سلام
اعتبارت تموم شه مثل شرکت های دیگه پورت زود خالی میشه یا نه ؟
برای شارژ الکترونی باید به کدوم بخش برم ؟ و اینکه طرح بعثت 15 گیگی کمترش هم هست ؟ چطوری میشه کل سرویس ها رو دید ؟
من خودم صبا نت دارم برای همین اطلاعات زیادی از این مخابرات ندارم
سلام
اعتبارت تموم شه مثل شرکت های دیگه پورت زود خالی میشه یا نه ؟
برای شارژ الکترونی باید به کدوم بخش برم ؟ و اینکه طرح بعثت 15 گیگی کمترش هم هست ؟ چطوری میشه کل سرویس ها رو دید ؟
من خودم صبا نت دارم برای همین اطلاعات زیادی از این مخابرات ندارم
بچه ها من که مخابراتم رو کلا دادم تخلیه کردن و امروز از شاتل سرویس گرفتم . دارم فقط دیوونه میشم . عمرا نمیتونم با نت حجمی کار کنم .
این طرح بعثت چجوریه میخواستم ببینم . هزینه اش ، سرعت روزانه و شبانه اش ، ترافیک اولیه اش و ساعات رایگانش . خواهشا همه رو بگید . رفتم مخابرات اینقدر طرح گذاشته بودن گیج شدم . خواهشا یکی اینجا قشنگ بگه این طرح بعثتش چجوریه .
دوستان یه سوال دارم تو تاپیکش پرسیدم جواب ندادن
وقتی میخوام ویدئو از یوتیوب دانلود کنم اون علامت ای دی ام که میگه دانلود فایل ویدئویی برام ظاهر میشه وقتی که فایلو میخوام دانلود کنم میگه فایل مورد نظر موجود نمیباشد. در حالی که اون ویدئو رو میتونم ببینم. خواستم بدونم کسی راه حلی نداره؟
کاملا تایید میشه سرعت از سرور خارج بسیار بسیار پایین بوده و هنوز درست نشده!
تا درخواست ندی تخلیه نمیشه. تازه درخواست هم بدی بازم به زور تخلیه میکنند
- نه خیر همون 15 گیگ اول و آخرشه
- البته طرح طلایی هست با 9 گیگ و نقره ایی با 6 گیگ و برنزی با 3 گیگ و البته بدون دانلود رایگان
- از طریق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی کلیه اطلاعات سرویس و ریزکارکرد رو ببینی.
ای بابا از شما بعیده دیگه.
ببین دوست عزیز شما همین مقدار که میدی واسه سرویس بعثت 37800 ت با همون قیمت میتونی سرویس 2 مگ تا 4 مگ شیر رو از خود شاتل تهیه کنی.
همین الان که بنده بعثت دارم و یکی از دوستان هم شاتل داره .در ساعات دانلود رایگان بنده با 120 تا دانلود میکنم و دوستم با حداقل 250.
صد بار هم به همه ی دوستان گفتم لطفا دست از سر این مخابرات بردارند لطفا.
واسه اینکه ما که از همه بدبختریم و فیبرنوری هستیم و فقط باید از خود مخابرات سرویس گرفت واسه همین اگه همین نباشه دیگه نت تعطیله. همین الانش هم دیگه پورت ها پر شده و دیگه بیش از حد مخابرات کاربر داره واین یعنی که کیفیت هو تو تو.
ولی شما دوستانی که کابل مسی هستید و میشه از باقی شرکت ها سرویس گرفت اونم با کیفیت خیلی بهتر از مخابرات اونم با دانلود رایگان نمیدونم واسه چی باز همش مخابرات مخابرات میکنید.![]()
هر فیلم با چندین فرمت و حجم اونجا ذخیره میشه.
سعی کن یه فرمت و حجم دیگه اش رو دانلود کنی.
![]()
برفرض مدت زمانی من تموم شه ولی حجمم نه ! پورت رو هم که گفتین خالی نمی کنند این چی میشه ؟ با شارژ بعدی چند روز یک هفته مثلا بعدتر انتقال داده میشه ؟
جدا از اون اینکه گفتند چند روزی اضافه شده کجا ببینیم ؟ چون 2828 که زنگ میزنی تاریخ قدیم رو میگه !
فکر کنم میسوزه حجمتون.
توی پست قبلی گفتم که. برید به سامانه همه چیز رو نوشته.
این یوزرنیم پسوورد الان چی هست ؟
یوزر میشه شماره خونه آره ؟ بدون 511 یا با 511 ؟ پسوورد چی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)