میگم شما یه دوتا هم عکس بذار تا بشه بهتر متوجه شد،البته فقط دو تا!!!![]()
میگم شما یه دوتا هم عکس بذار تا بشه بهتر متوجه شد،البته فقط دو تا!!!![]()
کویستهای فرعی رو کسی راهنماش رو داره ؟؟
اول که به دوتا روح تقسیم شو.یعد چرخ دنده ایی دیوار اولی از سمت راست رو میده پایین بچرخون,بعد یک پرتال تو دیوار دوم درست کن,دیوار اول بذار بید سر جاش.طبقه پایین یک جا شیشه هست تو اون پرتال درست کن.از تو همون به دیوار روبری دومی که اولی باشه یک پرتال درست کن.چرخ دنده دیوار دومی رو بچرخون بره پایین.برو از توی پرتال طبق پایین بپر که بری انور.دیگه نمیدونم چجوری توضیح بدم
خیلی هم خوب توضیح دادی.
دمت گرم
بالاخره تمامش کردم ... البته واقعا سر غول ساموئل گیر کردم و از ترینیر استفاده کردم .ولی دیگه غول آخر رو نامردی نرفتم ... غول آخر خیلی آسون بود .. فقط نفهمیدم چرا هورس من خودشو از اونجا انداخت پایین ... خودشو یعنی کشت ؟
الان لول 20 هستم و از اول اومده سوال دومم اینه که با لول 20 تو مراحل اول که خیلی آسون میشه ردش کرد اینطور نیست ؟ آیا ادماهاش توی مراحل اول تغییری میکنن ؟ قدرتشون چی؟ اگه همون باشه آسون میشه که ...
سوال سوم ... میشه دقیقا بگید سیو بازی کجاست . میخوام کپی کنم و ویندوز رو عوض کنم 8 بریزم ... اگه سیوم اجرا نشد هم اشکالی نداره ولی میخوام یه تست کنم
من خودم وقت نکردم از اول بازی کنم ولی تقریبا دوبار بازی کردم چون بخاطر سوختن PC ام یک مرتبه از اول رفتم واینقدر بازی و فیلم هست که دیگه به این نمی رسه تازه دارم Max payne رو بازی میکنم.پیدا کردن جواب سوال اولت خیلی راحته می تونی 30 دقیقه بازی کنی دستت بیاد اگه رو حالت سخت تری که بعد یک بار بازی کردن باز میشه بری مسلما سخت میشه.برای سیوها هم از مسیر میتونی بدست بیاری C:Users:Mydocument::My games:English که دو تا فایل هست هموناست , پیدای نکردی توی C سرچ کن Darksider
این ادرس سیوی رو که دادی میدونستم ولی مشکل اینه که خیلی ها اینو کپی کردن و بعد از نصب ویندوز کار نکرده ..من شنیدم به غیر از این آدرس سیو یکی دیگه هم هست ...
روی ویندوز 8 رو نمیدونم ولی رو 7 که با جایگزینی مشکلی نداره. خودم چک کردم روی 7
Just Push Start has just announced their Game of The Year 2012 awards and Darksiders II has taken home the win as the Action Adventure Game of the Year 2012!
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Advanced Ali-001; 06-12-2012 at 11:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)