تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 468 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

پيش فرض

... میگفت که برای حل این مشکل باید بکاپ بگیرم.میشه راهنمایی کنید که چجوری این کار امکان پذیره؟ چطوری میشه از لایسنس بکاپ گرفت...
    سلام. منظورش بک آپ از کلّ ويندوز بوده نه اينکه از لايسنس؛
    يعني ويندوز را نصب کني بعد کسپرسکي را هم نصب کنيد بعد با يه برنامه - مثل آکرونيس يا گاست - بک​آپ بگيري.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Guidance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام به همگی
    من 2 ماه پیش لایسنس یه ساله گرفتم.ولی طبق گفته فروشنده تنها 3 بار قابل استفاده است.میگفت که برای حل این مشکل باید بکاپ بگیرم.میشه راهنمایی کنید که چجوری این کار امکان پذیره؟ چطوری میشه از لایسنس بکاپ گرفت که موقع تعویض ویندوز دچار مشکل نشم و بتونم بدونه استفاده مجدد از لایسنس کاسپر فعال شده رو رو سیستم بالا بیارم.ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه.
    سلام دوست عزیز
    ویندوز جدید نصب کنید. ابتدا برنامه های کاربردی مورد نیازتونو نصب کنید و بعد آنتی ویروس را روی سیستم نصب کنید. حالا از ویندوز fresh طبق گفته ی دوستمون polestar98g با برنامه های ghost و acronis ازشون بکاپ بگیرید.

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

من شنیده بودم اگه کسی لایسنس بخره دفعات استفادش مهم نیس.صد بارم میتونه استفاده کنه ولی قبل از پایان مهلتش.
    حالا این درست هست یا نه؟

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

در تایپیک تست فایروال دوستان تقاضا کردند که بهترین تنظیمات کسپرسکی را قرار بدهم ولی میخواستم بگذارم برای یک وقت دیگر ، اما چون دوستان پیش خودشان فکر کنن که من دارم صورت مسئله را پاک میکنم و یکم ناز میکنم ، گفتم همین الان تنظیمات را انجام بدهم با فیلم و همه چیز هم راحت و روان هست که با دوبار دیدن فیلم خیلی راحت متوجه می شوید...

لینک دانلود تنظیمات پیشرفته کسپرسکی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم به کارتون بیاد.

5. 6 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

این تنظیمات را ایجاد بکنید و چون بیشتر کاربار با این مخر بهای جدید مشکل دارند . باید این تنظیمات را اعمال بکنند و کار خاصی هم نیست ولی انجام دادن ان میتونه امنیت شما را حفظ کنه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک کمکی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تو عکس بالا 3 تا فلاش قرمر می بینید که : باید شما زرد رنگ ها را با کلیک راست بروی ان block کنید .

فلاش اول : این گزینه اگر بلوک شود و شما برنامه ای ران بکنید که ندانید چی هست و در لیست Low قرار بگیرد ، نمی تواند از سیستم شما اسکرین شات بگیره و به سرور بفرسته !

فلاش دوم : گزینه بعدی هم وقت بلاک شود ، مخرب نمی تواند به اکانت سیستم شما و ای پی شما و Physical Address سیستم شما و پسورد سیستم و مابقی ! دسترسی پیدا بکنه.

فلاش سوم : گاهی اوقات ما مخرب ران می کنیم که نمی دانیم ایا این مخرب هست یا نه و برنامه پس از اجرا مرورگر را ران میکنه تا به سرور خود وصل بشه و اطلاعات و دیتا را به سرور وارد و دریافت بکنه و وقتی این گزینه use browser program interface بلاک بشه ، مخرب نمی تونه مرورگر واسطه را اجرا بکنه .
    اگر اشتباه نکنم به این نوع روش مخرب می گویند : فرد پنهان در مرورگر.

امیدوارم به کارتون امده باشه .

موفق باشید.
    به این پست اضافه بکنم که دوستان حتما این گزینه هم بلاک کنند ، بخاطر اینکه اگر دچار ویروس های زیرو اکسس شدید و مخرب خواست به یک پروسه مهم ویندوز کدی تزریق بکنه ، توسط کسپر بلاک بشود و تا حدودی امنیت پابرجا باشه .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید.

7. 3 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

این بستگی داره به لایسنسی که تهیه میکنی.چون دو نوع داره.یکیش که گرونتره میتونی به تعداد دفعات بالا ازش استفاده کنی.اون یکی هم که حدود 1/3 اصلی قیمت داره تنها سه بار قابل استفادست

9. این کاربر از Mr UNTD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    ویندوز جدید نصب کنید. ابتدا برنامه های کاربردی مورد نیازتونو نصب کنید و بعد آنتی ویروس را روی سیستم نصب کنید. حالا از ویندوز fresh طبق گفته ی دوستمون polestar98g با برنامه های ghost و acronis ازشون بکاپ بگیرید.

میشه لینک آموزشش رو اگه اینجا هست بزارین؟ ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من شنیده بودم اگه کسی لایسنس بخره دفعات استفادش مهم نیس.صد بارم میتونه استفاده کنه ولی قبل از پایان مهلتش.
    حالا این درست هست یا نه؟
    این بستگی داره به لایسنسی که تهیه میکنی.چون دو نوع داره.یکیش که گرونتره میتونی به تعداد دفعات بالا ازش استفاده کنی.اون یکی هم که حدود 1/3 اصلی قیمت داره تنها سه بار قابل استفادست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    راستی دقیقا" از کدوم محصول acronis استفاده کنم؟

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام

در تایپیک تست فایروال دوستان تقاضا کردند که بهترین تنظیمات کسپرسکی را قرار بدهم ولی میخواستم بگذارم برای یک وقت دیگر ، اما چون دوستان پیش خودشان فکر کنن که من دارم صورت مسئله را پاک میکنم و یکم ناز میکنم ، گفتم همین الان تنظیمات را انجام بدهم با فیلم و همه چیز هم راحت و روان هست که با دوبار دیدن فیلم خیلی راحت متوجه می شوید...

لینک دانلود تنظیمات پیشرفته کسپرسکی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

امیدوارم به کارتون بیاد.
    نه دوست عزیز ناز کردن چیه؟فقط گفتیم تنظیماتش رو لطف کن بذار که ما هم استفاده کنیم.همین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •