باید یعنی توانستن. شما درباره چیزی که توانایی انجام آن را ندارید تعهد اخلاقی ندارید
روری استوارت
باید یعنی توانستن. شما درباره چیزی که توانایی انجام آن را ندارید تعهد اخلاقی ندارید
روری استوارت
در عجبم از مردمی که خود زیر بار ظلم و ستم زندگی میکنند آن وقت برای حسین میگریند که آزاد زیست
دکتر علی شریعتی
دوم اینکه احساس کنند یکی خیلی دوستشون داره.(ویکتور هوگو)آدم ها در دو حالت همدیگر رو ترک می کنند:اول اینکه احساس کنند کسی دوستشون نداره
اگر قرار است براي چيزي زندگي خود را خرج كنيم ، بهتر آن است كه آنرا خرج لطافت يك لبخند و يا نوازشي عاشقانه كنيم .
شكسپير
• استعداد در فضاي آرام رشد ميكند و شخصيت در جريان كامل زندگي .
گوته
• بيش از هر چيز نخست بدان كه چه ميخواهي .
فوخ
• بردن ، همه چيز نيست ، اما تلاش براي بردن چرا .
لومباردي
همه ميخواهند دنيا را تغيير دهند، اما هيچكس نمي خواهد خود را تغيير دهد! .................... لئو تولستوي
قبول كنيد كه هركسي خطرناك است و قبول كنيد كه هيچكس خيلي خطرناك! نيست! ............ آبراهام لينكلن
اگر كسي بگويد كه هرگز در زندگيش استباه نكرده است بدين معني است كه هرگز سعي نكرده است چيز چديدي را آزمايش كند! ........ آلبرت انشتاين
چهار چيز را هيچگاه نشكنيد: اعتماد، قول، رابطه و قلب! زيرا اينها وقتي مي شكنند، صدايي ندارند ولي درد زيادي دارند! ........ چارلز
از دشتمن خودت يكبار بترس و از دوست خودت هزار بار. (چارلي چاپلين)
علت هر شكستي عمل كردن بدون فكر است. (الكس مكنزي)
بدبختي انسان از جهل نيست از تنبلي است. (ديل كارنگي)
آنچه ما بكاريم درو مي كنيم و سرنوشت ما را به جزاي كارهايمان خواهد رسانيد. (اپيكوس فيلسوف)
بدون باختن برنده نمي شوي. (مثل روسي)
انسان فرزند كار و زحمت خويش است. (داروين)
اشخاص بزرگ و با همت به كوه مانند، هر چه به ايشان نزديك شوي عظمت و ابهت آنان بر تو معلوم شود و
مردم پست و دون همانند سراب مانند كه چون كمي به آنان نزديك شوي به زودي پستي و ناچيزي خود را بر تو آشكار سازند. (گوته)
پس گفتم ای پیر از کجا می آیی؟
گفت از پسِ کوه قاف،که مقام من آنجاست و آشیان تو نیز آن جایگه بود. اما تو فراموش کرده ای...
سهروردی
شما دل به یار خود بسپارید ، ولی نه برای نگهداری آن، زیرا فقط گرمی زندگی است که می تواند دلها را حفظ کند . جبران خلیل جبران
من از فردای خود نمی ترسم دیروز سپری شد امروزم را دوست دارم . ( آلن هوایت)
بالای نردبان موفقیت هرگز شلوغ نیست. (ناپلئون هیل)
دوستان عزیز،اگه مایل بودید یه سری هم به این جا بزنید سخنان ریاضیدانان و فیزیکدانان هستش.امیدوارم براتون جالب باشه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)