تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 100 از 461 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه eminem never dies's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Detroit City

پيش فرض

در ضمن دوستان من اينجا نيومدم گنده بازي در بيارم
    كوچيك تر از اين حرفام بخوام به كسي مشاوره بدم ، اومدم ياد بگيرم ازتون

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بد نیست بدونین خیلی از رتبه های برتر کانونی هستند که خودم میشناسم و الکی نیست. زیر هزار که فراوونه. من برنامه گزینه 2 رو نگاه کردم. شبیه پارساله. خیلی بده. پایه اگثر دروس اختیاری هست تا آزمون های جامع. پارسال تو کلاس ما هرکی رفت گزینه 2 تو پایه میلنگید.

شما هم بد نیست بدونید رتبه های برتر رو همه موسسات میگن مال ما هست چون که توی سایت هر کدوم برید یه مصاحبه با افراد برتر دارند که معرفی خودشون هست چه کانون چه گاج
    این دلیل نیست
    چون این موسسات افراد برتر رو به طور رایگان ثبت نام میکنند پس هم کانون و هم گاج میگن مال ما هستند این دلیل نیست ....
    بله گزینه دو یکم روی دروس پایه زیاد کار نمیکنه ..... که کار خیلی اشتبا هی هست .

من نمیدونم چرا شما میخواید از کانون طرفدتاری کنید با همه مشکلش ....

---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------

فقط به درد این میخوره که آدم با فضای تست زنی آشنا شه+ واسه اونایی که درس نمی خونن یه فشاری باشه وگرنه واسه یه آدم درس خون و منظبط تاثیری نداره چون اکثره سوالاش از کتابای میاد که تو خیلی از مناطق به زور غال آدم میکنن طرفم میخونه درصدای بالا میاره کیف میکنه
    واسه آدمه درس خون اینا همش چرته!!!
    درسته واقعا افراد درس خون هم زیاد توش موفق نیستند چون هدفش اینه سریع درسها رو تموم کنه برنامش سنگین هست و افاردی هم که میان اگر کمی از برنامه بیفتند عقب روحیه شون رو از دست میدهند......

در مورد سوالات کتابهاش هم که اصلا حرفی نیست توش ....

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

شما هم بد نیست بدونید رتبه های برتر رو همه موسسات میگن مال ما هست چون که توی سایت هر کدوم برید یه مصاحبه با افراد برتر دارند که معرفی خودشون هست چه کانون چه گاج
    این دلیل نیست
    چون این موسسات افراد برتر رو به طور رایگان ثبت نام میکنند پس هم کانون و هم گاج میگن مال ما هستند این دلیل نیست ....

---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------

درسته واقعا افراد درس خون هم زیاد توش موفق نیستند چون هدفش اینه سریع درسها رو تموم کنه برنامش سنگین هست و افاردی هم که میان اگر کمی از برنامه بیفتند عقب روحیه شون رو از دست میدهند......

سلام
    من خودم کانون بودم و راضی بودم . نمیخام از کانون طرفداری کنم ولی خودم چندتا از رتبه های برتر رو اسم و یا عکسشون رو تو مجله کانون قبل از کنکور 90 که تو طول سال به همه شرکت کننده ها بعد از آزمون ها میدادن رو دیدم
    آخه تو طول سال کسایی که ترازشون خوب میشه و رتبه های برتر توی آزمونهای کانون هستند توی هر سه منطقه تو تمام رشته ها رو سه نفر اول عکسشون و بقیه رو اسامیشون رو میزنن

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    من خودم کانون بودم و راضی بودم . نمیخام از کانون طرفداری کنم ولی خودم چندتا از رتبه های برتر رو اسم و یا عکسشون رو تو مجله کانون قبل از کنکور 90 که تو طول سال به همه شرکت کننده ها بعد از آزمون ها میدادن رو دیدم
    آخه تو طول سال کسایی که ترازشون خوب میشه و رتبه های برتر توی آزمونهای کانون هستند توی هر سه منطقه تو تمام رشته ها رو سه نفر اول عکسشون و بقیه رو اسامیشون رو میزنن

بله دوست من بنده هم همین رو گفتم.شما الان گاج رو هم ببینید همین کار رو کرده است ....

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این دلیل نیست

من گفتم خودم میشناسمشون که شما اینو نگی . . . این رتبه های برتری که من می گم از اول سال آزمون های کانون می رفتن (یعنی با برنامه کانون پیش رفتن) حالا شاید 2 تا آزمون گزینه دو یا گاج دادن اما کانونی بودند. در ضمن به نظر من اصلا نفرات برتر ملاک نیست چون اونها یا از سال های قبل برنامه داشتند یا نابغه هستند. ملاک برنامه خوب کانون هست که بارها و بارها امتحان شده و نتیجش رو پس داده. سوال های آزمونش هم بیشتر از گزینه 2 و گاج استاندارد هست (گفتم استاندارد نه مشکل)
    من به این دلیل از کانون طرفداری می کنم که خودم با برنامه کانون از اول مهر پیش رفتم و نتیجه گرفتم. باور کنین من هم پارسال که کنکور دادم اوایل مهر از این که کانون ثبت نام کردم پشیمان شده بودم حتی رفام گفتم پولم رو پس بدین می خوام برم گزینه 2! که ندادند اما الان خوشحالم که کانون موندم.

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

بله دوست من بنده هم همین رو گفتم.شما الان گاج رو هم ببینید همین کار رو کرده است ....
    عزیزم میگم قبل از برگزاری کنکور تو سال تحصیلی تو ازمونهای کانون بعد از هر آزمون این مجله رو میدادن من تا اسامی سه نفر برتر اومد رفتم و از مجله هایی که خودم تو طول سال از قبل داشتم اسامی چنتاشون رو دیدم
    نه اینکه بعد از کنکور اون مجله ها بیاد این مجله ها مال قبله کنکوره

داره خودمونی میشه Mohammaduir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

alavi71 مشکلت چیه؟
    یکی بره گاج ثبت نام کنه تا این دلش خوش بشه و دست از سر ما برداره

داره خودمونی میشه Lj Wallace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به نظر شما آموزشگاه خوب دخترونه تهران کدومها هستند؟ تعریف بعثت و فکور رو زیاد شنیدم ولی دقیقا نمیدونم علت تعریفاشون چیه
    بهترین آموزشگاه کنکور دخترونه تو تهرون فقط فقط علوم هستش تو سیدخندان

در آغاز فعالیت M4dridista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهترین آموزشگاه کنکور دخترونه تو تهرون فقط فقط علوم هستش تو سیدخندان

ممنون دوست عزیز که جوابمو دادی

میشه خوبی هاشم بهم بگی .

بچه ها خواهش میکنم من تا آخر این هفته باید تصمیم بگیرم و دیگه شروع کنم وگرنه همین الانشم دیر شده

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من گفتم خودم میشناسمشون که شما اینو نگی . . . این رتبه های برتری که من می گم از اول سال آزمون های کانون می رفتن (یعنی با برنامه کانون پیش رفتن) حالا شاید 2 تا آزمون گزینه دو یا گاج دادن اما کانونی بودند. در ضمن به نظر من اصلا نفرات برتر ملاک نیست چون اونها یا از سال های قبل برنامه داشتند یا نابغه هستند. ملاک برنامه خوب کانون هست که بارها و بارها امتحان شده و نتیجش رو پس داده. سوال های آزمونش هم بیشتر از گزینه 2 و گاج استاندارد هست (گفتم استاندارد نه مشکل)
    من به این دلیل از کانون طرفداری می کنم که خودم با برنامه کانون از اول مهر پیش رفتم و نتیجه گرفتم. باور کنین من هم پارسال که کنکور دادم اوایل مهر از این که کانون ثبت نام کردم پشیمان شده بودم حتی رفام گفتم پولم رو پس بدین می خوام برم گزینه 2! که ندادند اما الان خوشحالم که کانون موندم.

دوست من اگر نوشتهه ای من رو بخونید فکر کنم بد نیست.
    من گفتم همه موسسات اینجوری هستند چه کانون چه گاج شما اگر نمیدونی این رو بدون دانش اموزان ممتاز رو خودکار ثبت نام میکنند.واگر بازهمبدونی زیر فرم ثبت نام نوشته کهمیتونن از نام وتصویر شما استفاده کنند پس بحث گاج نیست
    شما که فرق کلمعه همه موسسات با گاج رو میدونید ؟ و این جوری نوشتید؟
    شما میگید نفرات برتر ملاک هست و نتیجه کانون بوده و خوب هست حالا میگید ملاک نیست؟
    این رو هم باز اگر میخوندید مطلب من رو بد نبود
    شما اگر الان برنامه همه موسسات رو که توی سایتشون هست ببینید متوجه میشید که تقریبا یکی هست ....ول مال کانون اسم داره ....

اگر بحث استاندارد هست چرا شسوال های کتابهاش رو داره چرا سوالات کنکورهای قبل رو داره اینها رو که میشه بدون ازمونهم خوند
    چرا گاج مشابهت سوالاش با کنکور بیشتر هست ....؟؟؟؟

---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

عزیزم میگم قبل از برگزاری کنکور تو سال تحصیلی تو ازمونهای کانون بعد از هر آزمون این مجله رو میدادن من تا اسامی سه نفر برتر اومد رفتم و از مجله هایی که خودم تو طول سال از قبل داشتم اسامی چنتاشون رو دیدم
    نه اینکه بعد از کنکور اون مجله ها بیاد این مجله ها مال قبله کنکوره

دوست من شما هم نوشته من رو بخونید تو جواب قبلی هم گفتم

من گفتم همه موسسات اینجوری هستند چه کانون چه گاج شما اگر نمیدونی این رو بدون دانش اموزان ممتاز رو خودکار ثبت نام میکنند.واگر بازهمبدونی زیر فرم ثبت نام نوشته کهمیتونن از نام وتصویر شما استفاده کنند پس بحث گاج نیست
    شما که فرق کلمعه همه موسسات با گاج رو میدونید ؟ و این جوری نوشتید؟

البته این رو هم بگم که افراد مستعد در اغلب ازمونها شرکت میکنند.

---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------

alavi71 مشکلت چیه؟
    یکی بره گاج ثبت نام کنه تا این دلش خوش بشه و دست از سر ما برداره

کسی به شما کاری نداره شما هر کاری و هر جایی میخوای برو ثبت نام کن.
    اگر نوشته من رو میخوندید متوجه میشدید من گفتم این اشکالات رو داره و اینجوری هست
    تصمیم نهایی با خود شماست
    این رو زیر همشون نوشتم
    حالا شما هر جا دوست داری برو ثبت نام کن ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •