تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 339 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

حیدری: برای قهرمانی بازیکنان باید همدل باشند

بازیکنان تیم فوتبال استقلال گفت: تیم استقلال کهکشانی نیست و ستاره‌ها بین تیم‌ها تقسیم شده‌‌اند.
    خسرو حیدری پس از برتری ۲ بر صفر برابر فجر سپاسی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تیم فجر بازیکنان با انگیزه‌ای داشت و آنها نیز خوب بازی کردند. خدا را شکر می‌کنم که از موقعیت‌هایی که داشتیم استفاده کردیم و توانستیم ۳ امتیاز را کسب کنیم. مهم نتیجه‌گیری تیم است ما در آینده بهتر و کامل‌تر می‌شویم.
    وی در مورد اینکه پس از ۴۰۰ روز در ورزشگاه آزادی برای استقلال بازی کرد گفت: من در بازی هفته گذشته برای استقلال بازی کردم که پیروز شدیم. در بازی با فجر نیز پس از یک سال برابر تماشاگران استقلال به میدان رفتم که بازی بدی انجام ندادم. خوشبختانه توانستیم در حد و نام استقلال بازی کنیم.
    حیدری در مورد اینکه قول قهرمانی استقلال را می‌دهد یا نه گفت: ما بازیکنان خوبی داریم اما اینکه می‌گویند ما کهکشانی هستیم درست نیست. ستاره‌های لیگ بین تیم تقسیم شده‌اند آنچه که می‌تواند یک تیم را به قهرمانی برساند تلاش و کوشش بازیکنان است و همدلی بازیکنان یک تیم می‌تواند تیم را قهرمان کند.

bordobakht

2. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

4. 7 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 تذکر

کاربر گرامی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

مطابق با قانون 205 از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

205- از ارسال اسپم‌وار (تعداد زیاد، بی‌اهمیت و در زمان کوتاه) مطالب خودداری کنید. در صورت تشخیص اینکه کاربر با هدفی غیر از اطلاع‌رسانی فعالیت دارد، به وی تذکر داده می‌شود و در صورت تکرار برخورد خواهد شد.
    لطفا برای اینکه تاپیک ریتم کاذب پیدا نکنه و شامل بند فوق نشید ، اخبار ارسالیتون رو گلچین و هر چند خبر رو در قالب یک پست ارسال کنید و از ارسال پست های پشت سر هم پرهیز کنید .

پیشاپیش ممنون از توجه و همکاری شما /

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

بچه ها دیشب کسی استادیوم بوده؟
    اینجوری که به نظر می اد گوینده ورزشگاه اعلام کرده 75 هزارو ... ولی پیمان یوسفی گفته 55 هزارو ...
    درسته؟!

7. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

جباری: باشگاه استقلال بعد از این همه سال باید حساب و کتابش مرتب باشد

بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: باشگاه بعد از این همه سال تیمداری باید حساب و کتاب مرتبی داشته باشد و به موقع پول و پاداش بازیکنان را بدهد.
    مجتبی جباری پس از برتری ۲ بر صفر برابر فجر سپاسی در جمع خبرنگاران گفت: باشگاه استقلال بعد از این همه سال تیمداری باید حساب و کتاب مرتبی داشته باشد و مشخص باشد که چه زمانی باید به بازیکنان پول و پاداش بدهد و همان مقداری که به عنوان پیش‌قرارداد طی کرده‌اند آن را پرداخت کند.
    وی در مورد اینکه باشگاه به شما برای تسویه حساب قولی داده است یا نه، گفت: فردا قرار است به باشگاه برویم چند هفته پیاپی قول داده بودند که کار به اینجا کشید. ۶ هفته بدون پول دادن تمرین کردیم مربیان و سرپرست تیم باید در جریان مشکلات باشند نه اینکه تا سر تمرین نرویم بگویند بازیکن نیامد.
    وی تاکید کرد: من از فصل گذشته نیز از باشگاه طلبکارم و در این فصل نیز هنوز پولی نگرفته‌ام و به همین دلیل و به نشانه اعتراض در تمرینات شرکت نکردم. درحالی که به ما قول داده بودند که پول‌ها پرداخت شود، آنها هیچ تماسی با هم با من نگرفتند.
    جباری تصریح کرد: علی نظری جویباری قول داد که یکشنبه مشکل ما حل شود، اما این اتفاق نیفتاد و من سر تمرین نرفتم و صبح روز اردو خودم را به کادر فنی معرفی کردم. من نمی‌گویم باشگاه پولدار است و به ما نمی‌دهد. فتح‌الله‌زاده پول به دستش برسد به موقع پرداخت می‌کند.
    هافبک استقلال خاطرنشان کرد: آرزو به دلمان مانده است که سر موقع پول بگیریم. هنوز از فصل گذشته طلبکاریم، بعد می‌‌گویند بخشی از پولت را بگیر بقیه را هم بعدا پرداخت می‌کنیم.
    جباری در مورد اینکه چرا همیشه او به عنوان بازیکن معترض به مسائل مالی است گفت: افکار و طرز تفکر من اینگونه است. من بازیکنی نیستم که سر تمرین نروم و بعد بگویم به خاطر تماشاگران آمده‌ام. من دنبال این حرف‌ها نیستم اکنون شرایط تیم خوب است و اگر حرف بزنیم شاید شرایط تیم به هم بریزد، ولی بحث من قول و قرار است. من می‌‌گویم اگر می‌گویید با شما تماس می‌گیریم این کار را انجام دهند، اگر بحث قول و قرار نبود اعتراض نمی‌کردم اما یک تماس نیز از سوی باشگاه با من گرفته نشد.
    وی افزود: بازیکنان با هم دوست هستند و ا گر وضعیت پرداختی‌ها درست باشد وضعیت ما نیز بهتر می‌شود. من هم وظیفه خود می‌دانم که از حقوق دیگر بازیکنان دفاع کنم.

bordobakht

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مقایسه جدول لیگ برتر ایران در دوره دهم و دوره یازدهم در پایان هفته چهارم

لیگ دهم
    ردیف تیم ها امتیاز
    ۱ ذوب آهن ۱۰
    ۲ صنعت نفت آّبادان ۹
    ۳ پرسپولیس ۹
    ۴ پاس همدان ۹
    ۵ استیل آذین ۸
    ۶ صبای قم ۷
    ۷ فولاد خوزستان ۷
    ۸ ملوان ۶
    ۹ سپاهان ۶
    ۱۰ استقلال تهران ۵
    ۱۱ نفت تهران ۵
    ۱۲ تراکتورسازی ۴
    ۱۳ شاهین ۴
    ۱۴ مس کرمان ۳
    ۱۵ سایپا ۳
    ۱۶ پیکان ۱
    ۱۷ شهرداری تبریز ۱
    ۱۸ راه آهن ۱
    لیگ یازدهم
    ردیف تیم ها امتیاز
    ۱ صبای قم ۱۰
    ۲ استقلال تهران ۱۰
    ۳ تراکتورسازی ۹
    ۴ سپاهان ۸
    ۵ ذوب آهن ۷
    ۶ فولاد خوزستان ۷
    ۷ ملوان ۶
    ۸ نفت تهران ۵
    ۹ صنعت نفت آّبادان ۵
    ۱۰ شاهین ۵
    ۱۱ شهرداری تبریز ۵
    ۱۲ داماش گیلان ۴
    ۱۳ سایپا ۴
    ۱۴ راه آهن ۳
    ۱۵ پرسپولیس ۲
    ۱۶ مقاومت سپاسی ۲
    ۱۷ مس کرمان ۱
    ۱۸ مس سرچشمه ۱

مظلومی:پرسپولیس بالا می آید،صبا خوب است و تراکتور خطرناک/دستم خالی است،برای چیدن ترکیب مشکل دارم

ورزش > لیگ برتر - از مصاحبه ای که هفته گذشته با خبر آنلاین کرده بود راضی است و می گوید:«گفت و گوی خوبی است.»
    «چه عجب حرف هایی را که من زدم کامل نوشتی،مصاحبه خوبی بود»این حرف های پرویز مظلومی و واکنش به مصاحبه چند روز پیشش با خبر آنلاین است.سرمربی استقلال پس از پایان بازی با فجر سپاسی در گفت و گوی اختصاصی با خبر آنلاین در مورد این بازی حرف زد.مظلومی از بازی و البته عملکرد شاگردانش راضی به نظر می رسد.
    از میلاد میداوودی شروع می کنیم.به نظر او به خاطر اینکه بازی نکرده بود قهر کرده است.
    نه مشکلی وجود ندارد،زمان می خواهد تا من بتوانم از میلاد بازی بگیرم.البته در بازی با فجر می خواستم او را به میدان بفرستم اما شیرزاد مصدوم شد و من مجبور شدم جباری را وارد زمین کنم.
    اما به نظر او کمی دلخور شده بود؟
    نه،شرایط خوب می شود.میلاد آدمی نیست که از این کارها بکند.
    هواداران خیلی دوستش دارند و خیلی خوب تشویقش می کنند.
    به هر حال میلاد پسر دوست داشتنی است و هوداران هم دوستش دارند.
    استقلال خوب نتیجه می گیرد اما به نظر هنوز هم چندان خوب بازی نمی کند.
    دستم خالی است.من دفعه قبل هم گفتم که برای فرستادن ۱۱ بازیکن به زمین مشکل دارم.امیدوارم از هفته های آینده مشکلات استقلال حل شود.
    شما در گفت و گوی هفته قبل با خبر آنلاین گفته بودید که معیارتان بازی سنتی و سانتر از جناحین نیست.اما در بازی با مقاومت خسرو مدام توپ روی دروازه حریف می ریخت.
    این مشکل هم حل می شود.از هفته های آینده و رمانی که تاکتیک های تیمی اجرا شود از خسرو می خواهیم که هماهنگ تر باشد و سانترهایش هدفمند باشد.البته خسرو توپ می ریزد دیگر!(با خنده).ما در این بازی مجبور بودیم آرش را در زمین نگه داریم تا توپ های هوایی را کنترل کند.از هفته های بعدی با هماهنگی بیشتر بازیکنان قطعا کامل تر می شویم.
    با پیروزی شما مقابل فجر پرسپولیس یک پله صعود کرد و به رده شانزدهم جدول رده بندی آمد.
    نه بابا!راست می گویی؟البته جدول را این طور ی نگاه نکنید.پرسپولیس تیم خوبی است و استخوان بندی خوبی هم دارد.
    شنیدید که صبا هم سه تا گل به سایپا زده؟
    عجب تیمی شده اند آنها.قبل از فصل هم که مقابل ما قرار گرفتند تیم خوبی بودند و بسیار خوب بازی می کنند.
    نظرتان در مورد تراکتور سازی چیست.تیم امیر قلعه نویی سایه به سایه شما حرکت می کند.
    آنها هم تیم خوبی هستند و خیلی خوب دارند بالا می آیند.به نظرم تراکتوری ها خیلی خطرناک هستند و یک پیروزی خوب مقابل داماش کسب کردند.

bordobakht

10. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

اینجوری که به نظر می اد گوینده ورزشگاه اعلام کرده 75 هزارو ... ولی پیمان یوسفی گفته 55 هزارو ...
    درسته؟!
    تو همه سایت ها زده 75 هزار تا
    یوسفی اشتباه گفت
    تو سایت ورزش 3 هم هست !

12. 2 کاربر از nafas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

درسته؟!
    درسته گوینده ورزشگاه گفت 7هفتاد و خورده ای

14. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شیطنتی که از مظلومی جادوگر ساخت!

همه چیز از یک شوخی ساده آغاز و دامنه آن گسترده شد و ابهامات امروز را ایجاد کرد.
    داستان جادو و جادوگری در فوتبال ایران از چند سال قبل شنیده شد؛ زمانی که یکی از باشگاه های تهرانی با نتایج خیره کننده خود نگاهها را به خود معطوف کرد و عده ای نیز در همان مقطع انگ جادوگری به سرمربی آن تیم زدند.
    این داستان از حدود ۲ سال قبل شکل دیگری به خود گرفت. پرویز مظلومی سرمربی مس کرمان شد و در این شهر عملکرد قابل توجهی داشت اما در آخرین روزهای فعالیت این مربی در دیار کریمان بحث استفاده او و دستیارانش و بویژه یکی از نزدیکانش از جادوگر مطرح شد.
    داستان ادامه داشت اما با شدت و حدت کمتری و برخی خبرنگاران بومی گهگاه به این موضوع دامن می زدند.
    بازی اخیر استقلال در کرمان و غلبه شاگردان مظلومی بر تیم سابق او بهانه ای شد تا صمد مرفاوی به سیم آخر بزند و در لفافه مظلومی را به استفاده از عوامل ماوراء الطبیعه متهم کند. گرچه سرمربی استقلال سکوت اختیار کرد و تنها در محافل خصوصی گفت: خدا جای حق نشسته، همان خدایی که دید روز بازی من کجا بودم و از چه کسانی طلب کمک می کردم جوابشان را می دهد.
    سرمربی استقلال که از حرفهای مرفاوی سخت آشفته خاطر شده بود روز بازی مس-استقلال بر حسب یک رسم قدیمی به گلزار شهدای کرمان رفت و سپس در مسجدی در کرمان حاضر شد.
    ... اما ماجرا از کجا آب می خورد و چه کسانی ذهنیت مرفاوی را به سمت جادوگری بردند؟
    دو سال قبل که آقای مظلومی به همراه بازیکنان مطرحی در کرمان بودند معمولا در محافل دوستانه سوژه های مختلفی را مطرح می کردند که در یکی از آن جلسات (ر) یکی از بازیکنان شوخ طبع تیم خطاب به ناصر دوست نزدیک مظلومی گفت: شما عجب پاقدمی برای تیم داری سپس به بچه ها گفت رفیق پرویزخان هر بار که به کرمان می آید برایمان امتیاز سوغاتی می آورد.
    این فرد اضافه کرد: بعدها این مسئله سوژه تیم شد و برخی بازیکنان، افراد مجموعه را با استفاده از این موضوع سرکار می گذاشتند و می گفتند اگر مشکلی داری برو نزد رفیق پرویزخان تا اینکه خبر رسید آقای «ه» یکی از مسوولان تیم برایش مشکلی ایجاد شده و دو بازیکن سرکارش گذاشته اند و گفته اند برو پهلوی ن-ف تا برایت دعا بنویسد و مشکلت را حل کند، سپس به ن - ف گفتند به روی خودت نیاور.
    فرد ساده لوح که مدعی بود برای همسر یکی از اقوامش مشکل ایجاد شده نزد ن-ف رفت و وی نیز به توصیه معروف ترین بازیکن تیم که حسابی از این شوخی سرکیف آمده بود به وی گفت: «برو و کمی ... اطراف خانه فامیل تان بریز تا مشکلش حل شود» وی چنین کرد و از قضا مشکل فامیلش رفع شد و سپس به همه گفت رفیق پرویز خان مشکلم را حل کرد و او نیروی خاصی دارد و هر جا که نشست این موضوع را مطرح کرد و...
    وی در انتها گفت: همین شوخی دو بازیکن معروف تیم سبب شد تا برای مظلومی و رفیقش که کار اصلی اش فروش لوازم صوتی و تصویری در خیابان نظام آباد تهران است، داستان بسازند و خبرنگاران بومی هم که برخی از آنها سایه مظلومی را با تیر می زدند، علیه او موضع بگیرند. سال قبل نیز این داستان را به گوش مرفاوی رساندند و این مربی تحت تاثیر قرار گرفت.
    سرمربی استقلال گرچه تا این لحظه وارد این ماجرا نشده است اما اخیرا به یک بازیکن گفته: دیدید شوخی شما چه داستان هایی را پشت سر خود داشت؟
    از سوی دیگر خبر می رسد که مسوولان باشگاه کرمانی با علم به این داستان از مرفاوی خواسته اند دیگر درباره جادو و جنبل و نیروهای ماورالطبیعه حرفی نزند.

bordobakht

16. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

دانلود گلهای استقلال مقابل فجر

گل اول (ولید علی ):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گل دوم (فرهاد مجیدی):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع : آبیته

18. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •