ببر تعمیرگاه یه چک کنه ... احتمال داره پاور سوپلای داخلش یا حتی برد اصلی مشکل آورده باشه
ببر تعمیرگاه یه چک کنه ... احتمال داره پاور سوپلای داخلش یا حتی برد اصلی مشکل آورده باشه
پاور دستگاه بسوزه!!.. آخه من فکر میکنم وقتی که دستگاه به برق وصله دیگه دستگاه از باطری هیچگونه استفاده ای نمیکنه.. یعنی جدی من برعکس فکر میکنم!!؟
پس میشه این نتیجه رو گرفت که وقتی لپتاپ هم وصله به برق و هم باطری سر جاشه، اگه اتصالش رو از برق قطع کنیم مشکلی پیش نمیاد ولی اجازه نداریم تو این شرایط باطریش رو دربیاریم.
خب! حالا اگه ما فقط داریم از باطری دستگاه استفاده میکنیم یه دفه دستگاه هنگ میکنه اونوقت باید چیکار کنیم!؟ چون من دیروز همین مشکل برام پیش اومد هر کاری کردم درست نشد مجبور شدم باطریش رو دربیارم تا خاموش بشه!!!...پ ن: چرا لپتاپا کلید ریستارت ندارن؟
راستی! میگم حالا بین خودمون بمونه ولی راستش من همیشه بدون خاموش کردن، باطری گوشیمو درمیارم، گوشیم هم ایمیت جم هست!!!!!![]()
Last edited by zarei175; 01-08-2008 at 15:17.
دوستان تو لپ تاپ های سونی چطوری میشه از اثر انگشت عبور کرد
مدل لپ تاپ Sony VAIO SZ-645-P3 الان برادرم لج کرده اثر انگشت رو فعال کرده ورفته شهرستان 2 ماه دیگم نمیاد من چطوری اثر انگشت رو رد کنم میشه با برنامه با ویندوز عوض کردن عیور کرد ویا لپ تاپ رو یاز کرد چیزیشو دست کاری کرد با اگر راهی وجود نداره بیرون جایی هست این مشکل رو حل کنه وچقدر هزینه داره
در ضمن لپ تاپ مال خودم فکر نکنید میخوام رو لپ تاپ برادرم فوضولی کنم چون با برادرم دعوا کردم این کارو کرده حالام رو کم کنی
گفته اگه میتونی بازش کن
Last edited by mpeg; 01-08-2008 at 17:29.
با سلام دوستان من یه مشکلی دارم. من نمیدوم جرا هر وقت بازی می کنم یک موجی تو صفحه ایجاد میشه .البته خیلی جزیی هست .مخصوصا بازی فوتبال وقتی بازی سریع میشه.بازی خیلی رون انجام میشه اما این موجه در وسطlcd میاد که سریع هم از بین میره .اما اصلا با هاش حال نمی کنم .
لب تاب من وسترو 1500 .
راهنمایی بفرمایید
Last edited by avril3; 01-08-2008 at 18:07.
يك سوال
در صورتي كه سيستم استند باي باشه و اونو جابهجا كنيم مشكلي پيش نمياد؟
اگه هايبرنت باشه چي؟
مرسي
اگر قفل کرد و خاموش نمیشد باید در بیاری ... اما هنگام شارژ و اتصال Ac خطرناکهپس میشه این نتیجه رو گرفت که وقتی لپتاپ هم وصله به برق و هم باطری سر جاشه، اگه اتصالش رو از برق قطع کنیم مشکلی پیش نمیاد ولی اجازه نداریم تو این شرایط باطریش رو دربیاریم.
خیر ... نوت بوک برای جابجایی ساخته شده ... فقط ضربه یا شوک ناگهانی نباید بخوره
ممکنه اثر داغ شدن روی قطعات باشه ... پیش اومده
چند راه داره :
1- انگشتشو بکنی بیاری
2- اگر رمز گذاشته باشه از رمز استفاده کنی (زدن دکمه Esc هنگام درخواست پرینت انگشت) ... شاید بشه با سی دی بوت شکستن پسورد XP بشه کاری کرد
3- ریکاوری کنی
l منظور از (اگر رمز گذاشته باشه از رمز استفاده کنی) چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)