دوستان یک تفقدی هم به من داشته باشید.
من هم مشکل پست 985 را داشتم و همین کرک را خواستم نصب کنم ولی میگه ساپورت نمیکنه.
منتظرم
دوستان یک تفقدی هم به من داشته باشید.
من هم مشکل پست 985 را داشتم و همین کرک را خواستم نصب کنم ولی میگه ساپورت نمیکنه.
منتظرم
برای کرک کردن ویندوز خودتون از کرکهای پست پایین استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متشکر از پیامهای شما ، شما ویندوز کدوم شرکت رو پیشنهاد می کنید تا برم سراغش
واسه سئوالتون تو تاپیک سون مطرح میکردین نه اینجت که مخصوص مشکلات کرک پیشنهاد من استفاده از ویندوز پست پایین که سری ultimate 7 هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا یک سوال
الان من ویندوزم کرک شده و همه چیزش درست کار می کنه
به گفته دوستان آپدیتش رو غیر فعال کردم تا کرک غیر فعال نشه
این حرف درسته؟و اگر هست آیا راهی هست که بشه ویندوز رو آپدیت کرد و کرک هم مشکل پیدا نکنه؟
آپدیت رو فعال و روی Check For Updates بگذارین. مشکلی پیش نمیاد.
تنها یک آپدیت برای شناسایی ویندوز های تقلبی وجود داره: KB971033
بقیه رو می تونین راحت نصب کنین.
سلام
آقا من دیشب ویندوزم رو آپ کردم ریجستر ویندوزم پرید. فکر میکنم همین آبدیتKB971033 رو کردم حالا باید چیکار کنم با چه برنامه هایی باید ریجستری ویندوز رو برگردونم.ویندوزم . ویندوز7 64بیت هست. ممنون میشم راهنمایی کنید؟
Last edited by mansoory; 26-02-2012 at 13:46.
ابتدابرنامه MBR Regenerator ازلینک اول دانلود کنید بعدشم اجراش کنید روی گزینه Start Regeneration System کلیک کنید بعدازاینکار سیستم ریست میشه وقتی که بالا اومد از کرک لینک دوم به اسم Windows Loader برای کرک کردن ویندوز استفاده کنید فقط کافیه که روی دکمه install کلیک کنید بعدشم کرک نصب میشه سیستم ریستارت کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش دمت گرم ردیف شد. فقط یه سوال این برنامه کل آپدیت هارو که انجام شده پاک میکنه یا فقط آپدیت KB971033؟ آیا با اینکه این فایل الان پاک شده امکانش هست که تو آپدیت های بعدی دوباره روی ویندوز نصب بشه؟
Last edited by mansoory; 26-02-2012 at 20:23.
ازاون لحاظ دیگه موردی نداره میتونید آپدیت کنید مشکلی پیش نمیاد اگر این آپدیت رو هم بطور مثال داخل لیست آپدیتها دیدین میتونید hiden کنید تا آپدیت نشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)