تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 281 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

بچه ها از درسا چیزی یادتون مونده ؟
    من الآن هر چقدر فکرکردم از دیفرانسیل فقط مشتق چند جمله ای یادم اومد
    آره منم یادمه.ولی فقط خود مشتق رو.دیگه انواعش رو یادم نمیاد

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

مثل اینکه دیگه امیدی به سنجش نیست.امیدوارم حداقل تا ظهر بیاد و نمونه واسه سه شنبه

داره خودمونی میشه sam72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آستارا_قره سو

پيش فرض

با اینترنت ک..ی که من دارم نمی تونم 1فیلمم دانلود کنم
    یکی بیاد مرام بزاره ایمیلمو بدم بهش برام چند تا فیلم میل کنه.
    خب داوطلبانی که مایلند پ.خ بده

4. این کاربر از sam72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

خب هم قطاران ماموریت من تموم شد.صفحه این تایپیک به 100 رسید.برم یکم بخوابم.تا چند ساعت دیگه باز همینجا دور هم جمع میشیم تا نتایج بیاد

فعلا بای

اگه نباشه جاش خالی می مونه Headphone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    -.-

پيش فرض

با اینترنت ک..ی که من دارم نمی تونم 1فیلمم دانلود کنم
    یکی بیاد مرام بزاره ایمیلمو بدم بهش برام چند تا فیلم میل کنه.
    خب داوطلبانی که مایلند پ.خ بده
    چه فرقی میکنه بازم باید از تو ایمیل دانلودش کنی دیگه

-----------------------------------------------------------------------

زنگ زدم پشتيباني ميگم: چرا سرعت اينترنتم کم شده؟
    ميگه: چون کندي سرعت دارين!
    گفتم اجرت با سيد الشهدا خيالم راحت شد، يه خانواده از نگراني در اوردي ! پس دليلش اينه! البته خودمم شک کرده بودم!

7. 2 کاربر از Headphone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sam72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آستارا_قره سو

پيش فرض

چه فرقی میکنه بازم باید از تو ایمیل دانلودش کنی دیگه
    -----------------------------------------------------------------------

زنگ زدم پشتيباني ميگم: چرا سرعت اينترنتم کم شده؟
    ميگه: چون کندي سرعت دارين!
    گفتم اجرت با سيد الشهدا خيالم راحت شد، يه خانواده از نگراني در اوردي ! پس دليلش اينه! البته خودمم شک کرده بودم!

جدا؟پس اون هالو چی به من میگفت که میشه
    مثل اینکه بدجور سوتی دادم

9. این کاربر از sam72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان عزیز من این پست رو پارسال قرار داده بودم
    برای شما عزیزان هم که الان منتظر هستین خوبه که بدونین اون ور خط چیه :
    مسائلی که لازمه درمورد دانشگاه بدونید:

1
    )بلافاصله بعد از اعلام نتایج نهایی سراسری در سایت سازمان سنجش و خبر گزاری ها اعلام می شه که چه موقع برای ثبت نام به دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید.مثلا دانشگاه سراسری شیراز(که خودم توش هستم) 4 مهر ماه تازه شروع به ثبت نام کرد و فکر کنم 7 مهر هم کلاسها شروع شد. ولی بیشتر دانشگاهها دارای زمان ثبت نام یکسانی هستن.

2)با توجه به دانشگاهی که قبول شدی می ری تو سایتش و مدارک لازم رو جمع و جور می کنی از هر کدوم از مدارک هم 2 تا 3 تا بیشتر می بری که دیگه لازم نباشه تو صف کپی وایسی.بعضی از دانشگاهها هم قسمتی از ثبت نامش اینترنتی هست که باید قبل از مراجعه حضوری ثبت نام اینترنتی رو انجام بدید و مبلغی هم بریزید به حساب دانشگاه(با توجه به اینکه خوابگاه بخوایید یا نه یا روزانه یا شبانه باشید و ....)

3)بعد از این ور اون ور رفتن شماره دانشجوییتون رو میدن و زمان اردو رو مشخص میکنن.بعدش هم برنامه کلاسیتون رو می دن.ترم اول هیچ درس سختی نداره همونایی هست که قبلا خوندین با شاخ و برگ بیشتر.

بعد از ثبت نام:
    اولش که رفتی همه یک جوری نگات می کنن و احیانا از کنارت رد می شن می گن بوووووووق(این یعنی سال صفری هستی)بعدش می ری سر کلاس می بینی همه اومدن.بعد از 15 دقیقه میبینی الاف شدی استاد نیومده بعدش هم اگه مثلا تا 2 ساعت دیگه کلاس نداشتی نباید بری خونتون بشین تو چمنا استفاده کن.حیف وقت و پولی هست که صرف رفت و آمد می شه.
    توی اون زمان برو سلف و کتاب خونه و مرکز کامپیوتر و بخشتون و محل دقیق کلاسا و .... پیدا کن

ولی حتما سر کلاسها برید به خدا اگه نرید مشروط می شین(معدل زیر 12 می شه) یا می افتین دیگه اون موقع خیلی بده هاااا.
    سعی کنید چشمهاتون رو باز کنید خودتون هر جا رو که می خوایید پیدا کنید و سوال کردن از سال بالایی ها اکیدا ممنوع که سر کارتون می گذارن.
    باید خودتون رو با ارتباط با جنس مخالف آماده کنید نه این که اومد سلام کرد 1 دل نه 100 دل عاشق بشین یا مثلا با سر برید تو در و دیوار.دانشگاه یعنی رابطه ی درسی متقابل.
    جزوه گرفتن و جزوه خواستن هم یک امر عادی هست که عادت می کنین.
    لطفا از حواشی کناره گیری کنید و سعی کنید از همین الان بین اساتید اسم و رسمی داشته باشید.
    چند تا از اصطلاحها:

1)حذف و اضافه: بعد از ثبت نام شما می تونید چند تا از دروستون رو چون می بینید با برنامه هاتون جور نیست حذف یا اضافه کنید.تاریخش هم معمولا 2 هفته بعد از ثبت نام هست.

2)حذف نهایی: معمولا 4 هفته بعد از امتحانات میان ترم(اواخر ترم) تاریخش هست و برای حذف درسی است که نخوندید یا سر کلاسش نرفتید یا .... .

3)گریدر: یعنی کسی که به استاد کمک می کنه و معمولا قسمتی از نمره دستش هست

4)کرو(curve): همون گرد کردن خودمون هست یعنی استاد میاد به دانشجوهاش نمره اضافه می کنه لطفا با کرم اشتباه گرفته نشود

5)محوطه: همون چمن خودمونه که در اوقات فراقت می ری توش حالشو می بری و به این اون متلک نمی گی.

6) چلو خورشت سبزی: چمن پلو

7) سلف سرویس: غذا خوری

8) سال صفری یا سال بوقی: به عزیزان تازه وارد گفته می شود حتی شما دوست عزیز
    سوالی بود در خدمتم

موفق باشید

11. 11 کاربر از bnmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

و زمان اردو رو مشخص میکنن.
    اردو کجا؟چی؟
    سعی کنید از همین الان بین اساتید اسم و رسمی داشته باشید.
    به جز خرخونی راهی داره؟

داره خودمونی میشه hirad_g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفانی دارم میشم...

پيش فرض

سلام...

این سازمان سنجش چقدر کار درسته...از همین جا خانواده محترمشون رو مورد دعا قرار میدم... نه به این که از اون ور 4 روز زودتر اعلام کردن نه به این ور که 4 روز دیرتر دارن اعلام میکنن... 20 ملیون کاغذو دستی میشمارن تو یک شب ولی 1 ملیون داده الکترونیکی 1 ماه طول میدن...

عجبا! من که چند هفته هست تبدیل شدم به جغد شب! تا صبح بیدار میمونم...خواب به چشم آدم نمی یاد که. استرس مگه می ذاره؟؟؟ امیدوارم امروز نتایجو بزنن( خداوکیلی اگه یکی شهرستان قبول شه کی بره ثبت نام کنه؟؟)

قابل توجه کسایی که شهرستان قبول میشن: شروع کلاسا برای شما تا 16 مهره!!!! چون استاد قطعا درکتون میکنه از راه دور میاین

خدایا لطف کن معجزه ای ترتیب بده تا ایمانم بهت بیشتر شه! من شریف میخوام(حس میکنم خدا میگه: ----------------------------------------------------- شخصی بود.به خودم مربوطه!

یکی گفته برین کتاب صوتی دانلود کنید! من میگم کل سایتو دانلود کردم ولی حسش نیست گوش کنم! اصلا دنبال یک خلا هستم که تا اعلام نتایج توش بمونم...

پ.ن: ولی جدا از همه اینا خدا وکیلی شاخ در آوردم تو یک روز تاپیک این همه صفحه جلو رفته بود! جون خودم فعالین! بماند که آدم از شنیدن وصف 1000 صفحه ای بودن تاپیک 89 دچار حمله قلبی و رعشه میشه...
    Last edited by hirad_g; 10-09-2012 at 04:05.

14. 6 کاربر از hirad_g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    همگی که خوابید !
    من یچیزی گفتم چه تاپیک 10 صفحه رفت جلو !!
    دیشب میخواستم بیدار بمونما اما با دوست د... دعوام شد حوصله نداشتم رفتم خوابیدم
    بچه ها دعا کنید امروز نتایج بیاد . من که انقد حولم الان دارم میرم پولم و از بانک بگیرم برم لپتاپرو امروز بگیرم .
    قضیه اردو چیه ؟ مثلا 2 - 3 روز کامل باید تو دانشگاه باشیم ؟ یا مثلا چند ساعت که اعلام میکنن ؟ یا ... ؟ دقیقا چی کار میکنن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •