تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 364 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 3637

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های سه بعدی Cinema 3D ال جی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام ببخشید من انقدر سوال می کنم رو کاتالوگ تلوزیون های 3 بعدی الجی نوشده 3 بعدی xd engne جریننش چی چیه لطفا یک جواب بدهید

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به همه دوستان از اینکه به جمع شما پیوستم خوشحالم
    چند ماهی هست که 3d چهل اینچ گرفتم اما نمیتونم از سیستم ضبط برنامه هاش استفاده کنم
    اگه راهنمای کنید ممنون میشم

رفیق فقط میتونی کنال های دیجیتال رو ضبط کنی چون tv میاد همون صفر ویک هایی که دریافت می کنه رو روی هارد ذخیره می کنه ولی اگه میخوای بیشتر بدونی یا پست های قبلی رو بخون یا صبر کن یک سری از رفقا کار کردن و هارد به tvشون وصل کردن اونا راهنماییت می کنن

---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------

سلام ببخشید من انقدر سوال می کنم رو کاتالوگ تلوزیون های 3 بعدی الجی نوشده 3 بعدی xd engne جریننش چی چیه لطفا یک جواب بدهید

رفیق موتور پردازش تصویر tv یه هر شرکتی یه موتور پردازش داره مثلا سامسونگ موتر پردازش tvهاش hyperreal است یا توی 3dtvهاش 3d hyperreal هست یا توی tvهای سونی x-reality هست حالا بستگی داره خود شرکت چقدر حساسیت توی ساخت الگوریتم موتورهای پردازش تصویرش داده تا کیفیتش بالاتر باشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

آقا کسی تا الان تلویزیونش رو با کامپیوتر شبکه کرده که از طریق کامپیوتر، با تلویزیون به اینترنت وصل شه؟
    من تا مرحله ی سوم از چهار مرحله ی اتصالش پیش می رم، ولی بعد می گه آدرس DNS سرور غلطه. آی پی ها رو هم دستی ست کردم.
    اما نمیدونم چرا از دی ان اس سرور ایراد میگیره.
    کسی می تونه کمک کنه؟

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا کسی تا الان تلویزیونش رو با کامپیوتر شبکه کرده که از طریق کامپیوتر، با تلویزیون به اینترنت وصل شه؟
    من تا مرحله ی سوم از چهار مرحله ی اتصالش پیش می رم، ولی بعد می گه آدرس DNS سرور غلطه. آی پی ها رو هم دستی ست کردم.
    کسی می تونه کمک کنه؟

من رو خودکار گذاشتم کار میده و خودش اتومات به شبکه وصل میشه ولی تنظیمات مودمت رو هم روی pppoe تنظیم کن.
    بعدشم dlna شم روشن کن تا بتونی از dlna استفاده کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

کسی می تونه کمک کنه؟
    ببین یه چیزایی رو فکر کنم اشتباه برداشت کردی
    برای استفاده از اینترنت کامپیوتر رو لازم نیست با تلویزیون شبکه کنی.خود تلویزیون مرورگر اینترنت و یه سری اپلیکیشن برای کار با اینترنت رو خودش داره
    شما برای اینکه از اینترنت روی تلویزیون استفاده کنی تنها کاری که باید بکنی اینه که به اینترنت وصلش کنی
    باید یه مودم adsl که کابل lan ساپرت میکنه یا یک روتر داشته باشی که اینترنت رو از طریق اون روتر روی تلویزیونت شیر کنی
    اگه adsl داشته باشی باید اول تنظیمات مودم رو روی حالت PPPOE بزاری
    بعد کابل شبکه رو یه سر به تلویزیون و یه سر به مودم وصل کنی.بعد رو صفحه تلویزیون همون پنجره تنظیمات شبکه میاد که رو حالت اتوماتیک میزاری تا خودش آی پی بگیره از مودم.وقتی شناخت و این مرحله تموم شد دیگه وصله به اینترنت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

ببین یه چیزایی رو فکر کنم اشتباه برداشت کردی
    برای استفاده از اینترنت کامپیوتر رو لازم نیست با تلویزیون شبکه کنی.خود تلویزیون مرورگر اینترنت و یه سری اپلیکیشن برای کار با اینترنت رو خودش داره
    شما برای اینکه از اینترنت روی تلویزیون استفاده کنی تنها کاری که باید بکنی اینه که به اینترنت وصلش کنی
    باید یه مودم adsl که کابل lan ساپرت میکنه یا یک روتر داشته باشی که اینترنت رو از طریق اون روتر روی تلویزیونت شیر کنی
    اگه adsl داشته باشی باید اول تنظیمات مودم رو روی حالت PPPOE بزاری
    بعد کابل شبکه رو یه سر به تلویزیون و یه سر به مودم وصل کنی.بعد رو صفحه تلویزیون همون پنجره تنظیمات شبکه میاد که رو حالت اتوماتیک میزاری تا خودش آی پی بگیره از مودم.وقتی شناخت و این مرحله تموم شد دیگه وصله به اینترنت
    مشکل اینجاس که مودم من کابل یو اس بی داره!!!
    بنابراین مجبورم از طریق کامپیوتر با تلویزیون به اینترنت وصل شم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

مشکل اینجاس که مودم من کابل یو اس بی داره!!!
    بنابراین مجبورم از طریق کامپیوتر با تلویزیون به اینترنت وصل شم
    خب میشه وصل کرد فقط یکم باید خوصله کنی
    اول برو تو network connection
    اینجا تمام سخت افزارهای شبکه رو میبینی
    که برای شما یه کارت شبکه LAN هست و یه کارت شبکه مجازی که واسه مودمت ساخته شده و با usb بهش وصل میشی
    حالا برو تو properties کارت شبکه مجازی تو سربرگ sharing یه تیک هست allow other network user..... که فعالش میکنی
    بعد زیرش از تو گزینه های home network connection اون کارت شبکه LAN رو انتخاب میکنی که قراره تی وی رو بهش وصل کنی
    بعدش دیگه رواله
    کابلو بزن به تی وی و رو تنظیمات خودکار بزار و برو جلو.اگه مشکلی بود بپرس
    Last edited by pinokiu; 20-01-2012 at 22:14.

داره خودمونی میشه saeeiid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد بحث دوستان .
    ببینید دقیقا اونی که میگه سامسونگ سینما میده و این حرفا.
    من سری قبل ال ای دی سامسونگ گرفتم با یه سینما روش که تقریبا نصف قیمت دادن بهم بخاطر جشنواره .
    سینماش مفت نمی ارزید . هیچ فرمتی رو ساپورت نمیکرد. صدا هم کی هیچی .
    به خاطر همین بعد از 6 ماه فروختمش . یکی از اصلی ترین دلایلش فقط صداش بود و سینمای مزخرفش.
    2 - من حدود 6 سال پیش یه پلاسمای ال جی گرفتم . هنوز که هنوزه داره کار می کنه و عالیه .
    ولی خوب دوستان میدونن که تکنولوژی پلاسما دیگه داره کم کم از رده خارج میشه و میره. و البته قضیه تصویرش رو هم که دوستمون گفت رو منم میگم . سایه اش قشنگ میمونه .
    و این سه بعدی ال جی.
    من نه به خاطر جایزه اش خریدم و نه میدونستم اینقده جایزه داره . یه روز تو جمهوری چرخیدم و فهمیدم و نتیجه گرفتم.
    چون قبلا ال جی داشتم و بعد هم تجربه مزخرف سامسونگ رو داشتم . بازم مستقیم نرفتم سراغ ال جی . رفتم تقریبا همه برندهارو تست کردم .

حتی خودم یه فیلم سه بعدی روی فلاش ریختم و توی مغازه ها می دادم اونا واسم بزنن به تی وی تا ببینم و گول اون دموی خودشون رو نخورم .
    ال جی واقعا یه چیز دیگه بود.
    عینک سامسونگ که واقعا اعصاب خورد کنه . همون اول تا زدم پشیمون شدم .

من اطلاعاتم به اندازه شما دوستان شاید نباشه . ولی احساس می کنم درست نیست اینجوری با این الفاظ یه جورایی دعوا کنیم .
    همونطور که گفته شد اینجا تایپیک ال جی هست . اونی که ال جی رو قبول نداره و ... نیازی نست بیاد اینجا و نظرات مخالفش رو به صورت طلبکار گونه بیان کنه که دوستان مجبور شن با همون لحن جواب بدن .

ضمنا طرفداری از یک برند خاص معنیش این نیست که طرف داره از اون شرکت پول میگیره یا بازار یاب اونهاست . این خیلی حرف اشتباهیه.
    یه کم باید تحمل نظرات هم رو داشته باشیم .
    و البته این که خرید یک جنس ، به خاطر جوایزش ، حالا می خواد یه دستمال کاغذی باشه یا یه تی وی ، کار کاملا اشتباهیه.

عذر می خوام اگه زیاد نوشتم

9. 5 کاربر از saeeiid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saeeiid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان از اینکه به جمع شما پیوستم خوشحالم
    چند ماهی هست که 3d چهل اینچ گرفتم اما نمیتونم از سیستم ضبط برنامه هاش استفاده کنم
    اگه راهنمای کنید ممنون میشم
    دوست عزیز ، واسه ضبط برنامه ها باید یه هارد 500 به بالا ، به صورت کاملا خالی و فرمت شده به تلویزیونت نصب کنی.
    اون وقت خود تی وی اون رو به فرمت خاصی که خودش داره فرمت می کنه و آمادش می کنه برای ضبط.
    که هم می تونی ضبط کنی و هم برنامه زنده رو برگردونی .
    البته این مال ال جی هست دیگه . انشالله که تی وی شما هم ال جی باشه که این راهشه و در غیر این ضورت نی دونم !
    و به قول دوستمون منم فکر کنم فقط شبکه های دیجیتال رو ضبط می کنه . البته اگه خودم تست کردم عرض می کنم میشه آنالوگ رو هم ضبط کرد یا خیر.

داره خودمونی میشه jeghly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان دیروز رفتم 65100 گرفتم واقعا عالی هست هم دو بعدی و هم سه بعدی
    فقط نمی تونم تلوزیون دیجیتال رو ببینم ( پیدا نمی کند ) در ضمن من تو مشهد هستم ممنون میشم کمکم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •