بچه ها یعنی واقعا یکی نیست اینجا ua40d5500rr داشته باشه از منو مخفیش عکس بزاره واسه گیرنده دیجیتال؟؟؟
اصلا داره گیرنده دیجیتال؟؟؟؟
ممنون
سلام کردم؟؟
نه
سلام
بچه ها یعنی واقعا یکی نیست اینجا ua40d5500rr داشته باشه از منو مخفیش عکس بزاره واسه گیرنده دیجیتال؟؟؟
اصلا داره گیرنده دیجیتال؟؟؟؟
ممنون
سلام کردم؟؟
نه
سلام
کلاً تلویزیون های سامسونگ بانه ای فقط از D6000 به بالا گیرنده داخلی دیجیتال دارند. اگر از منوی مخفی دیجیتالشو هم فعال کنی، کانالی پیدا نمی کنه. ظاهرا داخلش تیونر دیجیتال نداره.
دوستان یه سوال برام پیش امده این دوستمون که رفته اینو ریست کرده
EEPROM با سلام خدمت دوستان عزیز
tv model : ua46c8880xr
برد UC8000
پنل 46A2UF8E
من 2 هفته پیش رفتم تو سرویس منو و چندتا از گزینه هارو عوض کردم و دیگه تلویزیون روشن نشد
از سام سرویس اومدن گفتن باید مادربرد عوض بشه و هزینشم 400000 تومان
رفتم تو چندتا سایت سرچ کردم دیدم میشه با ریست کردن eeprom تنظیمات کارخانه ای رو برگردوند
منم این کارو کردم البته واسه پیدا کردن eeprom کلی وقتم گرفته شد چون چیپش پشت برد بود.
بعد تلویزیون روشن شد
معمولا چیپ eeprom با شماره 24256 یا 24512 شروع میشه و نزدیک cpu قرار داره
این چیپ 8 پایه داره و پایه شماره 1 با یک مثلث سفید علامت گذاری شده
اینم عکس
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1023x717.
قبل از اینکه tv رو به برق بزنید این دو پایه رو با یه سیم به هم متصل کنید(پایه 5و6) بعد دستگاه رو به برق بزنید بعد از 6 ثانیه اتصال رو جدا کنید تلویزیون شما نمیتونه از eeprom چیزی بخونه واسه همین روشن میشه
بعد تلویزیون رو با کنترل خاموش کنید
بعدش پایه های 8و5 (پایه 8 روبروی مثلث سفید و پایه 5 سه تا پایه پایین تر)رو با یه تکه سیم به هم وصل کنید و سپس با کنترل تلویزیون رو روشن کنید بعد از 6 ثانیه اتصال رو جدا کنید.
ٍٍeeprom شما ریست شد
حالا باید برید تو service menu و local set و panel و بقیه چیزارو از اول تنظیم کنید
برای تنظیم local set بزارید روی ED_IRAN تا تیونر دیجیتال هم فعال بشه
برای panel از جدول زیر کمک بگیرید
Inch Vendor
(A:AMLCD, D:CMO, L:AUO, I:CPT
Panel frequence (6:50/60Hz, 1:100/120Hz, 2:200/240Hz
Panel (A: Anti Glare, T: Twisted Nematic U: Ultra Clear
Resolution (F: Full HD, H: HD (ready), U: Ultra High Definition TV
Panel 1st/2nd (1st:0, 2nd:1
BLU (C:CCFL, L:LED, E:Edge LED
مثلا 46A2UF8E
46 یعنی 46 اینچ
A یعنی امولد ال سی دی یا ال ای دی
2 یعنی 200 هرتز
U یعنی فوق شفاف
F یعنی فول اچ
E یعنی نور ال ای دی شانه ای
میخواستم بدونم توی برد جایی برای قطعه ----t داره چون مال من سری c8880 هستش هر کاری کردم کانال دیجیتال نگرفت میخواستم بدونم اگه جایه تیونر روی برد باشه بیشتر دوستان میگن از لحاظ نرم افزاری درست میشه ولی از لحاظ سخت افزاری هیچی سامسونگ ایران میتونه اون قطعه رو بزاره
Last edited by mostafabad2007; 02-03-2012 at 12:50.
سلام یکی از دوستانم با دستکاری کردن منو مخفی تلویزیونش خاموش شد بعد از مراجعه کردن به تعمیرگاه بعد از درست شدن دیجیتال آن هم فعال شد
مدل ua40d5000prساخت مالازی
باتشکر
سلام دوستان من LED- ua46b7000 دارم منوی جستجوی کانالهای دیجیتال فعال شد ولی کانالی پیدا نکردم.ضمنا تیونر ها رو هم تغییر دادم خبری نشد.لطفا راهنمایی کنید. شاید این سری تیونر دیجیتال نداره
Last edited by mehrab1358; 04-03-2012 at 01:33.
سلام
چطوری می تونم صدای خاموش و روشن شدن تلویزون قطع کنم؟؟
سلام من led 46 مدل ۶۹۴۰ دارم از دیروز usb اش از کارافتادن و پیام د دسترس نبودن میده کسی می ونه کمکم کنه لطفاا
سلام.آقا در تی وی 40d6920 چجوری میشه کانال هارو مرتب کرد؟
هرجا میرم چیزی نیست....
بتونم حذف و جابه جا کنم.....
برو تو اسمارت هاب بعدش کانال و بعد ویرایش کانال. هم میتونی کانال ها رو مرتب کنی هم حذف کنی و هم قفل کنی.
سلام دوستان مدل تلویزیون ua46d6600wr است
بعد از دستکاری منو مخفی تلویزیون روشن خاموش می شد
بردم پیش تعمیرکار درست کرد ولی حالا پورت لن هیچی شناسایی نمیکنه
مثل اینکه پورت لن غیر فعال یا خاموش باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)