قبل از شروع حرفام از ارباب عزیز به خاطر زحماتش در این تاپیک تشکر میکنم و خسته نباشید میگم
کلا ازت راضی هستم فرزندم
رسیدیم به تیمی که هم ما بلدیم ببریمش هم اونا خوب ما رو میبرن
تاریخ بازیهای ایران کره رو که یه مرور سریع بکنیم به این نتیجه میرسیم که هر وقت هر کدوم از این دو تیم از حریفش ترسیده شکست خورده
مثلا ایران هر گاه بدون هراس از نام کره بازی رو به زمین کره برده و دفاع این تیم رو پرس کرده به راحتی کره رو اذیت کرده و در برابرش موفق بوده
اما هر وقت از این تیم ترسیدیم در نهایت بازی رو باختیم
این حرف نه خودستاییه نه ربطی به بیماری همگانی ما ایرانیا یعنی خودبزرگ بینی داره
کره از ایران همیشه هراس داشته و الانم میترسه اما تفاوت کره با ایران اینه که از نظر روانی میتونن ترسشون رو کنترل کنن
حرف مربی کره مبنی بر مهم بودن 20 دقیقه ابتدایی نشون دهنده این نکتس که کره ایها دو مسئله رو به خوبی متوجه شدن
1- بهترین زمان برای گل زدن به ایران همین دقایقه چون ایران همیشه در برابر تماشاگرای خودش با استرس بازی رو شروع میکنه و تمرکز کافی نداره
2- اگر در این 20 دقیقه از ایران گل نخورن به گرفتن امتیاز یا حتی بردن ایران میتونن امیدوار باشن
و اما جمله کی روش در خصوص اینکه 20 دقیقه پایانی مهمتره به نظر من بیشتر یه بازی روانی با کره ایهاست با ارسال این پیامها به ارودی کره
1- ایران نمیاد در دقایق ابتدایی برای گل زدن فشار بیاره و در دفاع کم تعداد بازی کنه تا کره ایها نتونن ایران رو غافلگیر کنن
2- ایران میخواد با حوصله بازی کنه و انرژی خودش رو در طول بازی تقسیم کنه و شاید برعکس تصور کره ایها ایرانیها در دقایق پایانی بیشترین فشار رو روی این تیم بیارن
اگر کی روش بتونه بازیکنای ما رو با این ذهنیت به زمین بفرسته که از خودشون در نیمه اول انتظار گل زدن نداشته باشن میتونه فشار ناشی از گل نزدن در 20 دقیقه اول بازی یا کلا نیمه اول رو از روی دوش بازیکنا برداره
در واقع ما نباید از نظر ذهنی جوری برنامه ریزی کنیم که در صورت به تاخیر افتادن گل زدنمون از نظر روحی افت کنیم
مشخصه بازی کره ایها سرعت در پاسکاری و تحرک بالا به ویژه در پشت 18 ایرانه جایی که من به شدت نگران بازی نکونام هستم که امیدوارم با بازی خوبش یه جواب قاطع به من و همه منتقدانش بده
شاید اگر من به جای کی روش بودم به جای جواد از یه هافبک دفاعی دیگه در کنار آندو استفاده میکردم اما کی روش قطعا چنین کاری نمیکنه
کره برای ایران به مراتب میتونه راحت تر از تیمهای عربی حتی تیمی مثل لبنان باشه اگر ایران با آگاهی از تاریخ مبارزه هاش با این تیم به میدون بره
چیزی که باعث میشه من امید زیادی به برد ایران داشته باشم اینه که برعکس دیدارهای قبل، پرسپولیس اینبار بازیکنای آماده ای رو به تیم ملی داده
جلال حسینی در سه بازی آخر پرسپولیس فوق العاده بود
ماهینی حقیقتا یکی از بهترینهای پرسپولیس در چند بازی اخیر بوده
انصاریفرد هم در دو بازی آخر وقتی به میدون اومد تحرک و سرعت خوبی داشت
و...
در واقع طبیعی اینه که پیشرفتی رو که در بازی و ساختار پرسپولیس شاهد بودیم که اوجش بازی با تیم خوب سایپا بود، در بازی تیم ملی هم ببینیم چون درست یا غلط کی روش بیشترین بازیکن رو از این تیم دعوت کرده
نقطه ضعف اساسی کره ایها هم همیشه هافبک دفاعیشون بوده ما هر وقت هافبکهای دفاعی این تیم رو پرس کردیم این تیم واقعا اذیت شده
در این بازی ایران باید 90 دقیقه این بخش از تیم کره رو پرس کنه و بهش اجازه بازیسازی نده
امیدوارم از این تیم نترسیم چون این تیم به اندازه کافی از ایران هراس داره