مرجع خبری پرسپولیس : نگاهی می اندازیم به نیم صفحه اول روزنامه های ورزشی چاپ صبح امروز پایتخت:
پاورقی: الان داشتم فکر میکردم کریمی با سه تیم مختلف جلوی هر سه تیم میلان، رم و اینتر بازی کرده فقط یووه مونده!
مرجع خبری پرسپولیس : نگاهی می اندازیم به نیم صفحه اول روزنامه های ورزشی چاپ صبح امروز پایتخت:
پاورقی: الان داشتم فکر میکردم کریمی با سه تیم مختلف جلوی هر سه تیم میلان، رم و اینتر بازی کرده فقط یووه مونده!
سلام.
آرش نمیخوام یه بحث بیهوده راه بندازم .ولی تو وا این نوشتهات ثابت کردی که یه هوادار واقعی ورزشی هستی بهت تبریک میگم.
دقیقا وقتی استقلال بازی داره منم همینطورم و بجز بازی رو در رو هیچوقت از باخت استقلال قلبا احساس شادی نکردم.
کارت درست.
کیف کردم
امیدوارم موفق بشی و هم بقیه استقلالیها و هم پرسپولیسیها ازت یاد بگیرن.
فوتبالی کسیه که بازی قشنگو دید تایید کنه.کارت درست.
مرسی
سلام
نمیخواستم اینجا پست بدم.بهرحال ما استقلالی هستیم و دلمون میخواد تو دربی برنده باشیم دقیقا مانند شما عزیزان که دوست دارید تیم محبوبتون برنده باشه و این از زیبایی های فوتباله...
اما میخواستم اینو بگم اکثر همین حالت رو دارند شما تو تاپیک استقلال هم نگاه کنی متوجه سمت و سوی پست ها میشوی.
یادمه زمانی که اینجا پست میدادم همیشه میگفتم که باید به استیلی فرصت داد و نباید تو همون بازی های اولیه انتظار زیادی داشت الان خوشحالم که با همین نتیجه رسیدم.
بازی با ذوب یکی از بهترین بازی های لیگ بودش و جای هیچ بحثی وجود نداره وقتی که کریمی گل زد من که به شخصه خیلی خوشحال شدم.
تو اون بازی باز علی دایی رو تشویق کردند در صورتی اگه واقعا اونها طرفدار فوتبال می بودند باید عواملی رو تشویق می کردند که تو این بازی حضور داشتند بازی کردن پرسپولیس اون هم دقیقا بازی قبل از دربی واقعا شجاعت میخواست و باید تبریک گفت.هر چند در اون بازی پرسپولیس به حقش نرسید.
یه چیزی هست و اون هم اینه که همه تیمی رو که بهتر بازی کنه دوس دارند پرسپولیس تو اون بازی حقش برد با اختلاف بود ولی مهاجمان خیلی ابتدایی توپ ها رو هوا میزدن که البته این مشکلی هست که همه ایرانی ها دارند و مطمنا اوردن یه مهاجم شیش دونگ خیلی خیلی به تیمتون کمک میکنه.
هر چی هست امیدوارم بازی قشنگی رو تو دربی شاهد باشیم.
ممنون و من هم امیدوارم که بازی جذابی رو ببینیم که اقلا اگه رفت رو انتن جهانی یه مقدار به فوتبال لیگ ما هم وجهه جالبتری رو بده و فقط ایرانیها بینده نباشند که البته راه درازی هست تا حد اقل ایده ال ها.
اما جریان تشویق علی دایی واقعا یه بحث دیگس و اونم اینه که متاسفانه به دلیل عزل و نصبهای سیاسی (( کاشانی )) مردم و مخصوصا جوانها رو این موارد بسیار حساس میشوند و یه مربی مثل استیلی نباید خودشو وارد این دام میکرد و این تشویقها برای کوبیدن مدیریت این باشگاه هست و تنبیه بدون درایت اومدن استیلی هست وگرنه در اصل کسی کاری به استیلی نداره .
ما جونها رواگه بذارن به حال خودمون اینقدر با هم راحت راه میایم و سازگار میشیم که نگو.
تو ادارات به مشکلی بر بخوری یه رو بندازی به یه هم سن خودت سریع کارتو راه میندازه.
مشکل اونهایی درست میکنن که نه ورزشی اند ونه از روی اصول و قاعده وارد یه سیستم میشوند و این خودش موجب میشه که جوانهای ایران سریع در مقابلش موضع بگیرند.
تهنا جایی که شما اینچنین اعتراضاتی رو میبینید فقط در ورزش هست چون خوشبختانه ورزش جون پسنده و جوانهای ایرانی زیر بار زور نمیروند.
سیاست وقتی وارد ورزش بشه همین اش هست و همین کاسه.
فیفا برا همینه که میگه سیاست نباید وارد بشه که ما متاسفانه اصلا بدون سیاست مملکتمون نمیچرخه.
به هر حال ممنون .
Last edited by concordx; 13-09-2011 at 01:04.
نيكبخت يا خليلي بعد از دربي در پرسپوليس
بعد از دربي، تکليف اين دو بازيکن مشخص خواهد شد و بين نيکبخت و خليلي، يکي از آنها به پرسپوليس خواهد پيوست
حميد استيلي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس، در طول شش ديداري که از ليگ ميگذرد، تيمش از در نوک حمله دچار مشکلاتي است. با مصدوميت اولادي و نوروزي و حتي وحيد هاشميان دست استيلي براي اين نقطه از زمين تيمش بسته است.
به گزارش سايت گل، حميد استيلي که به شدت دنبال جذب مهاجم براي تيمش ميگردد، اين روزها، دو مهاجم خارجي را در تمرينات تيمش حضور پيدا کردهاند، تا اگر نظر استيلي را جلب کردند، با پرسپوليس قرارداد ببندند. اما پس از مصدوميت نوروزي و بهخصوص اولادي و هاشميان، در چند هفته گذشته، خبرهايي مبني بر صحبت حبيب کاشاني و حميد استيلي براي جذب دو مهاجم سابق اين تيم يعني عليرضا نيکبختواحدي و محسن خليلي به گوش ميرسيد.
اين دو بازيکن که سابقه درخشش در پرسپوليس را دارند، از سوي سازمان ليگ به عنوان بازيکن آزاد شناخته شدهاند و بهراحتي ميتوانند به تيمهاي ليگبرتري بپيوندند. با اين حال طي دو هفته اخير، حبيب کاشاني که علاقه فراواني به محسن خليلي دارد، صحبتهاي مثبتي را با اين بازيکن انجام داده، تا در صورت تاييد استيلي به پرسپوليس بپيوندد.
اما در سوي ديگر، حميد استيلي هم باب مذاکره با نيکبخت را آغاز کرد، وي هم به نتايج خوبي با مهاجم شماره 10 سابق تيمش دست پيدا کرد. اين در حالي است که نيکبخت با پيکان قرارداد بسته و در صحبتهايي عنوان کرده که اگر فرهاد کاظمي اجازه دهد، به پرسپوليس خواهم رفت.
در هر صورت، شنيدهها از آن حاکي است که بعد از دربي، تکليف اين دو بازيکن مشخص خواهد شد و بين نيکبخت و خليلي، يکي از آنها به پرسپوليس خواهد پيوست.
---------------------------------------
الان مشکل پرسپولیس دفاع چپ و راسته.البته مهاجم 6 دانگ هم میخواهیم ولی مدافع واجب تره؟!؟
و صفحه اول روزنامه خبر ورزشی.
پیش بینی شعار هواداران جالبه.استقلالها دایی و پرسپولیسی ها قلعه نوعی رو تشویق میکنن.
![]()
خدا بهمون رحم کنه
داور بازی انگار قهرمانی انتخاب شده
صد در صد استقلالیه
نه عزيز جان كجا استقلاليه؟!!
يه داوري هايي كرده واسه استقلال كه نگو و نپرس ! انقدر حرص ميده آدمو !: دي
كلا يه سري داور ها رو من دقت كردم واسه هر 2 تيم بد داوري ميكنن و طرفداراي هر 2 تيم شاكي هستن ... مثل مسعود مرادي / رفيعي و همين قهرماني ( نظر شخصي و ديد بنده از داوري ها )
+
هرچند داوري مهم نيست مهم زيبا بازي كردنه كه فكر كنم جفت تيم ها انقدر با ترس و محتاط بازي كنن كه آدم از كسالت خوابش بگيره !
ايشالا كه بازي خوبي باشه. من واسه هر 2 آرزوي موفقيت ميكنم. نميتونم بگم دوست دارم كدوم ببره ! يعني خودم هم نميدونم ! ... از يه طرف استقلالو از يه طرف پرسپوليس امسال با اسطوره ي محبوبم حميد خان استيلي
. هرچه پيش آيد خوش آيد
.
جدا از این موضوع که حالا استقلالی هست یا پرسپولیسی ، قهرمانی اصلا در حد داوری دربی نیست ! به نظر من برای داوری دربی یه سیستم چرخشی در پیش گرفتن که نوبت به همه برسه !
امیدوارم داوری ، دربی رو ( چه به ضرر یا سود پرسپولیس فرقی نمی کنه ) خراب نکنه !
یادمه تو بازی های استقلال سپاهان خیلی به ضرر استقلال میگرفت
جدا از این موضوع که حالا استقلالی هست یا پرسپولیسی ، قهرمانی اصلا در حد داوری دربی نیست ! به نظر من برای داوری دربی یه سیستم چرخشی در پیش گرفتن که نوبت به همه برسه !
امیدوارم داوری ، دربی رو ( چه به ضرر یا سود پرسپولیس فرقی نمی کنه ) خراب نکنه !
درسته اصلا در حد این بازی نیست.به خاطر اینکه بخواد بازی رو تو دستش بگیره کارت زیاد میده و جو بازی میگیردش و خراب میکنه.که ایشالله اینجوری نشه.
Last edited by Nasser_ZRE; 13-09-2011 at 17:08.
نیکبخت بیاد پرسپولیس؟!!! عجبا! نه فوتبالش خوبه الآن و نه حاشیه هاش کمه! اومدنش فقط به تیم ضربه می زنه. خلیلی هم اگه آماده نیست خودش باید تشخیص بده که نباید بیاد نت خاطرات خوب هوارداران رو خراب نکنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)