هنوز برای پی سی نیومده.
هنوز برای پی سی نیومده.
سلام به همگی دوستان:
خدایشش جی تی ای با رمزهای با حالش زنده بود واس من حال واس این بازی رمزی وجود داره ؟
یه رمزهای هست که از طریق گوشی ایجاد میشه ولی خیلی کمه و فقط ماشین و ایناس...من رمز پرواز و از این حرفا رو میخوام
عصابم خورد میشه وقتی میبینم برای pc نیومده.دوست دارم هرچه زود تر بیاد ببینم چجوریه.البته همه دوست دارن.
Last edited by padjacent; 25-05-2008 at 16:28. دليل: ک
اگه تا دوماه بعد این بازی برای پی سی نیاد من می رم به هر قیمتی شده یا Xbox یا PS 3 می خرم چون با این چی زایی که می گن دیگه نمی تونم صبر کنم.
دوستان فکر کنم اولین سوالم باشه یه جای بازی فرانسیس میاد منو جلوی کافینت میندازه
بایین باید چه کار کرد هیچ مرحله ادیگه ای تو نقشه نیست
دوستان نرم افزاري نيست كه محيط xbox يا PS3 را در كامپيوتر شبيه سازي كند تا بتونيم اين بازي را در پيسي اجرا كنيم؟؟؟
خوب اول اینو به دوست عزیزمون بگم که این نرم افزاری که شما میگین مال پی اس 2 اون با یه مکافاتی اجرا میشه که یه پی اس 2 بخری راحتتری چه برسه به این یکی....اگه یه خورده صبر کنی بازیش واس پی سی میاد اینو مطمئن
و سوال درباره سم عزیز که گفته بودن نمیدونم مشخصات و دی وی دی بازی که سم جان اول که میگم تو باغ نیستی ها ولی هر وقت که ایشالا بازی اومد برات یا ما میگیم یا دوستان و اینکه بازی فقط مال ایکس باکس و پی اس 3 هستش....
دوست عزیز دیویلxxx باید بگم که اونجا باید بری داخل کافی نت و پشت یکی از کامپیوترها بشینی وقتی نزدیک میشی خودش میگه چه دکمه ای رو باید بزنی بعد میری داخل و میلهات رو چک میکنی ....(اگه بار اولته که میری کافی نت )
اما یبار دیگه هم میری که باید اونجا بری تو قسمت love meet و قسمت مردان و یه پسره هست که اسمش رو بهت میده که یه علامت سوال داره رو اون کلیک میکنی و صفحه رو پایین میبری و date ور میزنی همین...بعدش خودش رو نقشه میاد البت اگه از کافی بری بیرون...
خوب دوستان من سه تا شهر واسم بازی و میتونم برم و مشکلی ندارم اگه سوالی چیزی هست بگید در خدمتم...
میگم بازی به این توپی لایقشه که بره صفحه 2؟
خوب اقا کسی سوال مارو نداد رمز پرواز و یا از رموز باحال سریهای قبل خبری نیس؟
رمز پرواز؟ لازم به این کار نیست، توی نقشه یه قسمتی هست به اسم Helitour که میشه سوار هلیکوپتر شد و شهر رو از بالا تماشا کرد و یا اینکه خیلی محترمانه اون رو دزدید و خود کنترل رو بدست گرفت!!.
در ضمن، میشه با وارد کردن کد مخصوص توی موبایل، ماشین ها یا اسلحه ها رو احضار کرد!. اما اصلا خودم از این کدها استفاده نکردم و فقط توی نت گشتم. در ضمن، تقریبا آخرای بازی هم هستم... خیلی جالب شده!
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)