تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 205 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 2044

نام تاپيک: Crysis

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossputer7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرید شارژ همراه اول www.newcharge.ir

پيش فرض

بايد تو دايركتوري بازي بريزيش
    مرسی رفیق اخه کرایسسم ناگهانی پاک شده بود که حوصله نصب نداشتم باید برم دوباره اون نصب طولانی رو نجام بدم

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز اگه نصب کردی و موفقیت آمیز بود خبرش رو بده

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بايد تو دايركتوري بازي بريزيش
    پچ 1.2 احتياج به نصب در دايركتوري نيست فقط بايد روش كليك كني و next بزني بعد نصب ميشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossputer7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرید شارژ همراه اول www.newcharge.ir

پيش فرض

من فعلا dvd هاش دست یکی از دوستامه و از خود بازی تا چند روز اینده خبری نیست خبر مرگش رفته مسافرت
    (مزاح میکنم) اما وقتی که روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته کامل دانلoد شد.

با mass downloader گرفتمش که توی عمرش سابقه نداشته فایل رو خراب بگیره و در ضمن اون فایله که با پچ 1.2 لازمه که حجمش 272 کیلوبایته رو هم گرفتم اما این patch ه از کجا میخواد بفهمه که من کجا گیم رو نصب کردم اخه با پاک شدنش من کلا uninstal لش کردم شاید بخاطر همین باشه اگه کسی میتونه تست کنه ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض این دیگه خیلی عجیبه!!!!!!!!!

من crysis رو همین حالا تمام کردم!!!! باورم نمیشه همش همین بود؟!!!!!!
    فوق العاده کم بود من معمولا بازیها رو 2 هفته یا بیشتر تمام میکنم اما این یکی 3 روز شد!!!!!!!!!!
    درصورتی که زیاد براش وقت نگذاشتم اصلا شاید دارم اشتباه میکنم!!ببینید من بعد از اینکه توی پایگاه امریکا در روی آب اون موجود خیلی عظیم و ابی رنگ رو با tac gun شکست دادم دختره با هواپیما اومد دنبالم و داد زد که بپر بالا منم پریدم و با دختره فرار کردیم و بعد از احوال پرسی و....صفحه سیاه شد و در هواپیما باز شد و من دوباره وارد میدان جنگ شدم اما یه دفعه بازی تمام شد و اومد توی menu !!!!!!!!!!!!
    واقعا اینجا پایان بازی بود؟
    Last edited by RAMINET; 23-03-2008 at 19:24.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من crysis رو همین حالا تمام کردم!!!! باورم نمیشه همش همین بود؟!!!!!!
    فوق العاده کم بود من معمولا بازیها رو 2 هفته یا بیشتر تمام میکنم اما این یکی 3 روز شد!!!!!!!!!!
    درصورتی که زیاد براش وقت نگذاشتم اصلا شاید دارم اشتباه میکنم!!ببینید من بعد از اینکه توی پایگاه امریکا در روی آب اون موجود خیلی عظیم و ابی رنگ رو با tac gun شکست دادم دختره با هواپیما اومد دنبالم و داد زد که بپر بالا منم پریدم و با دختره فرار کردیم و بعد از احوال پرسی و....صفحه سیاه شد و در هواپیما باز شد و من دوباره وارد میدان جنگ شدم اما یه دفعه بازی تمام شد و اومد توی menu !!!!!!!!!!!!
    واقعا اینجا پایان بازی بود؟
    دوست عزیز! اینقدر هم بازی کوتاه نبود که عنوان کردید... اگر با Call of Duty 4 مقایسه بشه میبینید که خیلی طولانی تره و این بازی ارزش تکرار بالایی داره که دوباره شما دنبالش برید.
    مدت زمان بازی در حالت تک نفره حدودا بین 12 تا 16 ساعت متغیر هست... اگه بازی رو در حالت نرمال یا پایینتر به پایان برسونید مسلمه که مدت زمان بازی کمتر میشه...
    من هم قبول دارم که این بازی در اوج خودش و ناگهانی تموم میشه و انتظار هم میرفت که این بازی به صورت 3 گانه در بیاد.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

والا نمیدونم چی بگم من حاضرم دوباره resident evil4 رو بازی کنم اما کرایسیس رو نه !!!!!
    به نظرم بیش از حد کوتاه و مختصر بود من حتی میخواستم برم براش پچ 360 مگی رو دانلود کنم اما حالا که تمام شد میبینم ارزشش رو اصلا نداره چون من تونستم با گرافیگ خوب و سرعت قابل قبول مراحل بازی رو انجام بدم!!
    در کل هر عزیزی یه نظری داره دیگه.....

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فقط خدا کنه assasin creed اینقدر کوتاه نباشه!!!!!

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من فعلا dvd هاش دست یکی از دوستامه و از خود بازی تا چند روز اینده خبری نیست خبر مرگش رفته مسافرت
    (مزاح میکنم) اما وقتی که روش کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته کامل دانلoد شد.

با mass downloader گرفتمش که توی عمرش سابقه نداشته فایل رو خراب بگیره و در ضمن اون فایله که با پچ 1.2 لازمه که حجمش 272 کیلوبایته رو هم گرفتم اما این patch ه از کجا میخواد بفهمه که من کجا گیم رو نصب کردم اخه با پاک شدنش من کلا uninstal لش کردم شاید بخاطر همین باشه اگه کسی میتونه تست کنه ممنون میشم
    دوست عزیز تا موقعی که بازی نصب نباشه پچ اصلا نصب نمیشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام تو بازی گیر کردم اونجایی که از جزیره میام بیرون روی ناو و یه تفنگ مخصوص می گیرم و میرم روی ناو بعد یه جونور با شاخ و دم اون بیرونه که یه هوا بزرگه و هم یخمک هست و هم آتیش پاره چیکارش باید بکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •