سلام یه مینی هست بهد چند مین کار کردن قاطی میکنه باید چی کارش کنم نرم افزاریه خرجش چقده؟
سلام یه مینی هست بهد چند مین کار کردن قاطی میکنه باید چی کارش کنم نرم افزاریه خرجش چقده؟
داداش واسه مینی کلوپ داریم .... ولی اگه کارت گیره یه فکتوری ریست کن یا اگه اطلاعاتت مهم نیست فرمت کلی ... اگه درس نشد اشکالت از صفحه تاچه که خدا تومن خرجش میشه ... تازه اگه گیرت بیاد !
یه مشکل شایع توی اکسپریا مینی همین تاچه (حالا نمیدونم از شما هم همین باشه یا نه)ولی با یه اسکریپت میشه درستش کرد . که اسکریپتشم توی انجمن موبایلستان قسمت مینی هست.به قول دوستمون سوالتونم توی انجمن خود مینی بپرسین
سلام دوستان امروز من ی رام نصب کردم اماذ گوشی بالا نیومد..بعد دوباره رام اصلی رو فلش زدم اما تاچ گوشی کار نمیده؟کسی میدونه مشکل برای چیه؟ریست کرد کرنل عوض کردم فلش کردم هیچکدوم جواب نداد..یعنی ممکنه بخاطر نصب رام تاچ بسوزه؟
تا حالا ندیدم عوض کردن رام تاچو بسوزونه ! البته این که از کار بیفته طبیعیه ولی این که بسوزه و بخوای صفحه عوض کنی خب .... ! ... از فرم ور اصلی بک آپ داری ؟ ... هونو یه بار دیگه بریز شاید فیکس شد ...
نه مشکلش خاص بود...هیچ کس فعلا نمیدونه راهش چیه اما من بلد شدم...ی بنده خدایی بلد بود میگفت80هزار میگیره درستش کنه...گفتم اگه اون بلده منم بلدم ..واسه همین خودم یاد گرفتم الانم گوشیم سالمه
آقا مشکل گوشی هنوز پا برجاست و راه حل مناسب اینه که به آندروید 4 ارتقا داد خواستم ببینم باید به متخصص بدم برام ارتقا بده یا خورم میتونم هزینه ارتقاش تا چقده؟ممنون سریع جواب بدید
آندروید 4 خوبخ؟خوب جواب میده روی مینی؟
دست عزیز ارتقا دادن گوشی به اندروید 4 که کاری نداره خیلی ساده است و خودتون میتونید انجام بدین
اول این برنامه دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم آموزش تو لینک زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)