تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 186 اولاول ... 509096979899100101102103104110150 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان هایلایت بازی رو از اینجا میتونید بگیرید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم هایلایت

کد:

3. این کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینم لینک های مستقیم

کد:

5. 2 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

دانلود هایلایت بازی منچستر-لیورپول به همراه انالیز بازی از شبکه بی بی سی اسپرت:
    کد:
    برای مستقیم کردن به این جا مراجعه کنید:
    کد:

7. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

سخت نگیر علی رضا
    به نظر من سر الکس ترکیب خوبی چید .. !
    ما هر وقت نیمه اول تو آنفیلد گل خوردیم کارمون سخت شده . با این ترکیب راحت کنترل کردیم بازی رو ... ! می شد ترکیب هجومی تر گذاشت اما ریسکش بالا بود ... ! خوب بودن این ترکیب رو میشه ازونجایی فهمید ک گل اونا از روی خطایی بود ک خطا نبود ( دایوینگ جناب آدام ) و دوما اشتباه مسلم گیگزی .. !
    در کل من که راضیم !
    اون پست رو کاملا توی عصبانیت دادم .
    نمیدونی چقدر این اسمالینگ با اعصاب من بازی کرد .
    انقدر عصبانی بودم که یادم رفت بهترین بازیکن منچستر یونایتد توی این بازی رو از نظر خودم بگم :
    داوید دخه آ

9. 4 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دی خیا بهترین بازیکنمون بود . روی 2 3 تا صحنه خیلی خوب واکنش نشون داد . عالی بود . نشون داد که میتونه مقابل تیم های بزرگ هم عالی باشه .

11. 2 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

متیونید بحث بهترین ها رو این جا هم ادامه بدین:
    کد:

13. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

فرگوسن: اورا به دنبال شکایت از صحبتهای نژاد پرستانه سوارس است
    مربی شیاطین سرخ اعلام کرد که رفتار سوارس در فوتبال انگلیس اصلا رفتار عادی ای نبوده و به تمجید از رفتارهواداران دو تیم درآنفیلد پرداخت

سایت گل - سرالکس فرگوسن مربی منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرد که پاتریس اورا به دنبال آن است تا علیه رفتار نژاد پرستانه لوئیس سوارس در دیدار دو تیم لیورپول و یونایتد شکایت کند.

بعد از تساوی 1-1 دو تیم در آنفیلد اورا به رسانه های فرانسوی اعلام کرد که لوئیس سوارس رفتار نژاد پرستانه ای با او داشته و خود او بلافاصله این موضوع را با اندرو مارینر، داور بازی در جریان گذاشته. بعد از این ماجرا بود که سوارس اروگوئه ای بلافاصله اظهارات اورا را تکذیب کرد.

سرالکس فرگوسن در صحبتهایی دراین باره به رسانه ها گفت:« من با پاتریس صحبت کرده ام. او با جدیت به دنبال پیگیری این ماجراست. این اتفاقات در انگلیس رخ نمی دهد و مثالهای خیلی کمی برای این رفتارها وجوددارد.از زمانی که من مربیگری یونایتد را در دست گرفتم، بازیکن فوق العاده زیادی داشتم که سیاهپوست بودند و همه آنها فوق العاده بودند. این رفتار در یک بازی مناسب نیست و مثال عجیبی است. شاید این ماجرا واقعا اورا را سورپرایز کرد. او روز شنبه تحقیر شد.»

فرگوسن ادامه داد:« این اصلا چیزی نیست که ما بخواهیم علیه باشگاه لیورپول موضع بگیریم و اصلا مشکلی با لیورپول نداریم. اورا از حرفی که به او گفته شدبه شدت ناراحت است و الان همه چیز در دست مسئولان اتحادیه فوتبال انگلیس است.»

سرالکس درادامه صحبتهایش به تمجید از رفتار هواداران دو تیم در جریان دیدار آنفیلد پرداخت و گفت:« شنبه همه چیز فوق العاده بود و رفتار هواداران دو تیم بسیار خوب بود. اصلا شاهد شعارهای احمقانه ای که سالهای قبل شنیده می شد نبودیم و باید هواداران دو تیم را دراین رابطه تحسین کرد.»

لینک منبع خبر:
    کد:
    ریو فردیناند: انتقادات باعث ناراحتی من نمی شود
    این مدافع ملی پوش در دو سال اخیر با مصدومیت های زیادی دست به گریبان بوده و همین مسئله موجب شد تا کاپلو او را از فهرست تیم ملی انگلیس حذف کند

سایت گل - ریو فردیناند، مدافع باتجربه منچستریونایتد، تاکید کرد که از صحبت های اخیر در مورد پایان دوران فوتبالش در بالاترین سطح ناراحت نیست.

این مدافع ملی پوش در دو سال اخیر با مصدومیت های زیادی دست به گریبان بوده و همین مسئله موجب شد تا کاپلو او را از فهرست تیم ملی انگلیس حذف کند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در طول دوران حرفه ای ام بسیاری در مورد من نوشته اند. من فقط بازی خودم را انجام می دهم و توانایی های خودم اطمینان دارم. هرچیزی که بنویسند، چه خوب و چه بد، باعث ناراحتی من نمی شود. من به خاطر مصدومیت از فهرست انگلیس خارج شدم اما من مثل آنهایی نیستم که کناری بنشینم و زار بزنم.

فردیناند در مورد اهدافش در این فصل گفت:" مهمترین مسئله در حال حاضر برای من منچستریونایتد است. می خواهم مطمئن باشم که تیمم موفق خواهد بود. در چند هفته اخیر تمرینات سختی انجام دادم و احساس بسیار خوبی دارم."

منچستریونایتد فردا شب در لیگ قهرمانان مقابل اتلل گالاتی قرار خواهد گرفت.

لینک منبع خبر:
    کد:
    خاویر ارناندز: دخه آ استثنایی است
    دخه آ در همین تابستان از اتلتیکو مادرید به منچستریونایتد پیوست و علی رغم اشتباهاتی که در دیدارهای ابتدایی انجام داد، در دیدارهای اخیر بازی های بسیار خوبی به نمایش گذاشته است

سایت گل - خاویر ارناندز، مهاجم منچستریونایتد، داوید دخه آ، دروازه بان اسپانیایی تیمش را مورد ستایش قرار داد و او را بازیکنی غیرقابل باور توصیف کرد.

دخه آ در همین تابستان از اتلتیکو مادرید به منچستریونایتد پیوست و علی رغم اشتباهاتی که در دیدارهای ابتدایی انجام داد، در دیدارهای اخیر بازی های بسیار خوبی به نمایش گذاشته است.

مهاجم مکزیکی یونایتد در گفتگو با تلویزیون اختصاصی باشگاه گفت:" او مانند بقیه اعضای تیم، یک بازیکن باورنکردنی است. او هر روز پیشرفت می کند و می خواهد بازی های بهتری به نمایش بگذارد.

او می داند که بازی کردن برای منچستریونایتد یک مسئولیت بزرگ است. داوید دروازه بان خوبی است و هر روز بهتر و بهتر می شود. او هنوز جوان است و اکر بخواهد می تواندتا 20 سال دیگر بازی کند."

لینک منبع خبر:.
    کد:

15. 5 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

هایلایت بازی دیشب:
    کد:

17. 4 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

فرگوسن ازجدال يکشنبه شب بامن‌سيتي مي گويد

به باور سرمربي شياطين سرخ مصاف يکشنبه آينده يونايتد مقابل من سيتي بزرگترين دربي شهر منچستر در ?? سال گذشته خواهد بود.

به نقل از روزنامه دیلی‌میرر، عصر روز یکشنبه آینده در هفته دهم رقابت‌های لیگ برتر دو تیم شهر منچستر یعنی یونایتد و من‌سیتی مقابل هم صف آرایی می‌کنند تا هر یک برای دسترسی به برد تلاش کنند. کاری که در دوئل‌های قبلی نیز هریک انجام داده‌اند. اما با توجه به ظرفیت‌ها، جایگاه و موقعیت کنونی این دو تیم صدر جدولی، این دربی با دربی‌های یک ربع قرن اخیر متفاوت است.
    ورزش3
    سرآلکس فرگوسن به عنوان مسئول من‌یونایتد و فاتح دربی‌های بی‌شمار با همشهری‌ها پس از برد ۲ بر صفر شب گذشته تیمش مقابل اتلول گالاتی رومانی در دور سوم لیگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: به باور من بازی آینده ما و من‌سیتی جنس متفاوتی با نبردهای قبلی‌مان دارد. گذشت زمان زیاد باعث افزایش حساسیت میان دو تیم شده است. اکنون اعضا دو تیم به اهمیت نتیجه در این نبرد واقف هستند. به خصوص که آنها اکنون صدرنشین بوده و ما دوم هستیم. خود همین موضوع توجه هر علاقمندی را به خود جلب می‌کند، من هم خوشبینانه به این دربی فکر می‌‌کنم و این بازی را بزرگترین جدال با من‌سیتی در ربع قرن اخیر می‌دانم.

مربی اسکاتلندی که از سال ۱۹۸۶ زمام امور یونایتدی‌ها را برعهده دارد، در مورد بازی با حریف رومانیایی که با دو گل وین رونی از روی نقطه پنالتی کسب شد، نیز بیان کرد: گمان نمی‌کنم به خاطر زدن دو پنالتی به حریف رومانیایی خوش‌شانس بودیم. در بازی کاملا نمایان بود تیم برتر میدان هستم و با در اختیارداشتن مالکیت توپ درخشیدیم و به خصوص در نیمه دوم بهتر عمل کردیم.

19. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •