شما داری glx با چی مقایسه میکنین دقیقا؟ قطعات کاملا چینی با مونتاز ایران میخواستین خوب باشه؟؟؟؟؟؟؟glx و با هیچی مقایسه نکن ممنون
شما داری glx با چی مقایسه میکنین دقیقا؟ قطعات کاملا چینی با مونتاز ایران میخواستین خوب باشه؟؟؟؟؟؟؟glx و با هیچی مقایسه نکن ممنون
تبلت های یو اس بی خور که من سراغ دارم، تبلت ایسوس هست که پورت یو اس بی به خودش نیست، به داکش (کیبوردش) هست. تبلت دیگه ای که فول پورت هست و اکثر پورت ها از جمله یو اس بی را داره، توشیبا هست.
درمورد کارایی یو اس بی اطلاعی ندارم. من فقط برای اتصال موس و فلش مموری به تبلت ازش استفاده میکنم.
برخی از دیکشنری های معروف را داره (مثل آکسفورد و Merriam webster) ولی نمیشه انتظارات یه دیکشنری مثل دیکشنری آکسفورد پیشرفته که توی کامپیتور نصب میکنید را ازش داشته باشید. برای استفاده های ضروری و سطحی خیلی خوب هست ولی به طور خیلی تخصصی، نه.
![]()
معمولا در تبلت های وین 7 هست
wiev sonic wiev pad 10 با اندروید و 7
معروف ترینش اینه که تو ایران هست acer iconia tab a500
تلویزیون رو نمیتونی بهش وصل کنی چون ویندوز نداره
مدل ویندوز دارش W500 هست
ولی دیکشنرییش حل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلابش هم اینجاست
عکس پورت هم تو پست 16 اینجاست
موفق باشی
Last edited by mehdi966; 30-03-2012 at 18:27.
برای گالاکسی تب ۸.۹ درگاه USB وجود نداره باید داک جدا تهیه کنید!
Last edited by Khosravani; 01-04-2012 at 08:17.
دوست عزیز من یک kit c onnection گرفتم 39000 تومان که هم درگاه usb داره هم مموری کارت ها رو و کلی هم استفاده کردم عالیه.
سلام
دوستان نظرتون راجع به تبلت چیه؟ با توجه به امکاناتی که داره ایا توصیه به خرید میشه؟
از لحاظ برند و سخت افزار
کاربرد بیشتر اینترنت مخصوصا دانلود شبانه که رایگان هست- تماشای فیلم با انواع فرمت و زیرنویس و..........
سلام
معذرت که سوال میکنم اخه اونقدر حوصله ندارم تو ایییییییینهمه مطلب بگردم دنبال یه سوال فزرتی!
سامسونگ p6200 درگاه usb داره؟ ینی فلش بهش وصل میشه یا باید باز یه پول زیادی بدم یه دستگاه دیگه بخرم ؟!
دوما : اون دستگاهه بقیه چیزا مثل گوشی ها رو فلش خور میکنه یا نه؟
مرسی
USB Host support داره
برای اتصال فلش کافیه کابلش رو تهیه کنید و سپس متصل کنید OTG cable
هر گوشی و تبلتی که این قابلیت رو داشته باشه میتونه فلش و هارد رو ساپورت کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)