تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 645 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200600 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام
    سيستم من با مشكل جديدي رو به رو شده.

وقتي كه مي خوام سيستم را با باطري يا شارژر روشن كنم و دكمه پاور رو فشار مي دم. دكمه هاي جلوي لپ تاپ ( و لامپ مربوط به پاور) براي چند ثانيه با نور بسيار كم روشن مي شه و بعد بدون اينكه سيستم روشن بشه دوباره چراغ ها خاموش ميشه.

باطري لپ تاپ فكر نكنم مشكلي داشته باشه چون چند ساعت قبل داشتم باهاش بدون هيچ مورد خاصي كار مي كردم. بعد خاموشش كردم و بعد كه دوباره خواستم روشن كنم ديگه روشن نمي شه.

ببر تعمیرگاه یه چک کنه ... احتمال داره پاور سوپلای داخلش یا حتی برد اصلی مشکل آورده باشه

2. این کاربر از REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zarei175's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    mahshahr

پيش فرض

باتری رو در بیاری ؟ تا حالا موبایل داشتی ؟ اونم اینطوری خاموش می کنی ؟ احتمال داره حتی پاور دستگاهت هم بسوزه

برق کشیدن وقتی باطری داره مهم نیست
    پاور دستگاه بسوزه!!.. آخه من فکر میکنم وقتی که دستگاه به برق وصله دیگه دستگاه از باطری هیچگونه استفاده ای نمیکنه.. یعنی جدی من برعکس فکر میکنم!!؟
    پس میشه این نتیجه رو گرفت که وقتی لپتاپ هم وصله به برق و هم باطری سر جاشه، اگه اتصالش رو از برق قطع کنیم مشکلی پیش نمیاد ولی اجازه نداریم تو این شرایط باطریش رو دربیاریم.
    خب! حالا اگه ما فقط داریم از باطری دستگاه استفاده میکنیم یه دفه دستگاه هنگ میکنه اونوقت باید چیکار کنیم!؟ چون من دیروز همین مشکل برام پیش اومد هر کاری کردم درست نشد مجبور شدم باطریش رو دربیارم تا خاموش بشه!!!...پ ن: چرا لپتاپا کلید ریستارت ندارن؟

راستی! میگم حالا بین خودمون بمونه ولی راستش من همیشه بدون خاموش کردن، باطری گوشیمو درمیارم، گوشیم هم ایمیت جم هست!!!!!
    Last edited by zarei175; 01-08-2008 at 15:17.

4. این کاربر از zarei175 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان تو لپ تاپ های سونی چطوری میشه از اثر انگشت عبور کرد
    مدل لپ تاپ Sony VAIO SZ-645-P3 الان برادرم لج کرده اثر انگشت رو فعال کرده ورفته شهرستان 2 ماه دیگم نمیاد من چطوری اثر انگشت رو رد کنم میشه با برنامه با ویندوز عوض کردن عیور کرد ویا لپ تاپ رو یاز کرد چیزیشو دست کاری کرد با اگر راهی وجود نداره بیرون جایی هست این مشکل رو حل کنه وچقدر هزینه داره
    در ضمن لپ تاپ مال خودم فکر نکنید میخوام رو لپ تاپ برادرم فوضولی کنم چون با برادرم دعوا کردم این کارو کرده حالام رو کم کنی
    گفته اگه میتونی بازش کن
    Last edited by mpeg; 01-08-2008 at 17:29.

داره خودمونی میشه avril3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

با سلام دوستان من یه مشکلی دارم. من نمیدوم جرا هر وقت بازی می کنم یک موجی تو صفحه ایجاد میشه .البته خیلی جزیی هست .مخصوصا بازی فوتبال وقتی بازی سریع میشه.بازی خیلی رون انجام میشه اما این موجه در وسطlcd میاد که سریع هم از بین میره .اما اصلا با هاش حال نمی کنم .
    لب تاب من وسترو 1500 .
    راهنمایی بفرمایید
    Last edited by avril3; 01-08-2008 at 18:07.

پروفشنال emp-ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

يك سوال

در صورتي كه سيستم استند باي باشه و اونو جابهجا كنيم مشكلي پيش نمياد؟
    اگه هايبرنت باشه چي؟

مرسي

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

پس میشه این نتیجه رو گرفت که وقتی لپتاپ هم وصله به برق و هم باطری سر جاشه، اگه اتصالش رو از برق قطع کنیم مشکلی پیش نمیاد ولی اجازه نداریم تو این شرایط باطریش رو دربیاریم.
    اگر قفل کرد و خاموش نمیشد باید در بیاری ... اما هنگام شارژ و اتصال Ac خطرناکه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

يك سوال

در صورتي كه سيستم استند باي باشه و اونو جابهجا كنيم مشكلي پيش نمياد؟
    اگه هايبرنت باشه چي؟

مرسي

خیر ... نوت بوک برای جابجایی ساخته شده ... فقط ضربه یا شوک ناگهانی نباید بخوره

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

با سلام دوستان من یه مشکلی دارم. من نمیدوم جرا هر وقت بازی می کنم یک موجی تو صفحه ایجاد میشه .البته خیلی جزیی هست .مخصوصا بازی فوتبال وقتی بازی سریع میشه.بازی خیلی رون انجام میشه اما این موجه در وسطlcd میاد که سریع هم از بین میره .اما اصلا با هاش حال نمی کنم .
    لب تاب من وسترو 1500 .
    راهنمایی بفرمایید
    ممکنه اثر داغ شدن روی قطعات باشه ... پیش اومده

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دوستان تو لپ تاپ های سونی چطوری میشه از اثر انگشت عبور کرد
    مدل لپ تاپ Sony VAIO SZ-645-P3 الان برادرم لج کرده اثر انگشت رو فعال کرده ورفته شهرستان 2 ماه دیگم نمیاد من چطوری اثر انگشت رو رد کنم میشه با برنامه با ویندوز عوض کردن عیور کرد ویا لپ تاپ رو یاز کرد چیزیشو دست کاری کرد با اگر راهی وجود نداره بیرون جایی هست این مشکل رو حل کنه وچقدر هزینه داره
    در ضمن لپ تاپ مال خودم فکر نکنید میخوام رو لپ تاپ برادرم فوضولی کنم چون با برادرم دعوا کردم این کارو کرده حالام رو کم کنی
    گفته اگه میتونی بازش کن

چند راه داره :

1- انگشتشو بکنی بیاری

2- اگر رمز گذاشته باشه از رمز استفاده کنی (زدن دکمه Esc هنگام درخواست پرینت انگشت) ... شاید بشه با سی دی بوت شکستن پسورد XP بشه کاری کرد

3- ریکاوری کنی

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

l منظور از (اگر رمز گذاشته باشه از رمز استفاده کنی) چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •