سلام کسی بازی شطرنج برای K750 را داره؟
سلام کسی بازی شطرنج برای K750 را داره؟
سلام بچه ها
من تازه عضو شدم خلاصه هوامو داشته باشین
یه برنامه می خوام واسه مخفی کردن فایلها یا فلدرها بیشترم عکسا تو گوشیم خیلیم حیاتیه ممنون
(رجیستر شده باشه تضمینیا)
بازم ممنون
پرواز به چشم افرادی که آن را نمی شناسند هرچه بیشتر اوج بگیری کوچکتر میشوی/g]
دوست عزیز اولا ورودت رو به بهترین انجمن دنیا تبریک میگم.
ثانیا اگر در کل انجمن یا تو همین تاپیک جستجو بکنی شاید نزدیک به 100 پست و تاپیک در این مورد خواهی دید و تماما به این نتیجه رسیدن که چنین چیزی در گوشیهای جاوا امکان پذیر نیست مگر اینکه کارخانه سازندش چنین چیزی براش بذاره که در گوشی k750 و سایر گوشیهای سونی اریکسون این امکان وجود نداره.
تنها راه استفاده از برنامه moby explorer هست که از طریق برنامه فقط میشه رو فایل پسورد گذاشت و فقط از طریق برنامه میشه پسوردش رو عوض کرد.
امکان مخفی کردن یا همون hidden در این برنامه وجود داره ولی متاسفانه در k750 جواب نمیده و باید به همین پسورد گذاری اکتفا کرد.
کار این برنامه اینطوریه که یه جورایی پسوند فایلها رو عوض میکنه که برای گوشی ناشناس باشه و نشه اجراش کرد.
نسخه 3 این برنامه موجوده ولی درست کرک نشده و مرتب سوال میپرسه. پیشنهاد من نسخه 2.1 این برنامه هست که ایرادات نسخه جدید رو نداره و با تنظیماتی که داره استفاده ازش رو خیلی راحت میکنه.
شما میتونید از این لینک دانلودش کنید در ضمن نحوه تنظیمش رو هم داخل فایل قرار دادم:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Razel; 22-05-2007 at 23:48.
دوست عزیز توی تاپیک های بازی پیداش میکنی ، بگرد !
فایل های سیس هیچ تاثیری در سرعت گوشی های جاوا ندارند.البته نه تنها در سرعت بلکه در هیچ چیزه دیگه ای تاثیر ندارند.چون این گونه فایل ها اصلا بوسیله ی گوشی شناخته نمیشن و برای جاوا تعریف نشدن ...نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده من نود دارم روی کامپیوترم.از این ویروس ها توی سیستم من پیدا نمیشه ولی وقتی میره توی هر پوشه ای میشه هم اسم همون پوشه .نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا ویروس amin توی پوشه ی amin
ممنون ....
سلام گوشيم مشكل بهم زده خفن با بلوتوث كليپ نمي گيرد
![]()
يك خراب كاري ام كردم كه ديگه دوربينش كار نمي كنه ميگه درپوش لنزو بازكن در هر دو صورت![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
كمممممممممممك
Last edited by 2299; 23-05-2007 at 23:15.
این که در لنز باز باشه و بگه در لنز رو باز کن مربوط میشه به یه زبونه که بر اثر تکون خوردن قاب (تکون شدید گوشی یا تعویض بد قاب) از کار افتاده و گاهی اوقات با چند ضربه (با چکش) به قسمت پشتی گوشی درست میشه و اگه نشد باید بدی یه تعمیر کار ماهر گوشی رو باز کنه ...
سلام
البته ببخشيد ها
اون كم تجربه ها انتيويروس نصب مي كنن
ويروس وقتي درست ميشه خودشو تو ريجستري به اينجا كپي مي كنه
hkey_current_user\software\microsoft\windows\curre ntversion\run
حالا انتي ويروستو پاك كن بعد چيز هايي كه اينجا هست حفظ كن اگه شك كردي كه كامپيوترت ويروس داره همه چيز را مثل اول در صورت لازم پاك كن
انتي ويروس تو شرايطي لازمه كه هيچ راهي نيست
Last edited by navid_ice_heart_128; 25-05-2007 at 08:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)