تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 100 از 269 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

قبل از شروع حرفام از ارباب عزیز به خاطر زحماتش در این تاپیک تشکر میکنم و خسته نباشید میگم
    کلا ازت راضی هستم فرزندم

رسیدیم به تیمی که هم ما بلدیم ببریمش هم اونا خوب ما رو میبرن
    تاریخ بازیهای ایران کره رو که یه مرور سریع بکنیم به این نتیجه میرسیم که هر وقت هر کدوم از این دو تیم از حریفش ترسیده شکست خورده
    مثلا ایران هر گاه بدون هراس از نام کره بازی رو به زمین کره برده و دفاع این تیم رو پرس کرده به راحتی کره رو اذیت کرده و در برابرش موفق بوده
    اما هر وقت از این تیم ترسیدیم در نهایت بازی رو باختیم

این حرف نه خودستاییه نه ربطی به بیماری همگانی ما ایرانیا یعنی خودبزرگ بینی داره
    کره از ایران همیشه هراس داشته و الانم میترسه اما تفاوت کره با ایران اینه که از نظر روانی میتونن ترسشون رو کنترل کنن
    حرف مربی کره مبنی بر مهم بودن 20 دقیقه ابتدایی نشون دهنده این نکتس که کره ایها دو مسئله رو به خوبی متوجه شدن
    1- بهترین زمان برای گل زدن به ایران همین دقایقه چون ایران همیشه در برابر تماشاگرای خودش با استرس بازی رو شروع میکنه و تمرکز کافی نداره
    2- اگر در این 20 دقیقه از ایران گل نخورن به گرفتن امتیاز یا حتی بردن ایران میتونن امیدوار باشن

و اما جمله کی روش در خصوص اینکه 20 دقیقه پایانی مهمتره به نظر من بیشتر یه بازی روانی با کره ایهاست با ارسال این پیامها به ارودی کره
    1- ایران نمیاد در دقایق ابتدایی برای گل زدن فشار بیاره و در دفاع کم تعداد بازی کنه تا کره ایها نتونن ایران رو غافلگیر کنن
    2- ایران میخواد با حوصله بازی کنه و انرژی خودش رو در طول بازی تقسیم کنه و شاید برعکس تصور کره ایها ایرانیها در دقایق پایانی بیشترین فشار رو روی این تیم بیارن

اگر کی روش بتونه بازیکنای ما رو با این ذهنیت به زمین بفرسته که از خودشون در نیمه اول انتظار گل زدن نداشته باشن میتونه فشار ناشی از گل نزدن در 20 دقیقه اول بازی یا کلا نیمه اول رو از روی دوش بازیکنا برداره
    در واقع ما نباید از نظر ذهنی جوری برنامه ریزی کنیم که در صورت به تاخیر افتادن گل زدنمون از نظر روحی افت کنیم

مشخصه بازی کره ایها سرعت در پاسکاری و تحرک بالا به ویژه در پشت 18 ایرانه جایی که من به شدت نگران بازی نکونام هستم که امیدوارم با بازی خوبش یه جواب قاطع به من و همه منتقدانش بده
    شاید اگر من به جای کی روش بودم به جای جواد از یه هافبک دفاعی دیگه در کنار آندو استفاده میکردم اما کی روش قطعا چنین کاری نمیکنه

کره برای ایران به مراتب میتونه راحت تر از تیمهای عربی حتی تیمی مثل لبنان باشه اگر ایران با آگاهی از تاریخ مبارزه هاش با این تیم به میدون بره

چیزی که باعث میشه من امید زیادی به برد ایران داشته باشم اینه که برعکس دیدارهای قبل، پرسپولیس اینبار بازیکنای آماده ای رو به تیم ملی داده
    جلال حسینی در سه بازی آخر پرسپولیس فوق العاده بود
    ماهینی حقیقتا یکی از بهترینهای پرسپولیس در چند بازی اخیر بوده
    انصاریفرد هم در دو بازی آخر وقتی به میدون اومد تحرک و سرعت خوبی داشت
    و...

در واقع طبیعی اینه که پیشرفتی رو که در بازی و ساختار پرسپولیس شاهد بودیم که اوجش بازی با تیم خوب سایپا بود، در بازی تیم ملی هم ببینیم چون درست یا غلط کی روش بیشترین بازیکن رو از این تیم دعوت کرده

نقطه ضعف اساسی کره ایها هم همیشه هافبک دفاعیشون بوده ما هر وقت هافبکهای دفاعی این تیم رو پرس کردیم این تیم واقعا اذیت شده
    در این بازی ایران باید 90 دقیقه این بخش از تیم کره رو پرس کنه و بهش اجازه بازیسازی نده

امیدوارم از این تیم نترسیم چون این تیم به اندازه کافی از ایران هراس داره
    Last edited by گرافيكار; 15-10-2012 at 20:22.

2. 16 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان و عزیزان امروز میخوایم بریم استادیوم بازی ایران کره رو ببینیم
    به نظرتون کی بریم که بتونیم طبقه اول بشینیم؟
    اگه راهی هست که بشه از وضعیت جمعیتی که داخل استادیوم هست خبر دار بشیم لطفا بگین

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

در بازي اول گروه ما تا دقيقه 36 ازبكستان 1-0 از قطر با گل دقيقه 12 سنجر تورسونوف پيش افتاده.

اين نتيجه نشون ميده ما حتي با يك تساوي مقابل كره هم ميتونيم اميدمونو حفظ كنيم. چون ازبكستان 5 امتيازي ميشه و ما هم با تساوي مقابل كره 5 امتيازي ميشيم ولي به دليل تفاضل گل بهتر ازبكستان اونها ميان بالاتر از ما قرار ميگيرن و قطري ها با 4 امتياز چهارم ميشن. اونوقت در آزادي با پيروزي مقابل ازبكستان راه صعودمون خيلي هموار ميشه.
    Last edited by Pejvak61; 16-10-2012 at 16:41.

5. 6 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

تا دقيقه 80 همون 1-0 به نفع ازبكستانه و در بازي اردن با عمان هم تا دقيقه 52 با نتيجه 0-0 دنبال ميشه.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ترکیب هم مشخص شد

مهدی رحمتی، پژمان منتظری، سید جلال حسینی، اشکان دژاگه، آندرانیک تیموریان، محمد نوری، جواد نکونام، خسرو حیدری، مسعود شجاعی، مهرداد پولادی و رضا قوچان‌نژاد

نوری قوچان نژاد دژاگه و شجاعی برای اولین باره که در کنار هم بازی میکنن
    این ترکیب یه بدی برای ما داره اونم اینه که این بازیکنا ممکنه هماهنگی لازم رو نداشته باشن
    اما یه خوبی هم داره این ترکیب به همون اندازه که برای ما ناشناختس برای کره ایها هم غیر قابل پیشبینی بود

کی روش توی برنامه نود هم گفت که دژاگه نوری و قوچان نژاد انگار سالهاست در کنار هم بازی کردن و توی تمرینات خیلی با هم هماهنگ بودن
    کی روش به تمرینات اعتماد کرده اما مشکل تاریخی فوتبال ما اینه که بازیکنای توی زمین با بازیکنای توی تمرین بسیار متفاوت هستن

اما امیدوارم اینبار این ترکیب باعث شادی این ملت بشه

8. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب ازبکستان قطر رو برد و امشب نتیجه مساوی هم خیلی بد نیست ! نباید برای برد , احساسی به آب و آتیس بزنیم چون باخت کارمون رو سخت می کنه...ترکیب نشون میده یک بازی فیزیکی و با دوندگی زیاد خواهیم دید بازم میگم باید از ضربات شروع مجدد به خوبی استفاده کنیم و حواسمون به ضربات اونا هم باشه حمله احساسی از دقیقه 1 ممکنه با ضد حمله های سریع کره خطرناک باشه کریمی هم که دیگه بازیکن 90 دقیقه نیست میتونه نیمه دوم بیشتر به تیم کمک کنه کیروش باز هم به بازیکنهای نه چندان آماده مثل نوری و شجاعی اعتماد کرده باید ببینیم چی میشه نکته جالب دیگه اینه که تا حدود 1 ساعت قبل از بازی حدود 55 هزار نفر رفتن به ورزشگاه فقط!!با اینکه وسط هفته هست و مردم خیلی وقته که میانه خوبی با فوتبال ندارن اما بازم انتظاره که تا قبل از شروع بازی ظرفیت تکمیل بشه!!

همه میدونیم که چه از نظر فنی چه ساختاری و مدیریت فوتبال در سطح کره نیستیم ولی امیدوارم امشب تو یک بازی استثنایی بتونیم موفق باشیم و حداقل نبازیم!این موفقیتهای هرچند زودگذر و اتفاقی هستن اما در شرایط فعلی ما بسیار مهم و لازمه!
    آرزوی موفقیت در راه جام جهانی ! همه چیز با این بازی تموم نمیشه
    قبل از شروع حرفام از ارباب عزیز به خاطر زحماتش در این تاپیک تشکر میکنم و خسته نباشید میگم

کلا ازت راضی هستم فرزندم
    سلامت باشی پدر جان البته اینها بیشتر آرامش قبل از طوفانه ...
    Last edited by Kianoosh; 16-10-2012 at 20:00.

10. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

65 هزار نفر در آزادی/هواداران برد 6 تایی را به رخ کره‌ای‌ها کشیدند خبرگزاری فارس: حدود 65 هزار نفر در ورزشگاه آزادی برای تشویق تیم ملی حاضر شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فارس، تماشاگران تیم ملی در حالی به سمت ورزشگاه در حال حرکت هستند که پرچم های ایران را در دست دارند. *مقابل در ورزشگاه از سوی ماموران هواداران و خبرنگاران قبل از ورود به ورزشگاه کنترل و بازرسی می شوند. * اتوبوس های شرکت واحد از دو ساعت قبل از بازی در ورزشگاه حضور پیدا کرده اند تا بعد از مسابقه حمل و نقل تماشاگران راحت باشند. * فروشندگان پرچم برخلاف همیشه پرچم قرمز و آبی ندارند و فقط پرچم ایران را می فروشند. *مسیر هواداران تیم ملی توسط نیروی انتظامی کنترل می شود. * بیرون ورزشگاه ترافیک برای ورود به داخل به وجود آمده است. *روی پیراهن مشوقان تیم ملی نام «یا جواد ادرکنی» درج شده است. * حدود 65 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی حضور دارند. * هواداران تیم ملی و همچنین بلندگوی ورزشگاه برد تاریخی 6 بر 2 ایران را به رخ کره‌ای‌ها می‌کشند. دیدار ایران و کره جنوبی ساعت 20 آغاز می شود.

12. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

ترکیب هم مشخص شد

مهدی رحمتی، پژمان منتظری، سید جلال حسینی، اشکان دژاگه، آندرانیک تیموریان، محمد نوری، جواد نکونام، خسرو حیدری، مسعود شجاعی، مهرداد پولادی و رضا قوچان‌نژاد

نوری قوچان نژاد دژاگه و شجاعی برای اولین باره که در کنار هم بازی میکنن
    این ترکیب یه بدی برای ما داره اونم اینه که این بازیکنا ممکنه هماهنگی لازم رو نداشته باشن
    اما یه خوبی هم داره این ترکیب به همون اندازه که برای ما ناشناختس برای کره ایها هم غیر قابل پیشبینی بود

کی روش توی برنامه نود هم گفت که دژاگه نوری و قوچان نژاد انگار سالهاست در کنار هم بازی کردن و توی تمرینات خیلی با هم هماهنگ بودن
    کی روش به تمرینات اعتماد کرده اما مشکل تاریخی فوتبال ما اینه که بازیکنای توی زمین با بازیکنای توی تمرین بسیار متفاوت هستن

اما امیدوارم اینبار این ترکیب باعث شادی این ملت بشه
    این ترکیب تقریبا قابل پیش بینی بود و شاید حدس زده میشد جایی نوری کریمی بازی کنه ولی فکر کنم این ترکیب بهتر باشه
    ولی فکر کنم به جای شجاعی خلعتبری بود خیلی بهتر بود.خلعتبری این روزها خیلی آماده است
    از سبک بازی قوچان نژاد من اصلا خبر ندارم و نمیدونم یک سنتر فوروارد هست یا نه؟اگر نباشه بهتر بود از قاضی و انصاری فرد استفاده میکردیم برای زدن ضربه سر.به نظر میرسه یکی از نقاط ضعف تیمهای شرق آسیا میانگین قدیشون باشه.البته چندین ساله که دارن روی نسلهاشون کار میکنن

14. این کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

ظرفيت ورزشگاه تکميل شد
    ظرفيت ورزشگاه آزادي براي ديدار ايران و کره‌جنوبي تکميل شد.

در حالي که کمتر از 30 دقيقه ديگر تا شروع بازي تيم هاي ايران و کره جنوبي باقي مانده، ظرفيت ورزشگاه آزادي براي هواداران ايراني تکميل شد.

به گزارش فارس،جايگاه سه هزار نفري هواداران کره جنوبي هنوز پر نشده و 800 هوادار کره با پرچم هاي کشور خود در ورزشگاه هستند.

در حالي که ظرفيت ورزشگاه پر شده هواداران همچنان در حال ورود به ورزشگاه هستند..

--------------------
    امیدوارم این همه هواردار ناراحت ورزشگاه را ترک نکنند
    Last edited by aluminum; 16-10-2012 at 19:45.

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

یه حس دوگانه عجیبی دارم

هم دوست دارم ببریم مثل هر ادم وطن دوستی ، و هم دوست دارم ببازیم که گند این فدراسیون و این بازیکن ها بی غیرت با این برد پنهون نشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •