دوستان هایلایت بازی رو از اینجا میتونید بگیرید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان هایلایت بازی رو از اینجا میتونید بگیرید:
اینم هایلایت
اینم لینک های مستقیم
دانلود هایلایت بازی منچستر-لیورپول به همراه انالیز بازی از شبکه بی بی سی اسپرت:
برای مستقیم کردن به این جا مراجعه کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون پست رو کاملا توی عصبانیت دادم .
نمیدونی چقدر این اسمالینگ با اعصاب من بازی کرد .
انقدر عصبانی بودم که یادم رفت بهترین بازیکن منچستر یونایتد توی این بازی رو از نظر خودم بگم :
داوید دخه آ
دی خیا بهترین بازیکنمون بود . روی 2 3 تا صحنه خیلی خوب واکنش نشون داد . عالی بود . نشون داد که میتونه مقابل تیم های بزرگ هم عالی باشه .
متیونید بحث بهترین ها رو این جا هم ادامه بدین:
فرگوسن: اورا به دنبال شکایت از صحبتهای نژاد پرستانه سوارس است
مربی شیاطین سرخ اعلام کرد که رفتار سوارس در فوتبال انگلیس اصلا رفتار عادی ای نبوده و به تمجید از رفتارهواداران دو تیم درآنفیلد پرداخت
سایت گل - سرالکس فرگوسن مربی منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرد که پاتریس اورا به دنبال آن است تا علیه رفتار نژاد پرستانه لوئیس سوارس در دیدار دو تیم لیورپول و یونایتد شکایت کند.
بعد از تساوی 1-1 دو تیم در آنفیلد اورا به رسانه های فرانسوی اعلام کرد که لوئیس سوارس رفتار نژاد پرستانه ای با او داشته و خود او بلافاصله این موضوع را با اندرو مارینر، داور بازی در جریان گذاشته. بعد از این ماجرا بود که سوارس اروگوئه ای بلافاصله اظهارات اورا را تکذیب کرد.
سرالکس فرگوسن در صحبتهایی دراین باره به رسانه ها گفت:« من با پاتریس صحبت کرده ام. او با جدیت به دنبال پیگیری این ماجراست. این اتفاقات در انگلیس رخ نمی دهد و مثالهای خیلی کمی برای این رفتارها وجوددارد.از زمانی که من مربیگری یونایتد را در دست گرفتم، بازیکن فوق العاده زیادی داشتم که سیاهپوست بودند و همه آنها فوق العاده بودند. این رفتار در یک بازی مناسب نیست و مثال عجیبی است. شاید این ماجرا واقعا اورا را سورپرایز کرد. او روز شنبه تحقیر شد.»
فرگوسن ادامه داد:« این اصلا چیزی نیست که ما بخواهیم علیه باشگاه لیورپول موضع بگیریم و اصلا مشکلی با لیورپول نداریم. اورا از حرفی که به او گفته شدبه شدت ناراحت است و الان همه چیز در دست مسئولان اتحادیه فوتبال انگلیس است.»
سرالکس درادامه صحبتهایش به تمجید از رفتار هواداران دو تیم در جریان دیدار آنفیلد پرداخت و گفت:« شنبه همه چیز فوق العاده بود و رفتار هواداران دو تیم بسیار خوب بود. اصلا شاهد شعارهای احمقانه ای که سالهای قبل شنیده می شد نبودیم و باید هواداران دو تیم را دراین رابطه تحسین کرد.»
لینک منبع خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدریو فردیناند: انتقادات باعث ناراحتی من نمی شود
این مدافع ملی پوش در دو سال اخیر با مصدومیت های زیادی دست به گریبان بوده و همین مسئله موجب شد تا کاپلو او را از فهرست تیم ملی انگلیس حذف کند
سایت گل - ریو فردیناند، مدافع باتجربه منچستریونایتد، تاکید کرد که از صحبت های اخیر در مورد پایان دوران فوتبالش در بالاترین سطح ناراحت نیست.
این مدافع ملی پوش در دو سال اخیر با مصدومیت های زیادی دست به گریبان بوده و همین مسئله موجب شد تا کاپلو او را از فهرست تیم ملی انگلیس حذف کند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در طول دوران حرفه ای ام بسیاری در مورد من نوشته اند. من فقط بازی خودم را انجام می دهم و توانایی های خودم اطمینان دارم. هرچیزی که بنویسند، چه خوب و چه بد، باعث ناراحتی من نمی شود. من به خاطر مصدومیت از فهرست انگلیس خارج شدم اما من مثل آنهایی نیستم که کناری بنشینم و زار بزنم.
فردیناند در مورد اهدافش در این فصل گفت:" مهمترین مسئله در حال حاضر برای من منچستریونایتد است. می خواهم مطمئن باشم که تیمم موفق خواهد بود. در چند هفته اخیر تمرینات سختی انجام دادم و احساس بسیار خوبی دارم."
منچستریونایتد فردا شب در لیگ قهرمانان مقابل اتلل گالاتی قرار خواهد گرفت.
لینک منبع خبر:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخاویر ارناندز: دخه آ استثنایی است
دخه آ در همین تابستان از اتلتیکو مادرید به منچستریونایتد پیوست و علی رغم اشتباهاتی که در دیدارهای ابتدایی انجام داد، در دیدارهای اخیر بازی های بسیار خوبی به نمایش گذاشته است
سایت گل - خاویر ارناندز، مهاجم منچستریونایتد، داوید دخه آ، دروازه بان اسپانیایی تیمش را مورد ستایش قرار داد و او را بازیکنی غیرقابل باور توصیف کرد.
دخه آ در همین تابستان از اتلتیکو مادرید به منچستریونایتد پیوست و علی رغم اشتباهاتی که در دیدارهای ابتدایی انجام داد، در دیدارهای اخیر بازی های بسیار خوبی به نمایش گذاشته است.
مهاجم مکزیکی یونایتد در گفتگو با تلویزیون اختصاصی باشگاه گفت:" او مانند بقیه اعضای تیم، یک بازیکن باورنکردنی است. او هر روز پیشرفت می کند و می خواهد بازی های بهتری به نمایش بگذارد.
او می داند که بازی کردن برای منچستریونایتد یک مسئولیت بزرگ است. داوید دروازه بان خوبی است و هر روز بهتر و بهتر می شود. او هنوز جوان است و اکر بخواهد می تواندتا 20 سال دیگر بازی کند."
لینک منبع خبر:.
هایلایت بازی دیشب:
فرگوسن ازجدال يکشنبه شب بامنسيتي مي گويد
به باور سرمربي شياطين سرخ مصاف يکشنبه آينده يونايتد مقابل من سيتي بزرگترين دربي شهر منچستر در ?? سال گذشته خواهد بود.
![]()
به نقل از روزنامه دیلیمیرر، عصر روز یکشنبه آینده در هفته دهم رقابتهای لیگ برتر دو تیم شهر منچستر یعنی یونایتد و منسیتی مقابل هم صف آرایی میکنند تا هر یک برای دسترسی به برد تلاش کنند. کاری که در دوئلهای قبلی نیز هریک انجام دادهاند. اما با توجه به ظرفیتها، جایگاه و موقعیت کنونی این دو تیم صدر جدولی، این دربی با دربیهای یک ربع قرن اخیر متفاوت است.
ورزش3
سرآلکس فرگوسن به عنوان مسئول منیونایتد و فاتح دربیهای بیشمار با همشهریها پس از برد ۲ بر صفر شب گذشته تیمش مقابل اتلول گالاتی رومانی در دور سوم لیگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: به باور من بازی آینده ما و منسیتی جنس متفاوتی با نبردهای قبلیمان دارد. گذشت زمان زیاد باعث افزایش حساسیت میان دو تیم شده است. اکنون اعضا دو تیم به اهمیت نتیجه در این نبرد واقف هستند. به خصوص که آنها اکنون صدرنشین بوده و ما دوم هستیم. خود همین موضوع توجه هر علاقمندی را به خود جلب میکند، من هم خوشبینانه به این دربی فکر میکنم و این بازی را بزرگترین جدال با منسیتی در ربع قرن اخیر میدانم.
مربی اسکاتلندی که از سال ۱۹۸۶ زمام امور یونایتدیها را برعهده دارد، در مورد بازی با حریف رومانیایی که با دو گل وین رونی از روی نقطه پنالتی کسب شد، نیز بیان کرد: گمان نمیکنم به خاطر زدن دو پنالتی به حریف رومانیایی خوششانس بودیم. در بازی کاملا نمایان بود تیم برتر میدان هستم و با در اختیارداشتن مالکیت توپ درخشیدیم و به خصوص در نیمه دوم بهتر عمل کردیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)