!
    اونجاست که یکباره توی بازار میبینه همه برچسب ها و ضربدرهای رو صورت آدمها میریزه و میبینه الان دیگه میتونه عاشق باشه و به زندگی عادی خودش ادامه بده!!
    این انیمه هم خیلی دوست داشتنیه!!
    حتما ببینیدش.
    #asilentvioce
    من اعتراض دارم
    چرا پوستر A Silent Voice یا Koe no Katachi یا The Shape of Voice رو اینجوری انتخاب کردی - بی معرفت

ولی جدی من بیشتر دوست داشتم این سری بجای فیلم مجموعه سری باشه ولی حیف که فعلا نمی شه

حداقل مانگاش تونست از تک چپتر به مجموعه سری تبدیل بشه و به امید مجموعه سری انیمه

اپدیت: این دیگه چیه
    The text that you have entered is too long (6563 characters). Please shorten it to 5000 characters long
    مجبور شدم دو پستی کنم

5. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

اپدیت: این دیگه چیه
    The text that you have entered is too long (6563 characters). Please shorten it to 5000 characters long
    مجبور شدم دو پستی کنم
    کار عوامل دشمنه. باید ادوارد الریک رو بگیم بیاد ادبشون کنه :/

7. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من اعتراض دارم
    چرا پوستر A Silent Voice یا Koe no Katachi یا The Shape of Voice رو اینجوری انتخاب کردی - بی معرفت

بیشتر به خاطر شباهاتش معنایی ش به این فیلم اونجوری درستش کردم

هر دو انیمه واقعا فوق العاده بودن
    این روزا هم درگیر برسرک شدم
    دیروز اومدم اینجا بپرسم فصل جدید برسرک قرار بود بهار بیاد که
    چی شد؟
    بعد همینجوری گفتم برم تاینی یه سرچ بزنم شاید تو کامنتا کسی گفته باشه
    دیدم که نه قسمت از فصل دو ش اومده
    منم سریع از سایت 30 نما کیفیت 1080 x265 ش رو گرفتم و مشغولشم

9. این کاربر از Mr.World.Wide بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کار عوامل دشمنه. باید ادوارد الریک رو بگیم بیاد ادبشون کنه :/
    بابا من که خودی بودم - اینقدر دشمنان من زیاد بودن خودم خبر ندارم

بیشتر به خاطر شباهاتش معنایی ش به این فیلم اونجوری درستش کردم

هر دو انیمه واقعا فوق العاده بودن
    این روزا هم درگیر برسرک شدم
    دیروز اومدم اینجا بپرسم فصل جدید برسرک قرار بود بهار بیاد که
    چی شد؟
    بعد همینجوری گفتم برم تاینی یه سرچ بزنم شاید تو کامنتا کسی گفته باشه
    دیدم که نه قسمت از فصل دو ش اومده
    منم سریع از سایت 30 نما کیفیت 1080 x265 ش رو گرفتم و مشغولشم
    اخه هر دو سمت پوستر هارو کات کردی نصفه نیمه شده

منم دارم نگاه می کنم برسرک تلاش کرده که سبک جدید انیمیشن به صورت 3D بزنه ولی هنوز سازگارشدنش به حدی که بشه گفت ghost in the shell در دیجیتال کامل کردن انیمه داشته، هنوز کسب نکرده، مخصوصا در تم سایه زنی مانگا که انیمه بازها دوست نداشتن

+
    من از این یکی پوسترش بیشتر خوشم امد، حس داستان بیشتر منتقل می کنه

Last edited by zed2; 01-06-2017 at 13:09.

11. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من داشتم از بقل لیست انیمه های فصل بعد رد می شدم که یکهو اینو دیدم

Ballroom e Youkoso

نویسنده و طراحش بخاطر مشکلی که باسه سلامتی اش پیش امد بیش از یکسال هیچی چپتر جدید نداده بود و همه فکر می کردن به مانگاهای رها شده می پیونده ولی بعد از بازگشتش و انتظار چپتر های جدید، حالا بر عکس، ظاهرا طرفداراش تونستن انقدر حمایتش کنند که انیمه بشه
    امیدوارم انیمه خوب و بخش بخشی بر اساس مانگا در بیاد و از این 13 قسمت های داستان تغییر داده شده نباشه
    استودیو های طراحی و تهیه کنندگی اش هم سابقه اش خوبه باسه این موارد

از لحاظ طراحی تو یکی از PV ها متوجه شدم در ثانیه 13 برای مدل سازی و حرکت کارکتر های ضمینه از روشی استفاده کردن که ظاهرا در berserk استفاده شده... تنها جایی بود که فعلا تونستم اینو ببینم.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

Code Geass: Lelouch of the Rebellion

دوستان این انیمه قضیه ش چجوریه؟
    ارزش دیدن داره؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بالاخره یکم سرم خلوت شد برگشتم اینور

Code Geass: Lelouch of the Rebellion

دوستان این انیمه قضیه ش چجوریه؟
    ارزش دیدن داره؟؟؟

قضیه اش بستگی داره با چه دیدی بهش نگاه کنی
    داستان کارکتر اصلی اش اینه، یکی از شاهزاده های پادشاهی جدید بریتانیا بوده که بعد از مرگ مادرش تبعید میشه ژاپن که بعد در هم طی یک سلسله درگیری ها ( که خودش باز داستان است - یک قسمتش هم انیمه شده ) در کنار خیلی مناطق دیگر میره تحت کنترل این پادشاهی. و البته به خاطر دیدگاه دیدگاه دیکتاتوریش هر جایی به غیر از خودش رو درجه دو می دیده و مناطق و مردمش رو کد می زده.

این پسره هم که بخاطر مرگ مادرش و بی تفاوتی پدرش و تبعید از پادشاهی متنفر میشه قدرتی رو پیدا می کنه که باعث میشه تصمیم به انتقام از کسایی رو بگیره که مقصر می دونسته.
    ازاین جا به بعد داستان پیچیده میشه

یک رفیق دنیای کودکی داره که خیلی جاها باهاش هست و در عین همراهی نقطه مقابلش هم میشه و حتی درگیر هم میشن.

کلا سبکش خیلی ترکیبی است. اگر دنبال سبک اختصاصی هستی این جوابگو نیست ولی در حالت عمومی داستانش قشنگ است - فقط بگم بعضی جاها اگر سریع داستان رو ببری جلو یا توجه نکنی بعدا گیج میشی که چی شد ( حدود 10 درصدش، بنظر میاد یکهو چی شد ولی قبلا اشاره شده)

دو نسخه ازش هست که TV و BD هست. اگر کیفیت بالا می خوای BD ولی اگر خشونت و موارد خون ریزی ها اذیتت می کنه نسخه TV رو ببین.

گرچه از روی تم انیمه باید بفهمی کلا باسه بچه نیست

Last edited by zed2; 30-06-2017 at 15:42.

15. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

بالاخره یکم سرم خلوت شد برگشتم اینور

قضیه اش بستگی داره با چه دیدی بهش نگاه کنی
    داستان کارکتر اصلی اش اینه، یکی از شاهزاده های پادشاهی جدید بریتانیا بوده که بعد از مرگ مادرش تبعید میشه ژاپن که بعد در هم طی یک سلسله درگیری ها ( که خودش باز داستان است - یک قسمتش هم انیمه شده ) در کنار خیلی مناطق دیگر میره تحت کنترل این پادشاهی. و البته به خاطر دیدگاه دیدگاه دیکتاتوریش هر جایی به غیر از خودش رو درجه دو می دیده و مناطق و مردمش رو کد می زده.

این پسره هم که بخاطر مرگ مادرش و بی تفاوتی پدرش و تبعید از پادشاهی متنفر میشه قدرتی رو پیدا می کنه که باعث میشه تصمیم به انتقام از کسایی رو بگیره که مقصر می دونسته.
    ازاین جا به بعد داستان پیچیده میشه

یک رفیق دنیای کودکی داره که خیلی جاها باهاش هست و در عین همراهی نقطه مقابلش هم میشه و حتی درگیر هم میشن.

کلا سبکش خیلی ترکیبی است. اگر دنبال سبک اختصاصی هستی این جوابگو نیست ولی در حالت عمومی داستانش قشنگ است - فقط بگم بعضی جاها اگر سریع داستان رو ببری جلو یا توجه نکنی بعدا گیج میشی که چی شد ( حدود 10 درصدش، بنظر میاد یکهو چی شد ولی قبلا اشاره شده)

دو نسخه ازش هست که TV و BD هست. اگر کیفیت بالا می خوای BD ولی اگر خشونت و موارد خون ریزی ها اذیتت می کنه نسخه TV رو ببین.

گرچه از روی تم انیمه باید بفهمی کلا باسه بچه نیست

دیدمش بدک نبود
    فصل اولش خوب بود دومش یه مقدار بد شد
    انیمه ها سینمایی ش رو هم دیدم

بد نبود در کل

ولی رفتم اسیر اتک آن تایتان شدم لامصب عجب قوی بود اون انیمه
    خیلی خوب بود
    به حدی خوب بود که سریع رفتم مانگاش رو هم تهیه کردم که ادامه ش رو ببینم چی شد
    کی حال داره تا 2018 صبر کنه که فصل جدید ش بیاد
    انصافا اتک آن تایتان فوق العاده بود

دلم هست برم سمت توکیو غول
    از یه طرف رفقا دارن اصرار میکنن که ناروتو رو ببینم
    نمیدونم

برسرک هم این دو سه قسمت آخرش چندان چنگی به دل نمیزنه
    نمیدونم از وقتی رفت توی اون لباس جدید ش خوب نشد
    حال باز ادامه ش رو باید ببینم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •