هیچی پاک نمیشه ! کرنل روت رو متناسب با بیس رام پیدا میکنی و از طریق برنامه ی ODIN روت میکنی ، و بهترین رام رامه رسمی آخرین نسخه ی ایران یا Nordic contries
هیچی پاک نمیشه ! کرنل روت رو متناسب با بیس رام پیدا میکنی و از طریق برنامه ی ODIN روت میکنی ، و بهترین رام رامه رسمی آخرین نسخه ی ایران یا Nordic contries
بهترین رام از نظر من تایلند MG7 هست. بهترین مصرف+ کم باگ ترینه.
فقط مودمش از ایران قدیمی تره و همراه رام باید مودمش هم فلش بشه
مشکلی با گوگل پلی نیست
این سامسونگ اپز برا ما ادم شده !
به صورت کاستوم دانلود کردم نصب کردم
دوستان من گوشی رو روت کردم بعد رام ایران رو هم ریختم بعد وقتی تماس میگیرم میگه شماره ثبت نشده تو شبکه اصلا کسی هم نمیشه زنگ بزنه خواهشا راهنمایی کنید
سیم کارت آنتن داره ؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام
با راهنمایی دوستان میخام تا چند روز دیگه این گوشی رو بخرم
ولی تصمیم دارم 4 هسته ایش رو بگیرم به دلیل کمتر داغ کردن
واینکه به نظرم 4 هسته ای هم پردازشش بالاست و زیاد مهم نیست که 8 هسته باشه چون کار خیلی سنگین باهاش انجام نمیدم
به نظر شما این فکر بهتره ؟ چون داغ کردن برای من خیلی حالگیریه و اینکه شاید مصرفش هم بیشتر باشه
و اینکه میخام 32 گیگش رو بگیرم ، چون تا حالا گوشی حرفه ای نداشتم به نظر شما اگر 32 گیگش پیدا نشد 16 گیگ هم خوبه ؟ برای نصب نرم افزار کم نمیاره ؟
و خودمم یک 64 برای فیلم و عکس و غیره بندازم ، 16 کافیه به نظر شما ؟ زیاد حرفه ای گری باهاش نمیکنم
در ضمن به نظر شما روت کردن این گوشی حرفه ای لازمه ؟ چون الان خوندم شما نوشتید که گوشی رو روت کردید . مگه میخاید باهاش چی کار کنید ؟
ببخشید کمی سوادمون کمه![]()
Last edited by peyman_nn; 10-09-2013 at 09:27.
درود پیمان خان
من خودم مدل 8 رو دارم ولی تا زمانی که سامسونگ یک آپدیت مشت و سورس رو ارائه نده ،پیشنهادم همون نسخه 4 هسته ای هست. چون بهتر و بهینه تره
اگر گیمر هستی 32 گیگ بگیر. و میخوای گیم اچ دی دانلود کنی و ازین کارا
اگر نه 16بگیر و به قول خودت 64بهش اضافه کن
من روت کردم برای استفاده بعضی از نرم افزار ها و همینطور نصب چند تا کاستوم رام.
به نظر من نیاز خاصی بهش پیدا نمیکنید
بله انتن داره
لطفا یکی جواب بده شما که گفتید روت کردن هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه خواهش میکنم یکی جواب بده گوشی من شبکه irmci را نمیشناسه وبه گوشی که زنگ میزنم هیچ عکس العملی نمیده و خود گوشی هم شماره گیری نمیکنه من روت کردم و رام ایران را ریختم اینجوری شد بردم مغازه میگه باید بره گارانتی و چون روت شده گارانتی قبول نمیکنه لطفا جواب بدید
شما باید مودم رام ایران رو دانلود کنید و فلش بزنید.
مشکلی نیست. شما همینطوری یک رام با مودم بالاتر رو به رام با مودم پایین تر فلش زدی. برا همین این مشکل پیش اومده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)