تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 120 اولاول ... 509096979899100101102103104110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

شما به حرفای من دقت نمی کنی.این اعدادی که گذاشتی دقیقا چیزاییه که روش نوشته می شه ولی عملی نیست! شما اگه مثلا بری یه هارد usb 3 بخری روش یه عدد خیلی تخیلی به عنوان سرعت نوشته شده ،ولی هیچکس تا حالا نتونسته همچین سرعتی ازش بگیره.
    این یه لیست از بهترین ssd های بازاره که با نرم افزار hd tune گرفته شده.در واقع سرعت واقعی ایناست:

-----------

مثلا شما سرعت این مدلو گفت:
    OCZ Vector
    Available Capacities: 128GB – 512GB
    Interface: SATA 3 6Gbps
    550MB/s read
    530MB/s write

این نتیجه ی بنچمارک write همین مدل:
    خوب اگه اونجوری حساب کنیم اره اما 100% شرکت سازنده تحت شرایط خاصی به این سرعت رسیده که نوشته والا شرکت های معتبر آمار کذب نمیدن
    مثلا من سرعت انتقال فایل دوربینم رو چک میکردم سرعتش از مقداری که گفته بیشتره (اگه شرکت ایرانی بود میشد گفت لاف میزنه!)

2. این کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

اصلا سرعت رید و رایت 500 mb/s یعنی تنها مشکل رندر اینه که HDD نمیتونه به اندازه کافی اطلاعات بفرسه واسه CPU؟؟؟ که SSD میاد با سرعت 500 مگ اطلاتو میفرسته CPU هم همرو پردازش میکنه؟؟؟ مگه CPU 20 مگ کش هست که اینهمه اطلاتو یه جا پردازش کنه؟؟؟ یه پروژهای 3D ممولی که رندرش 50 دقیقه طول میکشه حداکثر حجمش 100 مگ هست بعد اون هارد SSD میخواد چی چی رو با سرعت 100 مگ بفرسته واسه CPU ؟؟؟؟ کلشم که بخواد بفرسته 100 مگ هست تازه 100 مگ هم من زیاد گفتم یعنی اصلا گفته دوستتون با عقل جور در نمیاد که 50 دقیقه بشه 5 دقیقه

حالا اگه گفته بود یه رندر 2 روز رو توی 10 ساعت تموم کرده میشد یه جور خودمون رو قانع کنیم ولی 50 بشه 5.....
    منو انقدر به شک انداختین رفتم پرسیدم
    ساخت یه پانورامای جم بالا بوده که روی دو سیستم مشابه تست شده
    اولی که SSD داشته پردازش رو 5 دقیقه ای تموم کرده دومی بعد از 45 دقیقه نتونسته تمومش کنه که پراسس رو کنسل کردن

4. 2 کاربر از payma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    ببخشید شخصی که بیشتر تو خونه هست ٫ اگر باتری رو در بیاره و از برق استفاده کنه عیب داره ؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه hrh_fourtyseven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    ببخشید شخصی که بیشتر تو خونه هست ٫ اگر باتری رو در بیاره و از برق استفاده کنه عیب داره ؟
    ممنون
    والا بعضیا می گن نوسانات برق ممکنه به لپ تاپ آسیب بزنه .ولی من خودم شخصا تا وقتی که لپ تاپ تو برقه باتری رو در میارم.

در آغاز فعالیت archi arch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

سلام
    ممنون
    ضرر این کار خیلی بهتر از سودشه..... نوسانات برق میزنه همه چیزو داغون میکنه.... اگه شما باتری رو در نیارین ... فوقش بعد از چند سال 1 باتری میخرین ولی اگه سیستمتون به علت نوسان برق خراب بشه خب ...!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

منو انقدر به شک انداختین رفتم پرسیدم
    ساخت یه پانورامای جم بالا بوده که روی دو سیستم مشابه تست شده
    اولی که SSD داشته پردازش رو 5 دقیقه ای تموم کرده دومی بعد از 45 دقیقه نتونسته تمومش کنه که پراسس رو کنسل کردن
    حالا باز منطقی تر شد چون حرف از حجم زیاد اومد!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سرعتش 500 نمی شه.دیگه بیشترینش 400 تا سرعت می ده.سرعت عملی هارد ساتا هم دور و بر 70 تاست.می شه همون 5-6 برابر.
    شما منظورتون Read هستش یا write که به 500 نمیرسه؟ write رو بنچمارک نگرفتم ولی با همین y580 خودم Read رو بنچمارک گرفتم با Ashampoo HDD Control ماکسیمم 493MBps سرعت داد.اینم اسکرینشات از گرافش: اگر به گراف دقت کنید سرعت همش بالای 480 هستش.
    Last edited by JackSoNN; 03-03-2013 at 22:39.

10. این کاربر از JackSoNN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

شما منظورتون Read هستش یا write که به 500 نمیرسه؟ write رو بنچمارک نگرفتم ولی با همین y580 خودم Read رو بنچمارک گرفتم با Ashampoo HDD Control ماکسیمم 493MBps سرعت داد.اینم اسکرینشات از گرافش: اگر به گراف دقت کنید سرعت همش بالای 480 هستش.
    اگه واقعا اینجوری باشه هارد خیلی خوبی روش گذاشتن
    دارم کم کم وسوسه میشم هرجور شده یدونه از زیر زمین واسه لپتاپ HP خودم جور کنم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اگه واقعا اینجوری باشه هارد خیلی خوبی روش گذاشتن
    دارم کم کم وسوسه میشم هرجور شده یدونه از زیر زمین واسه لپتاپ HP خودم جور کنم!
    فک نکنم این هارد فابریکی ل\تا\ باشه آخه تا اونجا که یادمه توی نوت بوک چک سرعت هارد فابریکی رو ۲۴۰-۲۶۰ زده بود...

13. 2 کاربر از wi-fi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

نه عزیزان فابه فابه خیالتون راحته راحت!
    میخواین یه عکس از جعبه هم بزارم که کانفیگو نوشته!
    نه جدا هاردش خوبه،اون 750 گیگش ای بدک نیست چون 5400rpm هست خیلی راضی کننده نیست ولی SSDش وجدانا عالیه.ساخت سامسونگ هم هست.سرعت بوت ویندوزم 1-2 ثانیس! (Win8)
    Last edited by JackSoNN; 04-03-2013 at 06:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •