تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 973 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200600 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

هنوز برای پی سی نیومده.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام به همگی دوستان:
    خدایشش جی تی ای با رمزهای با حالش زنده بود واس من حال واس این بازی رمزی وجود داره ؟
    یه رمزهای هست که از طریق گوشی ایجاد میشه ولی خیلی کمه و فقط ماشین و ایناس...من رمز پرواز و از این حرفا رو میخوام

داره خودمونی میشه padjacent's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

عصابم خورد میشه وقتی میبینم برای pc نیومده.دوست دارم هرچه زود تر بیاد ببینم چجوریه.البته همه دوست دارن.
    Last edited by padjacent; 25-05-2008 at 16:28. دليل: ک

داره خودمونی میشه padjacent's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ببخشید اشتباه شد

داره خودمونی میشه kaka.ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اگه تا دوماه بعد این بازی برای پی سی نیاد من می رم به هر قیمتی شده یا Xbox یا PS 3 می خرم چون با این چی زایی که می گن دیگه نمی تونم صبر کنم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان فکر کنم اولین سوالم باشه یه جای بازی فرانسیس میاد منو جلوی کافینت میندازه
    بایین باید چه کار کرد هیچ مرحله ادیگه ای تو نقشه نیست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان نرم افزاري نيست كه محيط xbox يا PS3 را در كامپيوتر شبيه سازي كند تا بتونيم اين بازي را در پيسي اجرا كنيم؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

دوستان نرم افزاري نيست كه محيط xbox يا PS3 را در كامپيوتر شبيه سازي كند تا بتونيم اين بازي را در پيسي اجرا كنيم؟؟؟
    خوب اول اینو به دوست عزیزمون بگم که این نرم افزاری که شما میگین مال پی اس 2 اون با یه مکافاتی اجرا میشه که یه پی اس 2 بخری راحتتری چه برسه به این یکی....اگه یه خورده صبر کنی بازیش واس پی سی میاد اینو مطمئن

و سوال درباره سم عزیز که گفته بودن نمیدونم مشخصات و دی وی دی بازی که سم جان اول که میگم تو باغ نیستی ها ولی هر وقت که ایشالا بازی اومد برات یا ما میگیم یا دوستان و اینکه بازی فقط مال ایکس باکس و پی اس 3 هستش....

دوست عزیز دیویلxxx باید بگم که اونجا باید بری داخل کافی نت و پشت یکی از کامپیوترها بشینی وقتی نزدیک میشی خودش میگه چه دکمه ای رو باید بزنی بعد میری داخل و میلهات رو چک میکنی ....(اگه بار اولته که میری کافی نت )
    اما یبار دیگه هم میری که باید اونجا بری تو قسمت love meet و قسمت مردان و یه پسره هست که اسمش رو بهت میده که یه علامت سوال داره رو اون کلیک میکنی و صفحه رو پایین میبری و date ور میزنی همین...بعدش خودش رو نقشه میاد البت اگه از کافی بری بیرون...
    خوب دوستان من سه تا شهر واسم بازی و میتونم برم و مشکلی ندارم اگه سوالی چیزی هست بگید در خدمتم...

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

میگم بازی به این توپی لایقشه که بره صفحه 2؟
    خوب اقا کسی سوال مارو نداد رمز پرواز و یا از رموز باحال سریهای قبل خبری نیس؟

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

میگم بازی به این توپی لایقشه که بره صفحه 2؟
    خوب اقا کسی سوال مارو نداد رمز پرواز و یا از رموز باحال سریهای قبل خبری نیس؟
    رمز پرواز؟ لازم به این کار نیست، توی نقشه یه قسمتی هست به اسم Helitour که میشه سوار هلیکوپتر شد و شهر رو از بالا تماشا کرد و یا اینکه خیلی محترمانه اون رو دزدید و خود کنترل رو بدست گرفت!!.
    در ضمن، میشه با وارد کردن کد مخصوص توی موبایل، ماشین ها یا اسلحه ها رو احضار کرد!. اما اصلا خودم از این کدها استفاده نکردم و فقط توی نت گشتم. در ضمن، تقریبا آخرای بازی هم هستم... خیلی جالب شده!
    موفق باشی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •