چه داستان جالبی داشته این ال کلاسیکو ها...!
از تهدید ها تا اون داوره خیلی خیلی سوژه بودن...!
راستی با تمام این اعمال فشارها از طرف پایتختی ها میتونیم این فصل بیشترین برد در ال کلاسیکو ها رو بدست بیاریم الان ما 86 برد داریم مادریدی ها 88 برد..
روح الله جان این کلیپ بالایی دان نمیشه ها..!
+
گزارش روز:مسی درکمین شکستن رکورد دی استفانو در برنابئو
مسی بیشتر از 16 تیم لالیگایی گل زده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسی گل می زند و ادامه می دهد . این طور به نظر می رسد که با گذشت زمان درخشش مسی در زمین چمن بیشتر وبیشتر می شود؛ ستاره آرژآنتینی باشگاه بارسلونا ، گلزن غیرقابل دسترس این تیم است و با به ثمر رساندن 4 گل از پنج گل تیمش در بازی یکشنبه شب بارسا مقابل اوساسونا در لالیگا، بار دیگر فاصله اش را با سایر گلزنان لیگ اسپانیا بیشتر کرد.
این چهار گل به مسی کمک کرد تا رکورد گلهایش در سال جاری میلادی را افزایش داده تا بتواند به پشت سرگذاشتن رکوردهای جدیدی فکر کند.
مسی با 4 گلی که در نوکمپ وارد دروازه اوساسونا نمود از رکورد 200 گل زده در بازی های لالیگا عبور کرد تا تعداد گلهایش در این رقابتها به عدد202 برسد و با گلزنی در این بازی توانست اولین بازیکن در تاریخ رقابت های لالیگا لقب بگیرد که در یازده هفته متوالی در این رقابت ها به گل رسیده است.
در این برهه از رقابت های این فصل، رکورد گلزنی مسی خیره کننده است. او در 21 هفته از بازیهای برگزار شده لالیگا، 33 گل به ثمر رسانده
لازم به ذکر است که تا 2 سال پیش رکورد بیشترین گلهای زده شده در طول یک فصل از رقابت های لالیگا، با 38 گل در اختیار اوگو سانچس بود که رونالدو در فصل 1-2010 این رکورد را با زدن 41 گل بهبود بخشید و در فصل 2-2011 نیز مسی با زدن 50 گل این رکورد را به نام خودش ثبت کرد.
اگر بخواهیم تعداد گل های این فصل مسی را با گلهای سایر تیم های حاضر در دسته اول لالیگا مقایسه کنیم، به آمار خیره کننده ای می رسیم. مسی به تنهایی از 16 تا از تیم های حاضر در رقابت های دسته اول لالیگا بیشتر گل زده. تنها 3 تیم هستند که بیشتراز مسی گلزنی کرده اند. یکی بارسلوناست که تا به اینجا 71 گل زده ؛ رئال مادرید با 54 گل زده دوم است و اتلتیکومادرید هم تا به اینجای کار 42 گل زده است. مالاگا، تیم چهارم جدول رقابت های این فصل لالیگا به اندازه مسی، یعنی 33 گل در رقابت های لالیگا زده است. سایر تیم ها از رئال بتیس گرفته تا دپورتیوو لاکرونیا تا به اینجای رقابت های لالیگا کمتر از گلهای این فصل مسی در لالیگا (33 گل ) به ثمر رسانده اند.
نکات جذابی در مورد گلزنی های مسی
* مسی تا به حال 17 گل در بازیهای ال کلاسیکو به ثمر رسانده و اگر یک گل دیگر به ثمر برساند، با رکورد گلزنی آلفردو دی استفانو در بازی های ال کلاسیکو برابری خواهد کرد.
* او تا به اینجای حضورش در بارسلونا، 8 گل در ورزشگاه برنابئو به ثمر رسانده و به نظر می رسد که این ورزشگاه قربانگاه خوبی برای مسی وگلهایش است
+
از تواضع رورا خیلی خوشم میاد کلا تیتو و پپ هم همینطورن...
بشدت از این موضوع خوشحالم...
گفتگو با رورا(1): در انتظار یک رئال با فوتبال کثیف نیستم؛ سرنوشت بازی را جزئیات رقم می زنند
رئال سطح خیلی بالایی دارد. بعید می دانم که این تیم تفاوت خاصی کرده باشد. ما برای بهره گیری از غایبان رئال کار خاصی انجام نداده ایم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در غیاب تیتو ویلانووا، این جوردی رورا دستیار تیتو بود که بار دیگر در کنفرانس خبری بارسلونا در آستانه بازی حساس و تماشایی ال کلاسیکو که امشب در ورزشگاه برنابئو برگزار می شود شرکت کرد.
دراین کنفرانس خبری رورا صحبت های زیادی را برزبان آورد که متن این صحبت ها را در دو قسمت برای شما آماده کرده ایم.
دراینجا می توانید قسمت اول صحبت های دستیار مربی بارسلونا را مطالعه کنید:
*توقعات از بارسا در ال کلاسیکو: ما تلاش می کنیم تا در بازی به پیروزی برسیم. سبک بازی خودمان و سیستم خودمان را در زمین حکمفرما کنیم و به یک نتیجه مثبت با درنظر داشتن بازی برگشت دست بیابیم. رئال با شخصیتی که دارد و با بازیکنانی که دارد، به خاطر غابیانش دچار اما و اگر نمی شود. من در انتظار یک رئال فشرده و سرسخت هسم. این رئال با رئال همیشه فرقی نمی کند و یک تیم فوق العاده رقابتی است.
* صعود به دور بعد: چه چیزی می خواهیم؟ من دوست دارم که نتیجه به نفع ما رقم بخورد ولی تجربه به من می گوید که زمانی که یک بازی حذفی میان دو تیم تا این حد بزرگ در جریان است، اوضاع خیلی زود رقم نمی خورد
*مسی، پینتو و 9 بازیکن دیگر؟: من از ترکیب اصلی چیزی نمی گویم. ترجیح می دهم این کار را انجام ندهم. ما هیچ وقت این کار را نکرده ایم
*می شود حضور پینتو را قطعی دانست؟: ترجیح می دهم چیزی نگویم. ما ترکیب اصلی تیم را کمی قبل از آغاز بازی اعلام می کنیم.
* دروازه بان رئال: آدان یا دیگو لوپس؟: آنها هر دروازه بانی که می خواهند بگذارند؛ هر مربی به فکر بهترین کارهای ممکن برای تیمش است. اگر آدان در رئال است، به این خاطر است که کیفیت حضور دراین تیم را دارد و دیگو لوپس هم کارنامه حضور درخشانی در لالیگا دارد.
*درانتظار چه رئالی هستید: رئال خلاق یا رئال کثیف: رئال مادرید همیشه فوتبالش را بازی می کند. هر کدام با استیل خودشان و ویژگی های خاص خودشان. رئال با سبک فوتبالی خودش و بارسا با سبک خودش یک بازی بزرگ را رقم می زنند. در انتظار یک رئال با فوتبال کثیف نیستم. هر چیز دیگری دراینجا شایسته نیست
*بهره گیری از غایبان رئال برای آسیب رسانی به این تیم: رئال سطح خیلی بالایی دارد. بعید می دانم که این تیم تفاوت خاصی کرده باشد. ما برای بهره گیری از غایبان رئال کار خاصی انجام نداده ایم؛ چرا که سبک بازی تهاجمی آنها خیلی تغییر نمی کند. رئال مادریدبا وجود مصدومانش تیم خیلی بزرگی است. تردیدی نیست که بازیهای برابری را شاهد خواهیم بود که جزئیات سرنوشتشان را رقم می زند. جزئیات فراوانی است که رئال در آنها برتر از ماست. در این بازیها جزئیات خیلی ریز سرنوشت را رقم می زنند.
*مربیگری در برنابئو: خیلی خوب گفته اید، من اینجا هستم چون رئیسم و دوستم در شرایط سخت و پیچیده ای است و همه ما دست به دست هم داده ایم تا اوضاع را پیش ببریم. اگر به پیروزی برسیم که فوق العاده است. اگر هم نتوانیم این کار را بکنیم به تلاش ادامه می دهیم. من چطور می توانم از برد صحبت کنم، وقتی هنوز چیزی شروع نشده.
+
گزارش روز: نگاهی آماری به بازیهای نیمه نهایی کوپا دل ری
رونالدو با هت تریکی که روز یکشنبه به ثمر رساند تعداد گلهایش در رقابت های لالیگا را به عدد21 رساند و مسی درحال حاضر در لالیگا 33 گله است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – امشب و فردا شب دور رفت دو بازی مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری (جام حذفی اسپانیا) برگزار می شود و در بازی امشب رئال مادرید و بارسلونا با هم مصاف می کنند و فرداشب اتلتیکومادرید میزبان سویاست
دراینجا نکاتی آماری را از این دو بازی برایتان آماده کرده ایم که جالب توجه به نظر می رسد:
* رئالی ها در این فصل و با در نظر داشتن بازیهای سوپرکاپ فصل گذشته اسپانیا درجایگاه مناسبی نسبت به بارسا هستند. آنها دوبار در بازیهای خارج از خانه و در مصاف با بارسا در نوکمپ به گل رسیدند؛ یکی تساوی 4-4 درسوپرکاپ اسپانیا و دیگری تساوی 2-2 در لالیگا.
* رونالدو در 6 ال کلاسیکوی اخیری که برای رئال به میدان رفته،7 بار برای تیمش گلزنی کرده و رقابت شانه به شانه او یعنی لیونل مسی دراین بازی هم در کانون توجه هاست.
* رونالدو با هت تریکی که روز یکشنبه به ثمر رساند تعداد گلهایش در رقابت های لالیگا را به عدد21 رساند و مسی درحال حاضر در لالیگا 33 گله است.
* بارسلونا پارسال و در مرحله یک چهارم پایانی کوپا دل ری در مجموع د ودیدار رفت و برگشت با نتیجه 3-4 از سد رئال عبور و به دور بعد صعود کرد
* در دیگر دیدار مرحله نیمه نهایی این فصل جام حذفی اسپانیا اتلتیکومادرید رده دومی در لالیگا در خانه اش میزبان سویا خواهد بود وامیدوار است که درغیاب رادامل فالکائو بتواند به نتیجه مطلوب دست یابد.
* اتلتیکومادرید که در بازی روز یکشنبه با برد 0-3 اتلتیک بیلبائو را سورپرایز کردند، در فینال جام حذفی سال 2010 با نتیجه 0-2 مغلوب سویا شده بودند.
* رونالدو در ماه ژانویه توانسته 10 گل برای تیمش به ثمر برساند و مسی 9 گل. این درحالی است که مسی در ژانویه سال 2012 هفت گل زده بود و رونالدو 6 گل..
راستی 100 صفحه ای شدن تاپیک رو تبریک میگم..!