ahmadra جان این مشکلتو حل نمیکنه؟ برای پاک کردن این فایلها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ahmadra جان این مشکلتو حل نمیکنه؟ برای پاک کردن این فایلها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به خاطر این گفتم توی گوگل سرچ کن که راه خاصی نداره
مثلا اینو ببین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدgcc <filename>.c -o filecc <filename>.c
امتحان میکنم
امتحان کن، ولی به یه نکته دقت کردی؟ مال این تاپیک بود!! یه جستجو حتی تو این تاپیک تو رو به ای میرسوند.
در حاله از ابهام!
نتیجه نداد؟ راستی یه نکته دیگه:
این موقعی نوشته شده بود که تو مدتی لینوکس رو پاک کردی اینجا نیومدی، بعد دوباره اومدی! یعنی تو اون 4 صفحه که در نبود تو اضافه شده!!!
نه!
نمیدونم والا. کجا نوشته شده بود؟
ولی پایه گذاری فدورا کر در P30WORLD بنده بودم فکر کنم با کمک و همراهی rootnt در زدن تاپیکش!![]()
باورت میشه من کل این تاپیکو از دیشب با دقت خوندم؟! یه جا خسته شدی از فدورا 5 پاک کردیش، بعد تابستون همون سال برگشتی تا کامل یاد بگیری!!گفتی مشغلت کم شده(من از تو بهتر میدونم!) تو این مدت اینو یکی گفت، فکر کنم یکی به اسم محمود(که میشناسیش احتمالا، اگه آلزایمر نداشته باشی یادته!!)، که دیگه تو سایت نیومد. و اتفاق مهم دیگه اینکه حسین به سایت اومد و... !!! در اون زمان آقای بیاضی زیاد تو این قسمت فعال بودن.
(یه نکته بیربط! : من اولین پست حسین رو در یه جایی تو یه تاپیک فسیل پیدا کردم! اولین پست لینوکسیشو البته!! خیلی جالبه باید بهش بدم، مطمئا یادشه)
درسته. عجب حوصله ای داری تو مهرداد.
اره یادمه نه دیگه الزایمر ندارم به اون حد!
ولی یه چیزی مهرداد. من واقعا نمیتونم لینوکس رو اونم فقط فدورا رو کناربذارم. عاشق لینوکس هستم. فقط اگه بتونم خوب یاد بگیرمش واس همیشه ویندوز رو میبوسم میذارم کنار. الانم خدا رو شکر یه چیزایی بلدم. البته با کمک بچه های خوب انجمن اینجا. کسائی مثل rootnt، majrix، bayazee و کمی هم محمود. از همشون تشکر میکنم.
راستی از rootnt هم بابت اینکه بیربط به تاپیک بحث شد عذر میخوام . یه بحث کوچولو بود فقط.
منم همینطور! ولی من بیشتر با اوبونتو انس گرفتم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)