تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 720 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200600 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید به جای 2 نوشتم 1
    من تلویزیون رو 2.380.000 تومان گرفم بابت اشتباه تایپی ببخشید منو
    راستش خودمم دارم شک میکنم ولی اخه نمایندگی مگه چنین کاری میکنه؟؟تا امروز حتما ازش عکس میگیرم و بهتون نشون میدمآخه رو کارتون تلویزیون برچسب ضمانت هست حتی با توجه به سریال تلویزیون واسش کارت گارانتی پر کردن یعنی با این وجود چنین چیزی امکان داره؟؟
    2تا مشکل اساسی دارم
    1- تنظیمات مد پیشرفته رو در منو اصالا ندارم !!!!
    2- وقتی کانال هایی که تمام صفحه نیستن رو باهاش نگاه میکنم در قسمت سیاه پایین تصویر یک خط سفید یا بنفش به قطر 1 میلی متر رو مشاهده میکنم و اسه درک بهره حتما ازش عکس این دو مورد عکس میگیرم
    خواهش میکنم که یه راهنمایی بکنید
    سلام
    اولا مباركت باشه شما 8 تا مد 1 دايناميك2نرمال3سينما4سينما حقيقي5گيم6عكس7حرفه اي1 و 8حرفه اي 2 بايد داشته باشي و همچنين گارانتي اصلي pgf شركت بانيان است و براي مد پيشرفته حالتAdvance(isfccc) بايد روشن باشه تا دسترسي داشته باشي و اون خط پايين هم با 16:9 Overscan رو روشن كني از بين ميره

2. 3 کاربر از p30worldiran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

5

سلام

این وسط یه مشکلی هست (مطمئنا )

شما اولین نفری هستی که چنین مشکلی ( به این شدت داری ) مطمئن هستید مدل تلویزیون رو خودشون نچسبوندند؟

الان مدل 42 تو بانه حدود 1350 تا 1380 هست
    قیمت جهانیش دور و بر 2000 دلاره
    اونوقت چه جوری با کرایه برای شما 1380 در اومده ؟؟!!!!!!!!!

رنگ مات رو تلویزیون رو با دیدن چه تصویری میگید ؟ sd یا hd ؟

من الان 42 دارم روی مد سینما هست همینطوریش وضوح- کنتراست - روشنایش برابر با تلویزیون مدل b690 سامسونگ خونه خواهرمه تصمیم هم ندارم برم رو مد دینامیک

*****از تشابه پستها عذر می خوام - پست بالایی رو نخونده بودم
    -برادر جان عذر خواهی نداره که ! همه چشاشون شده چهار تا با دیدن توضیحات این دادا و بالاخص با دیدن قیمتی که میفرمایند
    بنظر منم مشکوک میزنه و یه جای کار میلنگه ،همش فکر میکنم شاید یه مدل دیگه بجای V20 ریمارک کردن و فروختن به این اخوی ؛ تازه شم تا اونجاییکه من شنیدم و نماینده بانیان تو شهرمون میگفت همه 50 اینچی های این مدل ساخت ژاپنه و تمام 42 اینچی ها هم پپنل ژاپنی دارن و با توجه به اینکه میفرمایند مدلش V20R هستش پس برای ایرانه و طبق اظهارات نمایندگی نمیتونه ساخت مالزی باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلا دوستان.من هفته پیش v20 مدل 50 اینچی سفارش دادم و ازتهران رسید نزدیکای 1380 پام درومد.

من خیلی تعریفش رو شنیدم ولی وقتی با ذوق دل روشنش کردم خیلی تو دلم زده یعنی تصویرش اصلا اونطور که فکر میکردم نیست.هم رنگاش جذاب نیستن هم اینکه انگار یه لایه مات روی تصویر نشسته. قبلا هم خونده بودم که نباید از مد دینامیک در 100 ساعت اول استفاده کرد.
    در ضمن تلویزیون من 4تا مد داره
    1- دینامیک 2- نرمال 3- سینما 4- سینما پرو

من از دوستان همین سایت شنیده بودم که مد سینما نداره چطوره که مال من داره تازه 2 نمونش رو هم داره؟؟؟؟
    مد پروقشنال نداره چرا؟؟؟
    و تنظیمات کالییراسیونش چطوراست؟ باور کنید که خیلی تو ذوقم زده تصویرش.ئر ضمن هرچی پشت رو نگاه کردم خبری از 2تا فنی که گفته بودن نبود!!! پشت تلویزیون همش از آلومینیوم هست در ضمن یه صدای وزززز هم میده که خیلی کمه ولی خب یه مقدار واسه من آزار دهنده هست.در اصل 2تا Heat singk روی مادر برد در قسمتهای بالا سمت راست و بالا سمت چپ تلویزیون کار گذاشته شده که صدای وززز از این قسمتها بلند میشه
    دوستان توروخدا به دادم برسید چیکار کنم؟ پشت تلویزیون هم نوشته p50v20R و ساخت سنگاپور هست.
    دوستانی که خریدن چنین مشکلاتی دارند؟باید چیکار کرد؟؟؟
    سلام
    -صادق جان با توجه به قیمتی که میدین بنظر میاد کار لنگی داره .شما کارتن و سریالهای تلویزیون رو که رو کارتن و پشت تلویزیون هستن رو با هم مقایسه کردین؟ یکی هستن؟
    اگه یکی باشن که مشکلی نیست و خریدتون درسته ولی اگه نباشن طرف معامله تون بهتون یه مدل دیگه بجای V20 فروخته و باید پی گیرش باشین
    و در نهایت اگه تلویزیونتون V20 باشه و اینطور دل شمارو زده باشه خیالی نیست به شرط سالم بودنش من ازتون خریدارم
    اگرم فروشنده نیستین پس لااقل لطف کن شماره فروشنده رو برام پ.خ کن تن منم یکی از همین بخرم اگرم خواستی آدرس بدم خودتون زحمت سفارش رو بکشین من وجهش رو تقدیم کنم
    با تشکر :
    ناصر

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

منم شماره ی فروشنده رو میخوام تا ببینم چی بهت فروختن . برام pm کن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز شما محبت کن یه عکس از جلو وپشت پنل با موبایلت بنداز تا ببینیم چی خریدی؟

7. این کاربر از persian_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ببخشید به جای 2 نوشتم 1
    من تلویزیون رو 2.380.000 تومان گرفم بابت اشتباه تایپی ببخشید منو
    راستش خودمم دارم شک میکنم ولی اخه نمایندگی مگه چنین کاری میکنه؟؟تا امروز حتما ازش عکس میگیرم و بهتون نشون میدمآخه رو کارتون تلویزیون برچسب ضمانت هست حتی با توجه به سریال تلویزیون واسش کارت گارانتی پر کردن یعنی با این وجود چنین چیزی امکان داره؟؟
    2تا مشکل اساسی دارم
    1- تنظیمات مد پیشرفته رو در منو اصالا ندارم !!!!
    2- وقتی کانال هایی که تمام صفحه نیستن رو باهاش نگاه میکنم در قسمت سیاه پایین تصویر یک خط سفید یا بنفش به قطر 1 میلی متر رو مشاهده میکنم و اسه درک بهره حتما ازش عکس این دو مورد عکس میگیرم
    خواهش میکنم که یه راهنمایی بکنید
    سلام:دوست عزیز برای ظاهر شدن تنظیمات پیشرفته باید advance ifccc در setup روشن باشد . برای حذف اون خط پایین صفحه باید 16:9overscanدر setup روشن باشد.

9. این کاربر از s.hossein45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

7

سلام:دوست عزیز برای ظاهر شدن تنظیمات پیشرفته باید advance ifccc در setup روشن باشد . برای حذف اون خط پایین صفحه باید 16:9overscanدر setup روشن باشد.
    - نه اخوی نمایندگی همچه کاری نمیکنه تموم هرچی که گفتیم برمیگشت به قیمت ناجوری که خودت داده بودی حالاکه قیمت اصلاح شد تموم اون حرفای من و سایر دوستان همگی " پر " ؛ تنها چیزی که میمونه اینه که نمایندگی شهر ما گفت که همه 50 اینچی ها ساخت ژاپن هستن یعنی پشتشون خورده :Made In JAPAN
    اگه خواستی زنگ بزنی و سوالی بکنی در اینمورد بپرس
    مبارکه تلویزیونی که خریدی یکی از بهترینهای HdTv تو تموم دنیاس و تنها تلویزیونیه که کیفیت تصویرش بپای پایونیر میرسه شک نکن .شاید مال تو تنظیمات تصویرش درست نیست والا اینایی که میگی با قواره این تی وی اصلا جور درنمیاد
    ارادت :
    ناصر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

مرسي واقعا ممنونم كه اينهمه خوب راهنمايي كرديد منو مشكل مربوط به منو حل شد يعني با فعال كردن Isfcc تنظيمات پيشرفته تصوير فعال شد
    در مورد اون خط يك ميلي متري هم با فعال كردن Over Scan 16:9 اونم از بين رفت ولي نفهميدم مشكل اين تلويزيون چيه كه حتما بايد Over scan كني تا اون خط بره اصلا دليل بودنش چي هست؟ راستش يه سري عكس با كيفيت HD تو فلش گذاشتم و پخشش كردم و ديدم كه نه بابا كيفيت عكس ها خيلي خيلي خيلي بالا و عالي هست و نكته جالب اينكه اون خط بنفش 1 ميلي متري كه پايين صفحه روي بعضي كانال ها ظاهر ميشه هم توي اون عكس ها نبود! فقط يه مشكل ديگه ميمونه اونم احساس ميكنم تصاوير اين تلويزيون نسبت به سامسونگي كه داشتم كدر تر هستند مثل اينكه يه لايه خاكستر خيلي كم رو صفحه نشسته باشه
    باشه چشم عكس هم ميگيرم .الان كه شبكار هستم و توشركتم ولي به محض اينكه رفتم خونه با موبايلم از جلو و عقب و كنار تلويزيون عكس ميگيرم همينطور از كارتونش تا دوستان در مورد چيزي كه گرفتم قظاوت كنن
    خوشحال ميشم اگر كسي اين تلويزيون رو داره از پشتش هم عكس بگيره تا با مال خودم مقايسه كنم ببينم چيزي كم كاست نداره

بابت راهنمايي هاتون تشكر ميكنم
    Last edited by sadegh_2010; 25-12-2010 at 22:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان مدل آسیائی به غیر از نداشتن --- و نداشتن مد THX دیگه چه کاستیای نسبت به مدل اروپائی داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان مدل آسیائی به غیر از نداشتن --- و نداشتن مد THX دیگه چه کاستیای نسبت به مدل اروپائی داره
    توش از فسفر معمولی استفاده شده
    ساپورت نرم افزاری شرکت رو نداره

14. این کاربر از tigertronica بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •