تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 219 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 2187

نام تاپيک: کلوپ K750

داره خودمونی میشه alibeigi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض Chees

سلام کسی بازی شطرنج برای K750 را داره؟

داره خودمونی میشه بهاره_عباس's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام بچه ها
    من تازه عضو شدم خلاصه هوامو داشته باشین
    یه برنامه می خوام واسه مخفی کردن فایلها یا فلدرها بیشترم عکسا تو گوشیم خیلیم حیاتیه ممنون
    (رجیستر شده باشه تضمینیا)
    بازم ممنون

پرواز به چشم افرادی که آن را نمی شناسند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی/g]

آخر فروم باز Razel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    .::0451 ::.

پيش فرض

سلام بچه ها
    من تازه عضو شدم خلاصه هوامو داشته باشین
    یه برنامه می خوام واسه مخفی کردن فایلها یا فلدرها بیشترم عکسا تو گوشیم خیلیم حیاتیه ممنون
    (رجیستر شده باشه تضمینیا)
    بازم ممنون

پرواز به چشم افرادی که آن را نمی شناسند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی/g]
    دوست عزیز اولا ورودت رو به بهترین انجمن دنیا تبریک میگم.
    ثانیا اگر در کل انجمن یا تو همین تاپیک جستجو بکنی شاید نزدیک به 100 پست و تاپیک در این مورد خواهی دید و تماما به این نتیجه رسیدن که چنین چیزی در گوشیهای جاوا امکان پذیر نیست مگر اینکه کارخانه سازندش چنین چیزی براش بذاره که در گوشی k750 و سایر گوشیهای سونی اریکسون این امکان وجود نداره.

تنها راه استفاده از برنامه moby explorer هست که از طریق برنامه فقط میشه رو فایل پسورد گذاشت و فقط از طریق برنامه میشه پسوردش رو عوض کرد.
    امکان مخفی کردن یا همون hidden در این برنامه وجود داره ولی متاسفانه در k750 جواب نمیده و باید به همین پسورد گذاری اکتفا کرد.

کار این برنامه اینطوریه که یه جورایی پسوند فایلها رو عوض میکنه که برای گوشی ناشناس باشه و نشه اجراش کرد.

نسخه 3 این برنامه موجوده ولی درست کرک نشده و مرتب سوال میپرسه. پیشنهاد من نسخه 2.1 این برنامه هست که ایرادات نسخه جدید رو نداره و با تنظیماتی که داره استفاده ازش رو خیلی راحت میکنه.

شما میتونید از این لینک دانلودش کنید در ضمن نحوه تنظیمش رو هم داخل فایل قرار دادم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید.
    Last edited by Razel; 22-05-2007 at 23:48.

پروفشنال ashkan1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام کسی بازی شطرنج برای K750 را داره؟
    دوست عزیز توی تاپیک های بازی پیداش میکنی ، بگرد !

پروفشنال amin-se's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

باورت ميشه الان 8 تا از اون فايلها رو مموريم تو other دارم من هر وقت تو خيابون بلوتثم بازه و هميشه با اسم هاي عجيب و غريب ميان ولي من yes مي زنم تا بياد اونها را cut كردم تو كامپيوتر سرعت اصلان فرق نكرد اگه كمي فكر كني مي توني بفهمي كه يه چيزي كه گوشي اصلا نميشناسه ولي به گوشيايه ديگه چون سرعتشون مياد پايين ميتونه سرعت اين گوشي رو هم بياره پايين
    اومدن سرعت گوش پايين به وسيله ي ي برنامه زمانه ممكنه كه خود گوشي اجازه ي دسترسي به فايل هاي سيستمي را بده كه دسترسي به اين فايلها زماني ممكنه كه اونم نه با برنامه ي موبايل با كامپيوتر و برنامه farmanager و خاموش كردن گوشي راستي وقتي كه دستت را مي زاري روي دكمهي c يعني به موبايل مي گي من راضيم كه كامپيوتر به فايلهاي سيستمي دسترسي داشته باشه ولي اگه تو نوكيا نگاه كني(سيستم عامل سيم باين ) فايلهاي سيستمي مثل دروازه به روي برنامه بازه
    البته ببخشيد ها تا زماني كه سازنده گوشي سوني اريكسون نياد حرف شما را تاييد كنه من عمرا باور كنم كه سرعت مموريت با وجود فايلهاي سيس امده پايين
    فایل های سیس هیچ تاثیری در سرعت گوشی های جاوا ندارند.البته نه تنها در سرعت بلکه در هیچ چیزه دیگه ای تاثیر ندارند.چون این گونه فایل ها اصلا بوسیله ی گوشی شناخته نمیشن و برای جاوا تعریف نشدن ...

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

مي شه از اين ويروسها چند تا واسه من بزاريد تا باورم شه
    شرمنده من نود دارم روی کامپیوترم.از این ویروس ها توی سیستم من پیدا نمیشه ولی وقتی میره توی هر پوشه ای میشه هم اسم همون پوشه .
    مثلا ویروس amin توی پوشه ی amin

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

دوست عزیز اولا ورودت رو به بهترین انجمن دنیا تبریک میگم.
    ثانیا اگر در کل انجمن یا تو همین تاپیک جستجو بکنی شاید نزدیک به 100 پست و تاپیک در این مورد خواهی دید و تماما به این نتیجه رسیدن که چنین چیزی در گوشیهای جاوا امکان پذیر نیست مگر اینکه کارخانه سازندش چنین چیزی براش بذاره که در گوشی k750 و سایر گوشیهای سونی اریکسون این امکان وجود نداره.

تنها راه استفاده از برنامه moby explorer هست که از طریق برنامه فقط میشه رو فایل پسورد گذاشت و فقط از طریق برنامه میشه پسوردش رو عوض کرد.
    امکان مخفی کردن یا همون hidden در این برنامه وجود داره ولی متاسفانه در k750 جواب نمیده و باید به همین پسورد گذاری اکتفا کرد.

کار این برنامه اینطوریه که یه جورایی پسوند فایلها رو عوض میکنه که برای گوشی ناشناس باشه و نشه اجراش کرد.

نسخه 3 این برنامه موجوده ولی درست کرک نشده و مرتب سوال میپرسه. پیشنهاد من نسخه 2.1 این برنامه هست که ایرادات نسخه جدید رو نداره و با تنظیماتی که داره استفاده ازش رو خیلی راحت میکنه.

شما میتونید از این لینک دانلودش کنید در ضمن نحوه تنظیمش رو هم داخل فایل قرار دادم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید.
    ممنون ....

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

5 فوري

سلام گوشيم مشكل بهم زده خفن با بلوتوث كليپ نمي گيرد

يك خراب كاري ام كردم كه ديگه دوربينش كار نمي كنه ميگه درپوش لنزو بازكن در هر دو صورت

كمممممممممممك
    Last edited by 2299; 23-05-2007 at 23:15.

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

این که در لنز باز باشه و بگه در لنز رو باز کن مربوط میشه به یه زبونه که بر اثر تکون خوردن قاب (تکون شدید گوشی یا تعویض بد قاب) از کار افتاده و گاهی اوقات با چند ضربه (با چکش) به قسمت پشتی گوشی درست میشه و اگه نشد باید بدی یه تعمیر کار ماهر گوشی رو باز کنه ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_ice_heart_128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

شرمنده من نود دارم روی کامپیوترم.از این ویروس ها توی سیستم من پیدا نمیشه ولی وقتی میره توی هر پوشه ای میشه هم اسم همون پوشه .
    مثلا ویروس amin توی پوشه ی amin
    سلام
    البته ببخشيد ها
    اون كم تجربه ها انتيويروس نصب مي كنن
    ويروس وقتي درست ميشه خودشو تو ريجستري به اينجا كپي مي كنه
    hkey_current_user\software\microsoft\windows\curre ntversion\run
    حالا انتي ويروستو پاك كن بعد چيز هايي كه اينجا هست حفظ كن اگه شك كردي كه كامپيوترت ويروس داره همه چيز را مثل اول در صورت لازم پاك كن
    انتي ويروس تو شرايطي لازمه كه هيچ راهي نيست
    Last edited by navid_ice_heart_128; 25-05-2007 at 08:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •