سلام بچه ها
به نظر من تا 550 ارزش داره خرید این گوشی
یه سوال اینکه میگن اندریود مرژن 2.4 هم براش میاد درسته؟
سلام بچه ها
به نظر من تا 550 ارزش داره خرید این گوشی
یه سوال اینکه میگن اندریود مرژن 2.4 هم براش میاد درسته؟
آره همه چي براش ميادیه سوال اینکه میگن اندریود مرژن 2.4 هم براش میاد درسته؟![]()
اتفاقن آرک باید با گوشی های جدید مقایسه بشه چون تاریخ عرضه ش با اونا بوده.اصلا قرار نیست که دو تا گوشی توی دو تا کلاس متفاوت با هم مقایسه بشند که بخوایم بگیم یکیشون دربرابر اون یکی حرفی برای گفتن داره یا نه!
سونی همیشه خدا یک سال عقب بوده و گوشی که باید پارسال میداده رو امسال داده و سال دیگه هم یه چیزی میده تو مایه های gsII و بازم یک سال عقبه و همینطور ادامه داره =))
و درضمن فکر نمیکنم 2.4 براش بیاد چون سونی پشتیبانی ضعیفی داره و اگه x10 یادتون باشه آندروید 2.0 براش نیمد و 2.1 اومد.
2.2 نیمد و 2.3 قراره که بیاد!
پس نتیجه میگیریم این هم 2.4 نمیاد و 2.5 شاید بیاد!با تشکر
جدا؟
یعنی براش 2.4 نمیاد اگه دوباره سونی بخواد این کارا رو بکنه که فکر کنم فروشش خیلی میاد پایین چون اتفاقی که برای x10 افتاد از نظر نرم افزاری رو هنوز مردم فراموش نکردن.به نظر من فکر نکنم سونی بخواد بیاد دوباره این ریسکو بکنه چون این دفعه واقعا ضرر میکنه.
می گم کیس یو جان پستتو ویرایش کن الان سیناپس میاد فحش میده
من می گم بهترین گوشی تک هسته ایه... ولی وقتی O2X ال جی ، 2 هسته ای با تگرا 2 600 دولاره ، چرا آدم باید اینو بخره؟؟؟
به خاطر پشتیبانی ضعیف ال جی توی ایران این O2X هنو درس حسابی نیومده تو ایران ، ولی اگه مث آرک میومد و مث آرک افت قیمت می کرد ، خیلی ارزشش بیشتر بود...
البته ، من به شخصه براویا انجین سونی رو به سوپر امولد + سامسونگ خیلی ترجیح میدم... چیه بابا این سوپر امولد همه رنگا قر و قاطیه فقط به خاطر زنده بودن بیش از حد رنگ ها طرفدار داره...
اتفاقن آرک باید با گوشی های جدید مقایسه بشه چون تاریخ عرضه ش با اونا بوده.
سونی همیشه خدا یک سال عقب بوده و گوشی که باید پارسال میداده رو امسال داده و سال دیگه هم یه چیزی میده تو مایه های gsII و بازم یک سال عقبه و همینطور ادامه داره =))
و درضمن فکر نمیکنم 2.4 براش بیاد چون سونی پشتیبانی ضعیفی داره و اگه x10 یادتون باشه آندروید 2.0 براش نیمد و 2.1 اومد.
2.2 نیمد و 2.3 قراره که بیاد!
پس نتیجه میگیریم این هم 2.4 نمیاد و 2.5 شاید بیاد! با تشکر
درسته سوني اين گوشي رو پارسال بايد ميداد به بازار... ولي اين كه بايد با جي اس 2 مقايسه بشه چون همسال به بازار ميان حرف مسخره و غلطيه!
اگه اين جوريه كه پس مثلا گوشي W8 هم بايد با آرك هم بايد با جي اس 2 مقايسه بشه! چون همزمان به بازار مياد
در مورد 2.4 هم طبق گفته مسئولين ارشد سوني اريكسون اين گوشي به سرعت آپديت خواهد شد.... همونطوري كه يك هفته بعد از ورودش به بازار يه آپديت براش بيرون اومد.... چون ايكس 10 اينطوري بود كه دليل نميشه بسطش بديم به همه گوشي ها...
اين كه خيلي خوب تره!!2.2 نیمد و 2.3 قراره که بیاد!
حرفتو قبول دارم! ال جي گوشيه خيلي خوبي بيرون داده بعلاوه اين كه گرافيك O2X خييلي بهتر از جي اس 2 هستش....من می گم بهترین گوشی تک هسته ایه... ولی وقتی O2X ال جی ، 2 هسته ای با تگرا 2 600 دولاره ، چرا آدم باید اینو بخره؟؟؟
به خاطر پشتیبانی ضعیف ال جی توی ایران این O2X هنو درس حسابی نیومده تو ایران ، ولی اگه مث آرک میومد و مث آرک افت قیمت می کرد ، خیلی ارزشش بیشتر بود...
قيمتش خيلي خوبه!
ولي من هركار ميكنم نميتونم از صفحه نمايش و زيبايي آرك دل بكنم!!!!!!!
درضمن یادم رفت بگم 2.1 برای سونی که اومد 2.2.1 برای گوشیهای دیگه اومده بود و 2.3 هم که قراره بیاد احتمالن 2.4 برا بقیه گوشیها اومده!
رنج قیمتها رو هم باید درنظر گرفت، همونطور که دوستمون گفت o2x حدود 600دلاره و آرک هم 550+ هستاگه اين جوريه كه پس مثلا گوشي W8 هم بايد با آرك هم بايد با جي اس 2 مقايسه بشه! چون همزمان به بازار مياد
اما گلکسی اس که شما دارید مقایسه میکنید 450+ هست!
باید قبول کرد که گوشی بغیر از زیبایی و عکاسی، حرف جدیدی برای گفتن نداره!
دوستان بیخیال شین ، اینجا فقط قراره که راجع به آرک صحبت بشه و با گوشیای دیگه مقایسه بشه و بچه ها نظرای خودشون رو می گن... این همه تعصب واقعا منطقی نیس...
واضحه که این گوشی 6 ماه تا 1 سال دیگه به راحتی نیازاتونو جواب میده... منتها همین الانشم گوشی شاخی نیس و فقط این طور نیس که بگی ای وای می خوام با گوشیم فلان کار کنم منتها نمی شه ، اما مسلما تا 2 سال دیگه این اتفاق می افته...
این گوشی واس کسایی که پول واسشون علف دایناسوره و این که 8-9 ماه دیگه گوشی رو با خدا تومن ضرر بفروشن خوبه ، اما واس کسی مث من که تا 3-4 سال اصلا به فکر خرید گوشی هم حق ندارن بیافتن نه... البته الان دیگه دنیای موبایل نمی شه ، و حتی GS 2 و O2X و Atrix هم تا 3-4 سال دیگه حتی یه گوشی معمولی هم نیستن!!!
به هر حال ، من اگه بخوام گوشی بخرم ، مسلما آرک توی گزینه هام نیس ، چون به جز صفحه نمایش خیلی ردیف که به نظر من بهترین صفحه نمایش موبایله و دیزاین فوق العاده قشنگ و Exmor R هیچ چیز دیگه ای نداره!!! البته من اینو به GS 1 ترجیح میدم ، اما بازم نه به این قیمت!!!
ظاهر توی یه موبایل همه چیز نیس به نظر من!!!
احتمالاً اين دوست عزيز منظورشون gs2 بوده که gs2 اصلاً نبايد با ارک مقايسه بشه چون ارگ چيزی برای گفتن نداره در مقابل gs2منظورتون اینه چیزهایی که Arc داره به نسبت galaxy s بیشتر به کار میاد ؟! مثلا چه چیزهایی؟اره از اون لحاظ....راستی این Super amoeld گلکسی اس هم که کلا یه دنیای دیگست طوری که خیلی ها گلکسی اس رو به خاطر همین صفحه ی فوق العادش میخرن!
اخه با گلکسی میشه ...میشه....میشه....میشه یه برنامه هایی که دو سه سال دیگه میان که پردازنده ی دو هسته ای میخوان رو اجرا کرد! و همچنین میشه 15 دقیقه از یه فیلم 2 و نیم ساعته رو با کیفیت بسیار بالاتر از ارک دید و ازش لذت برد، و ارک تو این زمینه هم هیچ حرفی نداره!
البته الان با هردو میشه که فیلم های با کیفیت بالا رو از روی دی وی دی بریزی رو گوشی بعد گوشی رو وصلش کنی به تلویزیون و بعد تماشا کنی،البته نصفش رو چون وسطش شارژش تموم میشه....
با گلکسی میشه همزمان که داری ویدیوی جدید داریوش(ای عشق) با کیفیت اچ دی تماشا میکنی،صفحات وب رو هم مرور کنی و باز هم رمت جا داشته باشه که مثلا بتونی چند صانیه بعد که خسته شدی،انگری بردز هم بازی کنی....
مشکل ماها اینه که یه سری،فکر میکنن هر چی مشخصات بالا تر باشه،یعنی دستگاه بهتره!! البته بهتره،ولی نه وقتی هر سال یه گوشی نو میخری!!
شما نیگا کن،چرا ایفون یا گوشی های سونی طرفدار دارن؟ چرا ایپد با اینکه پردازنده ی چند هسته ای نداره،بازم وقتی میگیم تبلت،ایپد رو اول مثال میزنیم؟! یا هر مسئله ی دیگه ای،بحث این نیست که کی سخت افزارش بالا تره،بحث اینه که کی کاربردش بیشتره!!
من فیلم دیدن توی موبایل رو دوست دارم،ولی دیدن همه ی فیلم،با کیفیت خوب رو ترجیح میدم به نصف فیلم با کیفیت خیلی خوب!!
نیخوام از سونی دفاع بکنم،ولی اسمون بریم زمین بیایم،همین شرکت ها،سال اینده،همین موقع،دارن گوشی های دیگه ای معرفی میکنن و من یه گوشی 500 دلاری تو دستم دارم که از تمام اکاناتش استفاده کردم و حال کردم،شما یه گوشی 700 دلاری داری که قدرتش 4 برابر مال من بوده،ولی دقیقا به اندازه ی من ازش استفاده کردی!! حالا هم هردو داریم گوشی هامون رو می فروشیم که نسخه ی اینده ی گوشی هایی رو بگیریم ...گوشیی که مال شما،از مال من خیلی قوی تره،ولی باز هم به یک اندازه ازش استفاده میکنیم!!
همه دعواشون سر این بود که کی فظاپیماهاش رو دور تر میفرسته،حالا که همه دارن میفرستن به کهکشان های دیگه،دیدن مسئله این نیست که کدوم فظاپیما دور تر میره،مسئله اینه که انسان تا کجا دور تر میره!!!
بحث این نیست که گلکسی اس 2 سخت افزارش چند برابر ارک قویه!! بحث اینه که استفاده ی هر کدوم با توجه به سیستم عامل حاضر،افزونه ها و گوشی های دیگه به چه سمتی میره!! شما باید یادت باشه که گوشی هایی مثل نکسوس و دیزایر اچ دی و نکسوس اس و گلکسی اس 1 و ایکس 10 و لجند و کلی گوشی های دیگه هستن که به لطف سامسونگ و سونی و اچ تی سی هر روز یه دونش تولید شده و برنامه ها باید توری گسترش پیدا بکنه که اونا هم بتونن استفاده بکنن!!
بنابراین،شما از پردازنده ی 2 هسته ای و صفحه نمایش 3 بعدی و دوربین فیلمبرداری 3 بعدیت،همون استفاده ای میکنی که من از پردازنده ی 1 گیگاهرتزیم استفاده میکنم......
هر کسی سلیقه ای داره،و هیچکس برا دیگری نمیتونه تعیین کنه که چی بخره یا چی دوست داشته باشه!!! ماها فقط داریم بحث میکنیم،تو این بحث،شما میگی کی سخت افزارش چیه و چقد قویه، من میگم که کی سخت افزارش چه کارهایی میکنه!!
وقتی ایکس 10 و گلکسی در مقابل هم قرار گرفتن،همه میگفتن که ایکس 10 سوسکه!!! من هر دو گوشی رو خریدم و ازشون استفاده کردم،در واقع،جز اسامی سخت افزاری،در سیستم عامل اصلی ارائه شده،میشد به راحتی همون استفاده ای که از گلکسی شده رو از ایکس 10 هم کرد!! تنها تفاوت این بود که قیمت یکیشون 600 بود و دیگری 400 تومن!! و البته،این که میگین سونی یکسال عقب بوده،خیلی ها اینجوری فکر میکنن!! ولی توی عمل!!سونی همیشه خدا یک سال عقب بوده و گوشی که باید پارسال میداده رو امسال داده و سال دیگه هم یه چیزی میده تو مایه های gsII و بازم یک سال عقبه و همینطور ادامه داره =))
ایکس 10،اولین تجربه ی سونی از اندروید بود،پشت سر ایکس 10،ایکس 8 با سخت افزاری دیگه و دو تا جوجه 10 بودن که اونها هم سخت افزارشون فرق میکرد،این مسئله،با توجه به اوضاع اقتصادی،هیزنه های دولوپ رو بسیار بالا میبرد!!و درضمن فکر نمیکنم 2.4 براش بیاد چون سونی پشتیبانی ضعیفی داره و اگه x10 یادتون باشه آندروید 2.0 براش نیمد و 2.1 اومد.
در حال حاضر،تعداد گوشی های با سخت افزار نزدیک به هم،بسیار بیشتره،این یعنی با کمترین هزینه میتونه سیستم عاملش رو اپدیت بکنه!!
اگر فقط یه نفر تو کره ی زمین پیدا شد که گفت،امروز،تا اخر سال،با استفده از این چیزایی که گفتی،دقیقا چیکار میشه کرد که با مثلا ارک نمیشه،من حرف همه رو قبول میکنم!!من می گم بهترین گوشی تک هسته ایه... ولی وقتی O2X ال جی ، 2 هسته ای با تگرا 2 600 دولاره ، چرا آدم باید اینو بخره؟؟؟
میگه که کامپیوتر ناسا،قبل از پرتاب شاتل،هر ثانیه 5 میلیون تصمیم میتونه بگیره!! در این حالت،یه تصمیم اشتباه،میتونه حادثه ی سقوط شاتل رو که سالها قبل اتفاق افتاد رو تکرار کنه!!
ولی تو موبایل من،هر ثانیه 1 تصمیم با هر ثانیه 5000000تصمیم،فرق چندانی نمیکنه!! چون من به همون سادگی که k800 با پردازنده ی 100 مگاهرتزی رو میذارم رو واکمن و میرم دانشگاه و طول مسیر چند بار تویت میکنم یا فیس بوکم رو چک میکنم،با ایکس 10 هم همین کارو کردم،و جالبه که بدونی وقتی این اتفاق افتاد،بین این و گلکسی،هیچ تفاوتی حس نکردم!! جز اینکه گوشی اولی تو دستم رو هر کی تو دانشگاه می دید،دهنش واز می موند و دومی رو داداشم گفت گوشی 500 تونمی رو فروختی،از این چینیا گرفتی؟!!!
بر خلاف خیلی از دوستان،من وقتی دارم دوربین،موبایل یا لپ تاپ میخرم،نیگا نمیکنم که سخت افزارش چیه،چون چیزی که محصول امساله،محصول امساله و برا من که هر سال عوض میکنم وسایل رو،ول خرجی میشه که سخت افزار تاپ سال رو بخرم!! پس به جاش،به کیفیت بدنه و اینکه اگه از دستم افتاد،میتونم باهاش کار کنم باز یا نه فکر میکنم!! نه اینکه پردازندش فیلم سه بعدی میذاره یا نه!! چون فیلم سه بعدی رو تو تلویزیون میبینم و فیلم برداری سه بعدی رو با دوربین فیلمبرداری میکنم و عکاسی هنری و حرفه ای رو با دوربین دیجیتال حرفه ای!!
فشاری نیست عزیزم من راحتم،به نظر میاد شما خیلی ناراحتی!! برام خیلی جالبه که دوستان این همه کلید کردن رو صفحه نمایش و اینا!! بحثی نیست،منم قبول دارم که سخت افزار های گلکسی خیلی خیلی بهتره!! باید هم بهتر باشه!! چون سامسونک،شرکتی هستش که مشتری هاش رو ادمایی تشکیل میدن که دوست دارن هر ساله،بهترین دستگاه ها روبا کلی النگ و دلونگ بخرن و بگن که بله این اینچیزا رو داره و اون چیزا رو داره و این از اینو از این حرفا،سال بعد هم میفروشنش و دستگاه بعدی رو با همون النگ و دلونگ ها میخرن!! مشتری های سونی و اپل هم ادمهایی هستن که محصول معمولی با کاربرد مناسب اون سال رو میخرن،از دستگاهشون نهایت لذت ممکنه رو میبرن،وقتی بچشون گوشی رو مثل سنگ کوبید زمین که مثلا داره باهاش بازی میکنه یا با دستهای کاکائوییش قشنگ تی وی رو هل داد و انداخت زمین،نمی کوبن تو سرشون که دستگاه برا همیشه خراب شد!! سال بعد هم یه وسیله ی نرمال دیگه برا همون سال میخرن و الی اخر!!شما زیاد به خودت فشار نیار حرفم کاملا مفهوم هست حالا خیلی طرفدارش هستی برو 700 تومن بده بخر که فقط قیافش با گلاکسی فرق داشته باشه در ضمن ilcd ایش هم هیچ وقت به s amoled نمیرسه این گوشی باید خیلی وقت پیش میومد و قیمتشم خیلی بهتر از این حرفا میبود نه الان
بنابراین،من اصلا ناراحت نیستم!! شما ناراحت به نظر میای!!راستی،حالا که نمونه های بهتری گلکسی رو نگفتی،میشه نمونه ای از فایل ها رو که توی گلکسی میخوای ببینی و فکر میکنی اگه من همون رو توی ارک ببینم،کلی ضرر کردم رو بهم بدی خیلی دلم میخواد ببینمشون!!
تایید میشه....باید قبول کرد که گوشی بغیر از زیبایی و عکاسی، حرف جدیدی برای گفتن نداره!
پ ن 1: گاهی وقتی یه چیزی مینویسم،بعد کلی بازخورد براش ایجاد میشه چه مثبت چه منفی،بعد که همه روجواب میدم،یه خورده روک مینویسم!! بعدش مجبور میشم عذرخواهی بکنم!! بنابراین،این متن،در کمال خونسردی نوشته شده،من حقوق بگیر سونی یا هیچ شرکت دیگه ای نیستم!! با عصبانیت هم اینا رو ننوشتم،قصدم هم ناارحت کردن کسی نیست!! هدف فقط اینه که با دوستان بحثی داشته باشم که باعث میشه بحث کردن،شناخت افراد،قرار گرفتن در مقابل انواع سلیقه و .. .رو یاد بگیرم!!
پ.ن 2: قرار این متن ها،اصلا و به هیچ وجه این نیست که کسی رو متقاعد کنیم چیزی بخره،یا کسی رو با شعور یا بیشعور یا هر چیز دیگه ای نشون بدیم!(هدف من حداقل اینه!!)هدف،اینه که در مورد تکنولوژی های روز تونسته باشیم با هم گفت و گو کنیم،چیزهای جدیدی یاد بگیریم... توجه دوستان رو جلب میکنم به بحث قدیمی سیمبین و جاوا که بین بروبچه های سونی و نوکیا همیشه در گیر بود..از اون روز تا به حال،چیزا خیلی عوض شده!! بعضی وقتا فحش دادن به همدیگه سر دوتا برند هم داشتیم! هرچند الان هم هست،ولی خیلی خیلی کمتر شده...این بحث ها،همیشه ادامه خواهد داشت و طبق پ ن 1 که گفتم،هیچکس نمیتونه کسی رو متقاعد کنه!!
پ ن3: دوستان لطفا با احترام با همدیگه صحبت کنین!!
چرا اسپم و مزخرف ميگي دوست عزيز؟قرار نیست بابت دفاع از یه برند خاص،به کسی حقوق بدن یا درجه یا چیزی!!بنابراین احترام همدیگه رو نگه داریم....ممنون از لحن زیبای درخور خودتون![]()
پ ن 4: هر کسی،نظر خودش رو داره...هر کسی یه جور نیگا میکنه!!هیچ دو ادمی توی دنیا نیستن که سلیقه ی یه شکل داشته باشن!! ما اینو قبلا بین 100 نفر از دوستان تست کردیم و نتایج خارج العاده بود!! پس سعی نکنیم باعث بشیم افراد دیگه مثل ما فکر کنن!! هر کسی حق داره هر جوری عشقش میکشه فکر کنه و رفتار کنه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)