تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 100 از 284 اولاول ... 509096979899100101102103104110150200 ... آخرآخر
نمايش نتايج 991 به 1,000 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

دوست عزیز به نظر من زیاد مهم نیست که مایع خوشبو باشه از طرفی افتر شیو هم گرونه ( اگه استفاده میکنید باید از افتر شیو های که الکلی هستند استفاده کنید ) ، بهتره افتر شیو رو برای صورتمون استفاده کنیم نه شستشو من فقط الکل ریختم و به نظرم کافیه چون الکل هم ضد عفونی میکنه و هم حلال چربی است از طرفی شما در نظر بگیر که یه سری ریشتراشها که ضد آب هستن با آب تمیز میشن پس همین الکل سفید کافیه و نیازی به هزینه کردن اضافی نیست ، به هر حال شما هر طور دوست دارید عمل کنید.
    سلام
    من يك مايع شستشو چيني خريدم آبي رنگ بود يكبار استفاده كردم ديدم قطعات ماشين براون رنگ گرفت ديگه استفاده نكردم.اين الكل سفيدي كه شما ميگيد زود نميپره؟ من فكر ميكنم تو محلول اصلي بايد آب ديونيزه شده هم باشد بعيد ميدانم فقط اسانس و الكل باشد. فكر ميكنم ممكنه الكل خالص به قطعات پلاستيكي دستگاه در دراز مدت آسيب بزنه. اگر اطلاعات تكميلتري داريد بگيد لطفا

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

دوستان من فیلیپس 1280 دارم
    صورت رو کامل میزنه..فقط زیر گردن تک و توک میمونه
    در کل من راضی هستم
    من RQ1090 دارم واقعا زیر گردن رو عالی میزنه هیچوقت با تیغ نتونستم مثل اون بزنم!

در آغاز فعالیت pandora tomorrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من واقعا گیج شدم! بعضی از دوستان میگن فیلیپس بعضی ها میگن پاناسونیک تو بازارم همین طوره !
    من الان 300 تومن بودجه دارم با این بودجه چه پیشنهادی میدین ؟! لطفا مدل های مد نظرتون رو بگین!
    این مدل های گردالی() چه فرقی با این معمولی صاف ها میکنن ؟ میشه یکی توضیح بده ؟؟
    دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه schumi_268's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

ممنون از راهنماییت.این جریان la92 .la92k.la93k چیه؟چه فرقی دارن.من تو رشت یه جا دیدم la92k داشت 550 میداد.فکر کنم خیلی گرون میده.
    ببینید پاناسونیک اومده مدلهای ES-LA93-K(که پایه شستشو داره) و ES-LA63-S (دقیقاً مثل LA93 اما بدون پایه شستشو) رو برای آمریکا تولید کرده و برای خاورمیانه ES-LA92-K و ES-LA62-S رو تولید کرده.از نظر کیفیت به مراتب ماشینهای تولیدی برای آمریکا بهتر از ریش تراشهای تولیدی برای خاورمیانه هستند.در ضمن ریش تراشهای تولید شده برای آمریکا وقتی مستقیم به برق وصل میشن روشن نمیشن و فقط باید شارژ بشن اما در ایران اینطوری نیستند.
    LA92 رو 550 میداد؟؟؟خیلی گرون میده هستند جاهایی که ارزونتر از این قیمت میدن

دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟؟
    والا نظر من که روی پاناسونیکه دیگه خود دانید

5. این کاربر از schumi_268 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خب چه مدلیش با این بودجه ؟
    از یه تعمیرکار پرسیدم گفت فیلپس ! رسما دیوونه شدم

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام
    من يك مايع شستشو چيني خريدم آبي رنگ بود يكبار استفاده كردم ديدم قطعات ماشين براون رنگ گرفت ديگه استفاده نكردم.اين الكل سفيدي كه شما ميگيد زود نميپره؟ من فكر ميكنم تو محلول اصلي بايد آب ديونيزه شده هم باشد بعيد ميدانم فقط اسانس و الكل باشد. فكر ميكنم ممكنه الكل خالص به قطعات پلاستيكي دستگاه در دراز مدت آسيب بزنه. اگر اطلاعات تكميلتري داريد بگيد لطفا
    سلام
    دوست عزیز مایع اصلی براون که تا به حال خریدم ایرلندی بوده ، شما خوب کاری کردی از اون چینی استفاده نکردی (خدایا ما را از شر اجناس تقلبی چینی نجات بده)
    الکلی که از داروخانه خریدم شیشه 120 میلی لیتری (سی سی) با غلظت 70 درصد بود (الکل سفید یا همون اتانول) معروف به الکل طبی البته الکل طبی 96 درصد هم موجوده که نمیدونم اونم به صورت شیشه ای فروخته میشه یا فله ای موجوده ، راجع به آب دیونیزه اطلاعی ندارم ولی فکر میکنم همین الکل کافیه چون کل پروسه شستشو 45 دقیقه طول میکشه از طرفی الکل حلال پلاستیک نیست ، چیزی که باعث حل شدن پلاستیک میشه استون است که بانوان برای پاک کردن لاک ناخن استفاده میکنن و تینر فوری هم باعث صدمه زدن به پلاستیک میشه ، الان با همون الکل 70 درصد سه ماهه شستشو میدم و تا به حال مشکلی پیش نیومده (البته هر 3 یا 4 بار اصلاح یکبار شستشو انجام میشه)
    برای خشک نشدن مایع شستشو (یا الکل) پس از هر بار شستشو ظرف را از داخل واحد شستشو در بیار و درش رو محکم ببند .

8. این کاربر از 22arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

خب چه مدلیش با این بودجه ؟
    از یه تعمیرکار پرسیدم گفت فیلپس ! رسما دیوونه شدم
    من قبل از اینکه ریش تراش بخرم خیلی خیلی تحقیق کردم حتی با ریش تراشهای مختلف صورتمو اصلاح کردم در اخری دیدم هیچ کدوم مثل پاناسونیک نمیشه

10. 2 کاربر از schumi_268 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بازم نگفتین چه مدلیش؟
    من چیزی که تحقیق کردم فیلیپس و پاناسونیک بهترین های بازار هستن
    از این 2 تا هم از فیلیپس 1160CC و از پاناسونیک LT50 مدنظرم هست! نظرتون در مورد این 2 مدل چیه ؟ کدوم بهتر هستن؟؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    سرزمین کوروش

پيش فرض

بازم نگفتین چه مدلیش؟
    من چیزی که تحقیق کردم فیلیپس و پاناسونیک بهترین های بازار هستن
    از این 2 تا هم از فیلیپس 1160CC و از پاناسونیک LT50 مدنظرم هست! نظرتون در مورد این 2 مدل چیه ؟ کدوم بهتر هستن؟؟
    من نظرم رو پاناسونیکه.ارزونتر هست ولی بهتره.البته هیچ کدوم از این دوتا رو استفاده نکردم اما تجربه استفاده از فیلیپس 1280cc رو دارم و زیاد راضی کننده نبود.

13. این کاربر از schumi_268 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خب تو این رنج قیمت چه مدلی پیشنهاد میشه ؟ اینجای گویا کسی کمک نمیکنه...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •