تیکشو روی adsl2/adsl2+ گذاشتی؟ سیو کردی مودمتو روشن خاموش کن
تیکشو روی adsl2/adsl2+ گذاشتی؟ سیو کردی مودمتو روشن خاموش کن
حالا چه خط هایی با چه تنظیماتی خوب میشن؟
شرکت های آسیاتک باید تنظیمات رو بیاری روی همون که گفتی ولی برای مخابرات ADSL جواب میده شانل هم که سیستمش مثل مخابرات هست یعنی زاکسل هست همین تنظیمات اجرا میشه روش.ولی بعضی خط ها این کار رو بکنی چون پهنای باند بالا میره نویزشون اگه بالا باشه براشون ضرر چون ممکنه نویزشون به خاطر فاصله زیاد باشه
داداش تیک این دوتا فعال هست
من فقط تیک g,dmt رو برمیدارم لینک می ره
سلام
دوستان من سرویس 512 محدود 4گیگ مخابرات دارم از آبادان
سرویس قبلیم 256 نامحدود بود خیلی کم قطعی داشت
از وقتی اینو گرفتم تو 1ساعت حدود 50بار قطعی دارم ! زنگم زدم میگه مشکل از خطتونه ! آخه اگه مشکل از خطمه چرا سرویس قبلیم مشکل نداشت !؟!؟؟!!؟؟!؟ آخه $#@$@$@# ؟!؟!؟
یعنی دیوونه شدم ! یه 1100 زدم نو دیوار از بس اعصابم خورد شد !
حالا عکس گرفتم از مشخصات نتم - شما میدونید مشکل از کجاست !؟؟!
![]()
خط شما شدیدا نویز داره و دلیلش می تونه از سیم تلفن باشه
می تونید مودم رو ببرید تو حیاط از جایی که خط میاد داخل از اونجا مستقیم بزنید به مودم - صد درصد نویزتون بر طرف میشه سرعت هم بالاتر میره قطعی هم ندارید
باید سیم خوب بگیری - منم مشکل شما رو داشتم
آقا دمت گرم میخواستم مطمئا شم که مشکل از خطمه که شدم !
![]()
دم در رفتی تست کردی؟
خیلی فرق داره.اگه دم در تست کنی خطت خوب باشه که از سیمه اگه هم که جواب نگرفتی که باید از مخابرات پیگیر بشی که اینم خوب معلومه که جواب نمیگیری کلا تجهیزات مخابرات چینی همینجوری کیفیت خط رو پایین میاره من خودم امتحان کردم.برو از یه شرکت دیگه ما هم که الان موندیم مخابرات به خاطره اینکه قیمتش پایینه و شبانش سرعتش بالاست.
فاصلت با مرکز زیاده؟
خطت قدیمیه یا جدید؟
وقتی ایران 10 سال پیش دستگاه MDF رو از افغانستان که اونا هم دست دوم خریدن از یه کشور دیگه میخره چه انتظاری از کیفت خط داری.همین که خطت بوق آزاد داره برو خدا رو شکر کن![]()
آقا چطوری بزنم به سیم دمه در !؟
تو باکس 1000000تا سیم هست !
جدیده !
1دکل مخابراتی 10قدمی خونمونه !![]()
Downstream Upstream SNR Margin :10.5 24.0 db Line Attenuation :24.5 14.5 db Data Rate :9216 512 kbps Max Rate :11424 1200 kbps CRC :245 0
سلام خدمت همه آقا خط ما خوبه ظاهره اما این crc چیه 245 چند روز پیش تا 11 هزار هم رفته بود
من 2 مگ پارس دارم خطم رو 9 مگ بسته شده سرعت بیشتر از 300 تا نمیده میتونه از این crc باشه؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)