دی:
نوشته بودن تماشاگر در جهان من طرفدار رو برداشت کردم![]()
آرسنال - Arsenal
اینتر - Inter
بارسلونا - Barcelona
بایرن مونیخ - Bayern Munich
تاتنهام - Tottenham
چلسی - Chelsea
شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk
شالکه - Schalke
رئال مادرید - Real Madrid
رم - Roma
کپنهاگن - Copenhagen
لیون - Lyon
مارسی - Marseille
منچستر یونایتد - Manchester United
میلان - Milan
والنسیا - Valencia
دی:
نوشته بودن تماشاگر در جهان من طرفدار رو برداشت کردم![]()
جایی هست مراسم قرعه کشی رو زنده ببینیم؟
الجزیره به صورت مستقیم و free پخش میکنه. از این لینک هم میتونید واسه دیدن استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الجزیره اسپورت 2 روی نایلست هم فکر کنم نشون میده
شخصا دوس دارم با منچستر بازی کنیم!(یه حالی هم از این یکی تیم انگلیس ها بگیریم!)
.
.
.
دوستان مراسم قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا ساعت 14:30 از شبکه الجزیره و یورو اسپورت قرار پخش بشه(حالا کدوم الجزیره منم نمیدونم!)
همچنین یک ساعت بعد از اون یعنی ساعت 15:30 هم قرعه کشی لیگ اروپا از این شبکه ه پخش میشه!![]()
این آمار طرفداران تیمها تو اروپا هست.
European population: 731m Europe’s best-supported clubs (in millions of fans):
1. FC Barcelona – 57,8
2. Real Madrid – 31,3
3. Man. United – 30,6
4. Chelsea – 21,4
5. Bayern Munich – 20,7
6. Arsenal – 20,3
7. AC Milan – 18,4
8. Inter – 17,5
9. Liverpool – 16,4
10. Juventus – 13,1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
20دقیقه دیگه شروع میشه
آره! منم دوست دارم حداقل یکی از فینالیست های امسال در ومبلی یه تیم انگلیسی باشه! یونایتد باشه که خیلی عالیه!
راستی رئال - یونایتد اگه به هم بخورن بازگشت دوباره رونالدو به OT رو در پی داره!![]()
پوشش زنده قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا- با گل همراه باشید
قرعه کشی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، از ساعت 14:30 امروز برگزار خواهد شد.
قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا/ مرحله یک چهارم نهایی
تاریخ برگزاری: جمعه، بیست و هفتم اسفند
ساعت شروع قرعه کشی: 14:30
ساعت شروع گزارش زنده: 13:15
قبل از شروع قرعه کشی، مراسم و مصاحبه های سران باشگاه به صورت زنده گزارش می شود و همچنین آمار و ارقام لیگ قهرمانان و سیستم بازی ها نیز توضیح داده می شود.
ابتدا به نکات مهم این قرعه کشی اشاره خواهیم کرد:
* قرعه کشی بدون محدودیت برگزار می شود. این بدین معناست که تیم های یک کشور می توانند در رو به روی یک دیگر قرار بگیرند و همچنین تیم هایی که هم گروه بوده اند نیز شانس رویارویی با یکدیگر را دارند.
* تیمی که اول از کشیده شود، بازی رفت را در خانه انجام خواهد داد.
* مسیر هر تیم برای رسیدن به ومبلی مشخص می شوند. این بدین معناست که هر تیم حریف احتمالی خود در مرحله نیمه نهایی را نیز شناسایی می کند.
* لیگ برتر انگلیس با سه تیم بیشترین سهمیه را در اختیار دارد: منچستر یونایتد، چلسی و تاتنهام.
* لیگ اسپانیا دو سهمیه دارد: بارسلونا و رئال مادرید.
* لیگ های ایتالیا، اوکراین و آلمان هر کدام یک تیم در این مرحله خواهند داشت: اینترمیلان، شاختار و شالکه با توجه به این که این مرحله از لیگ قهرمانان حد و مرزی برای رویارویی تیم ها نمی شناسد، باید منتظر دیدارهایی آتشین باشیم.
با ما همراه باشید...
2 مقاله مرتبط:
گزارش ویژه: کدام دیدارها را میخواهید در مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان ببینید؟
احتمالی جنجالی: برگزاری 4 ال کلاسیکو در 15 روز!!
2011/3/18کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گزارش لحظه به لحظه قرعهکشی لیگ قهرمانان
سایت گل – هشت تیم شاختار دونتسک، تاتنهام، شالکه، چلسی، منچستریونایتد، رئال مادرید و بارسلونا به مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان رسیدهاند. مراسم قرعهکشی این مرحله و مرحله نیمه نهایی از ساعت 14:30 به وقت تهران آغاز میشود. با ما همراه باشید.
14:00 - آیا کریستیانو رونالدو به اولدترافورد بر می گردد؟ آیا انگلیسی ها به مصاف هم می روند؟ آیا ژوزه مورینیو می تواند باز هم تمام توجهات را به خود جلب کند؟ 30 دقیقه دیگر قرعه کشی یک چهارم و نیمه نهایی لیگ قهرمانان انجام می شود.
2011/3/18کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)