قانونی بدوننه گارانتی یعنی چی؟
ولی تو جمهوری بقله نمایندگی سونی یه فروشگاه هست که قابه سفید داره میگه 340
قاب اصلیش هم که تو علائدین سفیدش 25 تومنه
قانونی بدوننه گارانتی یعنی چی؟
ولی تو جمهوری بقله نمایندگی سونی یه فروشگاه هست که قابه سفید داره میگه 340
قاب اصلیش هم که تو علائدین سفیدش 25 تومنه
دو ساعت رو با هدفون گوش دادی ؟
باتریت خالیه خالی نشد که رفت تو حالته قرمز درسته ؟
طبیعیه!!
چون کلا" این گوشی باتری زود خالی میکنه
سلام
ممنون از اینکه جواب دادی
منظورم از قانونی این بود که IMEI اون تو نرم افزار با کارتن و پشت بدنه گوشی یکی باشه
در اصل من دنبال W810i هستم با رنگ سفید با سریال اصلی (imei یکسان در هر سه جای گفته شده )
حتی اگه گارانتی هم نباشه مشکلی نیست
باز هم ممنونم
ايا ميشه قاب مشكي 810 را به سادگي با قاب سفيد ان تعويض نمود؟مشكلي پيش نمياد؟ويا اگه از شركت سيتادل يك 810 با گارانتي و رجيستري قانوني بگيرم و قاب سفيدش را از علاءالدين تهيه كنم انها برايم تعويض ميكنند؟
آره بیشترش با هدفون بود، یه کمش با اسپیکر
بعد هم رسید به حدود 5 درصد اخطار داد، بعدش یه نیم ساعت 45 دقیقه دیگه با هندز فری گوش دادم تا کامل خالی شد و گذاشتم شارژ شه
سلام دوستان
من w810i خريدم ولي يه كابل داره كه دو فيش مي زنه بيرون ازش اين براي چي هست؟؟؟دوم اينكه كابل نداره كه يو اس بي باشه و به كامپيوتر وصل باشه رم ريدرش چنده؟؟؟
با تشكر
باي
سلام علیکم......ما هم w810i دار شدیمو خداییش گوشی خوشدست و با کلاسی هست..بدون گارانتی رجیستر شده 305 تومن خیلی سخت گیر میاد ولی من رفتم با گارانتی سیتادل گرفتم 334 تومن"امروز"..زبان و منو فارسی..آخرین فریمور..کیفیت صدا و عکس توپ..سرعت منوها و بازیهای گرافیکی عالی..
سفیدش که اصلا گیر نمیاد..البته به نظر من مشکیش با تم اربیت خیلی خوشگی میشه![]()
اگه ميشه ادرس بده تا ما هم از انجا بخريم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
اين w810i كه من دارم يه كابل داره كه به تلويزيون وصل مي شه كه يكيش مال صدا و ديگري تصوير هست حالا وقتي صداي خالي به تلويزيون وصل كردم صدا رو پخش مي كرد ولي وقتي صدا و تصوير با هم وصل مي كردم تصوير و صدا نمياد فقط يه خرده تلويزيون برفكي مي شد به نظر شما مشكل چيه؟؟؟
با تشكر
باي
اينكابل فقط براي صداست و تصوير را منتقل نميكنهنوشته شده توسط vast_vision_office [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)