دوستان صفحه گوشی به طور خودکار روشن میشه...مشکل چیه؟؟
ایراد یه سری برنامه ها و یه سری چیزایی مثل تبلیغاتشونه. یه فروت نینجا ریخته بودم من یه بار اینطوری شد. یه بار کوین دوزر ریختم اونم اینطوری شد.
فکر کنید ببینید قبل از اینکه این مشکل ایجاد شه چه برنامه هایی نصب کردید. اونا رو دیزیبل کنید و ببینید مشکل حل میشه یا نه. بعد دونه دونه انیبل کنید تا بفهمید مشکل از کدومه و اون برنامه رو حذف کنید.
دوستان من یه مشکلی دارم موقع سا ام اس دادن وقتی میخوام برم و فرد مورد نظر رو انتخاب کنم برای ارسال اس ام اس هم شماره های که توی سیم کارت هست دیده میشن هم اونای که توی تلفن هست .
توی کانتکت فقط تنظیم کردم که مال تلفن رو نمایش بده ولی وقتی میخوام اس ام اس بفرستم همه میان 2تا 2تا
توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستمون a_gadget یه پست گذاشته بود که چون مناسب اینجا بود همون رو نقل می کنم :
در اینجا به شما میگوییم که چطور میتوان در گوشی Galaxy S III از صفحهنمایش عکس گرفت
ابتدا باید وارد صفحهای شوید که میخواهید عکس آن را ذخیره کنید. اکنون باید کلید Home (دکمه میانی دستگاه) و کلید قفل/روشنخاموش (لبه سمت راست گوشی) را به طور همزمان بفشارید و تا حدود ۲ ثانیه نگهدارید. پس از گذشت دو ثانیه، صفحه چشمکی خواهد زد و دو پیام به نمایش درخواهد آمد:
۱. بر روی نوار وضعیت (Status Bar) چنین پیامی ظاهر خواهد شد: «Saving screenshot»، به این معنی که ذخیرهسازی اسکرینشات در حال انجام است.
۲. پیام دیگر بر روی بخش پایینی صفحه نمایان میشود: «Copied to clipboard». این جمله به شما میگوید که تصویر به کلیپبرد کپی شده است.
بعد از بهنمایش درآمدن این پیامها میتوانید اسکرینشاتها را در بخش Gallery گوشیتان، در پوشهای با نام Screenshots پیدا کنید.
دوست عزيز دو تا سوال داشتم كه خيلي ممنون ميشم جوابم رو بگيد:
1- آيا استفاده از اين برنامه نياز به root كردن گوشي داره؟
2- آيا اين برنامه با پرو كسي https هم كار ميكنه؟
ممنون
سلام
1) بله نیاز به روت کردن داره
2) بله کار میکنه
شرمنده ولی این همه داستان نداره با نرمی بغل دست از یه سمت ال سی دی بکشید به سمت دیگه اسکرین شات می گیره
ویدئوی یوتیوب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از پاسختون. يك سوال ديگه: اين گارانتي گوشي siii چند وقته است كه منتظر بشم تموم شده بعد روت كنم؟
یک ساله
هرچند گارانتی چیز مسخره ایه
میتونید بعدا آنروت هم کنید
میبینم که بچه های گلگسی اس 3 درمقایل دوربین نوت کم اوردن ... نظرتون چیه در مورد این عکسی که با نوت گرفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)