بنظر من بدترين قرعه همين بود.مورينيو عليه سيمئونه.دو مربي نتيجه گرا و قفل كن بازي.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
بنظر من بدترين قرعه همين بود.مورينيو عليه سيمئونه.دو مربي نتيجه گرا و قفل كن بازي.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
دو تیم فیزیکی بازی میکنن
خدا رحم کنه دست و پا شکسته نداشته باشیم
اگه تو بازی رفت گل بخوریم و بازی برگشت نیاز به گل داشته باشیم درست میشه مثل بازی اتلتیک بارسا که دفاع کاملا اتوبوسی رو جلومون قرار میدن
در کل به نظرم بهتر از بایرن و رئال بود قرئه گرچه رئال هم جلوی تیمای بزرگ امسال خوب نتیجه نگرفته
منم فکر میکنم بازی با رئال راحت تر بود برای چلسی. اتلتیکو دفاعش خیلی خوبه بر عکس رئال که داغونه دفاعش و اینکه مورینیو استاد بازی جلوی تیمهایی هستش که هجومی بازی میکنن و راحت میتونست رئال رو شکست بده و انتقام هم بگیره ازشون. یه نکته هم هستش و اون اینه که بین دو بازی رفت و برگشت، چلسی باید با لیورپول هم تو آنفیلد بازی کنه که شرایط رو خیلی سخت تر هم میکنه.
به نظر من کورتوا بازی میکنه
شرایط باشگاه اتلتیک رو نمیدونم ولی 6 میلیون یا حتی 3 میلیون برای بازی برگشت فکر نکنم واقعا از توانشون خارج باشه
این حاشیه سازی ها و یه جورایی مظلوم نمایی ها زیاد دور از انتظار نیست و فکر میکنم کورتوا بازی میکنه و از طرف دیگه هم باشگاه نهایت تلاشش رو میکنه که پول رو نده
در نهایت هم شاید مجور بشن پول رو بدن ولی چیزی که هست کورتوا بازی کرده
اتفاقا برای من بهترین بود
دقیقا به خاطر همین دلیل که معلوم بشه این دو تیم (مشخصا چلسی) مستحق این حجم انتقادات هست یا نه
چلسی به خاطر چند بازی بدنام شده ولی هیچ وقت بقیه بازیهاش در نظر گرفته نمیشه و همیشه به اون 3 بازی اشاره میشه اونم در حالی که چلسی در اون بازیها مجبور بود دفاعی بازی کنه و راه دیگه ای برای برد نداشت و دست بر قضا در 3 بازی 4 گل هم زد!
حالا که این دو تیم به هم خوردن مشخص میشه که واقعا دوست دارن اتوبوس بچینن و نتیجه مشابه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستمون در تاپیک لیگ قهرمانان میشه یا نه، در مواقع لازم بهتره با یک دفاع مستحکم قدرت حمله تهاجمی ترین تیم های دنیا رو بسنجی!
البته واسه من به عنوان یه بیننده فوتبال مصاف این دو جالب هستش![]()
يوفا: کورتوآ برابر چلسي ميتواند بازي کند
يوفا اعلام کرد دروازهبان بلژيکي چلسي که به صورت قرضي در آتلتيکو مادريد بازي مي کند، ميتواند برابر تيم سابق به ميدان برود.
در قرار داد کورتوآ با آتلتيکو آمده است اين بازيکن نميتواند در بازي برابر چلسي به ميدان برود مگر آنکه باشگاه اسپانيايي براي هر بازي 3 ميليون يورو به چلسي بپردازد.
يوفا با رد اين ادعا اعلام کرد اين اتحاديه قوانين خودش را دارد و کورتوآ مشکلي براي بازي کردن برابر چلسي نخواهد داشت.
متن بيانيه يوفا درباره وضعيت کورتوآ به شرح زير است:
"در قوانين ليگ قهرمانان اروپا و يوفا به صراحت آمده است که هيچ باشگاهي حق محروم کردن بازيکني را از بازي ندارد و اين عمل مغاير قوانين يوفا است. اگر بندي در قرارداد اين بازيکن وجود دارد اين بند براي يوفا غير قابل قبول و بي ارزش مي باشد و بازيکن مورد نظر توانايي بازي براي تيم خود را خواهد داشت."
هرگونه نقض قانون توسط تيمها باعث مجازات آن ها و حذف آن ها از رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا مي شود.
به گزارش ايسنا
با تاخیر عید همه دوستان مبارک
عجب بازی عجیب غریبی شده بازی با سوانسی، 18 تا شوت زدیم یه دونش آن تارگت بوده، خدا رو شکر همون یکی هم گل شد،دقیقه 68 بود داشتم نگران میشدم
بازی ای که میتونستیم دو رقمیشون کنیم رو با استرس و بدبختی 1-0 بردیم :|
سیتی هم باخت . حالا بازی لیورپول-چلسی دو هفته دیگه یه جورایی فینال لیگ خواهد بود
البته سیتی دو بازی عقب افتاده داره که اگه اونا رو ببره 76 امتیازی میشه و یک امتیاز بیشتر از چلسی میشه و یک امتیاز کمتر از لیورپول. چلسی باید همه بازیهاشو ببره و امیدوار باشه که سیتی حداقل یک بازی رو نبره و اصلی ترین بازی که میشه انتظار نبردن سیتی رو داشت، بازی با اورتون تو گودیسون پارک هستش وگرنه بقیه بازیهاش آسونه.
امروز هم دوباره دمبا با به کمک چلسی اومد و یک گل حساس دیگه زد، امیدوارم تا آخر فصل دیگه تورس بازی نکنه و اتوئو و دمبا با بازی کنن. فقط باید هفته دیگه جلوی ساندرلند، اشلی کول هم بازی کنه تا برای بازی با اتلتیکو، آماده بشه و آزپیلی هم دفاع راست بازی کنه چون ایوانویچ محرومه جلوی اتلتیکو.
تبریک بابت برد
چلسی . لیورپول 2 هفته ی آینده فینال لیگ برتر هست
امشب هم دمبا با گل خوبی زد . این ماتیچ واقعن مفید بازی میکنه
محمد صلاح هم خوب بود البته به قول مجری هم هنوز اعتماد بنفسش یکم کمه
تیم خیلی خوبی شده . کافیه با فصل پیش همین موقع مقایسه کنید
بنده هم امیدوارم فعلن تورس بازی نکنه . این سیستم 2 مهاجمی مورینیو داره خوب جواب میده باید بیشتر روش فکر کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)