تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 301 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 3009

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | جلد 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب آقای فنایی هم که گفت هیچ کدوم از صحنه ها پنالتی نبوده !

تمام کارشناسای مطرح فوتبال کشور روی اون صحنه ها نظر دادند و دیگه کاملا واضحه که هیچ کدوم یعنی حتی یککککککککککک دونه از اون صحنه ها هم پنالتی نبود !

فنایی , نصیر زاده , عسگری و ... الان همه شدن کارشناسای مبتدی فوتبال و همه استقلالی هستند و کلا هیچی از داوری حالیشون نیست اون وقت اون 3 4 نفری که گفتن پنالتی بوده چون که گفتن پنالتی بوده الان خدای داوری و کارشناسی هستند . اینقدر اسماشون ناآشنا و نامطرح بود اصلا یادم رفته کیا بودناون وقت الان اونا به کارشناسای مطرح فوتبال ما ترجیح داده میشنای خداااا

خدا رو شکر که همه چیز مشخص شد برای جامعه ی فوتبالی نه هوادارای پرسپولیس . چون اونا بالا برن پایین بیان میگن اینا هر 3 تاش پنالتی بوده و پرسپولیس تو اون بازی 6 تا میزدهبا اونا کاری نداریم میگم که اونا تا سال بعد بگن پنالتی مارو نگرفتن و ما جاما رو ببریم بالای سر . اما خیالم بابت نظرای خودم و دوستان استقلالی و جامعه ی فوتبالی راحت شد که هیچ کدوم از صحنه ها پنالتی نبود و قهرمانی بر خلاف دفعه های قبلی خیلی عالی داوری کرد
    Last edited by MohammadT15; 29-01-2013 at 21:07.

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

خوب نود هم دیشب نشون داد که هیچکدوم از صحنه ها پنالتی نبوده در مورد صحنه اول که حتی اون کارشناسای داوری که گفته بودن داور یه پنالتی واسه پرسپولیس نگرفته روی اون صحنه اعتقاد به پنالتی نداشتن پس بحثی نمی مونه در مورد حقیقی هم دیگه فک جواد اورد پایین من نمیدونم دنباله چی میگشتن
    حالا کولینا هم بیاد بگه اقا پنالتی نبوده دوستان قبول نمیکنن کلا تو این بازی قرار بود حماسه دگر خلق بشه که چون فدراسیون و همه کارشناسای داوری رو ما خریده بودیم این اتفاق نیوفتاد..

در مورد روزنامه نگار ها به خصوص جناب هیوا یوسفی و روزنامه تماشا فقط شما کافیه صبح از خواب بلند بشید برید سایت ورزش3 و صفحه اول روزنامه ها رو بخونید... تو این مدت که روزنامه تماشا اضافه شده من اصن واسه خوندن این روزنامه رو باز نمیکنم کلا هدفش کاملا مشخصه...

اما درمورد بازی امروز
    پیکان سرمربیش فیروز کریمی شده درسته تو یه هفته نمیشه معجزه کرد ولی تجربه نشون داده تیمای قعر نشین تو این مدت جلوی استقلال خوب بازی میکنن گویا جواد هم امروز نیست و بهترین فرصت واسه بازی کردن کیانوش هست ضمن این که به بعضی از بازیکنامون باید استراحت بدیم

ترکیب پیشنهادی من:

رحمتی
    بیک زاده صادقی حنیف حمودی

کیانوش ساموئل

محمد رضایی بائو ارزه

مجیدی

3. 14 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقای قلعه نوئی به عادل:آخرشم نگفتی شام خونه ی کیروش چی خوردی؟

5. 6 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تماشاگر ویژه دربی از پشت میله های زندان/علی اکبریان:دخترم فکر می کند سر کار هستم

بازیکن سابق استقلال و پرسپولیس تماشاگر ویژه این بازی از پشت میله های زندان قزل حصار بود.

به گزارش خبرآنلاین؛در آخر مصاحبه نتوانست بغض اش را کنترل کند و زد زیر گریه.16 سال پیش یک بار به ندامتگاه قزل حضار آمده بود؛اما با لباس تیم ملی و برای بازی دوستانه با زندانیان.اما این بار همه چیز فرق می کند:«پایم را که گذاشتم داخل زندان همه آن خاطرات را مرور کردم،آن موقع ها عزت و احترام داشتم ولی حالا...»
    دوربین برنامه نود روز بازی دربی پایتخت به زندان قزل رفته بود تا با بازیکنی گفت و گو کند که هم در استقلال بازی کرده است،هم در پرسپولیس.دلش برای فوتبال تنگ شده است و بزرگترین آرزویش فوتبال بازی کردن با دوستان فوتبالی سابقش است.دوستانی که اگر حالا کنارش بودند شاید هرگز در زندان گرفتار نمی شد.علی اکبریان که در زندان قزل حصار حبس ابد خورده است می گوید:«با شاهرودی و منصوریان از زمین خاکی های پاسگاه نعمت آباد فوتبال را شروع کردم.در آن زمان می توانستم به پرسپولیس بروم اما چون استقلالی بودم،رفتم به تیم آبی ها.»
    او مرور خاطرات می کند و ادامه می دهد:«در یک بازی نتیجه را با دو گل واگذار کرده بودیم که من در دقیقه 67 وارد زمین شدم.بازی دو بر دو شد که من گل سوم رازدم اما داور آن را مردود اعلام کرد و کار به دعوا و درگیری کشیده شد.»
    بازیکن سابق تیم ملی سپس از روزهایی حرف زد که مصدمیت گریبانش را گرفت و برای همیشه مجبور شد تا فوتبال را کنار بگذارد:«من مصدوم شدم،دو بار در استقلال و یک بار هم در پرسپولیس.مصدوم شدم و از فوتبال دور ماندم.کشیده شدم به سمت دوستان غیر فوتبالی و بقه ماجرا را هم که همه می دانند.»
    او سپس دوستان فوتبالی اش را نصیحت کرد و گفت:«هر کس راهش را درست نرود به سرنوشت من مبتلا می شود.حتی اگر بازیکن تیم ملی هم شود باز هم خراب می شود.من خودم این راه را اشتباه رفتم و حالا در زندان گرفتار شده ام.»
    اکبریان از آرزوهایش حرف شد؛از اینکه دلش برای خانواده و فرزندانش تنگ شده و خدا خدا می کند تا یک راهی باز شود و او بتواند از بند اسارت رها شود:«خدا کند راهی باز شود تا از اینجا نجات پیدا کنم.دوست دارم در کنار خانواده ام باشم.بیشتر از همه نگران آنها هستم.»
    سالها پیش و شب دربی علی اکبریان در اردوی تیمش،چه استقلال و چه پرسپولیس بود،اما حالا باید شب را پشت میله ها سپری کند:«غصه می خورم.به خاطر فوتبال،به خاطر خانواده ام و به خاطر دخترم.من یک پسر هم دارم که وقتی به زندان افتادم به دنیا آمد.هنوز او را ندیده ام.یکی از آرزوهایم دیدن پسرم است.دخترم هم که فکر می کند من سر کار هستم.دلم نمی خواهد در این شرایط من را ببیند.»

7. 7 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

انصافا ديروز قصد تخريب قلعه نوعي رو داشتن و به نظر من براي اولين بار صد در صد حق با امير قلعه نوعي بود!فرافكني هاي الكي اجنبي پرستي

چه ربطي به وطن فروشي داره هر چقدر هم تلاش كنن بازم هر بيننده منصفي ميدنه كه حق با امير بود!ميخواستن چكار كنه چي بگه انگار

همه مثل منچستر بازي ميكنن فقط تيم امير كه ايراد داره!بازيكناي استقلال هم اكثرا با روزهاي اوجشون كمي فاصله دارن كلا تيم رقيب هم

وقتيسرمربي ندارن خوب بازي ميكنن!ولي انصافا دنيزلي و قطبي خوب از ناخوداگاهشون استفاده كردن!

9. 7 کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه League OF Legends's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مسکن-تنگه

پيش فرض

خوب اینم از بازی امروز بازی خوبی بود

11. 3 کاربر از League OF Legends بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

7 مقدس , 7 دقیقه بعد از اومدن به زمین ,دقیقه 77 گل سوم رو زد

بازی خیلی خوبی بود یه نکته تو این تیم قلعه نوعی گردش توپ و پاسکاری های بسیار زیادی هست که بچه ها دارن انجام میدن پاسکاری های بالای 20 مرتبه حتی تو دربی هم این نکته قابل ملاحظه بود اگه بتونیم این پاسکاری رو رو به جلوتر انجام بدیم واقعا تو حمله تیم وحشتناکی میشیم
    امروز حنیف چه پاسای قطری میداد دمش گرم خیلی خوب بازی کرد سیاوش و هاشم هم عالی بودن ..ارزه خیلی خوب بود نیمه اول...

بیشتر از خوشحالی برد گل فرهاد منو شاد کرده ..خیلی ها میگفتن چرا فرهاد از همون اول که اومد چرا فیکس نبوده انصافا قلعه نوعی میدونه چه موقع بازیکن رو ازش بازی بگیره دمه هر دوشون گرم
    مزدک هم بیشتر از قبل رنگی بودن خودشو نشون داد واقعا متاسفم واسش از اول بازی داشت علیه تیم ما گزارش میکرد از اونور به شعار هوادارای ما علیه پرسپولیس اشاره میکنه انگار از اونور اصلا شعاری داده نمیشه

13. 13 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی حوب بود ! فرهاد هم گل زد ! عالی بود ! فقط من دیونه این دفامونم اصلا توپ رد نمیشه ازش لا مذهب : ))))

Last edited by امير موسر; 29-01-2013 at 19:10.

15. 12 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

تبریک تبریک و تبریک
    این برد خیلی بهم چسبید فقط و فقط هم بخاطر فرهاد

17. 10 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب بنده همیشه تبریک بارونتون میکنم اما اینبار خیلی تبریک دارم براتون

تبریک اول بابت برد تیم .

تبریک دوم بابت اینکه بازم گل نخوردیم . 10 بازی یک گل ! خارق العادس !

تبریک سوم و مهمترین تبریک بابت گل زدن هفتتتتتتتتتتتتتت مقدسسسسسسسسسسسسسس . فرهاددددددددددددددد مجیدییییییییییییییییییییی

امروزم استادیوم بودیم عجب بارونی میومد . 10 هزارتا هواداری که امروز اومدن معرفت و غیرت خودشونو نشون دادن . نمیدونم چرا یا بازیهای ما روز تعطیل نیست یا اگه روزه تعطیله هوا خرابه ! خدا کنه جمعه هفته بعد که با راه آهن بازی داریم هوا بارونی نباشه

از جو استادیوم بخوام بگم جالب تریناش علاقه ی بیش از حد هوادارا به هفت مقدسه . یعنی این گوشه زمین که گرم میکرد از این 10 هزار نفر کلا همه اومدن اون گوشه و جایگاه رو پر کردن هر رفت و برگشتی که توی دویدن انجام میداد همه میگفتن فرهاددددد بیا بیا ...واقعا دلیل این محبوبیت چیه؟سوال من از شما اینه دلیل محبوبیت فرهاد نه تنها توی استقلالیا بلکه توی کل ایران چیه؟گل زدن در دربی؟خوب جباری هم به همون اندازه گل زده اما چرا فرهاد یه چیز دیگست؟

نیمه اول بازی خاصی نبود و گلی هم که زدیم روی خلاقیت آرزه بود واقعا باید روی این نیمه اول هامون کار کنیم تو ایران جواب میده اما تو آسیا بعید میدونم ! نیمه دوم بهتر بودیم و کلا توپ دست ما بود پیکان حتی یک حمله هم نداشت حتی یه دونه !

فرزاد حاتمی هم باز گل زنی کرد و این بازی بد نبود پاسهای خوبی داد و جز یه مورد زیاد تک روی نکرد . دفاع که به گل ترکونده یعنی یه چیز استثنایی !

مجتبی افت کرده از نیمه ی دوم بازی با مس کرم تا به الان اون مجتبای آماده ی ابتدای نیم فصل دوم رو نمیبینیم ! خسرو هم همینطور . باید خودشونو دوباره پیدا کنن .

اومدن فرهاد واقعا به تیم سر و سامون میده . مثل یه لیدره . با روحیه جنگنده انگار نه انگار چند سالشه ! همچین تشنه ی گل زنیه و عطش گلزنی داره که از تک تک حرکاتش میتونیم اینو بفهمیم . با همه بازیکنا صحبت میکنه توپ دستش نیست ما تو استادیوم هستیم فرهاد رو که میبینم فقط داره با دست به بازیکنا میگه کجا توپو بندازن کجا نندازن از کجا حرکت کنن خودش هی جا به جا میشه و ... واقعا حرف نداره این بازیکن با غیرت . وجودش تو زمین یه نعمت واسه ی استقلال . با همین کاراشه که میشه محبوب ترین بازیکن ایران

از معدود روزایی بود که هم بیک زاده هم اکبرپور عالی بودن ! اگه کل بازیها همینجوری باشن خیلی عالی میشه ... در کل تیم بازیکن بد نداشت امروز و تنها خسرو و مجتبی یه مقدار افت کردن همین . بقیه بازیکنا همه عالی بودن .

یه نکته دیگه هم این پاسهای تک ضرب و مداوم بازیکناس واقعا عالیه . یعنی اگه رو به جلو بشه واقعا دیگه تیم حریف نداره . خیلی عالی پاسکاری میکنیم خیلی . تو لیگ برتر من همچین پاسکاریی ندیدم ! همه میزنن زیرش فوقش 4 تا پاس سالم بدن اما استقلال 20 تا 20 تا پاس مداوم و پشت سر هم میده . باید سازماندهی کنن رو به جلو هم بتونن اینجوری عالی کار کنن .

در کل یه خسته نباشید میگم به تیم و ژنرال و از همه مهمتر هفت مقدس . پرچم بالاستتتتتتتتتتتتتتت
    Last edited by MohammadT15; 29-01-2013 at 23:17.

19. 13 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •