جونم مسی و نیمار...
دیشب هر دوتا گل کاشتن...
از الان درگیری با بعضی ها شروع شده...!
جونم مسی و نیمار...
دیشب هر دوتا گل کاشتن...
از الان درگیری با بعضی ها شروع شده...!
Last edited by M E S S I; 11-09-2013 at 10:33.
مسي: خوشحالم که نيمار با ما است
ليونل مسي تمجيد خود را از دو چهره در تيم بارسلونا تکرار کرد: هميتيمياش نيمار و تاتا مارتينو، سرمربي تيم.
به گزارش فارس،وي در اين باره اظهار داشت: در حال شناخت يکديگر در زمين و هماهنگ شدن با هم هستيم و حقيقت اين است که از حضور نيمار خوشحالم.
مسي درباره سرمربي جديد تيم نيز حرفهاي مشابهي زد و تأکيد کرد که تاتا خيلي زود با باشگاه هماهنگ شد. وي ادامه داد: خوشحاليم که با او کار ميکنيم. او با بازيکنان و باشگاه به سرعت هماهنگ شد و با استقبال خوبي مواجه شد. اميدواريم همه چيز به خاطر تاتا و ما برايش خوب پيش برود تا بتوانيم سال خوبي داشته باشيم و افتخارات زيادي به دست آوريم.
بازيکن بارسلونا همچنين اعلام کرد که شيوه مارتينو کاملا با فلسفه باشگاه مطابق است و افزود: او به تيمي آمده است که در هر موردي که او ميخواهد مناسب است؛ همان شيوه بازي را دارد که او دوست دارد با همان چيزهايي که تاتا هميشه از تيمهايش ميخواهد.
دیشب بازی پرتغال - برزیل چند چند شد؟
نیمار گل زد؟ چطور بود؟
اگه هایلایتی چیزی پیدا کزدید بذارید ممنون میشم
برزیل 3 - 1 پرتغال
نیمار یک گل زد و یک پاس گل داد .
3-1 برزیل برد;
نیمار 1 گل و 1 پاس گل , 2 پاس قبل از گل سوم... یه نمایش عالی و فوق العاده و ستاره ی زمین...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی مسی نهال کاشت
پیش از دیدار تیم ملی فوتبال آرژانتین مقابل پاراگوئه در چارچوب رقابتهای مرحله انتخابی جامجهانی 2014 در منطقه آمریکای جنوبی لیونل مسی، ستاره 25 ساله آلبیسلسته به کمک روکه سانتاکروس، مهاجم 32 ساله پاراگوئه یک نهال زیتون را به نشان صلح و دوستی کاشت. آرژانتین بامداد امروز (چهارشنبه) موفق شد با نتیجه 5 بر 2 از سد پاراگوئه بگذرد و با 29 امتیاز به جامجهانی 2014 صعود کند. برای آرژانتین لیونل مسی (12- پنالتی و 53- پنالتی)، سرخیو آگوئرو (32)، آنخل دیماریا (50) و ماکسی رودریگس (90) گلزنی کردند و گلهای پاراگوئه توسط آریل نونز (17) و روکه سانتا کروس (86) به ثمر رسید.
پرچم بارسا و کاتالونیا همیشه بالاست...
................
تیترهای روزنامه ی اسپورت - 11 سپتامبر 2013
ارتباط آرژانتینی
بارسلونا دروازبان جوان ارژانتینی ژرونیمو رولی را زیر نظر دارد
این دروازبان از استودیانتس "21 سال سن" او اینده بزرگی دارد
کوژمن و بلانتا . دروازبان نیولز و مدافع ریور پلاته درلیست خرید هستند
بررسی "تیکی تاکا" مصاحبه با پیکه . ما برده ی تیکی تاکا شده بودیم
پویول روی صحنه می اید . او دیروز پا به توپ شد و احتمال دارد به بازی مقابل اژاکس برسد
اسپانیا 2 - شیلی 2 تیم ملی اسپانیا خوب بازی نکرد اما بازی را خوب اداره کرد و درنهایت از شکست گریخت
کاسیاس خواستار جدایی از مادرید شد
fcbarca.ir
خط و نشان مدافع رئال و مهاجم بارسا برای یکدیگر
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار دوستانه تیم های برزیل و پرتغال با نتیجه سه بر یک به سود سلسائو به پایان رسید.
در این دیدار نیمار مهاجم برزیلی تیم بارسا بارها دفاع پرتغالی ها را بر هم ریخت و با مدافعان این تیم درگیر شد.
در یکی از صحنه ها درگیری په په مدافع پرتغال و نیمار برای تصاحب توپ باعث شد تا مدافع رئال به دروازه بان تیمش پاتریسیو برخورد کند و درادامه اعتراض په په باعث شد تا داور مسابقه به نیمار ستاره بارسا کارت زرد نشان دهد.
رویارویی این دو بازیکن در ال کلاسیکوی فصل جاری لالیگا هم می تواند ادامه داشته باشد.
می تونید کلیپ این صحنه رو با حجم 2 مگ دانلود کنید . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نیمار: رفتارهای تحریک آمیز حریف، من را باانگیزه تر می کند
ستاره جدید بارسا در دیدار شب گذشته با پرتغال بارها با تکل های خشن مدافعان حریف روبرو شد
سایت گل- نیمار، ستاره تیم ملی برزیل، اعلام کرد رفتارهای تحریک آمیزی مانند آنچه در دیدار شب گذشته مقابل پرتغال با آن روبرو شد، تنها باعث باانگیزه تر شدنش می شود.
ستاره جدید بارسا در دیدار شب گذشته با پرتغال بارها با تکل های خشن مدافعان حریف روبرو شد اما در نهایت توانست با به ثمر رساندن یک گل و ارسال یک پاس گل، عنوان بهترین بازیکن میدان را از آن خود کند.
نیمار به خبرنگاران گفت:" در حال حاضر کمی احساس درد می کنم اما خیلی زود برطرف می شود. ویدئوی تلاش بازیکنان حریف برای زدن من را دیدم و آن را به تیاگو سیلوا نشان دادم. من معمولا به رفتارهای تحریک آمیز واکنش نشان نمی دهم. این تکل های بد در واقع چیز خوبی هستند و من و هم تیمی هایم را باانگیزه تر می کنند."
او همچنین از عملکرد تیمش در دیدار دیشب ابراز رضایت کرد و گفت:" دیدار برزیل مقابل پرتغال نمایش فوق العاده ای بود. این دیدار همیشه یک نمایش دیدنی است. پرتغال همیشه تیمی قدرتمند است که بازی های خیلی خوبی به نمایش می گذارد.
من از عملکرد تیم راضی هستم. ما توانستیم بازی خوبی به نمایش بگذاریم."
Neymar: Provocation only motivates me
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)