دوست عزیز
از این سایت می توانید نام گذاری ایران برای این سری را ببینید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز
از این سایت می توانید نام گذاری ایران برای این سری را ببینید.
از توی این لینک نفهمیدم کدوما هستند. مثلا ks8000 و ks8500 کدومه ؟
دوست عزیز
اینم لینکks8000[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام خدمت جناب متین پور مشکل وای فای دارم
مدل تلویزیون من اسمارت تی وی 46ES7770می باشد مدتی است WIFI از کار افتاده از سام سرویس امدند گقتند این مدل همان سال اول وای فای ان خراب میشده و باید قطعه وای فای را عوض شود که هزینه ان هم 180هزار تومان می شود که من نپذیرفتم بعدا خوشبختانه با ریست فکتوری کردن مجددا وای فای را درست کردم و چندماه کار کرد و مشکلی نداشت چندوقت پیش بود که مودم خانه را عوض کردم و خواستم تنظیمات وای فای تلویزیون انجام دهم باز وای فای کار نمی کند یا در حالت سرچ باقی می ماند و شبکه های بیسیم را پیدا نمی کند واگر پیدا هم کند وصل نمی شود زمانی که وای فای درست کار می کرد حتی شبکه های بیسیم همسایه ها را نمایش می داد ولی الان گاهی شبکه های بی سیم را نشان می دهد ولی سریع می پرد و نمی توانم رمز دهم که وصل شود
چند بار هم مودم و تلویزیون را ریست کردم ولی این بار دیگر جواب نمی دهد ایا روش دیگری برای درست شدنش هست ویا باید قطعه وای فای را عوض کنم . ضمنا در حالت وصل با سیم لن اینترنت کار می کند و مشکلی ندارد با تشکر
دوست عزیز
یکبار فریمورتان را آبدیت کنید. روش آبدیت درupgrade guideاست آن را دانلود کرده و از روی آن روش کار را یاد بگیرید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معمولا با آبدیت مشگل حل می شود.
با سلام و عرض تشکر خدمت آقای متین پور
هماهنگونه که راهنمایی فرمودید فریمور را به ورژن جدید که 1031بود ارتقا دادم ولی مشکل حل نشد در موقع تنظیم شبکه یک بار شبکه های بیسم را نمایش داد و قبل از اتتخاب سریع پرید و حالا موقع تنظیم در حالت بررسی شبکه های بی سیم باقی می ماند و بعد از چند دقیقه بیرون میاید . مجددا از طریق منوی مخفی ریست فاکتوری کردم باز درست نشدممنون میشوم راهنمایی فرمایید با تشکر بهرام جودی
دوست عزیز
باید از نزدیک بررسی شود و یک راه حل نهایی دارد که تخصصی است و نیاز به کنترول سرویس کار و یا دست ساز دارد .
سلام راه حل نهای به چه نحوی است و کنترل سرویس کارویا دست ساز چه کمکی می کند و از کجا میشود تهیه کرد
ضمنا ایا می دانید قطعه وای فای داخل تلویزیون قیمت ان چقدر است و از کجا میشود تهیه کرد که اگر لازم باشد تعویض شودبا تشکر
دوست عزیز
در این تایپیک روش نهایی با رنگ قرمز نوشته شده اگر به این امور واردید اول مطلب آن را بدرستی و کامل بخوانید و سپس عمل کنید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روش ساخت را توضیح می دهد.
و اینم تایپیک مرحله نهایی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)