لطفا مدار رطوبت سنج رابرایم بذارین متشکرم
لطفا مدار رطوبت سنج رابرایم بذارین متشکرم
سلام
خسته نباشید
من این دفعه درخواست ندارم فقط خواستم بگم موفق باشید.
Last edited by reza davari; 04-12-2010 at 16:42.
سلام
بنشین بر کنار جوی آب و کذر عمر ببین.
Last edited by reza davari; 04-12-2010 at 16:44.
سلام
آقای حکمت پناه بابت کمک قبلی از شما تشکر میکنم .
اگر میتونید درباره درخواست جدیدم بهم کمک کنید .
( زندگی سرای گذر است بگذار آرام از کنارت بگذرد)
با سلام
یه مداری ترجیحا با avr می خوام جهت ارتباط بین vb.net و چند ماشین صنعتی که اطلاعاتی از قبیل روشن و خاموش بودن و ... رو بتونم به vb ارسال کنم.فک کنم باید با پورت سریال باشه.
سلام آقا رضا
-------------
ریموت کنترل رادیوئی :
------------------------------------
دوست خوبم سوالت دو پهلو بود چون دو تا چیز مختلف بود
ریموت کنترل رادیوئی که امواج رادیوئی هست اما مادون قرمز نور هست دو تا بحث جدا هستند من تا حالا مادون قرمز نساختم اما میدونم چطوری کار میکنه اماگرنده فرستنده رادیوئی ساختم . حالا توضیح مختصری میدم اگه سوالی براتون پیش اومد تا جائی که بدونم میگم
فرستنده گیرنده رادیوئی :
برای فرستنده میتونید از ریموت کنتلهای بازار استفاده کنید که در دو فرکانس موجود هست یکی 315 mhz یکی هم 433 mhz که فرقی نداره کدوم را بخرید
دو مدل ریوت کترل در بازار هست :
الف - fix code : در این سایت بسیار جامع و خوب توضیح داده :ب- learn code : ریموت کنترلهای لرن کد 24 کد اریال میکنند که 20 تا کده و 4 تا دیگر کلید ریموت کنترل هست توی اونها از آی سی ev1527 استفاده میشه که این ای سی 24 بیت ارسال میکنه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما اگه بخواهی خودت فرستنده بسازی :
خیلی خیلی ساده هست دو راه آسون داره : اول از فروشگاه یک ماژول فرستنده گیرنده fsk میخرید مثلا بگو ماژول فرستنده گیرنده 433 fsk میخوام یک 3000 تومنیش را بخری خوبه یعنی 6تومان .
این ماژول 3 تا پایه اصلی داره روش نوشته یکی gnd که همون زمینه یکی vdd که تغذیه 5 ولت میدین یکی هم data که توی گیرنده از همین بای ارسال استفاده میکنید . اگه ماژول را بخرید میبینید که 4 تا پایه داره اولی gnd دو تای وسط data و بعدی هم vcc . بعضی هاشون هم 8 تا پایه دارند 4 تا این طرف 4 تا اون طرف که تکراری هستند اصلش همون 3 تا پایه هست که گفتم .
حالا بیا میکروکنترل را بزن به data فرستنده و مثلا به صورت سریال با baud rate 300 مثلا reza را ارسال کن . دقیقا همین reza ارسال میشه که توی گیرنده میتونی با میکرو گنترل که به data گیرنده وصله ببینیش و راحت تشخیص بدی
از این روش توی دزدگیرهای پیشرفته اتومبیل استفاه میشه که قابلیت کپی شدن نداشته باشه چون هر چیزی میتونی بفرستی
اما دقت کن این ماژولها واسه دیتا نیستند اما میتونند ارسالکنند بهتره این کار را کنی پالس بدی مثلا تعریف کن برای خودت 50 ms اگه پایه میکرو را یک کردی یعنی 1 و اگر 100 ms یک کردی یعنی صفر و بین اینها را پایه میکرو را صفر کن مثلا اگه بخواهی 1101 را ارسال کنی میشه این :
50 میلی ثانیه پایه یک میشه حالا 10 میلی ثانیه صفر سپس دوباره 50 میلی ثانیه یک میشه دوباره 10 میلی ثانیه صفر حالا 100 میلی ثانیه یک میشه دوباره 10 میلی ثانیه صفر حالا 50 میلی ثانیه یک میشه
این قرار داد واسه خودته هر جوری دوست داری میتونی بزاری اما واسه اینکه تو گیرندت راحت باشی بیا قبل از ارسال 1101 مثلا 300 میلی ثانیه یک کن بعدش این را ارسل کن که تو برنامه گیرندت تعریف کنی اگر 300 میلی ثانیه یک اومد بعدش اونها را بخونه ببینه چیه این طوری راحت تری.
توی گیرنده هم ماژول گیرنده را میزاری data اون را به مبکرو متصل میکنید اگه توی فرستنده دیتا ارسال کردی با بادریت 300 که اینجا مرتن از دستور گیرنده سریال دیتا را میخونی اگه همون چیزی بود که فرستادی عمل خاصی انجام میده اگه هم مثلا 1101 کردی توی فرستنده که توی گیرنده باید عرض پالس ورودی را بخونب مرتب تا عرض پالس مثلا 300 میلی ثانیه شد یعنی دیتا داره میاد که بهتره محدوده بزاری مثلا بگی اگه بین 250 تا 350 بود که بهتره از تایمریک میکرو استفاده کنی تا جواببگیری و کریستال 4 mhz برای avr و 16 Mhz برای Pic .
راه دوم هم ینکه از همون ای سی pt2262 و pt 2272-L4 استفاده کنی که فرستنده و گیرنده هست چیز خاصی نداره توی اون سایت که آدرسش را دادم کامل گفته .
اما نکته خیلی مهم اگر فرستنده را خواستی 1101 ارسال کنی یعنی مثلا 50 میلی ثانیه یا 100 میلی ثانیه پایه 1 بشه باید حتما ولتاژ را کاهش بدی وگرنه فرستندت میسوزه باید سطح ولتازت یک ولت باشه که یک تقسیم مقاومتی بزاری خروجی 5 ولت میکرو را یک میتونی کنی مشکلی نداری مثلا خروجی میکرو را اول بدین به یک مقاومت 400 اهم بعدش بدی به یک مقاومت 100 اهم و بعد زمین کنی اگه از وسط اینها یعنی سر 100 اهم ولتمتر بزنی دقیقا یک ولت میشه وقتی میکرو 5 ولت بده چوت اگه فرض کنیم میخواهیم 10 میلی آمپر جریان بکشه میشه : V=R1i+R2i ---------> 5=400*10ma+100*10ma
2- مادون قرمز:
ببین دوست من اصول کلیش را در بلا توضیح دادم پس شما باید یک کد ارسال کنی و همون اگر در گیرنده گرفتی عمل خاصی انجام بدی میتونی جای ماژول رادیوئی که بالا گذاشتی حالا فرستنده گیرنده مادون قرمز بزاری و 1101 را ارسال کنی و اون طرف بگیری فقط اینجا مادون قرمزه باید هم را ببینند.
توی سن سایت با 555 ساخته که دیگه میکر حذف شذه قیمت مدار میاد پائینت مهم ایه اصول را بدونید سپس خودتون یک راهی پیادا کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و سایتهای مشابه سیرچ کنید برای مادون قرمز خیلی هست یا این سایت که یک مدار خیلی ساده گذاشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه یک کد ارسالمیکنند و اون طرف تشخیص میدهند این اساس انتقال دیتا هست هر راهی میتونید انتخاب کنید .
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم .
با سلام
یه مداری ترجیحا با avr می خوام جهت ارتباط بین vb.net و چند ماشین صنعتی که اطلاعاتی از قبیل روشن و خاموش بودن و ... رو بتونم به vb ارسال کنم.فک کنم باید با پورت سریال باشه
-------------------------------------
پاسخ :
در مبحث avr سوالتون را مطرح کنید جواب کامل میگیرید
اما اصول کلی به این صورت هست :
بله درست گفتین از پرت سریال استفاده میکنید . چون خروجی میکرو 0-5 ولت هست (سطح ولتاژ TTL) اما برای کامپیوتر 12 ولت نیاز هست از آی سی مبدل ولتاژ TTLبه RS232 که آی سی MAX232 هست استفاده میکنید.
دستگاه را که به میکرو متصل کردید سپس خروجی میکرو را به max232 میدین و خروجی max232 را به پورت سریال وصل
میکنید .
توی پورت سریال هم که میدونید یک TX- RX-GND داریم که چون شما میخواهید از میکرو به کامپیوتر اطلاعات بدین خروجی MAX232 را به RX وصل میکنید .RECIEVE
توسط میکرو دیتا را باوود ریت مثلا 300 ارسال کنید و توی برنامه هم دیتا را با همین باوود ریت بخونید
یک مثال برنامش در این سایت هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما چند نکته رعایت کنید که مدارها به مشکل بر نخوره :
چون دستگاه شما صنعتی هست حتما نویز ایجاد میکنه که باعث میشه میکرو هنگ کنه پس بهتره از دستگاه به اپتوکوپلر بدین سپس به میکرو کنترل وصل کنید که میکرو کاملا ایزوله باشه حتی خرجی میکرو به MAX232 هم میتونید بینش اپتوکوپلر بزارید تا کاملا میکرو شما از سیستم ایزوله باشه .
فیلترهائی به نام فیلتر EMI برای ولتاژ DC در بازار هست که اندازش نصف رگولاتور ولتاژه و در نویز گیری خط واقعا عالی عمل میکنه .
سعی کنید دو تا تغذیه داشته باشید یکی برای میکرو یکی بای بقیه ادوات مدار
موفق باشید.
دقیقا دو سر تغذیه میکرو یک خاز 100 نانو بزارید .
سلام
بابت کمکتون تشکر ان شاءالله بتونم توی جبران کنم
البته اینکه شما در بحث الکترونیک استادید هیچ شکی نیست.
خواهش میکنم کاری نکردم منم در همین حدی که کار کردم میدونم آقا پژمان بود خیلی خوب نمیدونم چرا دیگه به اینجا سر نمیزنه امیدوارم حالش خوب باشه هر جا هست . در کل هر چی که میدونیم باید بگیم هر چی بیشتر اطلاعات را به هم بدیم به پیشرفت خودمون کمک میکنیم متاسفانه علم ایران مال 100 ساله پیشه کشورهای خارجیه همین اطلاعات ناچیز و قدیمی را به تجاری بهش نگاه میکنند خیلیا نمیگند که خوشبختانه توی خیلی از سایتها دیدم بچه ها واقعا میگند و این خیلی خوبه منم اطلاعاتم کمه مدارهائی که واسه کارم ساختم میدونم . امیدوارم همیشه موفق باشید منم چیزی بدونم حتما میگم .از لطف شما هم ممنونم برای شما و بقیه دوستان هم آرزوی موفقیت میکنم
نگو اقا پژمان نیست منم هیچ خبری ازش ندارم هیچ خبرییییی دلمون بدجور واساش تنگ شده فقط خدا کنه حالش خوب باشه خداوکیلی خیلی در این رمینه به بچه ها واز جمله خودم کمک کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)