یک سوال از دوستان برای دریافت کارت ورود به جلسه با اسم فامیل شماره شناسنامه سال تولد میشه گرفت؟
یک سوال از دوستان برای دریافت کارت ورود به جلسه با اسم فامیل شماره شناسنامه سال تولد میشه گرفت؟
بله فقط سریال شناسنامه رو ه میخواد
کنکور ساعت 7/5 شروع میشه ؟ به جای 8 ؟؟؟؟![]()
خیر شروع فرآیند آزمون 7/5 هست یعنی خوندن قرآن و... خود آزمون ساعت 8ه
Sent from my ST15i using Tapatalk
چون گفته شده بود که درب های سالن ساعت 7 بسته میشود . البته خیلی فرقی در اصل قضیه نمیکنه . ولی از 7 تا 8 بیکار سر جلسه نشستن خیلی استرس زاست و بد تلقی میشه . باید ساعت 6/15 از خونه بزنیم بیرون .
Last edited by PLAΨMID; 21-06-2014 at 11:58.
سلام
کارت هنوز نیومده؟؟
کنکور که ساعت 7.30 شروع میشه... نه ساعت 8 ساعت 7 باید وارد حوزه بشیم تا ساعت 7.30 جامون رو پیدا میکنیم و قران خونده میشه و... داوطلبان بسم الله!! راس7.30 من دوبار کنکور دادم!
کارت هم هنوز نیومدهدیگه باید اینترنتو وصلش کنم
![]()
مطمئنی؟ ولی ساعت 8 ها چون تو سایت کانون زمان های نقصانی رو از 8 زده
Sent from my ST15i using Tapatalk
عزیز من سایت کانون ملاک نیست
خبری که توی سایت سازمان سنجش ذکر شده ملاک هست
د ـ تذكرهاي مهم
1 ـ در زمان حضور در جلسه آزمون، همراه داشتن پرينت كارت شركت در آزمون، اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار الزامي است.
2 ـ درِ حوزه هاي امتحاني صبحها رأس ساعت 7:00 (هفت) صبح و بعداز ظهرها راس ساعت 14:30(دو و نيم بعدازظهر) بسته خواهد شد و شروع فرآيند برگزاري آزمون صبح ها راس ساعت 7:30 (هفت و سي دقيقه) و بعد از ظهرها راس ساعت 15:00 (سه بعدازظهر) آغاز مي گردد. لذا از ورود داوطلبان پس از بسته شدن درِ حوزه هاي امتحاني به حوزه امتحاني ممانعت بعمل خواهد آمد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)