برا همه همینه
همونطور که دوستمون گفت بخاطر نداشتن سیم ارت هست.
میشه سیم ارت رو به یه لوله ابی چیزی وصل کرد. ولی خب زیاد مهم نیست.
برا همه همینه
همونطور که دوستمون گفت بخاطر نداشتن سیم ارت هست.
میشه سیم ارت رو به یه لوله ابی چیزی وصل کرد. ولی خب زیاد مهم نیست.
سلام بر دوستان گل و گلاب ان پنجاه و شیشی....
حالتون خوبه...چن وقته تو تاپیک خبری نسیت....
دوستان خواستم بهتون بگم که بیایم به یه توافق جامع برسیم که چه کولپدی برای لپتاپامون خوبه...
من اون چند مدلی که دیدم و بنظرم مناسب اومدن اینان که میگم:
DeepCool Multi Core X6
DeepCool Multi Core X8
DeepCool Wind Pal Fs
پايه و خنك كننده لپ تاپ - DEEP COOL / دیپ کول N7 BLACK
حالا همونطور گفتم بنظر شما دوستان متخصص کدوم یک از اینا مناسب ترن؟؟؟؟؟؟؟؟
این رو هم در نظر بگیرین دوستان که دریچه ورودی هوای ان56 زیر تاچ پد واقع شده!!!!!!!
حالا هم دو تا سوال دارم:1-اینکه یه کولپدی مث ایکس 6 که فن بالا هم داره تاثیری روی درجه حرارت دارن اون دو تا فن بالاییش؟
2بنظرتون میشه یچیز مناسبی مث ایکس 6 گرفت که هم مارک معتبر داره و قیمتش مناسبه و 4فنس بعدش با یه چیز دیگه ای مث یک ورق فویل آلومینیوم روش رو پوشوند و فقط قسمت پایین مجاور تاچ پد رو باز گذاشت؟؟؟؟؟؟
چون احساس کردم به یدونه کولپد خوب هممون نیازمندیم گفتم اینارو....
ببخشید حرفا و شوالام زیاد شد....
به نظر من که X6- X8 بهتر باید باشه.
باد هم که به پلاستیک زیرش بخوره تاثیری نداره!!!
در ضمن یه چیز جالب هم که من دیدم اینه که باد رو فقط از دریچه زیر لب تاپ نمیگیره بلکه از بالای دریچه کناری میگیره و از قسمت پایین همون دریچه میده بیرون. برا همین فکر نکنم روی دمای سی پی یو کول پد ناثیری داشته باشه.
یه تست کن خبرشو بده
![]()
سلام دوستان روی این لب تاپ نمیشه در کنار هارد اصلی یه دونه ssd گذاشت ؟؟ و اینا جای چیه تو عکس مشخصه .![]()
باید یا جای هارد بزارین یا مدل اکسترنال بزارین یا جای دی وی دی رام بزارین
داداشی اینجا کاملا پره اصلا جای خالی نداره.
عکسهای زیر رو ببین
اگر میخوای ssd بزاری یاباید دی وی دی رام رو برداری بجاش SSD بزاری. یا هارد رو برداری بجاش ssd بزاری و یه باکس بگیری هارد رو بزاری توش و به جای هارد اکسترنال استفاده کنی.
سلام
بچه ها میدونستید از فیش های USB که داره. سمت چپ پایینی که کنارش عکس برق داره برای شارژ مبایل و .. هست؟؟
برای شارژ کردن وسایلتون به این USB وصل کنید با سرعت بالایی شارژ میشه.
حتی اگر لبتاب خاموش باشه و حتی اگر به برق هم وصل نباشه
لذت ببرید از n56
Last edited by AliSub; 20-01-2015 at 09:03.
سلام دوست عزیز باز هم شما مارو با یه کشف تازه غافل گیر کردی اتفاقا من خودم هم تعجب کردم که چطور من حتی وقتی سیستم خاموشه هم کولپد بعضی وقتا کار میکنه!!!!!!!!!!!!!!!
الان دلیلشو فهمیدم...
ممنونم که اطلاع رسانی کردین.
یه سوال دارم !
خواستم ببینم شما سرعت read & write لپتاپت چنده؟
من احساس میکنم خیلی پایینه!احیانا از ان 56 داران عزیز کسی هارد اکسترنال داره؟من الان با این فلش مموری قدیمیای ترنسند که اگه یادتون باشه مکی بودن با کناره های سبز و بنفش و ...من الان یدونه بنفششو دارم سرعت read & write ام احساس میکنم خیلی پایینه.بعدش میخوام هارد اکسترنال بگیرم گفتم نکنه من بگیرم و سرعت همینطور بمونه!روی همه پورت ها هم اینقده!البته تا حالا با فلش دیگه ای مال یکی از دوستان امتحان کردم سرعت رایت20 مگ بود با فلش خودم 6!!!!مگ.
گفتم الان با این هارد جدید یو اس بی 3 ها شما چه میزان سرعت رایتی ازش میگیرین؟
ممنون میشم جواب بدید .ببخشید طولانی شد
سلام
سرعتش از هارد اکسترنال بین 80 تا 100
سلام
ایراد از فلش شما هست که سرعتش پایینه !!!
هارد اکسترنال هم میگیری باید USB 3 بگیری که سرعتش بالا باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)