تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 163 اولاول ... 509096979899100101102103104110150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 1623

نام تاپيک: openSUSE

داره خودمونی میشه hamed valizadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من 2-3 روز پیش SuSE 10.1 رو نصب کردم ولی نمی دونم چجوری به اینترنت وصل شم؟
    لطفا من رو در زمینه نصب مودم و چگونگی وصل شدن به اینترنت به وسیله SuSE راهنمایی کنید
    متشکرم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه younes_ysf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض چند تا مشكل در suse

سلام
    ببخشيد من چند تا مشکل در سيستم عامل سوسه يه زوزه يه .. دارم(اخرش نفهميدم اسمش رو چجوري ميکن به فارسي) ميخواستم اگه کسي لطف کنه کمکم کنه ممنونش مشم
    1-اوليش اينه که فايلهايي که با اسم فارسي توي ويندوز ذخيره شدن رو اصلا نميتونم اينجا ببينم
    2-دوميش اينه که هر کاري ميکنم نميتونم به يک يوزر اجازه تغيير فايل يا يک درايو رو بدم. توي رووت توي قسمت پرميشن اين اجازه رو صادر ميکنم ولي اصلا فايده نداره. يا حتي توي ترمينال با دستور chmod يا chown هم که کار ميکنم اصلا چيزي عوض نميشه.هيچ پيغامي هم صادر نميشه. چطوري ميتونم کاري کنم که با يوزر دومم بتونم فولدري ايجاد کنم يا يه فايل متني بسازم و..
    3-مشکل بعديم اينه که اگه وارد يوزر رووت بشم و بعدش وارد يوزر خودم بشم ديگه فايل منجر کار نميکنه و بايد ري استارت کنم تا درست بشه
    4-ميخواستم بدونم ميشه برنامه هايي با پسوند deb رو توي سوسه نصب کرد يا نه .اگه ميشه چطوري.
    5-و مشکل اخر(البته فعلا) اينه که هنوز بعد از 2 هفته از نصبش هنوز نتونستم يه فايل صوتي باهاش بشنوم. من چه چيزايي رو بايد دانلود و نصب کنم تا اين مشکل حل بشه.
    البته لازم به ذکره که لطفا لطفا واسه حل مشکل هاي بالا نگيد دستور app-get يا هرچيز ديگه رو بزنم چون اصلا به اينترنت اونجوري دسترسي ندارم ولي ميتونم از جاي ديگه دانلود کنم بعدش بيام خونه نصب کنم

پروفشنال Ceramic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    همین جا !!

پيش فرض

سلام
    ببخشيد من چند تا مشکل در سيستم عامل سوسه يه زوزه يه .. دارم(اخرش نفهميدم اسمش رو چجوري ميکن به فارسي) ميخواستم اگه کسي لطف کنه کمکم کنه ممنونش مشم
    1-اوليش اينه که فايلهايي که با اسم فارسي توي ويندوز ذخيره شدن رو اصلا نميتونم اينجا ببينم
    2-دوميش اينه که هر کاري ميکنم نميتونم به يک يوزر اجازه تغيير فايل يا يک درايو رو بدم. توي رووت توي قسمت پرميشن اين اجازه رو صادر ميکنم ولي اصلا فايده نداره. يا حتي توي ترمينال با دستور chmod يا chown هم که کار ميکنم اصلا چيزي عوض نميشه.هيچ پيغامي هم صادر نميشه. چطوري ميتونم کاري کنم که با يوزر دومم بتونم فولدري ايجاد کنم يا يه فايل متني بسازم و..
    3-مشکل بعديم اينه که اگه وارد يوزر رووت بشم و بعدش وارد يوزر خودم بشم ديگه فايل منجر کار نميکنه و بايد ري استارت کنم تا درست بشه
    4-ميخواستم بدونم ميشه برنامه هايي با پسوند deb رو توي سوسه نصب کرد يا نه .اگه ميشه چطوري.
    5-و مشکل اخر(البته فعلا) اينه که هنوز بعد از 2 هفته از نصبش هنوز نتونستم يه فايل صوتي باهاش بشنوم. من چه چيزايي رو بايد دانلود و نصب کنم تا اين مشکل حل بشه.
    البته لازم به ذکره که لطفا لطفا واسه حل مشکل هاي بالا نگيد دستور app-get يا هرچيز ديگه رو بزنم چون اصلا به اينترنت اونجوري دسترسي ندارم ولي ميتونم از جاي ديگه دانلود کنم بعدش بيام خونه نصب کنم

ردیف های 4 و 5 رو می دونم :

4. خیر . اوپن سوزه یک توزیع Redhat base هست و پکیج های اون پسوند rpm داره . پکیج هایی که پسوند deb دارند ، ویژه ی توزیع های Debian Base هستند . برای نصب برنامه هایی که بسته های اون با پسوند rpm موجود نیست ، می تونین از سورس برنامه استفاده کنید و اون رو برای استفاده ی خودتون کامپایل کنید .

5. در باره ی فایل های صوتی ، میدونین که فرمت mp3 یک فرمت آزاد نیست . به همین دلیل باید از برنامه هایی که به non-free معروف هستند استفاده کنید مثل vlc player که پخش کننده ی بسیار قوی هست و پکیجش با پسوند rpm هم موجود هست :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ----------------------------------------

ویرایش : توصیه ی قبلی ام رو اصلاح می کنم . اگر موضوع فقط شنیدن mp3 هست ، به جای vlc که دانلودش حدود 24 مگ هست ( البته با دیپندنسی هاش ) می تونین از برنامه ی xmms که حجم کمتری داره ( حدود 1.8 مگ ) استفاده کنید .

Last edited by Ceramic; 24-06-2008 at 09:56.

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام

ببین دوست من mplayer بهترین نرم افزار برای پخش فایل های صوتی و تصویری هست هر گونه فایل صوتی و تصویری را که فکرش رو بکنی با این نرم افزار می تونی پخش کنی البته این یک نرم افزار تحت کنسول هست و نسخه گرافیکی ندراد اما smplayer یک پوسته گرافیکی برای این برنامه قدرتمند هست که به شما اجازه می دهد که از طریق حالت گرافیکی به دیدن و گوش کردن فایل های تصویری و صوتی خود در محیطی زیبا بپردازید این هم کاملا رایگانه پس به شما توصیه می کنم که حتما از این برنامه استفاده کنید 

اول باید mplayer رو نصب کنید بعد هم smplayer رو که لینک هر دو اونها برا opensuse 10.3 در پست زیر آمده است 
    کد:

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ردیف های 4 و 5 رو می دونم :

4. خیر . اوپن سوزه یک توزیع Redhat base هست و پکیج های اون پسوند rpm داره . پکیج هایی که پسوند deb دارند ، ویژه ی توزیع های Debian Base هستند . برای نصب برنامه هایی که بسته های اون با پسوند rpm موجود نیست ، می تونین از سورس برنامه استفاده کنید و اون رو برای استفاده ی خودتون کامپایل کنید .

5. در باره ی فایل های صوتی ، میدونین که فرمت mp3 یک فرمت آزاد نیست . به همین دلیل باید از برنامه هایی که به non-free معروف هستند استفاده کنید مثل vlc player که پخش کننده ی بسیار قوی هست و پکیجش با پسوند rpm هم موجود هست :

کد:

----------------------------------------

ویرایش : توصیه ی قبلی ام رو اصلاح می کنم . اگر موضوع فقط شنیدن mp3 هست ، به جای vlc که دانلودش حدود 24 مگ هست ( البته با دیپندنسی هاش ) می تونین از برنامه ی xmms که حجم کمتری داره ( حدود 1.8 مگ ) استفاده کنید .

ببین دوست من mplayer بهترین نرم افزار برای پخش فایل های صوتی و تصویری هست هر گونه فایل صوتی و تصویری را که فکرش رو بکنی با این نرم افزار می تونی پخش کنی البته این یک نرم افزار تحت کنسول هست و نسخه گرافیکی ندراد اما smplayer یک پوسته گرافیکی برای این برنامه قدرتمند هست که به شما اجازه می دهد که از طریق حالت گرافیکی به دیدن و گوش کردن فایل های تصویری و صوتی خود در محیطی زیبا بپردازید این هم کاملا رایگانه پس به شما توصیه می کنم که حتما از این برنامه استفاده کنید

اول باید mplayer رو نصب کنید بعد هم smplayer رو که لینک هر دو اونها برا opensuse 10.3 در پست زیر آمده است
    کد:
    سلام
    فایده ای نداشت همه اینها رو دانلود کردم ولی باز خطا میده. میگه فایل در medium نیست همچین چیزی یا خطای وابستگی 50 تایی میده

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    دوستانی که مشکل راه‌اندازی مالتی مدیا دارن
    کافیه که به آدرس زیر مراجعه کنن فرقی نمی‌کنه که از 11.0 یا 10.3 استفاده میکنن
    کد:
    به استفاده از قابلیت One-Click-Install میتونید بدون اینکه مشکل وابستگی بوجود بیاد بتونید مالتی مدیا راه‌اندازی کنید
    کد:
    کد:

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    دوستانی که بدنبال خرید 11.0 هستن
    لطفا Pm بدید

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    دوستانی که مشکل راه‌اندازی مالتی مدیا دارن
    کافیه که به آدرس زیر مراجعه کنن فرقی نمی‌کنه که از 11.0 یا 10.3 استفاده میکنن
    کد:
    به استفاده از قابلیت One-Click-Install میتونید بدون اینکه مشکل وابستگی بوجود بیاد بتونید مالتی مدیا راه‌اندازی کنید
    کد:
    کد:
    البته به شرطی که یه اینترنت درست حسابی داشته باشید. نه مثل من با سرعت 1 کیلوبایت در ثانیه. لطف کنید اگه امکان داره یه راه حل هم واسه کسایی بزارید که امکان دانلود از توی خونه یا از توی خود لینوکس رو ندارند.
    Last edited by younes_ysf; 26-06-2008 at 08:08.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان بالاخره 11.0 رو نصب کردم

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

OpenSUSE Weekly News/28
    GNOME Helping Hands Project Launches
    People of openSUSE: Tanja Roth
    Masim Sugianto: How to Make openSUSE 11.0 GM Live USB
    Benjamin Weber: openSUSE 11.0 KDE4 inclusion
    tuxmachines.org: Battle of the Titans - Mandriva vs openSUSE: The Rematch
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •