تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 314 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیز اولین نکته ای که باید بدونین شارژ اولیه هست و اونم 3 شارژ 8 ساعته برای این لپ تاپ هست....همونطور که میدونین وقتی لپ تاپ رو میخرین یه مقدار شارژ اولیه داره پس شما باید باهاش کار کنین تا خاموش شه....وقتی خاموش شد اون رو 8 ساعت در حالت خاموش و بدون وقفه شارز کنین بعد از 8 ساعت کابل رو در بیارین و باهاش کار کنین تا دوباره خاموش شه و یه شارز 8 ساعته دیگه...این کارو برا شارز سوم هم تکرار کنین....
    دومین نکته ای که باید بدونین اینه که باطری محافظ لپ تاپ در برابر شدت جریان نیست( یعنی واقعا فکر می کنین یه کمپانی مولتی میلیون دلاری فکری برا محافظت از محصولش نکرده؟؟؟ ) بلکه این کار رو ترانس لپ تاپ انجام میده...( یعنی دوباره فکر می کنین همون کمپانی مولتی میلیون دلاری نمیتونست یه ترانس کوچیکتر بسازه؟؟) پس در زمانی که لپ تاپ رو میخواین برا مدت چند روز یه جا بذارین باطری رو جدا کنین و از سیستم برق شهری استفاده کنین....برا اینکه خیالتون راحت تر هم بشه میتونین از 3 و 4 راه های محافظ دار استفاده کنین...ترجیحا مارک معتبر...
    سومین نکته هم اینه که هنگام عوض کردن باطری سیستم حتما shut down باشه تا از هرگونه مشکلی پیشگیری بشه...
    هنگام وصل کردن سیستم به برق اول دو شاخه رو به پریز بزنین بعد اون سرش رو به لپ تاپ وصل کنین چون موقع وصل کردن دو شاخه احتمال جرقه زدن و پیش اومدن مشکل برا لپ تاپ هست...
    نکته بعد اینه که باطری های این مدل ( لیتیومی) هر موقع به طور کامل خاموش شن یه مقدار از قدرت نگهداری شارژ خودشون رو از دست میدن پس سیستم های اچ پی وقتی میزان شارژ شما به حدود 7% میرسه سیستم اتوماتیک روی حالت hibernate قرار میگیره و خاموش میشه تا این مشکل براتون پیش نیاد پس اگه همچین اتفاقی افتاد فکر نکنین لپ تاپ یا باطریتون خرابه....
    نکته بعد اینکه اگه باطری رو جدا کردین و از سیم برق استفاده کردین برا اینکه باطری خراب نشه هر 2 هفته یه بار باطری رو به لپ تاپ وصل کنین و اونو فول شارژ کنین و ازش استفاده کنین تا خاموش شه...به این کار به اصطلاح کالیبر کردن میگن و برا باطری هم خوبه....
    نکته بعد اینکه اگه میخوای باطری رو جدا کنین و از برق استفاده کنین به هیچ وجه باطری رو پر نگهداری نکنین و حتما وقتی ازش استفاده کردین و شارژ نداره اونو نگهداری کنین...

و مهمترین نکته...
    جدا از تا کردن، انداختن توی آتیش، نگهداری در محیط گرم، دور انداختن باطری و شستن اون خودداری فرمایید....

چیزه دیگه ای یادم نمیاد اگه کسی چیزه دیگه ای میدونه و یا خودت سوالی داری بپرس...
    اگرم کسی فکر میکنه چیزی از اطلاعات من غلط هست لطفا همینجا بگه...
    بی خیال بابا !

اولا که هیچ وقت 8 ساعت شارژ نمی شه ! دقت کنید وقتی سارژ پر می شه اتوماتیک قطع می شه جریان نشونش هم خنک شدن ترانسه !

دوما به نظر من شما برو از لب تابت استفاده کن حالشم ببر هر وقت خراب شد بنداز دور یکی دیگه بخر (باطری رو می گم )
    حالا شما این همه زحمت بدی به خودت که چی ؟ مثلا باطریم 1 ماه بیشتر عمر کنه ؟ که مطمعن باشین قبلش یکی از ضامن های باطریتون می شکنه حالتون هم گرفته می شه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بی خیال بابا !

اولا که هیچ وقت 8 ساعت شارژ نمی شه ! دقت کنید وقتی سارژ پر می شه اتوماتیک قطع می شه جریان نشونش هم خنک شدن ترانسه !

دوما به نظر من شما برو از لب تابت استفاده کن حالشم ببر هر وقت خراب شد بنداز دور یکی دیگه بخر (باطری رو می گم )
    حالا شما این همه زحمت بدی به خودت که چی ؟ مثلا باطریم 1 ماه بیشتر عمر کنه ؟ که مطمعن باشین قبلش یکی از ضامن های باطریتون می شکنه حالتون هم گرفته می شه !

دوست عزیز اولا نکاتی که گفتم برا دوستی بود که پرسیده بود و چیزایی هم که گفتم اکثرا مواردی هست که مغازه دارها به مشتری لپ تاپشون میگن....

ثانیا اون لغت دوما که گفتی غلطه چون نمیشه لغت فارسی رو با علامت جمع عربی جمع زد...صحیحش ثانیا هست...

و ثاثلثا شما میتونین لپ تاپتون هم بندازین دور و برید یکی دیگه بخرید و کسی هم اهمیت نمیده....چیزی که اهمیت داره اینه که وقتی یه کسی یه سوالی پرسید اگه چیزی از دستمون بر میاد رو انجام بدیم...و تا جایی که من فهمیدم اون دوست عزیز سوال درباره باطری داشت...مطمئنم خودش میدونست اگه خراب بشه باید بندازه دور و بره یکی جدید بخره...
    Last edited by iranzaminn; 27-06-2011 at 20:47.

آخر فروم باز سونامی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

دوستان من هفته دیگه میخوام برم بخریم این لب تاپ رو هنگام خرید باید به چه نکاتی توجه کنم ؟؟؟؟؟؟

چه چیز هایی همراه باید داشته باشه و...........

نکاتی که باید توجه کنم

آخر فروم باز سونامی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    یه جای خوب

پيش فرض

ویندوزی که نصب روش چیه ؟ چند بیتی ؟

داره خودمونی میشه asghar21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ویندوزی که نصب روش چیه ؟ چند بیتی ؟
    windows 7 home premium 64 bit

6. 2 کاربر از asghar21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه inen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران ، میدان ناکجا آباد

پيش فرض

سلام به همه تقریبا 60 درصد تاپیکو خوندم !!!
    من 2و3 ماه پیش می خواستم مدل y560 لنوو بخرم که بنابه دلایلی ( 99 درصد مالی ) نشد بخرم !!!
    اما حالا فک می کنم بشه
    خوب دوباره یه سرچی زدم چشمم به غول HP افتاد ، حالا از شما دوستان می خوام راهنماییم کنید :

1- بین این دو تا ؟

2- امروز رفتم پاساژ رضا ، فروشنده می گفت ، 6080se داره ، این چیه ؟ ee واسه اروپا و آسیاست ، se چیه ؟

3- تو پست هایی که دیدم ، اعم مشکلات واسه 6080 بود ، الان من که بودجم برای قیمت تمام شده ماکس 1350 ، چه کنم ؟
    اگر بنابر خرید 6080 شد ، بخرم ؟

4- dv6t-4000 چطوره ؟

پیشاپیش ممنون

8. این کاربر از inen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به همه تقریبا 60 درصد تاپیکو خوندم !!!
    من 2و3 ماه پیش می خواستم مدل y560 لنوو بخرم که بنابه دلایلی ( 99 درصد مالی ) نشد بخرم !!!
    اما حالا فک می کنم بشه
    خوب دوباره یه سرچی زدم چشمم به غول HP افتاد ، حالا از شما دوستان می خوام راهنماییم کنید :

1- بین این دو تا ؟

2- امروز رفتم پاساژ رضا ، فروشنده می گفت ، 6080se داره ، این چیه ؟ ee واسه اروپا و آسیاست ، se چیه ؟

3- تو پست هایی که دیدم ، اعم مشکلات واسه 6080 بود ، الان من که بودجم برای قیمت تمام شده ماکس 1350 ، چه کنم ؟
    اگر بنابر خرید 6080 شد ، بخرم ؟

4- dv6t-4000 چطوره ؟

پیشاپیش ممنون
    6080 رو بخر . se هم مخفف special edition هست و برای اروپا و آسیا است.
    از خریدش راضی خواهی شد و هیچ مشکلی نداره و اونی هم که میگی اعم مشکلات واسه 6080 است بیشتر برمیگرده به کاربر

10. 2 کاربر از arseh666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

5 کمک فوری

شماره سریال لپ تاپت چیه ؟

با برنامه Intel Rapid storage .... ببین internal system disk یا همون هارد دیسکت port چند زده ؟
    با سلام.... من اچ چی پاولیون6090 دارم ...موقع لود ویندوز بعد از اینکه ویندوز ویلکام داد وارد شد حدود 1 تا ا.30 دقیقه طول میکشه تا بتونم باهاش کار کنم ..... یعنی اشاره گر ماوس میچرخه و نمیشه کاری کرد....همه جارو چک کردم از ام اس کانفیگ تا جاهای دیگه اما متوجه شدم مشکل از درایور بلوریم هست که میزنه ناشناس...اما بعد از 5 6 مین میشناسش دوباره بعدش میزنه ناشناس ...حالا من باید چکار کنم راهی واسه برطرف کردنش هست .... قبلا بهم پاسخ دادین که درایورا وبایوس رو آپدیت کنم این کارو کردم.....اما مشکل مرتفع نشد راه دیگه ای هست؟
    لطفا کمک کنید.........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوست عزیز امکان هم داره مشکل نرم افزاری باشه و از ویندوز...
    شما با دی وی دی های ریکاوریتون یه دور سیستم رو از نو بیارین شاید مشکل حل شه...نشد به نظر من باید بری گارانتی...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

دوست عزیز از طریق device manager و bios setting کلا dvd/blue-ray rom رو غیرفعال کنید طوری که ویندوز قادر به شناسایی نباشه...ببینید اتفاقی میوفته....
    باید اول اطمینان پیدا کنید که مشکل چیه یعد دنبال حل کردنش باشید....

14. این کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •