در ضمن دوستان من اينجا نيومدم گنده بازي در بيارم
كوچيك تر از اين حرفام بخوام به كسي مشاوره بدم ، اومدم ياد بگيرم ازتون![]()
در ضمن دوستان من اينجا نيومدم گنده بازي در بيارم
كوچيك تر از اين حرفام بخوام به كسي مشاوره بدم ، اومدم ياد بگيرم ازتون![]()
شما هم بد نیست بدونید رتبه های برتر رو همه موسسات میگن مال ما هست چون که توی سایت هر کدوم برید یه مصاحبه با افراد برتر دارند که معرفی خودشون هست چه کانون چه گاج
این دلیل نیست
چون این موسسات افراد برتر رو به طور رایگان ثبت نام میکنند پس هم کانون و هم گاج میگن مال ما هستند این دلیل نیست ....
بله گزینه دو یکم روی دروس پایه زیاد کار نمیکنه ..... که کار خیلی اشتبا هی هست .
من نمیدونم چرا شما میخواید از کانون طرفدتاری کنید با همه مشکلش ....
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
درسته واقعا افراد درس خون هم زیاد توش موفق نیستند چون هدفش اینه سریع درسها رو تموم کنه برنامش سنگین هست و افاردی هم که میان اگر کمی از برنامه بیفتند عقب روحیه شون رو از دست میدهند......
در مورد سوالات کتابهاش هم که اصلا حرفی نیست توش ....
سلام
من خودم کانون بودم و راضی بودم . نمیخام از کانون طرفداری کنم ولی خودم چندتا از رتبه های برتر رو اسم و یا عکسشون رو تو مجله کانون قبل از کنکور 90 که تو طول سال به همه شرکت کننده ها بعد از آزمون ها میدادن رو دیدم
آخه تو طول سال کسایی که ترازشون خوب میشه و رتبه های برتر توی آزمونهای کانون هستند توی هر سه منطقه تو تمام رشته ها رو سه نفر اول عکسشون و بقیه رو اسامیشون رو میزنن
بله دوست من بنده هم همین رو گفتم.شما الان گاج رو هم ببینید همین کار رو کرده است ....
من گفتم خودم میشناسمشون که شما اینو نگی . . . این رتبه های برتری که من می گم از اول سال آزمون های کانون می رفتن (یعنی با برنامه کانون پیش رفتن) حالا شاید 2 تا آزمون گزینه دو یا گاج دادن اما کانونی بودند. در ضمن به نظر من اصلا نفرات برتر ملاک نیست چون اونها یا از سال های قبل برنامه داشتند یا نابغه هستند. ملاک برنامه خوب کانون هست که بارها و بارها امتحان شده و نتیجش رو پس داده. سوال های آزمونش هم بیشتر از گزینه 2 و گاج استاندارد هست (گفتم استاندارد نه مشکل)
من به این دلیل از کانون طرفداری می کنم که خودم با برنامه کانون از اول مهر پیش رفتم و نتیجه گرفتم. باور کنین من هم پارسال که کنکور دادم اوایل مهر از این که کانون ثبت نام کردم پشیمان شده بودم حتی رفام گفتم پولم رو پس بدین می خوام برم گزینه 2! که ندادند اما الان خوشحالم که کانون موندم.
عزیزم میگم قبل از برگزاری کنکور تو سال تحصیلی تو ازمونهای کانون بعد از هر آزمون این مجله رو میدادن من تا اسامی سه نفر برتر اومد رفتم و از مجله هایی که خودم تو طول سال از قبل داشتم اسامی چنتاشون رو دیدم
نه اینکه بعد از کنکور اون مجله ها بیاد این مجله ها مال قبله کنکوره
alavi71 مشکلت چیه؟
یکی بره گاج ثبت نام کنه تا این دلش خوش بشه و دست از سر ما برداره![]()
بهترین آموزشگاه کنکور دخترونه تو تهرون فقط فقط علوم هستش تو سیدخندانبه نظر شما آموزشگاه خوب دخترونه تهران کدومها هستند؟ تعریف بعثت و فکور رو زیاد شنیدم ولی دقیقا نمیدونم علت تعریفاشون چیه
ممنون دوست عزیز که جوابمو دادی
میشه خوبی هاشم بهم بگی .
بچه ها خواهش میکنم من تا آخر این هفته باید تصمیم بگیرم و دیگه شروع کنم وگرنه همین الانشم دیر شده
دوست من اگر نوشتهه ای من رو بخونید فکر کنم بد نیست.
من گفتم همه موسسات اینجوری هستند چه کانون چه گاج شما اگر نمیدونی این رو بدون دانش اموزان ممتاز رو خودکار ثبت نام میکنند.واگر بازهمبدونی زیر فرم ثبت نام نوشته کهمیتونن از نام وتصویر شما استفاده کنند پس بحث گاج نیست
شما که فرق کلمعه همه موسسات با گاج رو میدونید ؟ و این جوری نوشتید؟
شما میگید نفرات برتر ملاک هست و نتیجه کانون بوده و خوب هست حالا میگید ملاک نیست؟
این رو هم باز اگر میخوندید مطلب من رو بد نبود
شما اگر الان برنامه همه موسسات رو که توی سایتشون هست ببینید متوجه میشید که تقریبا یکی هست ....ول مال کانون اسم داره ....
اگر بحث استاندارد هست چرا شسوال های کتابهاش رو داره چرا سوالات کنکورهای قبل رو داره اینها رو که میشه بدون ازمونهم خوند
چرا گاج مشابهت سوالاش با کنکور بیشتر هست ....؟؟؟؟
---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------
دوست من شما هم نوشته من رو بخونید تو جواب قبلی هم گفتم
من گفتم همه موسسات اینجوری هستند چه کانون چه گاج شما اگر نمیدونی این رو بدون دانش اموزان ممتاز رو خودکار ثبت نام میکنند.واگر بازهمبدونی زیر فرم ثبت نام نوشته کهمیتونن از نام وتصویر شما استفاده کنند پس بحث گاج نیست
شما که فرق کلمعه همه موسسات با گاج رو میدونید ؟ و این جوری نوشتید؟
البته این رو هم بگم که افراد مستعد در اغلب ازمونها شرکت میکنند.
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------
کسی به شما کاری نداره شما هر کاری و هر جایی میخوای برو ثبت نام کن.
اگر نوشته من رو میخوندید متوجه میشدید من گفتم این اشکالات رو داره و اینجوری هست
تصمیم نهایی با خود شماست
این رو زیر همشون نوشتم
حالا شما هر جا دوست داری برو ثبت نام کن ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)