123 تا که 42 مدل ماشینه از هر کدوم دو سه تا جاهای مختلف شهر هست که باید پیدا کنی...هر کدوم از این 123 تا رو هم که بخوای میتونی سوار بشی ... منظور ایشون هم این بوده که 123 مدل ماشین نیست..
123 تا که 42 مدل ماشینه از هر کدوم دو سه تا جاهای مختلف شهر هست که باید پیدا کنی...هر کدوم از این 123 تا رو هم که بخوای میتونی سوار بشی ... منظور ایشون هم این بوده که 123 مدل ماشین نیست..
چاکریم
نه ، ۴۳ تا ماشینه که توی ۱۲۳ جا پارک شدند . یعنی ممکنه از لامبورگینی آوانتادور ۳ جا پارک شده باشه . این طوری میشه ۱۲۳ تا جک اسپات .
نمیدونم چرا احساس میکنم گرافیکش حتی به پای ران هم نمیرسه !![]()
برای اینکه در حالت کلی گرافیک run بالاتر هست دیگه![]()
سیستم قوی ندارم و این بازی رو نصبیدم ریپ میزنه یه کم ... اینجوری حال نمیده بازی کنم![]()
من یه عالمه تعریف شنیدم مخصوصا از گرافیک بازی که میگفتن رانو میزاره جیب بغلش !!!
ملتم جو گیرن به قرآن ...
5 دقیقه م نتونستم بازی کنم ... اصلا جذاب نیس ... نه داستانی نه گرافیکی نه گیم پلی خوبی![]()
خداییش توی تصادفات موتور فراس بیت 2 یه چیزه دیگه بود این نسخه اصلا واقعی نیست!
گرافیکش و طراحی محیط و شهر و ماشینا خیلی بهتر از Run هسش مجید جان !من یه عالمه تعریف شنیدم مخصوصا از گرافیک بازی که میگفتن رانو میزاره جیب بغلش !!!
ملتم جو گیرن به قرآن ...
5 دقیقه م نتونستم بازی کنم ... اصلا جذاب نیس ... نه داستانی نه گرافیکی نه گیم پلی خوبی
نمیدونم برای چندمین باره که این حرفو میزنم آقا سبک Racing نیازی به داستان نداره ...دیگه مجید تو کاره بازی سازی هم که هسی باس اینارو بدونی دیگه!دی!
انجین FB2 برای این سبک مناسب نیست ، دیگه سازنده ها تجربه داشتن و دیدن رو Run تاثیر خوبی نداشته ...حجم بازی شد 20 گیگ ولی...!خداییش توی تصادفات موتور فراس بیت 2 یه چیزه دیگه بود این نسخه اصلا واقعی نیست!
اما خب FB2 یکی از قوی ترین انجیناس
Last edited by mjorh; 10-12-2012 at 01:01.
زیاد به دیزاین محیط دقت نکردم ولی گرافیک که از ران پایین تره !گرافیکش و طراحی محیط و شهر و ماشینا خیلی بهتر از Run هسش مجید جان !
نمیدونم برای چندمین باره که این حرفو میزنم آقا سبک Racing نیازی به داستان نداره ...دیگه مجید تو کاره بازی سازی هم که هسی باس اینارو بدونی دیگه![]()
کی گفته نداره ؟ بازی باید داستان داشته باشه ... حداقل پیش داستان.
الان بازیای کژوال خیلی سادم یه پیش داستان داره ... اونوقت یه بازی به این معروفی و جدی نباید براش یه داستان حداقل چرت مث ران بزارن که ادم انگیزه بازی کردن داشته باشه ؟![]()
مجید نامیدم نکن !برو یکم مطالعه کن عزیز ...سبک Racing به هیچ وجه احتیاجی به داستان نداره ! NFS های اولی رو یادت بیار داستان نداشتن اما شاهکار بودن (PS1 رو میگم) ...میگم داستان نمیخواد هر چند بودنش خوبه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)