تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 118 اولاول ... 509096979899100101102103104110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 1177

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Chelsea F.C | آبی‌های لندن | جلد 2

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لمپارد: اگر چلسی را ترک می کردم، در لیگ برتر نمی ماندم

این ملی پوش انگلیس که به تازگی عنوان بهترین گلزن تاریخ باشگاه چلسی را از آن خود کرد، در آستانه جدایی از این باشگاه قرار داشت

سایت گل- فرانک لمپارد، هافبک باتجربه چلسی، اعلام کرد اگر این باشگاه را در این تابستان ترک می کرد، در لیگ برتر نمی ماند.

این ملی پوش انگلیس که به تازگی عنوان بهترین گلزن تاریخ باشگاه چلسی را از آن خود کرد، در آستانه جدایی از این باشگاه قرار داشت اما مدیران باشگاه لندنی سرانجام تصمیم گرفتند تا قرارداد او را برای یک سال دیگر تمدید کنند.

پیش از تمدید قرارداد، شایعاتی در مورد پیوستن لمپارد به منچستریونایتد یا لس آنجلس گلکسی منتشر شده بود اما او تاکید کرد که نمی توانست به باشگاهی برود که ممکن بود مقابل چلسی قرار بگیرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من در لیگ برتر نمی ماندم. فکر می کنم فرصت هایی وجود داشت اما نمی توانستم تصور کنم که بعد از 12 سال حضور در چلسی، برای تیم دیگری در انگلیس بازی کنم.

من برای باشگاهی لیگ برتری احترام زیادی قائل هستم اما مطمئن نیستم که می توانستم چنین کاری بکنم.

در ژانویه فکر می کردم که احتمالا از چلسی جدا خواهم شد. مصدوم بودم، سرمربی تغییر کرده بود و باشگاه به دنبال یک آینده جدید بود.

از ژانویه تا آوریل فکر می کردم که این آخرین فصل حضورم در چلسی خواهد بود."

او همچنین اعلام کرد که ممکن است در پایان فصل آینده که قراردادش با چلسی به پایان می رسد، اعلام بازنشستگی نکند.

" احساس می کنم که می تواند برای دو یا سه سال دیگر همچنان در بالاترین سطح بازی کنم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 11 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فصل قبل که دروگبا جدا شد فکر کردم کار خوبی کرده و تو اوج از تیم رفت
    ولی الان که فکر میکنم بازیکنایی مثل دروگبا لمپارد چک تری و ... باید تو همین تیم بازنشست بشن
    اصلا یعنی چی تو تیم دیگه باشن؟

فکر کن تری و فردیناند زوج دفاع منچستر باشن

4. 8 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خب دقایقی پیش مشخص شد مورینیو رئال مادرید رو ترک خواهد کرد در پایان فصل

همه چیز مهیاست برای برگشت آقای خاص به استمفوردبریج

6. 10 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

آندره شورله : من آخرین بازی ام را برای لورکوزن انجام دادم
    خیلی بعیده به تیمی غیر از چلسی بره
    امیدوارم بیاد چون هم قد و هم سرعت و هم دریبل و از همه مهمتر شوتزنی خوبی داره
    یه خورده استایلش مثل رونالدو هستش .
    من میگم با اومدن شورله و لوکاکو به هیچ بازیکن دیگه ای نیاز نداریم ولی اگه میخوان هم کاوانی رو بخرن هم شورله رو احتمالا بین بین تورس و دمبابا یکیشون فروخته میشه و لوکاکو هم فعلا بر نمیگرده

8. 6 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

لوکاکو و کورتوا و د برویونه مشتری های خیلی خوبی دارن
    امیدوارم مورینیو درباره این سه نفر تصمیم درستی بگیره

10. 3 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

تمجيد لمپارد از ژوزه مورينيو

هافبک کهنه کار چلسي به تمجيد و حمايت از سرمربي رئال مادريد پرداخته است.

رئال مادريد روز گذشته تاييد کرد که ژوزه مورينيو در پايان سال سوم حضور خود در سانتياگو برنابئو، اين باشگاه را ترک خواهد کرد.

پيش از اين بارها از بازگشت مورينيو به چلسي صحبت‌هايي به ميان آمده بود و اکنون که خروج وي از رئال هم توسط رياست باشگاه تاييد شده، گمانه‌زني‌هاي زيادي در اين خصوص به وجود آمده است.

اکنون فرانک لمپارد به تمجيد از سرمربي پيشين خود پرداخته و اعلام کرده از بازگشت او به لندن استقبال خواهد کرد.

«اعتماد به نفسي که مورينيو دارد روي همه تاثير مي‌گذارد و تاکتيک‌هاي او بسيار هوشمندانه‌ هستند. بازيکنان زير نظر او، بيشترين کارايي را پيدا مي‌کنند و مي‌توانند به بهترين‌ها بدل شوند. پيش از او هيچ کس را نديده بودم که به اين شکل باشد.»

وي افزود: او رفتار بسيار خوبي با بازيکنان و اعضاي باشگاه دارد. در کنفرانس‌هاي خبري حرف‌هاي جالبي مي‌زند. او اين باور را به من داد که مي‌توانم بسيار بهتر از آن چيزي که بودم باشم. همين طور هم شد و من زير نظر او پيشرفت زيادي کردم. او سطح فوتبال من را به جايي که هستم رسانده است. همه ما از بازگشت او به چلسي استقبال مي‌کنيم

Fars

12. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مورينيو ، چلسي را به سراغ فالکائو و گومز فرستاد

باشگاه فوتبال چلسي فعاليت خود در بازار نقل و انتقالات را مطابق ميل سرمربي پرتغالي تيم رئال مادريد آغاز کرد.

روزنامه ديلي ميل نوشت مسئولان چلسي در گام نخست براي خريد ماريو گومز مهاجم گلزن تيم بايرن مونيخ ابراز علاقه کردند.

در همين رابطه باشگاه چلسي پيشنهادي 38 ميليون دلاري براي خريد مهاجم ملي پوش آلماني ارائه

کرد.

گومز 27 ساله که فصل قبل اغلب در بايرن نيمکت نشين بود ، در صورتي که روبرت لواندوفسکي

مهاجم لهستاني بوروسيا دورتموند راهي مونيخ شود جاي خود را تنگ تر خواهد يافت و مايل است در اين صورت از اين تيم جدا شود.وي فصل اخير 11 گل در ليگ و 4 گل در جام حذفي و دو گل در ليگ قهرمانان براي بايرن به ثمر رساند.

ديل ميل همچنين نوشت مسئولان چلسي همچنين خواهان خريد رادامل فالکائو گلزن کلمبيايي آتلتيکو مادريد هستند.اما براي خريد اين بازيکن بايد با موناکو فرانسه و منچسترسيتي رقابت سختي را انجام دهند.

خريد گومز و فالکائو از اولويت هاي تعيين شده مورينيو براي باشگاه چلسي است.

روزنامه ايلي فريبر نوشت وکيل گومز اعلام کرده اين بازيکن از حضور در چلسي استقبال مي کند.

varzesh3

14. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

تورس: کار با مورينيو آرزوي هر بازيکني است

مهاجم اسپانيايي چلسي دوست دارد که ژوزه مورينيو به اين تيم برگردد تا افتخار کار کردن با او را داشته باشد.

ژوزه مورينيو سرانجام پس از سه سال به همکاري خود با رئال مادريد پايان داد و فصل آينده را بر روي نيمکت اين تيم نخواهد نشست.

به گزارش ايسنا ، هر چند هنوز مقصد بعدي ژوزه مورينيو مشخص نشده است، اما بسياري از رسانه‌ها، انگليسي و اسپانيايي از احتمال زياد بازگشت او به چلسي خبر دادند.

فرناندو تورس، مهاجم اسپانيايي چلسي دوست دارد که ژوزه مورينيو به اين تيم برگردد.

تورس قبل از سفر با چلسي به آمريکا در گفت و گو با يورو اسپورت گفت: همه بازيکنان دوست دارند، حتي اگر براي يک بار هم شده با ژوزه مورينيو کار کنند. مورينيو يکي از بهترين مربيان جهان و چلسي يکي از بهترين باشگاه‌هاي جهان است. مورينيو پيش از اين سابقه نشستن بر روي نيمکت چلسي را داشته است و بازيکنان با تجربه تيم به خوبي او را مي‌شناسند.

او افزود: همه ما دوست داريم که هر چه زودتر تکليف سرمربي جديد روشن شود. طبيعي است که در انتظار خبرهاي جديدي باشيم. نام مورينيو بيشتر از ديگر گزينه‌ها مطرح است بايد ببينيم در آينده چه اتفاقي خواهد افتاد. بايد خود را آماده فصل بعد کنيم.

16. 6 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

فکر نمیکنم اگه گومز یا فالکائو بیاد جایی واسه تورس باشه
    یه مدافع میخواد تیم
    کیهیل اصلا خوب نیست
    کاپیتان هم نمیتونه زیاد بازی کنه با اون سن
    لوئیز هم هافبک دفاعی بهتر کار میکنه
    یه ایوا فقط اماده داریم الان

18. 4 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فکر نمیکنم اگه گومز یا فالکائو بیاد جایی واسه تورس باشه
    یه مدافع میخواد تیم
    کیهیل اصلا خوب نیست
    کاپیتان هم نمیتونه زیاد بازی کنه با اون سن
    لوئیز هم هافبک دفاعی بهتر کار میکنه
    یه ایوا فقط اماده داریم الان
    just wait
    آسته آسته
    تیم بسته میشه خوبم بسته میشه

20. 5 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •