سلام
نسخه جدید هنوز نیومده. تقریبا یک ماه دیگه میاد. فعلا از یک محصول دیگه استفاده کنید.
سلام
من درست متوجه صحبت های شما نشدم!
لینک دانلود نورتون آنتی ویروس ورژن 21.5 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
نسخه جدید هنوز نیومده. تقریبا یک ماه دیگه میاد. فعلا از یک محصول دیگه استفاده کنید.
سلام
من درست متوجه صحبت های شما نشدم!
لینک دانلود نورتون آنتی ویروس ورژن 21.5 :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چندتا سایت دیدم که تا 180 روز نمیخواد لیو اپدیت رو انجام بدی!
میشه لینکی معرفی کنید چون روزی چند بار داره همین اپدیت میشه الکی؟!!!
![]()
درمورد قدرت باید بگم هر دو محصول ساخته شرکت symantec هست بنابر این قطعا هردو از یک دیتا بیس استفاده میکنن !شما باید ببینین با کدوم راحت ترین همونو نصب کنید!از نظر من symantec endpoint بهتره چون امکانات و اختیارات بیشتری داره ولی باز هم میگم باید آنتی ویروس رو خودتون انتخآب کنین و بدونین هیچوقت ویروسیابی 100% نیست چه نورتون نت سکیوریتی نصب کنین و چه symantec endpoint protection!!!!
بهتره بحث رو اینجا ادامه بدین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره تا ۲۳ سپتامبر صبر کنید نسخه جدید بیاد احتملا نسخه جدید بیاد اون قبلیا دیگه آپدیت نمیشن تو خبرا اومده همه نسخه ها در یکی جمع میشن شاید مثل وب روت شه اینجوری هیچ کرکی نمیگیره سریال غیر قانونی هم بلاک ه آپدیت حجیم هم شاید نخواد دیگه یه ماه میگذره مثل برق وباد :-)
Last edited by Dr Nima; 25-08-2014 at 22:46.
من فکر میکنم یه مطلبی رو برای شما اشتباه توضیح دادن یا آن طور که باید متوجه نشدید.
ببینید این 180 روز ارتباطی با LiveUpdate نداره. این 180 روز در واقع مدت اعتبار آنتی ویروس شما هستش.یعنی بعد از 180 روز از کار میفته.
این به این معنی نیست که آنتی ویروس تو این مدت نیازی به آپدیت نخواهد داشت! شما باید هر روز آنتی ویروس رو به روز کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آنتی ویروس نورتون ، تنظیمات و اصطلاحات آن ، پست دوم تاپیک را مطالعه کنید.
این اخرین ورژنه فعلیه ؟
NIS-ESD-21.4.0.13-EN
این رو مستقیم دانلود کردم از نورتون ، نمیدونم چند روزه س . کسی سریال نامبر نداره واسه فعالسازیش ؟
ورژن جدید کی قرار بیاد ؟
وقتی بیاد نمیشه اپدیت کنیم با خود برنامه
فرضا شما 180 روزم فعال کردین کامل هم آپدیت کردین
نسخه ای که 23 سپتامبر یا اول مهر میاد کاملا متفاوته
و این نسخه فقط تا همون موقع آپدیت میشه و دیگه کلا بی مصرف میشه
و این آپدیتا اصلا بدرد نمیخوره
بهتر این مدت نورتون رو بی خیال بشین و یه آنتی ویروس دیگه استفاده کنید
ایران هم بلاک هست ولی اگه خیلی مشتاق هستین اینم سایتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر سه نسخه در یکی خلاصه میشه
![]()
Last edited by Dr Nima; 30-08-2014 at 23:34.
سلام
betanews.com چقدر معتبر هست؟ آخه اون چیزی که شما میگید توش ننوشته!! مثلا طبق گفته زیر این نسخه برای افرادی که نسخه های قانونی قبلیو دارن کاملا یک آپدیته رایگانه:
پس میشه نتیجه گرفت حالت فعال سازی نورتون با گذشته تفاوتی نداشته!!
بعد یه نکته دیگه که تو خود سایت سمنتک هم به اون اشاره شده. محصول در یک ورژن نیست در دو ورژن متفاوت هست:
norton security به جای norton internet security و norton security with backup به جای norton 360
در کل امیدوارم اینطور باشه که من فهمیدم نه اونجوری که شما گفتید![]()
به قول معروف مردم اون چیزی که دوست دارند را از حرفهای تو میشنوند،نه اون چیزی را که تو میگی
شما اصلا توجه کردی من چی نوشتم کی گفتم اوناییکه که قانونی استفاده می کنند
لایسنس باطل میشه و دوباره باید بخرند این چیزا فقط اینجاست نه تو کشورهای پیشرفته
منظور بتا نیوز هم این هس که تا انقضای لایسنسی که برای قبلی خریدی رو میتونی در نسخه جدید استفاده کنی
نه برای نسخه های غیر قانونی اونا بر حسب قانونی بودن میگن نه اونهایی که تو اینترنت ریخته
بعد بنظرت نورتون نمیفهمه که براحتی لایسنساش تو اینترنت پخش میشه و اونا هم مثل قانونیا هستن
و همینجوری ادامه میده
تا نسخه جدید نیاد نمیشه گفت سیستم لایسنس چطوریاست
در مورد نسخه ها
اون چی که من گفتم با توجه به لینک پایین بود و باز هم نمیشه گفت کدوم محصول به جای کدوم محصول
بهتره اگه حدس و گمانتون اینجوری بگین که گمانم اینجوریه چون بعضی کاربران به علت پایین بودن سن
یا نا آگاهی. فکر میکند قرار همینجوری باشه
Last edited by Dr Nima; 31-08-2014 at 12:13.
این یه اسکرین شات از سایت نورتون یه بتا دانلود کن ببین چجوریه تجربت رو بگو
انگلیسیت خوبه ببین نورتون در مورد نسخه جدید چی گفته بگو بقیه استفاده کنن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)