تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 1805 اولاول ... 5090969798991001011021031041101502006001100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    اعتبارت تموم شه مثل شرکت های دیگه پورت زود خالی میشه یا نه ؟
    برای شارژ الکترونی باید به کدوم بخش برم ؟ و اینکه طرح بعثت 15 گیگی کمترش هم هست ؟ چطوری میشه کل سرویس ها رو دید ؟
    من خودم صبا نت دارم برای همین اطلاعات زیادی از این مخابرات ندارم

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بچه ها من که مخابراتم رو کلا دادم تخلیه کردن و امروز از شاتل سرویس گرفتم . دارم فقط دیوونه میشم . عمرا نمیتونم با نت حجمی کار کنم .

این طرح بعثت چجوریه میخواستم ببینم . هزینه اش ، سرعت روزانه و شبانه اش ، ترافیک اولیه اش و ساعات رایگانش . خواهشا همه رو بگید . رفتم مخابرات اینقدر طرح گذاشته بودن گیج شدم . خواهشا یکی اینجا قشنگ بگه این طرح بعثتش چجوریه .

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم تو تاپیکش پرسیدم جواب ندادن
    وقتی میخوام ویدئو از یوتیوب دانلود کنم اون علامت ای دی ام که میگه دانلود فایل ویدئویی برام ظاهر میشه وقتی که فایلو میخوام دانلود کنم میگه فایل مورد نظر موجود نمیباشد. در حالی که اون ویدئو رو میتونم ببینم. خواستم بدونم کسی راه حلی نداره؟

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

مدتی است در مملکت صحبت از زیاد شدن تعرفه های اینترنتی شده است. حال در شراطی است که چند روزه سرعت دانلود سرورهای خارج ازکشور خیلی پایین آمده است. مثلا با اینترنت 2،قبلا می شد با سرعت 200 کیلوبایت دانلود کرد،ولی حالا سرعت از 30 کیلوبایت بالاتر نمی رود. این مشکل در طول روز هم وجود دارد.
    این درحالی است که مدیرروابط عمومی مخابرات تاکید دارد: به دلیل اختلالاتی در گرجستان کلا طی 10 روز گذشته اینترنت کشور با کاهش سرعت مواجه شده بود به نحویکه بخشی از ورودی اینترنت کشور قطع شده بود.مدتی است در مملکت صحبت از زیاد شدن تعرفه های اینترنتی شده است. حال در شراطی است که چند روزه سرعت دانلود سرورهای خارج ازکشور خیلی پایین آمده است. مثلا با اینترنت 2،قبلا می شد با سرعت 200 کیلوبایت دانلود کرد،ولی حالا سرعت از 30 کیلوبایت بالاتر نمی رود. این مشکل در طول روز هم وجود دارد.
    این درحالی است که مدیرروابط عمومی مخابرات تاکید دارد: به دلیل اختلالاتی در گرجستان کلا طی 10 روز گذشته اینترنت کشور با کاهش سرعت مواجه شده بود به نحویکه بخشی از ورودی اینترنت کشور قطع شده بود.
    به گفته زارعییان، در حال حاضر با رفع این مشکل شرایط دانلود به حالت عادی برگشته و در حال حاضر مشکلی وجود ندارد.
    کاملا تایید میشه سرعت از سرور خارج بسیار بسیار پایین بوده و هنوز درست نشده!

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

سلام
    اعتبارت تموم شه مثل شرکت های دیگه پورت زود خالی میشه یا نه ؟
    تا درخواست ندی تخلیه نمیشه. تازه درخواست هم بدی بازم به زور تخلیه میکنند

برای شارژ الکترونی باید به کدوم بخش برم ؟ و اینکه طرح بعثت 15 گیگی کمترش هم هست ؟ چطوری میشه کل سرویس ها رو دید ؟

6. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

بچه ها من که مخابراتم رو کلا دادم تخلیه کردن و امروز از شاتل سرویس گرفتم . دارم فقط دیوونه میشم . عمرا نمیتونم با نت حجمی کار کنم .

این طرح بعثت چجوریه میخواستم ببینم . هزینه اش ، سرعت روزانه و شبانه اش ، ترافیک اولیه اش و ساعات رایگانش . خواهشا همه رو بگید . رفتم مخابرات اینقدر طرح گذاشته بودن گیج شدم . خواهشا یکی اینجا قشنگ بگه این طرح بعثتش چجوریه .
    ای بابا از شما بعیده دیگه.
    ببین دوست عزیز شما همین مقدار که میدی واسه سرویس بعثت 37800 ت با همون قیمت میتونی سرویس 2 مگ تا 4 مگ شیر رو از خود شاتل تهیه کنی.
    همین الان که بنده بعثت دارم و یکی از دوستان هم شاتل داره .در ساعات دانلود رایگان بنده با 120 تا دانلود میکنم و دوستم با حداقل 250.
    صد بار هم به همه ی دوستان گفتم لطفا دست از سر این مخابرات بردارند لطفا.
    واسه اینکه ما که از همه بدبختریم و فیبرنوری هستیم و فقط باید از خود مخابرات سرویس گرفت واسه همین اگه همین نباشه دیگه نت تعطیله. همین الانش هم دیگه پورت ها پر شده و دیگه بیش از حد مخابرات کاربر داره واین یعنی که کیفیت هو تو تو.
    ولی شما دوستانی که کابل مسی هستید و میشه از باقی شرکت ها سرویس گرفت اونم با کیفیت خیلی بهتر از مخابرات اونم با دانلود رایگان نمیدونم واسه چی باز همش مخابرات مخابرات میکنید.

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم تو تاپیکش پرسیدم جواب ندادن
    وقتی میخوام ویدئو از یوتیوب دانلود کنم اون علامت ای دی ام که میگه دانلود فایل ویدئویی برام ظاهر میشه وقتی که فایلو میخوام دانلود کنم میگه فایل مورد نظر موجود نمیباشد. در حالی که اون ویدئو رو میتونم ببینم. خواستم بدونم کسی راه حلی نداره؟
    هر فیلم با چندین فرمت و حجم اونجا ذخیره میشه.
    سعی کن یه فرمت و حجم دیگه اش رو دانلود کنی.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

برفرض مدت زمانی من تموم شه ولی حجمم نه ! پورت رو هم که گفتین خالی نمی کنند این چی میشه ؟ با شارژ بعدی چند روز یک هفته مثلا بعدتر انتقال داده میشه ؟
    جدا از اون اینکه گفتند چند روزی اضافه شده کجا ببینیم ؟ چون 2828 که زنگ میزنی تاریخ قدیم رو میگه !

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

برفرض مدت زمانی من تموم شه ولی حجمم نه ! پورت رو هم که گفتین خالی نمی کنند این چی میشه ؟ با شارژ بعدی چند روز یک هفته مثلا بعدتر انتقال داده میشه ؟
    جدا از اون اینکه گفتند چند روزی اضافه شده کجا ببینیم ؟ چون 2828 که زنگ میزنی تاریخ قدیم رو میگه !
    فکر کنم میسوزه حجمتون.
    توی پست قبلی گفتم که. برید به سامانه همه چیز رو نوشته.

11. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

فکر کنم میسوزه حجمتون.
    توی پست قبلی گفتم که. برید به سامانه همه چیز رو نوشته.
    این یوزرنیم پسوورد الان چی هست ؟
    یوزر میشه شماره خونه آره ؟ بدون 511 یا با 511 ؟ پسوورد چی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •