ونگر گفته اینیستا و رونالدو شایسته تر از مسی برای دریافت توپ طلا بودند.
ونگر گفته اینیستا و رونالدو شایسته تر از مسی برای دریافت توپ طلا بودند.
گوندوغان همون ترکیه ای هست؟؟؟؟
اگه همون باشه به نظر زیاد خوب نیست ولی روئیس خوبه
شماره 10 آلمان هم که تو دورتموند هست خیلی خوبه اگه اشتباه نکنم گوتزه باید باشه
مگه خبریه؟
میخوان بخرن یا فقط یه جور نظرسنجیه
یه خبرایی بود ولی نمیدونم به کجا رسید!
3 تا بازیکن بودن یکیشم خوب یادم انداختی گوندوغان ،ماریو گوتزه ،روئیس
که همشون تو دورتمون میدرخشن!(به جای دی ماریا و اوزیل 2 تا بازیکن سرعتی میواستن بخرن که نمیدونم به کجا رسید!)
چهارشنبه این هفته ساعت 23:15
بازی رئال مادرید - منچستر یونایتد
در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو
به قول مورینیو برای قهرمانی در چمپیونز لیگ ! مهم ترین اصل اینه که تو خونه ی خودمون گل نخوریم!!!!
امیدوارم بیشتر رو گل نخوردن تمرکز داشته باشیم چهارشنبه ....
نمی توان در رویارویی دو تیم فوق العاده بزرگ چنین چیزی را گفت. من براین باورم که ما تیم بهتری هستیم ولی در حال حاضر باید این را در زمین مسابقه به نمایش بگذاریم.
سایت گل- ستاره پرتغالی رئال مادرید در گفتگوی دیگری با روزنامه آ.اس به مرور شرایط کنونی تیم باشگاهی اش پرداخت.او در مورد مورینیو و جرو بحثی که در پایان دیدار دور رفت مرحله یک چهارم پایانی کوپا دل ری با آقای خاص داشت صحبت کرد. متن این گفتگوی بلند که روزنامه آ.اس به بازتاب آن پرداخته را در سه قسمت برای شما آماده کردیم که در اینجا می توانید قسمت اول این گفتگو را مطالعه کنید:
در ژانویه سال 2008 مادرت در صحبت هایش گفت که نمی خواهد قبل از آنکه پسرش را در پیراهن رئال ببیند، از دنیا برود. تا این حد علاقه داشتی تا به رئال بیایی؟
بله. زمانی که تصمیم به ترک منچستر گرفتم، تیم های بزرگ دیگری هم به دنبال من بودند ولی من از زمانی که فوتبالم را آغاز کردم دوست داشتم تا در رئال مادرید توپ بزنم و تا محقق کردن خواسته ام لحظه ای متوقف نشدم. مراسم معارفه من در ورزشگاه رئال مادرید در حضور 90 هزار هوادار برگزار شد که این واقعا تکان دهنده بود. هیچ وقت آن لحظات را فراموش نمی کنم.
بارها هواداران حاضر در برنابئو در طول این فصل فریاد می زدند:« توپ طلا، کریس توپ طلایی.» خیلی ها براین باور بودند که امسال تو شایسته دریافت توپ طلا بودی
من هم این رویا را در سر داشتم که بعد از پشت سرگذاشتن فصل فوق العاده با رئال، توپ طلا را ببرم ولی متاسفانه این اتفاق نیفتاد ولی من نمی توانم به عشق جوایز فردی زندگی کنم. چون این طوری، هیچ وقت احساس خوشبختی نمی کردم. به همین خاطر تلاش می کنم تا در رئال خوشبخت باشم.هر روز بهتر از قبل بازی کنم. به تیمم کمک کنم و رابطه خوبی با هواداران داشته باشم.
از اینکه مسی هیچ وقت بعد از دریافت توپ طلا تو را تحسین نکرد، تعجب نکردی؟
نه. از این بابت متعجب نشدم. مسی در میان سه بازیکن برتر سال به من رای نداد و به همین خاطر باز هم تکرار می کنم که نمی توانم از این بابت متعجب باشم.
محتوای مخفی: ادامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرجع خبري رئال مادريد : شبکه کاتالونیایی تی وی 3 امروز کلیپی موهن را پخش کرد که حرکات بازیکنان رئال را با حمله کفتارها مقایسه کرد . حالا باشگاه رئال مادرید در نظر دارد که به خاطر این کلیپ ، شکایت رسمی به مراجع قضایی داشته باشد .
پرز به هیچ وجه دیگر نمی خواهد که در مقابل هتاکی های رسانه ها کوتاهی کند .پس از واکنش شدید پرز در تکذیب خبر مارکا در مورد اختلاف رختکن با مورینیو ، حالا باشگاه رئال در نظر دارد که از شبکه سه کاتالونیا به خاطر این کلیپ توهین آمیز شکایت کند .
در این کلیپ ، تصاویری از حمله کفتارها با خطاهای بازیکنان رئال مونتاژ شده بود و صحنه های کثیفی را پدید آورده بود . این در حالیست که تهیه کننده این برنامه ، ژاویر وایس گفته است :" اشتباه کردیم و این را می پذیریم . "
برای بازی فردا شب با سویا کیا هستن و کیا نیستن؟
په په آماده ی بازی کردن هست یا نه؟
به بازیه منچستر میرسه؟
همه بجز دی ماریا ، ژابی و مارسلو تو لیست هستن
په په هم آمادس ولی فکر نکنم مورینیو ریکس کنه و فیکس باشه.
منچستر این روزا تو خط هافبک دفاعی مشکل داره تازه فیل جونز هم به بازی رئال نمیرسه که وضعشون رو بدتر میکنه
ژابی و مارسلو مصدوم هستن ؟؟؟ مارسلو که بازی کرده بودی هفته قبل اگه اشتباه نکنم
به بازی منچستر میرسن ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)