تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 111 اولاول ... 509096979899100101102103104110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

بعد از این قسمت سر یه معما گیر کردم که دوتا چرخ دنند وجود داره که باید بچرخونی که دوتا دیوار بالا میاد که دوتا آیینه داره و کلا توی اون قسمت 3تا آیینه وجود داره.

موندم که اینجا چیکار کنم !!! راهنمایی لطفا!
    میگم شما یه دوتا هم عکس بذار تا بشه بهتر متوجه شد،البته فقط دو تا!!!

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

کویستهای فرعی رو کسی راهنماش رو داره ؟؟

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بعد از این قسمت سر یه معما گیر کردم که دوتا چرخ دنند وجود داره که باید بچرخونی که دوتا دیوار بالا میاد که دوتا آیینه داره و کلا توی اون قسمت 3تا آیینه وجود داره.

موندم که اینجا چیکار کنم !!! راهنمایی لطفا!
    اول که به دوتا روح تقسیم شو.یعد چرخ دنده ایی دیوار اولی از سمت راست رو میده پایین بچرخون,بعد یک پرتال تو دیوار دوم درست کن,دیوار اول بذار بید سر جاش.طبقه پایین یک جا شیشه هست تو اون پرتال درست کن.از تو همون به دیوار روبری دومی که اولی باشه یک پرتال درست کن.چرخ دنده دیوار دومی رو بچرخون بره پایین.برو از توی پرتال طبق پایین بپر که بری انور.دیگه نمیدونم چجوری توضیح بدم

4. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اول که به دوتا روح تقسیم شو.یعد چرخ دنده ایی دیوار اولی از سمت راست رو میده پایین بچرخون,بعد یک پرتال تو دیوار دوم درست کن,دیوار اول بذار بید سر جاش.طبقه پایین یک جا شیشه هست تو اون پرتال درست کن.از تو همون به دیوار روبری دومی که اولی باشه یک پرتال درست کن.چرخ دنده دیوار دومی رو بچرخون بره پایین.برو از توی پرتال طبق پایین بپر که بری انور.دیگه نمیدونم چجوری توضیح بدم
    خیلی هم خوب توضیح دادی.
    دمت گرم

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

بالاخره تمامش کردم ... البته واقعا سر غول ساموئل گیر کردم و از ترینیر استفاده کردم .ولی دیگه غول آخر رو نامردی نرفتم ... غول آخر خیلی آسون بود .. فقط نفهمیدم چرا هورس من خودشو از اونجا انداخت پایین ... خودشو یعنی کشت ؟
    الان لول 20 هستم و از اول اومده سوال دومم اینه که با لول 20 تو مراحل اول که خیلی آسون میشه ردش کرد اینطور نیست ؟ آیا ادماهاش توی مراحل اول تغییری میکنن ؟ قدرتشون چی؟ اگه همون باشه آسون میشه که ...
    سوال سوم ... میشه دقیقا بگید سیو بازی کجاست . میخوام کپی کنم و ویندوز رو عوض کنم 8 بریزم ... اگه سیوم اجرا نشد هم اشکالی نداره ولی میخوام یه تست کنم

7. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بالاخره تمامش کردم ... البته واقعا سر غول ساموئل گیر کردم و از ترینیر استفاده کردم .ولی دیگه غول آخر رو نامردی نرفتم ... غول آخر خیلی آسون بود .. فقط نفهمیدم چرا هورس من خودشو از اونجا انداخت پایین ... خودشو یعنی کشت ؟
    الان لول 20 هستم و از اول اومده سوال دومم اینه که با لول 20 تو مراحل اول که خیلی آسون میشه ردش کرد اینطور نیست ؟ آیا ادماهاش توی مراحل اول تغییری میکنن ؟ قدرتشون چی؟ اگه همون باشه آسون میشه که ...
    سوال سوم ... میشه دقیقا بگید سیو بازی کجاست . میخوام کپی کنم و ویندوز رو عوض کنم 8 بریزم ... اگه سیوم اجرا نشد هم اشکالی نداره ولی میخوام یه تست کنم
    من خودم وقت نکردم از اول بازی کنم ولی تقریبا دوبار بازی کردم چون بخاطر سوختن PC ام یک مرتبه از اول رفتم واینقدر بازی و فیلم هست که دیگه به این نمی رسه تازه دارم Max payne رو بازی میکنم.پیدا کردن جواب سوال اولت خیلی راحته می تونی 30 دقیقه بازی کنی دستت بیاد اگه رو حالت سخت تری که بعد یک بار بازی کردن باز میشه بری مسلما سخت میشه.برای سیوها هم از مسیر میتونی بدست بیاری C:Users:Mydocument::My games:English که دو تا فایل هست هموناست , پیدای نکردی توی C سرچ کن Darksider

9. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

محتوای مخفی: اخر داستان 
    اخر داستانم از این قراره که کرو فادر بهش میگه برای برگردوندن یک نژاد باید چشمه نیرو رو راه بیاندازی اما برای اینکار قربانی نیازه, فردی رو باید قربانی کنی و کسی قربانی بشه برای همیشه لعنت میشه(نفلین رفیقو هم رزمشو هم نوعش یا انسان های ضعیف).مرگ هم که برای ازادی داداشش باید انسان ها رو برگردونه میره پایین که چشمه رو راه بندازه

11. 2 کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

من خودم وقت نکردم از اول بازی کنم ولی تقریبا دوبار بازی کردم چون بخاطر سوختن PC ام یک مرتبه از اول رفتم واینقدر بازی و فیلم هست که دیگه به این نمی رسه تازه دارم Max payne رو بازی میکنم.پیدا کردن جواب سوال اولت خیلی راحته می تونی 30 دقیقه بازی کنی دستت بیاد اگه رو حالت سخت تری که بعد یک بار بازی کردن باز میشه بری مسلما سخت میشه.برای سیوها هم از مسیر میتونی بدست بیاری C:Users:Mydocument::My games:English که دو تا فایل هست هموناست , پیدای نکردی توی C سرچ کن Darksider
    این ادرس سیوی رو که دادی میدونستم ولی مشکل اینه که خیلی ها اینو کپی کردن و بعد از نصب ویندوز کار نکرده ..من شنیدم به غیر از این آدرس سیو یکی دیگه هم هست ...

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

این ادرس سیوی رو که دادی میدونستم ولی مشکل اینه که خیلی ها اینو کپی کردن و بعد از نصب ویندوز کار نکرده ..من شنیدم به غیر از این آدرس سیو یکی دیگه هم هست ...
    روی ویندوز 8 رو نمیدونم ولی رو 7 که با جایگزینی مشکلی نداره. خودم چک کردم روی 7

14. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض THE WINNER IS... DEATH AND DARKSIDERS II!

Just Push Start has just announced their Game of The Year 2012 awards and Darksiders II has taken home the win as the Action Adventure Game of the Year 2012!

منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Advanced Ali-001; 06-12-2012 at 11:38.

16. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •