با کنترلرهای معمولی به احتمال زیاد نمیشه ! باید کنترلر Xbox 360 بگیری
با کنترلرهای معمولی به احتمال زیاد نمیشه ! باید کنترلر Xbox 360 بگیری
به نظرم خیلی مسخرست که برای اینکه بازی رو یکبار تمام کنید..باید 4 بار credits آخر بازی ببنید...
خیلی بهتر میشد اگه همه شخصیت ها تو قالب یه سناریو پیش میرفتن ،
و حین بازی میشد شخصیت رو عوض کرد یا حتی روی پایان بازی تاثیر گذاشت.
الان شخصیت اصلی بازی کیه ؟ لیونه ؟ کریس ؟ ادا ؟ جک ؟ یا اون غول گندهه که همه جا هست..؟![]()
منم باهات موافقم با اون سبکی که گفتی به نظر منم خیلی بهتر بود ولی خب بعضی جاها بقیه نیستشون و باید اینطوری میشد
شخصیت اصلی بازی هم کسی نیست ولی کلا فک کنم همون لیان یا به قول بعضی ها لیون هستش![]()
لطفا وقتی تموم کردی بزار.
تمومش کردم. سیواش کجان؟لطفا وقتی تموم کردی بزار.
اینرو هم چند روزه تموم کردم در آغاز یه توضیحی بدم بعد برم سراغ نمره دادن.به عنوان یه از علاقه مندان خیلی زیاد سری اویل که تمام اویلهای درست شده برای همه کنسول هارو بازی کردم باید بگم که اویل6 اونقدرها هم که دوستان میگن بد نیست و سازندگان سعی کردن خودشون رو با شرایط جدید بازیسازی تطبیق بدن.زمانی که اویل1و2و3 برای PS1 عرضه شد خیلی از ماها از جمله خودم این بازی جزو معدود بازیهای ترسناک بود و برامون تازگی داشت و حتی برای خیلی ها یازی کردن با PS1 تازگی داشت خوب معلومه این باعث شده یک خاطره نوستالوژیک از اون و اویلهای قبلش برامون به یاد بمونه و کمی هم توقعاتمون بالا بره.بعدش الان بیشتر فروش دنیا دست آمریکا و اروپاست و ذائقه اونها خواه ناخواه روند بازیسازی رو عوض میکنه باری مثال آمریکایی ها برای Star Wars میمیرن در حالی که من وقتی خودم چه فیلم هاشو دیدم چه اون دوتا بازیشو کردم حالم به هم خورد.به نظر شما چرا از سال 2005 به بعد بازیهای SCFI روند رو به رشدی داشته و در عوض بازیهای خلاقانه کاهش داشته یا اگه هم بوده فقط برای ژاپنی ها بوده چون اونی که تو آمریکا پول میده بازیرو میخره حوصله نداره بره اهرم از یه جا نفت رو از جای دیگه باتری رو از جای دیگه بیاره قطار روشن کنه بره(اویل3) اونا فقط دوست دارن بکشن برن جلو.خوب با این تفاسیر بازیهای با سابقه نیازمند تغییر هستن که به نظر من کپکام نتونسته نیاز بازیخورهای قدیمیشو برآورده کنه.
داستان:9 نقطه قوت این بازی مثل تمام بازیهای ژاپنی داستانش هست داستانی که تنها امید من که اویل رو از قبل بازی میکردم همین بود و البته وجود شخصیتها هم رو این موضوع تاثیرگذار بود.
گرافیک:8 گرافیک بازی کاملا عادی و حتی تو برخی از جاها از نسخه قبلی هم کمتر هست که البته بیشتر از این هم انتظار نمیرفت.
صداگذاری:7 نبود آهنگهای تاثیر گذار برای یک بازی پرچم دار سبک ترسناک و همچنین نبود آهنگهای ترسناک در جاهای ترسناک بازی با این حساب بازهم صداگذاری محیط و همچنین صداگذاری در Cutscene ها خیلی موثره.
گیم پلی:4.5وحشتناک ترین بخش بازی البته نه از نظر ترس بلکه باگهای متعدد از بین بردن سیستم خرید و ارتقا اسلحه که خود من تا الان هر چی به این مسئله فکر کردم دلیل عقلانی براش پیدا نکردم که چرا سازندگان این قسمت رو حذف و یه سری Skill مسخره جاش گذاشتن و همچنین سیستم Inventory ضعیف و همچنین وجود دشمنان تکراری در بخش 4 هر مرحله برای تمامی سناریوها(منظورم همونهایی که هرچی میزیشون نمیمیرن هست) عوض کردن سیستم Healing بازی و AI فوق العاده ضعیف که زامبی ده متر اون ور تر میپرید من از اینجا خونم نصف میشد و همچنین بخش فرار افراد مثل چپتر آخر کریس که نیازش فقط یه Joypad و با کیبورد به سختی رد میشه.
نمره کلی:7 به نظر من اگر سازندگان کمی بیشتر روی بازی وقت میذاشتن و بیشتر روی تمام جوانبش کار میکردن این بازی میتونست ایده خوبی باشه به خاطر وجود4 سناریو متفاوت با کمی فکر بیشتر میتونست یکی از بهترین اویل ها باشه که متاسفانه نشد و باید منتظر نسخه بعدی باشیم.البته من تا کمی به Revelation امیدوارم.
من همه اینکارارو کردم بخش آنلاینش درست شد ولی مشکل بزرگتری بوجود اومده اونم اینکه بازی سیو نمیشه و می گه سیوهات damage شده حتی کمی از مرجله لیونو(منظورم مرحله اصلی لیونه) بازی کردم ولی باز سیو نمی شه
خب بخاطر این میگه damage داره چون این کرکرو ریختی و نوع سیواش با بقیه فرق میکنه
حالا برای راه حلش برو تویه پوشه بازی و توی پوشه سیو بعد هر چی توش هست رو پاک کن اگه درست شد که هیچ اگه نشد معلومه تویه جایه دیگه سیوات ذخیره میشن که باید بازم بری و اونارو پاک کنی![]()
وای خدایا.
این چه بازی مخرفیه !
تازه دارم بازی میکنم و اصلا هیچ رقبتی هم به ادامه بازی ندارم.
نه گرافیک داره نه گیم پلی نه داستان و نه ...
الکی 7 ماه خودمون منتظر موندیم که مثلا این رو تجربه کنیم !
هر نسخه اش بدتر از قبلیش میشه.4 از 5 بهتر بود.5 هم از 6
C:\ProgramData\Steam
RLD!
فولدر 221040
نکته:فولدر ProgramData مخفی یا hidden هست.
محض احتیاط میگم.اگه بلدی ببخشین
کلید alt رو بزن.
tools=>folder options=>view
dont show رو بزار رو show
اگه اون نشد این متنو تو قسمت آدرس کپی کن و enter
C:\ProgramData\Steam
Last edited by goldenmember; 15-04-2013 at 15:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)